pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Κι εγώ θα θηλάζω το παιδί , μη νομίζεις !
Κι εγώ θα θηλάζω το παιδί , μη νομίζεις !
ναι ρε γαμώτο... η μυοκτονία απέτυχε γιατί οι ποντικοί είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν...
...νόμιζα το'λεγες σε μένα τύπε ...για το χέσιμο και τα'χω κάνει χάλιαεσυ προσεξε τις δηλωσεις σου γιατι υπαρχουν και ποινικα αδικηματα σε αυτα που λες
Έχω πάρει το λαπτοπ στη χέστρα τύπε, αλλά δε βολεύομαι, από μεθαύριο θα γράψω ραψωδία στο συγκεκριμένο νήμα...Τύπε να ποστάρεις αποτελέσματα στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο.
...και γω , κυρίως του "φραπάς" είμαιΆστο είσαι και εσύ του φραπέ και του καναπέ
προσπαθώ να κλείσω το λαπτοπ γιατί το διεκδικώ και γω για το 18' τύπεκαλα σαν ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017 μπορει να ξερεις και καλυτερα
Προχειρη δουλεια τυπε... αυτες οι δουλειες γινονται με τα ποντικια κλειδωμενα μέσα...
Θα πρεπει όλες οι καταλήψεις να καταργηθουν αμεσα και με την βία, καλό θα ήταν να γίνει οργανωμενα από την αστυνομία.
Εχει χαθει. Ηταν και αρρωστος. Ο πολυ καλος και αγαθος παπας ΑΕΚτζης παντως απο τη Πεντελη, Τιμοθεος Κιλιφης που εβγαινε κι αυτος συνεχεια, εχει πεθανει. Με καταγωγη απο το Αιγιο κι αυτος.κατι ασχετο
ο παπατσακαλος που χαθηκε???
Έχω πάρει το λαπτοπ στη χέστρα τύπε, αλλά δε βολεύομαι, από μεθαύριο θα γράψω ραψωδία στο συγκεκριμένο νήμα...
1.000.000 γενναίοι ξενύχτηδες δηλώνουν έτοιμοι - αφού έχουν χάσει μέχρι και το σπίτι τους στα καζίνο του εχθρού - να κατέβουν από τα πούλμαν και να φωνάξουν δυνατά: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ε δεν αντεξα τους την ειπα οτι δεν εχουν ιδεα απο πορνεια και σπιτακια οπως εχουμε στην ελλαδα