taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
γιατί κάποιοι τα έδιναν..αν δεν ηταν διασημη γιατι κοστιζε τοσο πολλα τυπε?
γιατί κάποιοι τα έδιναν..αν δεν ηταν διασημη γιατι κοστιζε τοσο πολλα τυπε?
taurusΔε πρόκειται να μπω σε διαδικασία να σου εξηγώ..Οι κοπέλες ήταν ελληνίδες , απόφοιτες πανεπιστημίου, με αγγλικά/γαλλικά κτλ.Οποιος δεν έχει τις κατάλληλες άκρες πληρώνει τα ποσά που λες!Και θα σου πω και κάτι άλλο..100% μη λες ποτέ! δε μπορείς να είσαι σίγουρος..Και σιγά την ΟCEAN..Αν είναι να πάρεις αναγνωρίσιμη το ξέρω και εγώ! Πληρώνεις ετικέτα..
αν δεν ηταν διασημη γιατι κοστιζε τοσο πολλα τυπε?
Δεν επιμένω. Πόλλά ίσως να έχουν αλλάξει από το 2005. μεσολάβησε και η κρίση... ίσως οι τιμές να έχουν πέσει πολύ. Δεν είμαι δογματικός σε πράγματα που δεν πολυασχολούμαι.
πυρφοροι?γιατί κάποιοι τα έδιναν..
taurus
Η δική μου δουλειά αν και σχετίζεται με πολύ πλούσιους ανθρώπους, δεν έχει να κάνει με τέτοια νταραβερια.
Αν μού επιτρέπεις και δεν "καρφώνεσαι" με το να το πεις, πριν πόσο καιρό έκανες το ραντεβού των 2K/night? Ρωτώ γιατί στη σημερινή Ελλάδα οι τιμες έχουν πέσει.
ενω αν η πουτανα ξερει αγγλικα,γαλλικα και πιανο οι συνδαιτημονες σου στο χιλτον θα λενε κοιτα βασιλικο μουνι που κυκλοφορει ο πο@στηςΜε εσένα όμως έπρεπε να δουλέψει.. Οι τύποι δε θα τις απασχολήσουν ιδιαίτερα..8-9:30 θα τρώνε..μετά θα πάνε σε κλαμπ/μπουζούκια..καλες 2-3 ξημερώματα θα ξεμπερδέψουν..άντε να πηδήξουν μια φορά όταν γυρίσουν (αν φυσικά δεν είναι τύφλα) και μια το πρωί..εύκολα /ξεκούραστα λεφτά..Αν το προτείνεις σε κοπέλα από στούντιο ή cg θα κάνει πάρτι! απλά πιθανόν να σε κοιτάνε περίεργα στο δρόμο..
Ἐὰν σᾶς δώσω 10K πόσα θὰ μοῖ ἀποδώσητε διὰ τῶν γνώσεὼν σας εἰς τὸ Forex καὶ τὰ Commodities, μὲ δεδομένας τὰς διασυνδέσεις σας μεθ' ὑψηλῶν κύκλων;
Για το 2005 δε ξέρω! Σου μιλώ για πριν 3-4 μήνες..Και οι κοπέλες ήταν άγνωστες (ούτε καν αυτές που λέμε εδω μέσα διασημες ελληνίδες)..Αν βγεις έξω θα παρατηρήσεις κοπέλες μικρές ηλικιακά που χωρίς να εργάζονται έχουν αυτοκίνητο/επώνυμα ρούχα κτλ..αν δεν είναι με τα λεφτά του μπαμπά/γκόμενου΄τότε κάτι τρέχει!taurus
η μία και μοναδική άκρη που έχω αυτό μου είπε. Αν ήμουν στην Αθήνα ίσως να μπορούσα να το διασταυρώσω και με κάτι άλλο.
Δεν επιμένω. Πόλλά ίσως να έχουν αλλάξει από το 2005. μεσολάβησε και η κρίση... ίσως οι τιμές να έχουν πέσει πολύ. Δεν είμαι δογματικός σε πράγματα που δεν πολυασχολούμαι.
Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα έσκορτς. Πολλά χρήματα ανούσια. Η δική μου δουλειά αν και σχετίζεται με πολύ πλούσιους ανθρώπους, δεν έχει να κάνει με τέτοια νταραβερια. Ούτε μούρη θέλω να πουλήσω.
Να γαμήσω ένα καλό ξυρισμένο μοσχοβολημένο μουνί θέλω, να της γλείψω τα πόδια και το μουνί της και να περάσω όμορφα δύο ωρίτσες...
Είμαι και γεράκος... δεν αντέχω και περισσότερο.
γούστα είναι αυτά..άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες σε στριπιζάδικα,μπουκάλια σε κωλόμπαρα..όπως τι βρίσκει ο καθένας.Λεφτά να υπάρχουν και να είμαστε καλά!ενω αν η πουτανα ξερει αγγλικα,γαλλικα και πιανο οι συνδαιτημονες σου στο χιλτον θα λενε κοιτα βασιλικο μουνι που κυκλοφορει ο πο@στης
Για το 2005 δε ξέρω! Σου μιλώ για πριν 3-4 μήνες..Και οι κοπέλες ήταν άγνωστες (ούτε καν αυτές που λέμε εδω μέσα διασημες ελληνίδες)..Αν βγεις έξω θα παρατηρήσεις κοπέλες μικρές ηλικιακά που χωρίς να εργάζονται έχουν αυτοκίνητο/επώνυμα ρούχα κτλ..αν δεν είναι με τα λεφτά του μπαμπά/γκόμενου΄τότε κάτι τρέχει!
Απλά στην περίπτωσή μας δε θέλαμε αναγνωρίσιμες, με την έννοια να ξέρει ο άλλος ότι είναι εσκορτ ή από τα ημι-άσημα μοντέλα (που φωνάζουν ότι είναι βίζιτες)
αν δεν ηταν διασημη γιατι κοστιζε τοσο πολλα τυπε?
taurus
η μία και μοναδική άκρη που έχω αυτό μου είπε.
... ή από ημιάσημα μοντέλα που φωνάζουν ότι είναι βίζιτες.... Εκεί είναι το κλειδί.
Ή ακόμα χειρότερα από βίζιτες που φωνάζουν ότι είναι βίζιτες. Γι' αυτό, με κίνδυνο να φανώ κακός, επέσημανα στο νηματοθέτη να αρνηθεί προσφορά υπηρεσιών από τη Nayomi.
γιατι ειναι σφαχταρι ο τυπος, αγελαδες τους λενε
ετσι τυπεδωστε δημοσια ονοματα μοντελο,βιζητων μην φοβαστε!
ετσι τυπε
επιτελους να λαμψει η αληθεια