Aν είναι αλήθεια είναι πολύ θλιβερό
Μην ξεχνάτε ο μέσος σημερινός 22χρονος είναι ένας αμούστακος παρθένος ηλίθιος με χνούδι μουστάκι και σπυράκια εφηβείας στα μάγουλα. Ήρθε και κοβιντ, μπήκε η ζωή στο πάγο 2 χρόνια. Καταλαβαίνετε πόσο ανήμπορος ένιωσε να αντιδράσει
Έχουν μηδενικές εμπειρίες οι νέοι πλέον. Φτάνουν τα μέσα 20 τους κι ακόμη είναι σε ατιτιουντ γυμνασίου!
Αφου γονεις, κοινωνια, και δικαιοσυνη ειναι για κλαματα οι παντες
αν πχ καποιος που ειναι ποιο νευρικος και δυνατος και το ειχε σπασει στο ξυλο το τραβελι ,η ειχε παρει ενα βαρυ αντικειμενο για άμυνα και το εσπαγε την καφκαλα του τραβελιου θα εβρισκε τον μπελα του απο την αστυνομια και την δικαιοσυνη γιατι η τραβεστι θα ελεγε ψεματα οτι φταει αυτος, φυσικα σε τέτοιες συναντησεις , ενα σπρει πιπεριου, ενα ηχητικο εν ενέργεια στο κινητο μπορεί να σε σωσουν
,εγω ακόμη θυμάμαι την υπόθεση σεργιανοπουλου,δεν ξέρουμε πραγματικά ποτε τι συνεβη αν ο γεωργιανος του ζήτησε ο μακαριτης να τον πηδηξει και δεν δεχτηκε η αν οντως τον λήστεψε που λενε συγγενεις του και τον έσφαξε,δεν ξέρετε ποτε ,και εσύ τα γραφεις εκ του ασφαλους γιατι ουτε εσυ ξέρεις πως θα το ειχες βγαλει περα, αν τα πιτσιρικια τα κανουν σκληρα ,θα κλαιγονται οι φεμιναζι για τοξικη ανδρεια, βλεπετε λοιπον οταν εγω και ο κλωνος μου σας τα λέγαμε χρονια πριν οτι δεν πρεπει να δινουμε παρα πολλα δικαιωματα και βημα σε λοατκι, τρανς,γκει γιατι θα εκμεταλευτουν την κακια και το κομπλεξ που εχουν μεσα και θα προσπαθησουν να επιβαλουν τα δικα τους θελω και τον τροπο ζωης τους στην κοινωνια?
Χαζος ειναι ο Ρώσος που δεν τους αφήνει να ξεφύγουν? Τι θα είχε γινει τώρα εαν σε αντίθετη περίπτωση το θυμα ηταν κοπέλα? Φυσικα θα ηταν μεγάλο μέρος της κοινωνίας με το μερος της,αλλα τωρα βλέπεις οτι αν πάθει κατι τετοιος αγορι νεαρο η μεγαλος αντρας θα φαει κριτικη οπως και εσυ κάνεις τώρα,γιατι η γυναίκα ειναι το αδύναμο φυλο οταν συμφέρει και ισότητα οταν πάλι συμφέρει
εγω το φχαριστήθηκα με την ψυχη μου την ητα της πρωην του τζονυ ντεπ, γιατι πριν το παιζε θυμα,ο ντεπ πηγε να χασει για παντα την καριερα του με ψεματα, και στο τελος το παιζε κλαμενο μουνι να την λυπηθουν
τραγικό σε πολλά μέρη του κόσμου να θεωρουν αστειο να βιασεις εναν αντρα...
Κοινωνία θέατρο του παραλόγου,υποκρίσια, οτι μας συμφέρει την ιδεολογία μας,ακόμα και η πολυ απελευθερωση της γυναικας τρομερο κακο εκανε στης κοινωνιες, απελευθερωθηκαν γκει και τρανς πλεον, τελειωσαμε,αλλα σε μια δυσκολη στιγμη,πχ σε ενα ντου των Τούρκων , θα την κανουν με ελαφρα πηδηματάκια, και οι γυναικες θα θυμηθουν να γινουν μητερες και να πανε στην κουζίνα και οχι στο μέτωπο