δε φαινεσαι κακος, μικρος φαινεσαι και εμπαθης. οπου βρεις ευκαιρια το λιβανιζεις το μπαζακι.
Ούτε μικρός ούτε εμπαθής είμαι. Αν διαβάσεις το θρεντ της Nayomi θα καταλαβεις γιατί αντιδρώ έτσι.
δε φαινεσαι κακος, μικρος φαινεσαι και εμπαθης. οπου βρεις ευκαιρια το λιβανιζεις το μπαζακι.
Ακόμα τσαντισμένος είσαι με τη Nayomi? Η συνοδεία θέλει άλλη προσέγγιση.Βέβαια εξαρτάται και από το άτομο..Αν είναι τιποτα επιχειρηματίες που θέλουν να το <<παίξουν>> πιθανότατα να τους άρεσε και μια που κάνει κρα..Γιατί, ξεχνάτε τα προσκεκλημένα <<μοντέλα>> στο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ?Ή ακόμα χειρότερα από βίζιτες που φωνάζουν ότι είναι βίζιτες. Γι' αυτό, με κίνδυνο να φανώ κακός, επέσημανα στο νηματοθέτη να αρνηθεί προσφορά υπηρεσιών από τη Nayomi.
Ακριβώς έτσι. Το θέμα είναι από ποια γωνία το κοιτάς το πράγμα. Εγώ ζητάω ένα πολύ ωραίο μουνί και το πληρώνω.
Και θέλω να περάσω καλά γιατί όταν ανοίξουν οι αγορές, θα πρέπει να είμαι ετοιμοπόλεμος και με καθαρό μυαλό ώστε να βγάλω πολλά.
Αυτή πάλι από τη μεριά της ζητάει 3 - 6 χήνες ( 1,5 με τις νέες τιμές) για να μου προσφέρει μερικές ώρες ηδονής. Και με λέει αγελάδα...
It's OK with me. NO PROBLEM.
Ούτε μικρός ούτε εμπαθής είμαι. Αν διαβάσεις το θρεντ της Nayomi θα καταλαβεις γιατί αντιδρώ έτσι.
σοβαρη γνωση κατεχεις λοιπον. και μιλας και με υφος στον cgfucker οτι δε ξερει τα κοζια και τα ξερεις εσυ. σφαχτο με μεγαλη γλωσσα. καλα σου κανει η ακρη σου και σε ματσουλαει.
πηρε το ματι μου το θρεντ, γιαυτο στο λεω. γιατι ασχολεισαι οπου σταθεις και βρεθεις και σε αλλα θρεντ οπως τωρα.
Η κουβέντα το έφερε εδώ. Ειλικρινά μιλάω. Αλλωστε δεν ήμουν μόνος. ΠΡΙΝ από μένα, ανάλογο δηκτικό σχόλιο για τη Nayomi έγραψε και ο Palermo.
Δεν είναι άκρη μου ΕΚΤΟΡ. Κι αυτός σφαχτό είναι... Είπαμε ο καθένας όπως τα βλέπει.
Εσείς βλέπετε κάποιον που του τα μασάνε.
Εγώ το βλέπω πως περνάω καλά με ένα όμορφο μουνί και μετά έχω δυναμη να αποδώσω.
Είναι μεγάλο το στρες όταν διαχειρίζεσαι πολλά χρήματα. Όταν είναι άλλων είσαι στα αρχίδια σου. Ό,τι δείξουν τα συστήματα.
Όταν είναι δικά σου..... αλλάζει το πράγμα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι αγορές δεν συγχωρούν.
Επειδή θέλω να είμαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνω, επιδιώκω να έχω και το καλύτερο τις ώρες ανάπαυσης.
Απλη λογική.
Τι δουλεια κανεις φιλε, αν επιτρεπεις την ερωτηση..
Αυτα.
Trading forex, commodities και indices.
Αυτή είναι η βασική μου δουλειά. Με δικά μου λεφτά, δεν κάνω τον μεταπράτη σε κανέναν.
Ασχολούμαι και με κάτι άλλο, το οποίο επιβάλει κάποια ταξίδια αρκετών ημερών στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να το δημοσιεύσω όμως. Είμαστε πολύ λίγοι σε αυτό τον χώρο.
Είναι μεγάλο το στρες όταν διαχειρίζεσαι πολλά χρήματα.
Επειδή θέλω να είμαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνω, επιδιώκω να έχω και το καλύτερο τις ώρες ανάπαυσης.
Δυσκολη δουλεια ποδολαγνε..Θελει να'σαι συνεχως στην τσιτα.
Εγω ειμαι βοηθος σοβατζη.
τυπε μου ακου. το να πληρωσεις οσο πληρωσεις δε το κατακρινω. το ναχεις φραγκα δε το κατακρινω. μαγκια και κανεις το γουστο σου το προσωπικο και πληρωνεις οσο γουσταρεις δικα σου ειναι καλα κανεις τελος εκει.
το να βγαινεις να κανεις τον γνωστη των πραγματων και να ειρωνευεσαι τον αλλον και 'ετσι ειναι τα πραγματα' το κατακρινω γιατι εισαι ανιδεος, εισαι ασχετος (δυο φορες εχεις παρει ολες και ολες ειπες) και εχεις και μια και μοναδικη 'πηγη'. εισαι αστειος να μιλας με υφος, πιστευω να το καταλαβαινεις.
Κι όταν τους πιάσουν οι καύλες τους θα έχω εγώ σταντ μπάι δυο σούπερ μουνάρες
Ἄ, ἐν τάξει, διότι ἡ ῥύμη τοῦ λόγου σας προϊδέαζε εἰς διάφορον κατάληξιν.
στειλε pm στα κοριτσια του siteΚαλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Δε ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος το θέμα αλλά όσο κι αν έψαξα στις αγγελίες για να βάλω το θέμα η ενότητα είναι κλειδωμένη. Αν δεν είναι στο σωστό μέρος ας το μεταφέρει κάποιος.
Αναζητώ 2 εντυπωσιακές γυναίκες ηλικίας η μία μέχρι 25 ετών και η άλλη μέχρι 35 ετών για συνοδεία διάφορων φίλων επιχειρηματιών που έρχονται στην Ελλάδα για δουλειές. Δεκτές και 2 φίλες ή μεμονομένα άτομα
Προσόντα
εντυπωσιακή εμφάνιση
άνετος και ευχάριστος χαρακτήρας
μεγάλο στητό στήθος
διακριτική παρουσία
εχεμύθεια
καθαριότητα
άνεση λόγου
Αμοιβή (πολύ καλή) μετά από συμφωνία
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με φωτό και με τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία ή με pm.
Παράκληση μόνο όσες έχουν τα παραπάνω προσόντα.
Δεν αποκλείονται επαγγελματίες εφόσον πληρούν τα παραπάνω.
Μόνο άτομα που θα μπορέσουν να είναι συνεπείς σε ότι συμφωνήσουμε και μόνο σοβαρά άτομα.
Σεβασμός προς το πρόσωπο της κοπέλας δεδομένος
Σκοπός είναι το κλίμα να είναι φιλικό και να περάσουμε όμορφα βράδια.
Κατά προτίμηση Ελληνίδες χωρίς να αποκλείονται εντυπωσιακές αλλοδαπές
Η βραδιά θα είναι φαγητό διασκέδαση (μπουζούκια κλαμπ) και μετά ξενοδοχείο για τα υπόλοιπα.
ΟΚ . Είμαι ανίδεος και άσχετος. Πες μας και εσύ που είσαι σχετικός πόσο μπορεί να κάνει ένα ακριβό μουνί.