Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά ωραίος ο σεβασμός της ιστορίας κ.λ.π. εγω προσωπικα ειμαι λάτρης της αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι η ταινία δεν γυρίστηκε για να παμε 10-20 ή 30 νοματέοι (που καθόμαστε στον ελευθερό μας χρόνο και βλέπουμε ιαπωνεζικες δραματικές ταινίες του 1956 και γουστάρουμε) αλλά για τη ΜΑΖΑ του πλανήτη που συρρέει κατά εκατομμύρια να τη δει.
Προσωπικά θα την προτιμούσα και εγω ιστορικά ακριβείς, αλλά αφού:
- δεν μας δειχνει όλους gay
- δεν ΕΠΙΜΕΝΕΙ οτι ειμαστε ολοι gay
- δεν δίχνει βλακείες του στύλ να πολεμάνε οι Σπαρτιάτες τους Αθηναίους πάνω σε ροζ ελέφαντες που πετούν με τεράστια αφτιά και έχουν σπόνσορες τους Πέρσες.
- δεν δίχνει να νικάνε οι Σπαρτιάτες τους Πέρσες με τη δύναμη της αγάπης (Harry Potter στύλ) τοτε:
Προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου η ταινία, ίσα ίσα που κατα τη διάρκεια της ταινίας ειχα χυσει 3 - 4 φορές απο τη καύλα!(π.χ. 1.Πλαταιές,2.ο Λεωνίδας να πετάει το δορυ ακριβως όπως είναι το αγαλμα του στις Θερμοπούλες, κ.λ.π.)
Όσο για την ιστορική αλήθεια όποιο Αμερικανάκι θυμάται άυριο με ποιούς πολέμησαν οι Έλληνες θα μπει να κατεβασει και το ντοκιμαντέρ του National Geog/ic και θα δει τι πραγματικά έγεινε.
ʼν θέλαμε να είναι ιστορικά ακριβείς , ας το χρηματοδοτούσε η Ελλάδα το έργο και να το κάναμε όπως θέλαμε.
Αφού λοιπόν το γενικό συμπέρασμα της ταινίας είναι πραγματικά ένας ύμνος για την Ελλάδα , να είμαστε ευνόμονες για αυτή τη ταινία, ας μην είμαστε ευεργεντηθέντες αχάριστοι ... ;)
πιο σωστος δεν μπορουσες να ησουν....Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξεχασες να πεις οτι η ταινια γαμαει!!