Τί μαλάκες που είσαστε!
Άκου έξι χιλιαρικούρες για να συζητήσουν με τις γκόμενες, να τις κεράσουν και μετά να τους ρίξουν ένα πούτσο, άμα το καταφέρουν κι αυτό στις 4 το πρωί δηλαδή!
Έχω καλύτερη πρόταση!
Λοιπόν! Τους συνοδεύω εγώ με άναν άλλο φίλο αρχικά και βγαίνουμε αντροπαρέα! Και οι δυο μας είμαστε ευπαρουσίαστοι και μορφωμένοι! Πολύ μιλάμε! (Μορφωμένοι, ευπαρουσόιαστοι ο λόγος το λέει) Ξέρουμε και για τα διεθνή χρηματηστήρια, ισσοτιμίες νομισμάτων, σπρεντς και αποδόσεις ομολόγων και για κλασσική μουσική, σύγχρονο κινηματογράφο (από Χόλλυγουντ και Όσκαρ μέχρι Μόστρα Βενετιάς και Κάννες με Παλμ ντ' ορ κι άμα γουστάρουν και για χοτ ντ' ορ! ;)). Λέμε κι ωραία ανέκδοτα, ξέρουμε για διεθνή πολιτική, παίζουμε μπριζ, πόκερ, σκάκι, τα πάντα λέμε!
Μια χαρά θα περάσουν, μην το συζητάς!
Κι όταν τους πιάσουν οι καύλες τους θα έχω εγώ σταντ μπάι δυο σούπερ μουνάρες και καύλες βίζιτες να τις ξεσκίσουν κανένα δίωρο από όπου γουστάρουν, αν αντέχουν βέβαια. Κι αν δεν τους σηκώνεται ή είναι κουρασμένου οι άνθρωποι ρε αδερφέ, θα είμαστε κι εμείς σταντ μπάι να τους βοηθήσουμε! Μην μείνουν κι αγάμητα τα κορίτσια.
Όλο αυτό το πρότζεκτ τα αναλαμβάνω εγώ και θα κοστίσει ένα χιλιαρικάκι μόνο. Από 250 το άτομο. Τέσσαρα άτομα θα δουλέψουμε...