Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είχα μία πρόταση για δουλειά σε μία εταιρεία που επιμορφώνει σε επικοινωνία και γραμματειακή υποστήριξη. Από παρανόηση σε μία ανεπίσημη κουβέντα για απολαβές νόμιζα ότι θα έπαιρνα τρελά ποσά, αλλά ο μισθός είναι φυσιολογικός για τη θέση (4Κ). Η δουλειά είναι πάρα πολλή, αρκετά δύσκολη, δουλεύεις ως τις 18:00 κι έχεις ελάχιστο remote. Δε μου άρεσε και την απέρριψα.

Εμπνευσμένος από το θέμα, σκέφτηκα να δουλεύω με μικρά συμβόλαια ολίγων μηνών. Αρχικά στην περιοχή κι αργότερα και στο εξωτερικό. Κάτι σαν νομάς, αλλά με διαφορετικές αποστολές κάθε φορά.

Έδωσα ένα ευρύ βιογραφικό σε ένα γραφείο πρόσκαιρης εργασίας, που θα το τροποποιεί ανάλογα με τις προσφορές εργασίας και ήδη έχω λάβει τρεις σε λιγότερο από μία βδομάδα.

Έτσι κι εγώ ο πληβείος θα μπορέσω να ικανοποιήσω το παιδικό μου όνειρο να γίνω εργασιοπορνοτουρίστας. :tooth:
Kudos και πάλι στον νηματοθέτη για το εμπνευσμένο θέμα.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Είχα μία πρόταση για δουλειά σε μία εταιρεία που επιμορφώνει σε επικοινωνία και γραμματειακή υποστήριξη. Από παρανόηση σε μία ανεπίσημη κουβέντα για απολαβές νόμιζα ότι θα έπαιρνα τρελά ποσά, αλλά ο μισθός είναι φυσιολογικός για τη θέση (4Κ). Η δουλειά είναι πάρα πολλή, αρκετά δύσκολη, δουλεύεις ως τις 18:00 κι έχεις ελάχιστο remote. Δε μου άρεσε και την απέρριψα.
Καλά έκανες, αφου προφανώς δεν "καίγεσαι" για δουλειά και έχεις δυνατότητες επιλογής
Εμπνευσμένος από το θέμα, σκέφτηκα να δουλεύω με μικρά συμβόλαια ολίγων μηνών. Αρχικά στην περιοχή κι αργότερα και στο εξωτερικό. Κάτι σαν νομάς, αλλά με διαφορετικές αποστολές κάθε φορά.
Θα τιμολογείς σαν εταιρία; Αν ναι, ελπίζω να μην έχεις έδρα Γαλλία
Έτσι κι εγώ ο πληβείος θα μπορέσω να ικανοποιήσω το παιδικό μου όνειρο να γίνω εργασιοπορνοτουρίστας
Αντε με το καλό.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Αντε με το καλό.
Ευχαριστώ.
Έχω μονοπρόσωπη εταιρεία σαν σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχω κι εταιρεία διαχείρησης (προσωπικών) ακινήτων. Το δεύτερο με δένει με τη Γαλλία. Θέλει πολλή μελέτη το φορολογικό μοντάζ.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Ευχαριστώ.
Έχω μονοπρόσωπη εταιρεία σαν σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχω κι εταιρεία διαχείρησης (προσωπικών) ακινήτων. Το δεύτερο με δένει με τη Γαλλία. Θέλει πολλή μελέτη το φορολογικό μοντάζ.
Οντως το φορολογικό θέλει μελέτη. Το ποσοστό εταιρικής φορολόγησης δε λέει όλη την αλήθεια, υπάρχουν και άλλα σημεία που πρέπει να δει κανείς και ανάλογα με τη δική του συγκεκριμένη περίπτωση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτοί οι boomers όλοι σύμβουλοι γίνονται.Τώρα τι ακριβώς συμβουλεύουν ένας διάολος ξέρει.Παπαριές προφανώς.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Αυτοί οι boomers όλοι σύμβουλοι γίνονται.Τώρα τι ακριβώς συμβουλεύουν ένας διάολος ξέρει.Παπαριές προφανώς.
Κάνεις λάθος, μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα απλα επειδή αφορούν θέματα που αγνοείς.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Χθεσινή κουράδα, αυτιστικέ περυσινέ κλώνε, πάρε ένα ακόμα γρήγορο search:

500 ευρώ για τρύπες των 30-40 τετραγωνικών στο Βίλνιους λέει.
Ευκαιρία με 2.100 gross και μόλις το 1/3 του κόστους ζωής της Ελλάδας :2funny::2funny:

Τράβα Πορτογαλία να βρεις κανέναν σκαρμόγυφτα να μοιράζεστε τα έξοδα βρε γελωτοποιέ
Καλά βγαλ τη πουτσα απ το στόμα σου τώρα γτ γρυλλίζεις σαν υστερικο.

ΥΓ. Θα ψαξω και πιο κλωναρι είσαι και θα σε πάω τρενο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Kman, έχεις ένα αντικείμενο όπου τη γνώση και την εμπειρία σου θα μπορούσε να την «αγοράσει» κάποιος για να κερδίσει χρόνο, χρήμα και να αποφύγει λάθη; Διασυνδέσεις για να τον στείλεις στα σωστά άτομα έχεις;

ΥΓ. Ξέρουμε ότι εσύ βοηθάς πολύ κόσμο (θηλυκού γένους) να εξελιχθεί δίνοντας απευθείας χρήματα. Εγώ προτιμώ να βοηθάω, αλλά να μου δίνουν. Αυτό είναι σύμβουλος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ένα ολόκληρο industry αναπτύσσεται γύρω από τον τρόπο ζωής των νομάδων. Ρούχα που δεν χρειάζονται σιδέρωμα, φορητοί εκτυπωτές, ειδικές γκαζιέρες για μαγείρεμα κλπ. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι, λόγω των μετακινήσεων, είσαι υποχρεωμένος να ξεσκαρτάρεις ένα σωρό πράγματα και να ζεις με τα βασικά και χρήσιμα.

Κάποια στιγμή μπορεί να δούμε και πλατφόρμες εργασιοπορνοτουρισμού που να προτείνουν πλήρη πακέτα (προσωρινής) εγκατάστασης. :rockon:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Οι μισοί νομάδες που έχω γνωρίσει εδώ Κύπρο είναι όλοι σύμβουλοι/coaches.
Φαίνεται να έχει πολύ ψωμί.

Μέσω ίντερνετ δίνουν συμβουλές για ερωτικά,.επαγγελματικά, για γυμναστική, για δίαιτα,.για ψυχολογικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Είχα φιλοξενήσει για ένα μήνα έναν τέτοιο που δούλευε βιντεογραφος σε μια τέτοια φάση με ερωτικές συμβουλές μέσω ίντερνετ..έβγαζε τρελά φράγκα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι μισοί νομάδες που έχω γνωρίσει εδώ Κύπρο είναι όλοι σύμβουλοι/coaches.
Φαίνεται να έχει πολύ ψωμί.

Μέσω ίντερνετ δίνουν συμβουλές για ερωτικά,.επαγγελματικά, για γυμναστική, για δίαιτα,.για ψυχολογικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Είχα φιλοξενήσει για ένα μήνα έναν τέτοιο που δούλευε βιντεογραφος σε μια τέτοια φάση με ερωτικές συμβουλές μέσω ίντερνετ..έβγαζε τρελά φράγκα.
Ναι, αν ξέρεις καλά ένα αντικείμενο είναι καλή δουλειά και ίσως η πιο βολική για digital nomads. Αρκεί να υπάρχει καλή ταχύτητα ιντερνέτ για τις βιντεοκλήσεις. Και βρίσκεις σχετικά γρήγορα πελάτες με καμπάνιες facebook.
Συναντάς βέβαια και ό,τι νάναι όπως «Σύμβουλος επιτυχίας, ειδικός στον νόμο της Έλξης», «Αυτοβελτίωση με κβαντικές μεθόδους», κλπ. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να μπει κρατικός κανονισμός (εκτός από τον τομέα Υγείας και πάλι...), μόνο η αγορά ξεκαθαρίζει καλούς από κακούς. Υπάρχουνε βέβαια πιστοποιήσεις, αλλά πόσοι πελάτες τις ζητάνε; Και είναι και λεπτό ζήτημα, γιατί αν ως πελάτης τις ζητήσεις, ψυχραίνει το κλίμα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πρώτη αποστολή: επιτηρητής εξετάσεων στην Ecole Internationale Tunon (Ειδίκευση σε τουρισμό και εκδηλώσεις). Τίγκα στις μουνίτσες.
Αν τα καταφέρνω να παίρνω αποστολές στο εξωτερικό πχ να επιθεωρώ ξενοδοχεία, προορισμούς κλπ, θα ξεκινήσει η καριέρα μου ως εργασιοπορνοτουρίστας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Πρώτη αποστολή: επιτηρητής εξετάσεων στην Ecole Internationale Tunon (Ειδίκευση σε τουρισμό και εκδηλώσεις). Τίγκα στις μουνίτσες.
Αν τα καταφέρνω να παίρνω αποστολές στο εξωτερικό πχ να επιθεωρώ ξενοδοχεία, προορισμούς κλπ, θα ξεκινήσει η καριέρα μου ως εργασιοπορνοτουρίστας.
Αυτο θα ηταν φοβερο!!

Επιθεωρηση ξενοδοχεια, εγκαταστασεις, εστιατορια, μπαρ....ταξιδια

Παντα το ηθελα
Ποτέ δεν βρηκα τον τρόπο

Τελευταία τροποποίηση:

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Τη συγκεκριμένη κοπελίτσα την γνώρισα στο Ανταναναρίβο τη πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης.
20 χρόνων δευτεροετής φοιτητρια στο πανεπιστήμιο.

Πήγα ένα πενταήμερο μαζί της στο Nosy Be το θέρετρό τους στο Βορά και πέρασα ζάχαρη.

Πέρα απο το γαμήσι όπου το τρόπο που κούναγε τους γοφούς της μόνο σε Κολομπιάνες τον έχω συναντήσει ήταν και καλή παρέα.
Εμαθα ένα σωρό πράγματα για τη χώρα της απο αυτήν. Εχει σημασία αν περάσεις σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα με μια γκόμενα να μην είναι βούρλο γιατί αλλιώς μετά το γαμήσι σκυλοβαριέσαι. Αυτά περί ''μαιμούδων'' !! :grin: :grin: :grin:
Εντάξει αυτη μετράει τυπάρα. Δεν ειναι σα και αυτες στη σωκρατους. Τη ξεσκιζα ευχαριστως.Αλλα κατα πως φαινεται και συ μετρας σαν αντρας. Τωρα εξηγουνται καποια πραγματα. Ανεβασε καμμια αλλη να γουσταρουμε ρε συ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτο θα ηταν φοβερο!!

Επιθεωρηση ξενοδοχεια, εγκαταστασεις, εστιατορια, μπαρ....ταξιδια

Παντα το ηθελα
Ποτέ δεν βρηκα τον τρόπο
Μπες στον Τουρισμό, σε όποιο πόστο μπορείς. Πήγαινε σε καμμία σχολή. Θα κάνεις καλή ζωή. Και δες πώς μπορείς να εξελιχθείς. Για μένα είναι πλέον αργά. Θα το παλέψω με τα υπάρχοντα εφόδια. Από ό,τι κατάλαβα πάντως οι γλώσσες και η διαθεσιμότητα είναι τεράστια ατού.

ΥΓ Στη λίστα φοιτητών που μου έδωσαν έχω πολλές κινέζες. Πήγα πρωτύτερα για αναγνώριση εδάφους, για να μην έχω καμμία έκπληξη ψάχνοντας τη διεύθυνση και όντως ήταν λίγο μπέρδεμα.
Ήταν σε ένα κάμπους με εμπορικές σχολές και μία φοιτητική εστία. Τα εκπαιδευτήρια βέβαια κλειστά λόγω ημέρας, αλλά πήγα στη φοιτητική εστία και βρήκα αρκετά γκομενάκια εγχώρια κι αλλοδαπά. Ήταν και κάτι κινέζες ψηλές κι όμορφες με ύφος ντίβας. Τους έπιασα κουβέντα κι από ότι κατάλαβα ήταν με υποτροφία και προορίζονταν να στελεχώσουν μεγάλες μονάδες στον τουρισμό και να εκπαιδεύουν άλλα άτομα. Προφανώς ήρθαν για το γαλλικό knowhow.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Το πρώτο συμβόλαιο που έχω ήδη υπογράψει με αναφέρει ως μισθωτό, τον δε (πραγματικό) εργοδότη ως χρήστη. Το γραφείο πρόσκαιρης εργασίας συνεργάζεται με μία εταιρεία (πιθανόν να είναι θυγατρική) η οποία φαίνεται ως εργοδότης και στέλνει εργαζόμενους σε άλλες εταιρείες που φαίνονται ως χρήστες. Αντε βγάλε άκρη. Αν ήξερες από γαλλικά εργασιακά θα σου έλεγα ότι μοιάζει με portage salarial.
Άμα αποφασίσεις να εγκατασταθείς στη Γαλλία για τα καλά, θα έχεις χρόνο να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με τα συστήματά τους.

Εν τω μεταξύ τώρα είμαι και μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας ταυτόχρονα και πρέπει να κοιτάξω μήπως έχω κάνει καμμία μαλακία υπογράφοντας ως μισθωτός και έχω τίποτα μπερδέματα με την εφορεία και το ασφαλιστικό.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Το πρώτο συμβόλαιο που έχω ήδη υπογράψει με αναφέρει ως μισθωτό, τον δε (πραγματικό) εργοδότη ως χρήστη. Το γραφείο πρόσκαιρης εργασίας συνεργάζεται με μία εταιρεία (πιθανόν να είναι θυγατρική) η οποία φαίνεται ως εργοδότης και στέλνει εργαζόμενους σε άλλες εταιρείες που φαίνονται ως χρήστες. Αντε βγάλε άκρη. Αν ήξερες από γαλλικά εργασιακά θα σου έλεγα ότι μοιάζει με portage salarial.
Άμα αποφασίσεις να εγκατασταθείς στη Γαλλία για τα καλά, θα έχεις χρόνο να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με τα συστήματά τους.

Εν τω μεταξύ τώρα είμαι και μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας ταυτόχρονα και πρέπει να κοιτάξω μήπως έχω κάνει καμμία μαλακία υπογράφοντας ως μισθωτός και έχω τίποτα μπερδέματα με την εφορεία και το ασφαλιστικό.
Είναι πρόβλημα το να είσαι μισθωτός, ειδικά στη Γαλλία. Απο τη στιγμή που πληρώνεις ένσημα, δες αν αυτά αναγνωρίζονται απο την Ελλάδα (σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η σύνταξη). Επίσης, βγάλε Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας ωστε να καλύπτεσαι σε χώρες ΕΕ. Για χώρες εκτός ΕΕ, θα πρέπει να σε καλύπτει ο εργοδότης σου

Το συμβόλαιο μου, εαν υλοποιηθεί, θα είναι - εταιρία (Γαλλική) με εταιρία (Ολλανδική).

Τέλος, να πω στα παιδιά που διαβάζουν το συγκεκριμένο θρεντ, οτι άλλο σύμβουλος και άλλο coach ή δεν ξέρω τι ειναι της μόδας. Σύμβουλος μηχανικός ας πούμε, μπορεί να ειναι καποιος ο οποίος να αναλάβει να δώσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαιρετικά εξειδικευμένες γνώσεις με συμβόλαιο συγκεκριμένου χρόνου.

Καλή ακούγεται η δουλειά σου, απόλαυσέ την!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εντάξει αυτη μετράει τυπάρα. Δεν ειναι σα και αυτες στη σωκρατους. Τη ξεσκιζα ευχαριστως.Αλλα κατα πως φαινεται και συ μετρας σαν αντρας. Τωρα εξηγουνται καποια πραγματα. Ανεβασε καμμια αλλη να γουσταρουμε ρε συ.
Μη μπερδεύεσαι φίλε.Ενας μέσος άντρας είμαι, τίποτα το ιδιαίτερο. Ισως καλοστεκούμενος για την ηλικία μου λόγω ενασχολησης με τον αθλητισμο στα νειάτα μου, και με δυνατό μπλα μπλα.

Αν όμως χρησιμοποιείς σωστά τα δυνατά σου σημεία ανταμοίβεσαι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αντε μερικές φωτογραφίες ακόμα για τον φίλο που τις ζήτησε

Συνημμένα

• 20140813_115700.jpg
    20140813_115700.jpg
    637,9 KB · Εμφανίσεις: 77
  • 20140812_192818.jpg
    20140812_192818.jpg
    991,1 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 20140813_112313.jpg
    20140813_112313.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 74
  • 20160801_004402.jpg
    20160801_004402.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 73
  • 20160801_011814.jpg
    20160801_011814.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 101

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτή η φυλή οι Ρωσίδες με κατατρέχει σε όλη μου τη ζωή.

Ακόμα και στις ζούγκλες της Καμπότζης πάνω σε Ρωσίδα έπεσα.

Συνημμένα

• cambodia  8 2016.jpg
    cambodia 8 2016.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 77

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom