Τυπάκο μαλον εσύ πηδάς τη χούφτα σου και πεταγεσε σα τη πουτσα. Οι κιτρινες και κυριως οι μαυρες για τη δικη μου πουτσα μαιμουδες ειναι. Για τι δικη σου δικο σου θεμα και στα αρχιδια μου. Το δασκαλο να κανεις εκει που σε περνει οχι σε μενα. Δε μιλησα σε σενα. Μιλησα στο Μιντριντερ που κανει μπαμ οτι ειναι μια κατηγορια μονος του ο ανθρωπος γιατι ολες οι γκομενες που αναιβαζει ακομα και οι κιτρινες η οι μαυρες που πηδαει μετρανε και μαλιστα πολυ.Κοιτα τη καμπουρα σου και τα μαθηματα εκει που σε περνει.Τι ανοησίες είναι αυτες που γράφεις
Τι πα να πει "γυναικαρες σλάβες" - και το γράφεις και 2 φορές
Ποιος σου είπε οτι οι Ασιάτισες και οι Αφρικανες ειναι μαιμούδες;
Σταμάτα να πηδας τη χούφτα σου και βγες λίγο παραέξω απο το δωμάτιό σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 894
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Α καλά, εχεις σοβαρό πρόβλημα. Τι έγινε, τρως φάπες στη δουλειά;Τυπάκο μαλον εσύ πηδάς τη χούφτα σου και πεταγεσε σα τη πουτσα. Οι κιτρινες και κυριως οι μαυρες για τη δικη μου πουτσα μαιμουδες ειναι. Για τι δικη σου δικο σου θεμα και στα αρχιδια μου. Το δασκαλο να κανεις εκει που σε περνει οχι σε μενα. Δε μιλησα σε σενα. Μιλησα στο Μιντριντερ που κανει μπαμ οτι ειναι μια κατηγορια μονος του ο ανθρωπος γιατι ολες οι γκομενες που αναιβαζει ακομα και οι κιτρινες η οι μαυρες που πηδαει μετρανε και μαλιστα πολυ.Κοιτα τη καμπουρα σου και τα μαθηματα εκει που σε περνει.
Κατσε σπιτι καλύτερα να παιζεις το πουλάκι σου, και ζήσε τη ζωή σου μέσα απο τις φωτογραφίες που ανεβάζουν άλλοι
Βλακόμουτρο
Βαλε τη κεφαλα σου στο κολο σου και βηξε 3 φορες. Θα σου περασει. ΠαπαραΑ καλά, εχεις σοβαρό πρόβλημα. Τι έγινε, τρως φάπες στη δουλειά;
Κατσε σπιτι καλύτερα να παιζεις το πουλάκι σου, και ζήσε τη ζωή σου μέσα απο τις φωτογραφίες που ανεβάζουν άλλοι
Βλακόμουτρο
Παίζει να πάρω μια πολύ καλή δουλειά Γαλλία, και θα πρέπει να είμαι εκεί το 50% του χρόνου μου για 9 μήνες - μπορεί να υπάρξει και επέκταση συμβολαίου. Περιοχή γύρω απο το παρίσι. Πες μου αν θες λίγα για τους ντόπιους και για την καθημερινότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΗ Γαλλία είναι πρώην αποικιακή δύναμη και πληρώνει τα λάθη της. Επίσης είναι λαικό κράτος κι άρα κόκκινο πανί για τους ισλαμιστές. Θα έχει πάντα προβλήματα. Αν δυσκολευτεί κι άλλο η κατάσταση το πολύ πολύ να αλλάξω χώρα και να λυθεί το πρόβλημα. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με το φάντασμα της Νίκαιας.
Μία όμως προβληματική καθημερινότητα μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Για αυτό δίνω τόσο βάρος σε αυτό.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
πορνοτουρισμος για τα βυσματα, τους τεμπελχαναδες που ο βοριδης τους δινει και επιδομα τωρα.Έλα και οι ΔΥ στην ουρά για nomado-πορνοτουρισμό
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τηλεργασία στο Δημόσιο
Η οποία θα είναι προαιρετική, για όσους δημοσίους υπαλλήλους το επιθυμούν.www.capital.gr
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
παντου γαμας, αν εισαι τυπικα προβλεπομενοςΕνας που ενδιαφέρεται για το γαμήσι Πολωνία θα πάει εννοείται ή Τσεχία έστω και με τους τοπικούς μισθούς.
Πολωνία,Τσεχία αν παίρνεις αυτά που παίρνει ο μέσος Πολωνός ή Τσέχος και είσαι ξένος,γαμάς.Γερμανία άμα βγάζεις όσα ο μέσος Γερμανός και είσαι ξένος δε γαμάς.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Τι ανοησίες είναι αυτες που γράφειςΤυπάκο μαλον εσύ πηδάς τη χούφτα σου και πεταγεσε σα τη πουτσα. Οι κιτρινες και κυριως οι μαυρες για τη δικη μου πουτσα μαιμουδες ειναι. Για τι δικη σου δικο σου θεμα και στα αρχιδια μου. Το δασκαλο να κανεις εκει που σε περνει οχι σε μενα. Δε μιλησα σε σενα. Μιλησα στο Μιντριντερ που κανει μπαμ οτι ειναι μια κατηγορια μονος του ο ανθρωπος γιατι ολες οι γκομενες που αναιβαζει ακομα και οι κιτρινες η οι μαυρες που πηδαει μετρανε και μαλιστα πολυ.Κοιτα τη καμπουρα σου και τα μαθηματα εκει που σε περνει.
Τι πα να πει "γυναικαρες σλάβες" - και το γράφεις και 2 φορές
Ποιος σου είπε οτι οι Ασιάτισες και οι Αφρικανες ειναι μαιμούδες;
Σταμάτα να πηδας τη χούφτα σου και βγες λίγο παραέξω απο το δωμάτιό σου
Μάγκες μη τσακώνεστε δεν είναι οι μαύρες μαιμούδες
Ορίστε φωτογραφίες που έχουν μέσα και μαύρη και μαιμούδες για να εμπεδωσετε τη διαφορά
Συνημμένα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Τη συγκεκριμένη κοπελίτσα την γνώρισα στο Ανταναναρίβο τη πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης.
20 χρόνων δευτεροετής φοιτητρια στο πανεπιστήμιο.
Πήγα ένα πενταήμερο μαζί της στο Nosy Be το θέρετρό τους στο Βορά και πέρασα ζάχαρη.
Πέρα απο το γαμήσι όπου το τρόπο που κούναγε τους γοφούς της μόνο σε Κολομπιάνες τον έχω συναντήσει ήταν και καλή παρέα.
Εμαθα ένα σωρό πράγματα για τη χώρα της απο αυτήν. Εχει σημασία αν περάσεις σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα με μια γκόμενα να μην είναι βούρλο γιατί αλλιώς μετά το γαμήσι σκυλοβαριέσαι. Αυτά περί ''μαιμούδων'' !!
20 χρόνων δευτεροετής φοιτητρια στο πανεπιστήμιο.
Πήγα ένα πενταήμερο μαζί της στο Nosy Be το θέρετρό τους στο Βορά και πέρασα ζάχαρη.
Πέρα απο το γαμήσι όπου το τρόπο που κούναγε τους γοφούς της μόνο σε Κολομπιάνες τον έχω συναντήσει ήταν και καλή παρέα.
Εμαθα ένα σωρό πράγματα για τη χώρα της απο αυτήν. Εχει σημασία αν περάσεις σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα με μια γκόμενα να μην είναι βούρλο γιατί αλλιώς μετά το γαμήσι σκυλοβαριέσαι. Αυτά περί ''μαιμούδων'' !!
Συνημμένα
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
μοντέλος κορμί ο mindreader!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ασε τις μαλακιες sOKoL .Αλλου αυτα. Πες οτι εχεις δοκιμασε Πολωνικο τσιμπουκι απο βυζαρου Πολωνη, που ειναι το καλυτερο ever.1500 δε τα λες και τρελο ποσο για (καποια μερη του) μπλοκ. Και μαλιστα στα 35.Να πω την αληθεια λιγα ειναι.
Δηλαδη τα 1500 για Πραγα σε σχεση με Κισιναου, καμια σχεση.
Ετσι οπως καταλαβαινω αυτο που περιγραφεις, μιλας για δουλεια γραφειου, οχι δουλειες που ισως καναμε καποιοι με μπλοκ (πχ μεταφορες κλπ).
Σε τιποτα κωλοχωρια δε πας , γτ λογω γλωσσας θα τα βρεις μπαστουνια. Αρα πρεπει να πας σε μεγαλο αστικο κεντρο, οπου να μπορεις να βρεις γκομενες που μιλανε αγγλικα.
Αυτο αφηνει πρακτικα ολες τις πρωτευουσες του μπλοκ.
Θα εβγαζα εκτος Πραγα και Μπρατισλαβα που ειναι οι πιο ακριβες πολεις νομιζω. Θα εβγαζα εκτος χωρες μη ΕΕ. Μιας και πας για καιρο, θες ασφαλιση, ενα καποιο νομοθετικο πλαισιο να σε καλυπτει, κατι αν γινει μια στραβη. Αν και απο αποψη κοστους/οφελους μαλλον η Ουκρανια θα ηταν η καλυτερη επιλογη. Μη ξεχναμε ομως οτι δουλευεις και στις Μπιζνες αυτα δεν περνανε.
Αυτα μας αφηνουν Ουγγαρια,Πολωνια, Βαλτικη, Βουλγαρια, Ρουμανια. Βγαζω εξω Βαλτικη γτ ειναι σχετικα μακρια (ενω πχ απο Βουδαπεστη με ενα λεωφορειο σε λιγες ωρες μπορεις να πας πολλες εκδρομες). Βγαζω Ρουμανια γιατι ειναι γαμιοληδες και βγαζω Βουλγαρια γιατι οι γκομενες, αν και ευκολες, ειναι χειροτερες και απο τις δικες μας τις Αλβανιδες.
Μενουν ουγγαρια/πολωνια. Επιλεγω Πολωνια. Εχουν αρκετες ξενες εταιριες, μεγαλη χωρα/πολλες ευκαιριες και πιστευω τα νοικια ειναι χαμηλοτερα απο την τουριστικη Βουδαπεστη.
Στην Πολωνια υπαρχουν 3-4 πολεις που θα μπορουσες να κανεις , σαν ξενος, μια καποια ζημια.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
By far the best.Ασε τις μαλακιες sOKoL .Αλλου αυτα. Πες οτι εχεις δοκιμασε Πολωνικο τσιμπουκι απο βυζαρου Πολωνη, που ειναι το καλυτερο ever.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
έχω δοκιμάσει όλο το μπλοκ πλην βαλτικής από μια έστω φορά.Ασε τις μαλακιες sOKoL .Αλλου αυτα. Πες οτι εχεις δοκιμασε Πολωνικο τσιμπουκι απο βυζαρου Πολωνη, που ειναι το καλυτερο ever.
Το πολωνικό είναι από τα καλύτερα. Μολδαβεζικο και Ρουμανικό από κοντά
το χειρότερο ήταν το σλοβάκικο
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ήθελα να το αναφέρω και αυτό αλλά είπα μη με βγάλουν πισογλεντημοντέλος κορμί ο mindreader!
ανεξάρτητα από το τι λέει ο ΚΜΑΝ ,ο μαιντ άνετα χτύπαγε κάποιες γκόμενες στο μπλοκ στο τσάμπα
-Στη Γαλλία θες γαλλικά για να επιβιώσεις ή αν η γλώσσα εργασίας σου είναι τα αγγλικά, χρειάζεσαι και πάλι ένα μίνιμουμ γαλλικών για να επικοινωνείς με τους ντόπιους, γιατί δεν μιλάνε γενικώς αγγλικά.Παίζει να πάρω μια πολύ καλή δουλειά Γαλλία, και θα πρέπει να είμαι εκεί το 50% του χρόνου μου για 9 μήνες - μπορεί να υπάρξει και επέκταση συμβολαίου. Περιοχή γύρω απο το παρίσι. Πες μου αν θες λίγα για τους ντόπιους και για την καθημερινότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-Τρεις βασικές λέξεις: μπονζούρ (καλημέρα ή χαίρετε), σιλβουπλέ (σας παρακαλώ) και μερσί (ευχαριστώ). Δεν είναι διακοσμητική ευγένεια. Είναι εργαλεία που αν δεν τα χρησιμοποιείς, θα βρεις πολλές πόρτες κλειστές, δεν θα έχεις πλήρη εξυπηρέτηση πέρα από τα βασικά ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες, δεν θα ενσωματωθείς στο γαλλικό περιβάλλον και θα χάσεις ευκαιρίες, επειδή θα θεωρηθείς αγενής. Υπόψιν ότι το «μπονζούρ» το λέμε όλη μέρα όσο έχει φως και τείνει να επεκταθεί και στις βραδυνές ώρες.
-Εξασκήσου στο να μιλάς και να απευθύνεσαι σε κάποιον σε χαμηλό τόνο. Σαν Έλληνες μιλάμε κάπως δυνατά που περνάει στους Γάλλους σαν επιθετικότητα και δεν θα σε εξυπηρετούν.
-Είσαι ακριβής στα επαγγελματικά ραντεβού και όχι μεγάλες αποκλείσεις στα υπόλοιπα.
-Αν πας επίσκεψη σε άτομα που δεν έχεις μεγάλη οικειότητα, αλλά είναι απλώς γνωστοί, δεν μένεις πάνω από μία ώρα.
-Οι γκόμενες είναι εύκολες στην προσέγγιση, με την έννοια ότι δείχνουν τις διαθέσεις τους ξεκάθαρα και ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Δεν κάνουν παιχνιδάκια σαν τις Ελληνίδες. Άμα κάνεις καμάκι και είναι φιλικές προχωράς. Αν μία γαλλίδα σου πει όχι, δεν επιμένεις. Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις τίποτα, αλλά θα σου βάλει τις φωνές μπροστά σε όλον τον κόσμο. Αν είστε σε κάποιον χώρο θα φωνάξει τον σεκιουριτά, αν είστε σε δρόμο θα φωνάξει αστυφύλακα.
-Στη Γαλλία πληρώνει όποιος προσκαλεί. Όταν καλείς μία γκόμενα και θες να πληρώσεις, καλύτερα να το κάνεις σαφές «σε προσκαλώ στο τάδε μαγαζί για να πιούμε ένα ποτό». Αν δεν είσαι σαφής σε αυτό και το μαγαζί είναι ακριβό, μπορεί να αρνηθεί γιατί μπορεί να μην έχει να πληρώσει το μερίδιό της. Αν σε προσκαλέσει γυναίκα, βγάλε να πληρώσεις πάντα κι αν σου πει ότι δεν γίνεται να πληρώσεις γιατί σε προσκάλεσε αυτή δεν επιμένεις.
-Στις συζητήσεις αποφεύγεις θέματα σχετικά με πατριαρχικές αντιλήψεις (πχ η θέση της γυναίκας είναι την κουζίνα), με απαξίωση κοινωνικών ομάδων (πχ οι αραπάδες κάνουν αυτό) ή με λεφτά (πχ τι μισθό παίρνεις;).
-Οι φίλοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: amis (εγκάρδιοι φίλοι) και copains (φίλοι της καθημερινότητας).
Δεν ξεφορτώνεις τα προβλήματά σου σε κανέναν. Όταν έχεις ένα πρόβλημα, ζητάς από έναν φίλο (αν είναι εγκάρδιος) αν θέλει να σε ακούσει. Αν ξεφύγεις από αυτόν τον κανόνα, οι γάλλοι θα σε βάλουν αμέσως στη θέση σου με ένα απλό «αυτό είναι δικό σου πρόβλημα».
-Δεν περνάς ποτέ στον ενικό, αν δεν σου το επιτρέψει ο άλλος. Αν σου πει κάποιος ότι μπορείς να τον λες Marc, αυτό δεν σημαίνει ότι σου δίνει την άδεια να του μιλάς στον ενικό. Τον αποκαλείς Marc και συνεχίζεις με πληθυντικό (πχ, Marc, τι εννοείτε με αυτό;). Μόνο όταν ρητά σου δώσει την άδεια να του μιλάς στον ενικό (tutoiement), τότε μπορείς να το κάνεις. Στις νεότερες γενιές ισχύουν αυτά τα στάδια, απλά ξεπερνιούνται πιο σύντομα.
Ό,τι άλλο θες ρώτα.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 216
Έχω ακούσει (από γνωστό μου, μη φανταστείς ) οτι αν βγάλεις γκόμενα στη Γαλλία που το καμάκι έχει ποινικοποιηθεί,
σου στήνει αδριάντα ο ίδιος ο Mystery αφού πρώτα σου πάρει ένα τσιμπούκι.
Τι social proof και μαλακίες.
Με τέτοιο motivation είναι αδύνατο να πουστέψεις. Το πολύ πολύ να γαμάς υπό το άγρυπνο βλέμμα του σεκιουριτά.
σου στήνει αδριάντα ο ίδιος ο Mystery αφού πρώτα σου πάρει ένα τσιμπούκι.
Τι social proof και μαλακίες.
Με τέτοιο motivation είναι αδύνατο να πουστέψεις. Το πολύ πολύ να γαμάς υπό το άγρυπνο βλέμμα του σεκιουριτά.
Τελευταία τροποποίηση:
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Στη κυπρο μου εχουν τυχει τετοιου ειδους σκηνικα με κυπριους που εχουν κομπλεξ με τους ελληνες.Ισως επειδη ξερουν οτι οι γκομενες γουσταρουν τους καλαμαραδες περισσοτερο απο αυτους (αν και αποτι μ ειχε πει καποιος, ενας λογος που δε μας γουσταρουν ειναι επειδη τους περνουμε εκει ολες τις καλες θεσεις,τωρα δε ξερω αν ισχιει),αλλα ναι 2 φορες πηγα να αρπαχτω χωρις λογο και αιτια...δηλ ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να μ πεις "ρε φιλε μηπως κοιτας τη γκομενα μ?"Είναι δύο θέματα, η μόνιμη διαμονή και η διαμονή ως νομάς.
Για την μόνιμη θα πω συνοπτικά, ότι δεν χρειάζεται να έχεις καμμία σχέση με δύσκολες γειτονιές. Δεν λύνει τελείως το πρόβλημα και σε αυτό ίσως υπερτερούν κάποιες χώρες του μπλοκ.
Τώρα στην καθημερινότα η δύση υπερτερεί στην οργάνωση και στην ευγένεια. Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στην τσίτα μήπως κάποιος σου χαλάσει τη μέρα με την αγένεια, την πουστιά, την ασχετίλα κλπ. Η ζωή κυλάει ρολόι. Δεν θα ήθελα να πάω σαν νομάς για πχ έξη μήνες στο μπλοκ και να βρω τέτοια μπροστά μου πχ ένας που μου έκλεψε στα ρέστα, κάποιος που μου πήρε τη σειρά, κάποιος που κάνει φασαρία και δεν με αφήνει να κοιμηθώ, κάποιος που άλλο παραγγέλω κι άλλο μου φέρνει, κάποιος που μπορεί να με δείρει σε ένα club επειδή καμακώνω μία γκόμενα που νομίζει ότι του ανήκει κι άλλες τέτοιες καφρίλες.
Ελπίζω να απαντάω και σε ΒΠ και σε Urlauber με αυτά.
Να'σαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες, το εκτιμώ ιδιαίτερα.-Στη Γαλλία θες γαλλικά για να επιβιώσεις ή αν η γλώσσα εργασίας σου είναι τα αγγλικά, χρειάζεσαι και πάλι ένα μίνιμουμ γαλλικών για να επικοινωνείς με τους ντόπιους, γιατί δεν μιλάνε γενικώς αγγλικά.
-Τρεις βασικές λέξεις: μπονζούρ (καλημέρα ή χαίρετε), σιλβουπλέ (σας παρακαλώ) και μερσί (ευχαριστώ). Δεν είναι διακοσμητική ευγένεια. Είναι εργαλεία που αν δεν τα χρησιμοποιείς, θα βρεις πολλές πόρτες κλειστές, δεν θα έχεις πλήρη εξυπηρέτηση πέρα από τα βασικά ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες, δεν θα ενσωματωθείς στο γαλλικό περιβάλλον και θα χάσεις ευκαιρίες, επειδή θα θεωρηθείς αγενής. Υπόψιν ότι το «μπονζούρ» το λέμε όλη μέρα όσο έχει φως και τείνει να επεκταθεί και στις βραδυνές ώρες.
-Εξασκήσου στο να μιλάς και να απευθύνεσαι σε κάποιον σε χαμηλό τόνο. Σαν Έλληνες μιλάμε κάπως δυνατά που περνάει στους Γάλλους σαν επιθετικότητα και δεν θα σε εξυπηρετούν.
-Είσαι ακριβής στα επαγγελματικά ραντεβού και όχι μεγάλες αποκλείσεις στα υπόλοιπα.
-Αν πας επίσκεψη σε άτομα που δεν έχεις μεγάλη οικειότητα, αλλά είναι απλώς γνωστοί, δεν μένεις πάνω από μία ώρα.
-Οι γκόμενες είναι εύκολες στην προσέγγιση, με την έννοια ότι δείχνουν τις διαθέσεις τους ξεκάθαρα και ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Δεν κάνουν παιχνιδάκια σαν τις Ελληνίδες. Άμα κάνεις καμάκι και είναι φιλικές προχωράς. Αν μία γαλλίδα σου πει όχι, δεν επιμένεις. Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις τίποτα, αλλά θα σου βάλει τις φωνές μπροστά σε όλον τον κόσμο. Αν είστε σε κάποιον χώρο θα φωνάξει τον σεκιουριτά, αν είστε σε δρόμο θα φωνάξει αστυφύλακα.
-Στη Γαλλία πληρώνει όποιος προσκαλεί. Όταν καλείς μία γκόμενα και θες να πληρώσεις, καλύτερα να το κάνεις σαφές «σε προσκαλώ στο τάδε μαγαζί για να πιούμε ένα ποτό». Αν δεν είσαι σαφής σε αυτό και το μαγαζί είναι ακριβό, μπορεί να αρνηθεί γιατί μπορεί να μην έχει να πληρώσει το μερίδιό της. Αν σε προσκαλέσει γυναίκα, βγάλε να πληρώσεις πάντα κι αν σου πει ότι δεν γίνεται να πληρώσεις γιατί σε προσκάλεσε αυτή δεν επιμένεις.
-Στις συζητήσεις αποφεύγεις θέματα σχετικά με πατριαρχικές αντιλήψεις (πχ η θέση της γυναίκας είναι την κουζίνα), με απαξίωση κοινωνικών ομάδων (πχ οι αραπάδες κάνουν αυτό) ή με λεφτά (πχ τι μισθό παίρνεις;).
-Οι φίλοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: amis (εγκάρδιοι φίλοι) και copains (φίλοι της καθημερινότητας).
Δεν ξεφορτώνεις τα προβλήματά σου σε κανέναν. Όταν έχεις ένα πρόβλημα, ζητάς από έναν φίλο (αν είναι εγκάρδιος) αν θέλει να σε ακούσει. Αν ξεφύγεις από αυτόν τον κανόνα, οι γάλλοι θα σε βάλουν αμέσως στη θέση σου με ένα απλό «αυτό είναι δικό σου πρόβλημα».
-Δεν περνάς ποτέ στον ενικό, αν δεν σου το επιτρέψει ο άλλος. Αν σου πει κάποιος ότι μπορείς να τον λες Marc, αυτό δεν σημαίνει ότι σου δίνει την άδεια να του μιλάς στον ενικό. Τον αποκαλείς Marc και συνεχίζεις με πληθυντικό (πχ, Marc, τι εννοείτε με αυτό;). Μόνο όταν ρητά σου δώσει την άδεια να του μιλάς στον ενικό (tutoiement), τότε μπορείς να το κάνεις. Στις νεότερες γενιές ισχύουν αυτά τα στάδια, απλά ξεπερνιούνται πιο σύντομα.
Ό,τι άλλο θες ρώτα.
Κίεβο παράδεισος για digital nomads.Αυτά που γράφαμε.
''Do not forget that Kyiv is one of the top tech and digital nomads places in Europe. Tons in foreign companies pay crazy salaries to tech guys here. Currently the amount of tech vacancies is 15% higher than the amount of tech job seekers.''
http://www.internationalsexguide.nl/forum/showthread.php?816-Kiev&p=2564419&viewfull=1#post2564419
''Do not forget that Kyiv is one of the top tech and digital nomads places in Europe. Tons in foreign companies pay crazy salaries to tech guys here. Currently the amount of tech vacancies is 15% higher than the amount of tech job seekers.''
http://www.internationalsexguide.nl/forum/showthread.php?816-Kiev&p=2564419&viewfull=1#post2564419
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ακόμη θα θυμάται ο βλαξ τις καρπαζιές που του έριξες.Έχω μπόλικα
Θα τον χέσω στην καράφλα και θα τον πληρώσω σε Ρούβλια Λευκορωσίας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις