Είχα μία πρόταση για δουλειά σε μία εταιρεία που επιμορφώνει σε επικοινωνία και γραμματειακή υποστήριξη. Από παρανόηση σε μία ανεπίσημη κουβέντα για απολαβές νόμιζα ότι θα έπαιρνα τρελά ποσά, αλλά ο μισθός είναι φυσιολογικός για τη θέση (4Κ). Η δουλειά είναι πάρα πολλή, αρκετά δύσκολη, δουλεύεις ως τις 18:00 κι έχεις ελάχιστο remote. Δε μου άρεσε και την απέρριψα.
Εμπνευσμένος από το θέμα, σκέφτηκα να δουλεύω με μικρά συμβόλαια ολίγων μηνών. Αρχικά στην περιοχή κι αργότερα και στο εξωτερικό. Κάτι σαν νομάς, αλλά με διαφορετικές αποστολές κάθε φορά.
Έδωσα ένα ευρύ βιογραφικό σε ένα γραφείο πρόσκαιρης εργασίας, που θα το τροποποιεί ανάλογα με τις προσφορές εργασίας και ήδη έχω λάβει τρεις σε λιγότερο από μία βδομάδα.
Έτσι κι εγώ ο πληβείος θα μπορέσω να ικανοποιήσω το παιδικό μου όνειρο να γίνω εργασιοπορνοτουρίστας.
Kudos και πάλι στον νηματοθέτη για το εμπνευσμένο θέμα.
Εμπνευσμένος από το θέμα, σκέφτηκα να δουλεύω με μικρά συμβόλαια ολίγων μηνών. Αρχικά στην περιοχή κι αργότερα και στο εξωτερικό. Κάτι σαν νομάς, αλλά με διαφορετικές αποστολές κάθε φορά.
Έδωσα ένα ευρύ βιογραφικό σε ένα γραφείο πρόσκαιρης εργασίας, που θα το τροποποιεί ανάλογα με τις προσφορές εργασίας και ήδη έχω λάβει τρεις σε λιγότερο από μία βδομάδα.
Έτσι κι εγώ ο πληβείος θα μπορέσω να ικανοποιήσω το παιδικό μου όνειρο να γίνω εργασιοπορνοτουρίστας.
Kudos και πάλι στον νηματοθέτη για το εμπνευσμένο θέμα.