@Kman2 και
@ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σκεφτομαι να ανεβω στο Pilsen να νοικιάσω κανά airbnb για κανα δυο μηνες και για μετά βλέπω αναλόγως. Ο λόγος που επέλεξα αυτήν την πόλη είναι πως θέλω να είμαι σχετικά κεντρικά αλλά κυρίως πως θελω να συμμετάσχω σε κανά δυό τουρνουά πόκερ στο Kings που είναι καμιά ώρα μακριά.
Ποια η γνώμη σας για την πόλη; Βλέπω πως είναι σχετικά κοντά σε πολλές πόλεις (Μόναχο, Νυρεμβέργη, Πράγα, κλπ) με λιγότερο από 2 ώρες απόσταση
Βρήκα ένα airbnb ΑΨΟΓΟ (τουλάχιστον σε φωτογραφίες και κριτικές) κοντά στα 870 το μήνα.
Όπως έχω αναφέρει, η βασική μου δραστηριότητα θα είναι ΔΟΥΛΕΙΑ, αλλά θέλω όσο μπορώ να συνδυάσω αποδράσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, όπως μουνί, σοβαρά τουρνουά πόκερ, εξερευνήσεις τριγύρω περιοχών.
Ενδύκνειται το Pilsen, η έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε;
Και μια ερώτηση πιο εξειδικευμένη (αν φυσικά τα έχετε περπατήσει/γνωρίζετε) γιατί δεν έβγαλα άκρη από το google. Από Pilsen για Kings πηγαίνει λεωφορείο ή μόνο με τρένο μπορείς να πας; Γιατί το τρένο είναι λίγο μπλέξιμο όπως είδα
υ.γ. προσθέτω και τον
@ADMIRAL GR μήπως τα έχει περπατήσει εκείνα τα μέρη και έχει άποψη ως γνήσιος ποκεράς