Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μερικές ακόμα απο Ασία, και τέρμα για απόψε.

Συνημμένα

• 20160805_140430.jpg
    20160805_140430.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 129
  • 20160805_140513.jpg
    20160805_140513.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 122
  • 20160804_145330.jpg
    20160804_145330.jpg
    7 MB · Εμφανίσεις: 127
  • 20160804_172222.jpg
    20160804_172222.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 128
  • 20160804_140626.jpg
    20160804_140626.jpg
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 114
  • 20160804_140802.jpg
    20160804_140802.jpg
    4,6 MB · Εμφανίσεις: 112
  • 20160806_140713.jpg
    20160806_140713.jpg
    5,6 MB · Εμφανίσεις: 130
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αυτή η φυλή οι Ρωσίδες με κατατρέχει σε όλη μου τη ζωή.

Ακόμα και στις ζούγκλες της Καμπότζης πάνω σε Ρωσίδα έπεσα.
Mind που θα πήγαινες αν μπορούσες να δουλεύεις εξ αποστάσεως για 2000 καθαρά το μήνα;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mind που θα πήγαινες αν μπορούσες να δουλεύεις εξ αποστάσεως για 2000 καθαρά το μήνα;
Αν δουλεύεις εξ' αποστάσεως μπορείς να μείνεις και στο σπίτι σου στην Ελλάδα. Μόνο ένα VDSL χρειάζεσαι και είσαι οκ.

Εχοντας γυρισει 76 χώρες δουλεύοντας και κάνοντας τουρισμό, θα επέλεγα να ζώ στη Βιέννη η στη Σιγκαπούρη. Πολύ καλά είναι επίσης στην Κουάλα Λουμπουρ. Εχω φίλους που μένουν εργαζομενοι σε αυτά τα μέρη και τα έχω επισκεφτεί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επίσης πολύ ωραία έχω περάσει στην Καρταχένα, στο Μαρακαίμπο και στη Ρεσίφε αν σε ενδιαφέρει η Νότια Αμερική. Εκεί ομως θέλει απαραίτητα να μιλάς ισπανικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είναι πρόβλημα το να είσαι μισθωτός, ειδικά στη Γαλλία. Απο τη στιγμή που πληρώνεις ένσημα, δες αν αυτά αναγνωρίζονται απο την Ελλάδα (σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η σύνταξη). Επίσης, βγάλε Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας ωστε να καλύπτεσαι σε χώρες ΕΕ. Για χώρες εκτός ΕΕ, θα πρέπει να σε καλύπτει ο εργοδότης σου

Το συμβόλαιο μου, εαν υλοποιηθεί, θα είναι - εταιρία (Γαλλική) με εταιρία (Ολλανδική).

Τέλος, να πω στα παιδιά που διαβάζουν το συγκεκριμένο θρεντ, οτι άλλο σύμβουλος και άλλο coach ή δεν ξέρω τι ειναι της μόδας. Σύμβουλος μηχανικός ας πούμε, μπορεί να ειναι καποιος ο οποίος να αναλάβει να δώσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαιρετικά εξειδικευμένες γνώσεις με συμβόλαιο συγκεκριμένου χρόνου.

Καλή ακούγεται η δουλειά σου, απόλαυσέ την!
Η δουλειά μου δεν έχει να κάνει με τον τουρισμό. Είμαι σύμβουλος σε επενδύσεις ακινήτων. Λόγω του κορωνοιού πέσαν οι δουλειές και μου ξενοικιάστηκαν και μερικά ακίνητα και προσπαθώ να κάνω επανεκκίνηση εργασιών, όπως μπορώ, αρκεί να τα καταφέρνω.
Απλά στο βιογραφικό-βάση που έδωσα στο γραφείο πρόσκαιρης εργασίας έχω βάλει ένα κάρο πράγματα, από τα οποία προκύπτουν ευκαιρείες σε ποικίλους τομείς.

ΥΓ Αυτό που έγραψα για υπογραφή συμβολαίου ως μισθωτός, καλό είναι να το προσέξει και ο Urlauber. επειδή έγραφε ξέρω πορτογαλλικά που μοιάζουν με τα ισπανικά και φαινόταν σαν να υποτιμούσε το θέμα γλώσσα. Του επισημαίνω ξανά ότι θα χρειαστεί να υπογράψει και χαρτιά που σχετίζονται με διαδικασίες.
Εγώ λοιπόν υπέγραψα ένα χαρτί ως μισθωτός που μου το δώσαν την τελευταία στιγμή και δεν ήμουν σε θέση να ξέρω τι συνέπειες έχει η υπογραφή στο φορολογικό μου καθεστώς κι ούτε είχα το χρόνο να το εξετάσω. Γνωρίζω καλά τη γλώσσα, αλλά έχει και ορολογίες και πολλά νομικίστικα κόλπα.
Για αυτό λέω ότι όταν εγκαθίστασαι σε μία ξένη χώρα, πρέπει να υπάρχει εκεί κάποιος να σε βοηθήσει στην αρχή. Αν είσαι μόνος, πολλές φορές δεν ξέρεις τι υπογράφεις.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Αντε μερικές φωτογραφίες ακόμα για τον φίλο που τις ζήτησε
Ζωάρα σε βλέπω τυπάρα. Ποσοι μπορουμε να το κανουμε αυτό. Ρισπεκτ και παλι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή η φυλή οι Ρωσίδες με κατατρέχει σε όλη μου τη ζωή.

Ακόμα και στις ζούγκλες της Καμπότζης πάνω σε Ρωσίδα έπεσα.
Μεχρι κει εφτασε η χαρι σου που λενε οι γιαγιαδες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Kalogero μεταδίδει από Campus με βοήθεια φαρμακευτικής υποστήριξης. Παίρνω πλέον δύο φάρμακα πριν ξεκινήσω την εργασιακή μου μέρα. Ένα για ρύθμιση σιελογόνων αδένων λόγω οι πολλές μουνάρες που βλέπω κάθε μέρα (και έχω 13 και στην τάξη) κι ένα αντικαταθλιπτικό που δεν είμαι πλέον νέος για να τις πηδήξω. Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει πάντα τελευταία.

Μπείτε στον τουρισμό να γαμήσετε, τα ταξιδέψετε, να κάνετε λεφτά αν μπορέσετε και γενικώς να ζήσετε ζωάρα. Αν ξανάρχιζα τη ζωή μου αυτό θα έκανα.

Η κατάσταση εκεί πέρα εξελίσσεται σύμφωνα με το πλάνο μου (εργασιοπορνοτουρισμός) και με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τρίτη μέρα σήμερα και μου έκαναν πρόταση για μονιμοποίηση.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Kalogero μεταδίδει από Campus με βοήθεια φαρμακευτικής υποστήριξης. Παίρνω πλέον δύο φάρμακα πριν ξεκινήσω την εργασιακή μου μέρα. Ένα για ρύθμιση σιελογόνων αδένων λόγω οι πολλές μουνάρες που βλέπω κάθε μέρα (και έχω 13 και στην τάξη) κι ένα αντικαταθλιπτικό που δεν είμαι πλέον νέος για να τις πηδήξω. Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει πάντα τελευταία.

Μπείτε στον τουρισμό να γαμήσετε, τα ταξιδέψετε, να κάνετε λεφτά αν μπορέσετε και γενικώς να ζήσετε ζωάρα. Αν ξανάρχιζα τη ζωή μου αυτό θα έκανα.

Η κατάσταση εκεί πέρα εξελίσσεται σύμφωνα με το πλάνο μου (εργασιοπορνοτουρισμός) και με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τρίτη μέρα σήμερα και μου έκαναν πρόταση για μονιμοποίηση.
Τυπε μαλον ο μιντριντερ σε προλαβε αργησες κανα δυο δεκαετιες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τυπε μαλον ο μιντριντερ σε προλαβε αργησες κανα δυο δεκαετιες
Καταρχήν μαγκιά του.
Κατά δεύτερον έχω παρόμοιες εμπειρίες με του Mindreader, αλλά δεν είναι το στυλ μου να ανεβάζω φωτογραφίες. Εδώ μέσα προκρίνονται αυτοί που ανεβάζουν.
Τρίτον ούτε ο Mindreader ούτε εγώ είμαστε στον τομέα του τουρισμού. Εγώ για τουρισμό μίλησα εδώ. Είναι από τους τομείς που κάνουν την διαφορά στο θέμα του σεξ. Και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Καταρχήν μαγκιά του.
Κατά δεύτερον έχω παρόμοιες εμπειρίες με του Mindreader, αλλά δεν είναι το στυλ μου να ανεβάζω φωτογραφίες. Εδώ μέσα προκρίνονται αυτοί που ανεβάζουν.
Τρίτον ούτε ο Mindreader ούτε εγώ είμαστε στον τομέα του τουρισμού. Εγώ για τουρισμό μίλησα εδώ. Είναι από τους τομείς που κάνουν την διαφορά στο θέμα του σεξ. Και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

Θα συμφωνήσω πως υπάρχει παιχνίδι στον τουρισμό. Όχι όμως για όλους.
Έχει πολλά παιδιά στον τουρισμό που δουλεύουν σα σκυλιά όλη μέρα για μήνες και δεν τρώνε/χαίρονται τίποτα
Επομένως ναι στον τουρισμό αλλά μόνο σε συγκεκριμένα πόστα.

Το καλό με τον τουρισμό είναι η τοποθεσία το vibe, η ατμόσφαιρα.
Είσαι μόνιμα σε μέρος που ο κόσμος και οι γυναίκες θέουν να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Καταρχήν μαγκιά του.
Φυσικά και δεν γαμανε μόνο όσοι είναι στον τουρισμό.
Υπάρχουν πολλές δουλειές σε χώρους με πολλές ξένες γκόμενες,.όπου είναι εύκολο να γνωρίσεις ωραίες κοπέλες και να κάνεις φάση μετά τη δουλειά.

Και χωρίς να ξεπατωνεσαι στη δουλειά, όπως όσοι δουλεύουν στα τουριστικά που πολλές φορές είναι με ωράρια 6-7 ημέρες ανά βδομάδα.

Φυσικά αυτό απαιτεί κυρίως άψογη γνώση αγγλικών και δυνατότητα απασχόλησης σε πολυεθνική.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θα συμφωνήσω πως υπάρχει παιχνίδι στον τουρισμό. Όχι όμως για όλους.
Έχει πολλά παιδιά στον τουρισμό που δουλεύουν σα σκυλιά όλη μέρα για μήνες και δεν τρώνε/χαίρονται τίποτα
Επομένως ναι στον τουρισμό αλλά μόνο σε συγκεκριμένα πόστα.

Το καλό με τον τουρισμό είναι η τοποθεσία το vibe, η ατμόσφαιρα.
Είσαι μόνιμα σε μέρος που ο κόσμος και οι γυναίκες θέουν να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό
Αυτός ο τομέας, μαζί με άλλους όπως πχ καλλιτεχνία, διασκέδαση κλπ εξασφαλίζει ένα ευνοικό περιβάλλον. Ξεκινάς με πλεονέκτημα. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική προσπάθεια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Φυσικά και δεν γαμανε μόνο όσοι είναι στον τουρισμό.
Υπάρχουν πολλές δουλειές σε χώρους με πολλές ξένες γκόμενες,.όπου είναι εύκολο να γνωρίσεις ωραίες κοπέλες και να κάνεις φάση μετά τη δουλειά.

Και χωρίς να ξεπατωνεσαι στη δουλειά, όπως όσοι δουλεύουν στα τουριστικά που πολλές φορές είναι με ωράρια 6-7 ημέρες ανά βδομάδα.

Φυσικά αυτό απαιτεί κυρίως άψογη γνώση αγγλικών και δυνατότητα απασχόλησης σε πολυεθνική.
Συμφωνώ.
Βασικά η πρόσβαση σε ένα ευνοικό πόστο βοηθάει περισσότερο από την απλή πρόσβαση σε ένα τομέα. Απαιτεί βέβαια ιδιαίτερες ικανότητες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ δεν είναι καθόλου εύκολα τα μαθήματα που κάνουνε στη σχολή που είμαι. Βλέπεις κάτι θεόμουνα να λιώνουνε μες στη ζέστη (δεν είχε και καλό κλιματισμό) με θέματα όπως marketing communication, συγχώνευση εταιρειών, τουριστικές νομολογίες, στατιστικά κλπ. Δεν σου πάει το μυαλό, όταν ακούς Τουρισμός. Κοίταζα μία και σκεφτόμουνα: τι τα θες αυτά κούκλα μου, εσύ λίγο τον κώλο σου να κουνήσεις έχεις όλους τους ιδιοκτήτες τουριστικών αλυσίδων στο τσεπάκι σου.
Αλλά χρειάζονται το πτυχίο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε όποιο γήπεδο και αν παίξεις αν είσαι "άμπαλος" τότε απλά...ΔΕΝ.

Απαραίτητη προυπόθεση για να μάθεις μπαλίτσα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Στις γυναίκες βγάζεις πάντα αυτό που βαθειά και ειλικρινά πιστεύεις για τον εαυτό σου.

Πάντα ξεκινάς από μια κουλτούρα ΔΙΑΡΚΟΥΣ και προφανούς αυτοβελτίωσης. Αυτό συνεπάγεται κόπο και καμιά φορά πόνο. Πρέπει να το αντέχεις. Τα υπόλοιπα έρχονται φυσικά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ποια θα ήταν για εσάς η δουλειά που θα θέλατε να κάνετε σαν εργασιοπορνοτουρίστας, εάν είχατε την επιλογή;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μιας και η Καρταχένα αναφέρθηκε από πολλούς συναγωνιστές, εδώ η ιστορία ενός συμπατριώτη που εγκαταστάθηκε στην Καρταχένα, με πολύ πικάντικες λεπτομέρειες για τον τρόπο ζωής και τη νοοτροπία εκεί:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Ποια θα ήταν για εσάς η δουλειά που θα θέλατε να κάνετε σαν εργασιοπορνοτουρίστας, εάν είχατε την επιλογή;
Developer φυσικά.

Παίρνεις τρελό μισθό, δουλεύεις από όποια χώρα θες, θες μόνο ένα λάπτοπ και δεν ασχολείσαι καν με την ντόπια αγορά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Χρηματιστής ή Real Estate
Για χρηματιστής δεν ξέρω, δηλ. δεν το έχω μελετήσει το θέμα. Το real estate είναι μεν καλό από την άποψη ότι κάθε καινούργιο ακίνητο παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον, αλλά είναι δύσκολη δουλειά με την έννοια ότι έχει τρέξιμο και άγχος και θα έχεις να αντιμετωπίσεις τις τοπικές πρακτικές που δεν είναι πάντα καθαρές. Αναρρωτιέμαι αν θα σου μένει χρόνος και κουράγιο για πορνοκαταστάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom