You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
22χρονος βιάστηκε από τραβέλι στο Ν.Κόσμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mexico1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 441
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Istioploos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
plus τον έφαγε ακάποτα και τωρα τρεχει στον Συγγρό για PeP....Ήθελε να παει γ την εμπειρία γτ τν έτρωγε ο κωλος του. Του πέταξε ο αλλος το ανακοντα , του ειπε ειναι η πρωτη μ φορα πήγαινε το σιγά σιγά κ ο αλλος τν ξεκωλιασε, του δωσε το κωλαντερο στο χερι. Θα τν πηραν χαμπαρι φιλοι κ γνωστοι οτι δν μπορεί να κατσει σε καρέκλα κ ειπε θα πω οτι βιάστηκα για να μην γίνω ξεφτιλα
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.218
- Πόντοι
- 2.646
κανένας μόνος
τόνε μερεμέτησε τραβελος, πρωτοι εδω, αυριανό πρωτοσελιδο Μακελειό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τόνε μερεμέτησε τραβελος, πρωτοι εδω, αυριανό πρωτοσελιδο Μακελειό
τραγικό από κάθε άποψη !
για να αλαφρύνουμε λίγο το κλίμα, μου θύμησε κάπως το γνωστό ανέκδοτο :
Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).
- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα.
Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.
- Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.
- Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.
Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την
κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.
Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.
Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.
- Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα.
-Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κ*λο της που έγραφε :
"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ" !
για να αλαφρύνουμε λίγο το κλίμα, μου θύμησε κάπως το γνωστό ανέκδοτο :
Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).
- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα.
Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.
- Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.
- Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.
Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την
κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.
Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.
Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.
- Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα.
-Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κ*λο της που έγραφε :
"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ" !
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.611
- Πόντοι
- 8.346
Αν ισχύει χημικό ευνουχισμό στν happy travelerplus τον έφαγε ακάποτα και τωρα τρεχει στον Συγγρό για PeP....
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
average kanesex ραντεβουΝέος Κόσμος: Άγριος βιασμός νεαρού άνδρα σε «ροζ» στούντιο από τραβεστί
Ο 22χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έκλεισε ερωτικό ραντεβού και βιάστηκε από τραβεστί που παρουσιάστηκε ως γυναίκαwww.protothema.gr
κατι μου λεει οτι εχουν γινει και αλλα τετοια αλλα πολλοι ντρέπονται να τα αναφερουν
αλλοι λενε γιατι δε το καταλαβε....22 χρονων ειναι αβγαλτος, ειδικα αμα περνουσε ολη του τη μερα με video games και ηταν κανενας κοκκαλιάρης
Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 726
Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε τύπε. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγησηόταν μπήκε στο διαμέρισμα δε κατάλαβε κατεθειαν ότι ο άλλος ήταν τραβελι? Στραβωμαρα είχε κ δε τον είδε? έπρεπε να πετάξει το παλαμάρι Γ να το πάρει πρέφα... απλά τον ξεκωλιασε ο άλλος κ έφτιαξε μια ιστορία ο δροσερός..
Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 726
Όταν πριν λίγους μήνες η 17χρονη λεσβία κέρασε καμιά εικοσαριά μαχαιριές την γκόμενά της και την άφησε πτώμα, είδες να λένε τίποτα όλες αυτές οι κουφάλες;Πάντως η ανισότητα έχει ξεπεράσει τα όρια,αν το πάθει άντρας κάτι τέτοιο γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περίγελος αν το πάθει γυναίκα είναι σοκ και κατακριτέο
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 11.146
....μαλισταααααα!!! Απο την μια, τρανς που εκδιδεται με αγγελια, με δικο του χωρο (αρα επαγγελματιας), που το ενδιαφερει το "καλο" ονομα, τα πολλα ραντεβου και προσπαθει να περναει απαρατηρητο κατω απο το ρανταρ των αρχων. Και απο την αλλη ο Σαλαμινομαχος.
Για πες ποιος απο τους δυο νομιζεις οτι εκανε την παπαρια?!?!!?
Για πες ποιος απο τους δυο νομιζεις οτι εκανε την παπαρια?!?!!?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.290
- Πόντοι
- 4.546
"Μεγάλη δύναμη, έλεγα να σταματήσει να πάρω μια ανάσα και αυτή συνέχιζε ακάθεκτη. Μου έκανε τον κώλο μπουρί. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα"Να περιμένουμε κριτική??
darkdemon83
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 360
- Πόντοι
- 20
υπαρχει μισανδρισμος! και οι αγαμητες στερημενες πατσαβουρες του φεμινισμου δε ζητανε ισοτητα μεταξυ των 2 φυλλων αλλα ανωτεροτητα υπερ των γυναικων και να δειτε οτι θα κανουν ηρωα αυτο το τραβελι βιαστης στο επομενο καρναβαλι που θα οργανωσουν οι αρσενοκοιτες
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.889
- Πόντοι
- 746
Κέρναγε στα καφενεία ο Πατέρας
"Είναι αγόρι,είναι αγόρι,κερνάω όλο το μαγαζί,έχει πουλάκι να κατουράει όρθιος"
"Είναι αγόρι,είναι αγόρι,κερνάω όλο το μαγαζί,έχει πουλάκι να κατουράει όρθιος"
Γιολάντης
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Αγγελια που να λεει γυναικα και να παρουσιαζεται ως τρανς δε παιζει. Κατα πασα πιθανοτητα ο τυπος ηξερε που παει, τον γαμησε "δοκιμαστικα" και οταν ειπε σταματα εκεινη εβαλε πεμπτη. Αν οντως βιαστηκε εξ αρχης δε θα πληρωνε και αν δε πληρωνε δε θα εφευγε ποτε, επισης δεν υπαρχει τρανς που αν της πεις φευγω με τη μια να κατσει να κανει τετοιο σκηνικο. Κατι βρωμαει. Το αστειο ειναι οτι και αλλα μελη εδω θα ειχαν την ιδια καταληξη διοτι αφενος φυσαει και τους παιρνει ο ανεμος, αφετερου γιατι το τραβελι δεν ειναι πετιτ Ουκρανακι γραφειου. Φρικη.
Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 726
Το σιαξα λίγοΚέρναγε στα καφενεία ο Πατέρας
"Είναι αγόρι,είναι αγόρι,κερνάω όλο το μαγαζί,έχει πουλάκινα κατουράει όρθιος"και τον παίρνει όρθιος
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Για κάποιους ξεκίνησε νωρίτερα η κακοκαιρία "Barbara".....
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
γιατι δεν υπαρχουν στο κανεσεξ τραβελια που παρουσιαζονται ως γυναικες?μια κυρια σουλα που σπαμαρει τι ειναι ?ακουστηκε οτι τραβελι ειναι...και σε αλλες περιπτωσειςΑγγελια που να λεει γυναικα και να παρουσιαζεται ως τρανς δε παιζει. Κατα πασα πιθανοτητα ο τυπος ηξερε που παει, τον γαμησε "δοκιμαστικα" και οταν ειπε σταματα εκεινη εβαλε πεμπτη. Αν οντως βιαστηκε εξ αρχης δε θα πληρωνε και αν δε πληρωνε δε θα εφευγε ποτε, επισης δεν υπαρχει τρανς που αν της πεις φευγω με τη μια να κατσει να κανει τετοιο σκηνικο. Κατι βρωμαει. Το αστειο ειναι οτι και αλλα μελη εδω θα ειχαν την ιδια καταληξη διοτι αφενος φυσαει και τους παιρνει ο ανεμος, αφετερου γιατι το τραβελι δεν ειναι πετιτ Ουκρανακι γραφειου. Φρικη.
Γιολάντης
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
γιατι δεν υπαρχουν στο κανεσεξ τραβελια που παρουσιαζονται ως γυναικες?μια κυρια σουλα που σπαμαρει τι ειναι ?ακουστηκε οτι τραβελι ειναι...και σε αλλες περιπτωσεις
Αλλο οι εγχειρισμενες ρε τυπε...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
oreos22-23 όλα καλα μάν?