Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ο kman έλεγε για την κλεψιά των τσέχων πάντως.

Μου προκαλεί έκπληξη που κάνεις σύγκριση Τσεχίας με Ελλάδα κι όχι με Γερμανία όπου ζεις.
Εγώ πάντως που έδειξα τη δυσφορία μου για το ανατ. μπλοκ είναι επειδή κάνω σύγκριση με Γαλλία.
Σε σύγκριση με Γερμανία,η Πράγα είναι πιο ασφαλής από τις περισσότερες γερμανικές μεγαλουπόλεις.
O σημαντικότερος λόγος είναι η απουσία μεταναστών από συγκεκριμένες χώρες/κουλτούρες
Έχω ζήσει μισό χρόνο Πράγα και προ κορώνα πήγαινα μια φορά το μήνα.

Επειδή έχω πάει Γαλλία,με ποιο μέρος της Γαλλίας συγκρίνεις;
Με τα μέρη που μοιάζουν με αφρική και αραβία,που δεν υπάρχουν σε καμία σλαβική χώρα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Σε σύγκριση με Γερμανία,η Πράγα είναι πιο ασφαλής από τις περισσότερες γερμανικές μεγαλουπόλεις.
O σημαντικότερος λόγος είναι η απουσία μεταναστών από συγκεκριμένες χώρες/κουλτούρες

Με τα μέρη που μοιάζουν με αφρική και αραβία,που δεν υπάρχουν σε καμία σλαβική χώρα;
Ρευκιαβικ άφηνα ανοιχτό το αμάξι κ κανένα πρόβλημα τη νυχτα :rockon:
Ποια νύχτα δλδ αφού κ τη νύχτα μέρα ήταν εκεί
Πας ρευκιαβικ Κοπεγχάγη Ταλίν κ πραγματικά νιώθεις όπως στο χωριό σου στην Ελλάδα πριν τριάντα χρονια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είναι δύο θέματα, η μόνιμη διαμονή και η διαμονή ως νομάς.
Για την μόνιμη θα πω συνοπτικά, ότι δεν χρειάζεται να έχεις καμμία σχέση με δύσκολες γειτονιές. Δεν λύνει τελείως το πρόβλημα και σε αυτό ίσως υπερτερούν κάποιες χώρες του μπλοκ.

Τώρα στην καθημερινότα η δύση υπερτερεί στην οργάνωση και στην ευγένεια. Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στην τσίτα μήπως κάποιος σου χαλάσει τη μέρα με την αγένεια, την πουστιά, την ασχετίλα κλπ. Η ζωή κυλάει ρολόι. Δεν θα ήθελα να πάω σαν νομάς για πχ έξη μήνες στο μπλοκ και να βρω τέτοια μπροστά μου πχ ένας που μου έκλεψε στα ρέστα, κάποιος που μου πήρε τη σειρά, κάποιος που κάνει φασαρία και δεν με αφήνει να κοιμηθώ, κάποιος που άλλο παραγγέλω κι άλλο μου φέρνει, κάποιος που μπορεί να με δείρει σε ένα club επειδή καμακώνω μία γκόμενα που νομίζει ότι του ανήκει κι άλλες τέτοιες καφρίλες.

Ελπίζω να απαντάω και σε ΒΠ και σε Urlauber με αυτά.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Νομιζω και οι δυο πλευρες εχουν επιχειρηματα. νομιζω καταλαβαινω τι λεει ο καλογερος. απο την αλλη δεν πρεπει ομως και να ξεχναμε τοσα τρομοκρατικα που εχουν γινει στη Δυτικη Ευρωπη, οπως στη Νικαια για παραδειγμα. Αυτα δε θα γινονταν σε Ανατολικη Ευρωπη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Νομιζω και οι δυο πλευρες εχουν επιχειρηματα. νομιζω καταλαβαινω τι λεει ο καλογερος. απο την αλλη δεν πρεπει ομως και να ξεχναμε τοσα τρομοκρατικα που εχουν γινει στη Δυτικη Ευρωπη, οπως στη Νικαια για παραδειγμα. Αυτα δε θα γινονταν σε Ανατολικη Ευρωπη.
Η Γαλλία είναι πρώην αποικιακή δύναμη και πληρώνει τα λάθη της. Επίσης είναι λαικό κράτος κι άρα κόκκινο πανί για τους ισλαμιστές. Θα έχει πάντα προβλήματα. Αν δυσκολευτεί κι άλλο η κατάσταση το πολύ πολύ να αλλάξω χώρα και να λυθεί το πρόβλημα. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με το φάντασμα της Νίκαιας.
Μία όμως προβληματική καθημερινότητα μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Για αυτό δίνω τόσο βάρος σε αυτό.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ας πάρουμε το καμάκι σε ένα γαλλικό «διασκεδαστήριο». Στο μπαρ είναι μία γκόμενα και πάει δίπλα και κάθεται ένας γάλλος και της την πέφτει. Μπορώ να πάω από την άλλη πλευρά και να της την πέφτω κι εγώ ταυτόχρονα. Αφού η γκόμενα δεν ανήκει σε κανέναν, ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του.
Δοκίμασα να το κάνω αυτό και μιά φορά στην Ελλάδα και κόντεψα να φάω ξύλο.
Για ανατολικό μπλοκ ούτε που το σκέφτομαι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ας πάρουμε το καμάκι σε ένα γαλλικό «διασκεδαστήριο». Στο μπαρ είναι μία γκόμενα και πάει δίπλα και κάθεται ένας γάλλος και της την πέφτει. Μπορώ να πάω από την άλλη πλευρά και να της την πέφτω κι εγώ ταυτόχρονα. Αφού η γκόμενα δεν ανήκει σε κανέναν, ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του.
Eίναι ότι βολεύει τον καθένα.
Εμένα ας πούμε που είμαι πιο μεγαλώσομος από το μ.ο.,έχω και μία πολεμική τέχνη πίσω μου,
δε με βολεύει αυτός ο κατ'επίφαση πολιτισμός.
Είναι σαν να μία ύαινα και ένα λιοντάρι,να πρέπει να κυνηγήσουν μία αντιλόπη,
και κάποιος να πει στο λιοντάρι,ξέρεις,η ύαινα είναι πιο μικρόσωμη,μη βάλεις όλη σου τη δύναμη.
Και για να μην νομίζεις ότι η φάση πάει πάντα στο ξύλο για μία γυναίκα,
οι περισσότεροι νορμάλ άνθρωποι δεν θα εμπλακούν σε καυγά.

Φυσικά υπάρχει περίπτωση να φάω πακέτο,έχει συμβεί κιόλας,
αλλά οποιαδήποτε κοινωνική νόρμα με περιορίζει έναντι κάποιου άλλου,δεν την τηρώ.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Περιμένουμε τον μαλάκα να μας πει τα κόστη ζωής στο Βίλνιους, και στο Τάλιν να ξεφτιλιστεί τελείως.

Πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση εντελώς καθυστερημένου που πήγε σε Ανατολική χώρα να κάνει καριέρα για να βγάζει τα ίδια λεφτά με Ελλάδα.
Δε πηγα εγώ ρε ηλιθιε. Απάντησα στην ερώτησή σου αν μπορείς να βρεις δυτικό μισθό στην αν. Ευρώπη. Έβαλα μια πραγματικη αγγελία που είναι ενεργή τώρα και το νούμερο που αναφέρεται ότι μπορεί να δοθεί είναι 3100 μικτα. Και έβαλα την ιδια θεση σε Ισπανία, Πορτογαλία. Το θέμα σου ποιο είναι; Αν το 3100 μικτα είναι παραπάνω από τα 800 τοσα νετ που δίνουν στην Πορτογαλία η τα 1700 μικτα στην Ισπανία ; Η αν ανήκει στη δυτική Ευρώπη η Ισπανία και η Πορτογαλία;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Να ποιος είπε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και το παραδέχτηκε κιόλας για Βορρά και κέντρο.
Άντε στο παιδικό σου δωμάτιο να κλάψεις βλάκα ΓΙΩΤΑ, ΑΣΧΕΤΕ.
Χώρες της Δύσης λέει ο ανάπηρος και εννοεί την Πορτογαλία:2funny::2funny::2funny:

Τι να μεταναστεύσει ρε η κουράδα που μας έχει τιγκάρει στη μαλακία;
Η αρχική σου προταση ήταν δυτικός μισθός ρε καραγκιόζη. Τελευταία φορά που είδα η Πορτογαλία στη δυτική Ευρώπη ανήκε. Αν μετακινηθηκε στη Μέση Ανατολή ξέρω γω ενημερωσε μας

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τίποτα δεν έδειξες χαζούλη. Ούτε κόστος ζωής παρέθεσες. Μας έβαλες ΜΙΑ random θέση για να ανάγεις το ειδικό στο γενικό,
"να ρε, παίρνω 1700 ευρώ με 4 χρόνια εμπειρίας στη Λιθουανία και είμαι άρχοντας" :2funny::2funny::2funny:
ΚΛΑΙΩ
Εδειξα κανονική αγγελία για την ίδια θέση σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Τόσο εκεί, τοσο εκει η ίδια θέση. Δεν είναι τίποτα rocket science. Τις υπόλοιπες παραμέτρους από τυ γκλαβα σου τις βγάζεις. Εσύ συγκεκριμένα παραδείγματα έχεις;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τίποτα δεν έδειξες χαζούλη. Ούτε κόστος ζωής παρέθεσες. Μας έβαλες ΜΙΑ random θέση για να ανάγεις το ειδικό στο γενικό,
"να ρε, παίρνω 1700 ευρώ με 4 χρόνια εμπειρίας στη Λιθουανία και είμαι άρχοντας" :2funny::2funny::2funny:
ΚΛΑΙΩ
Ποιος έγραψε ρε χαϊβάνι για άρχοντες; Τεσπα επειδή διαβάζει και κοσμος και το κουρασαμε με τις εμμονές του ηλιθιου που τσαντίστηκε επειδή διαψευστηκε με ενα απλό γρήγορο search. Το νόημα είναι οτι το 2021 οι έννοιες" δυτικός μισθός "και" ανατολική Ευρώπη" είναι κάπως αδιορατες. Σε μέρη "Ανατολικής Ευρώπης" (οπως Βιλνιους ή Ταλίν όπως εγραψα, ενδεχομένως και Πράγα - ας μας πει ο Βαλκανιος Πουτσαρας-για την ίδια θέση μπορεί η αμοιβή να είναι περισσότερη από πολλές χώρες της" δυτικής Ευρώπης".Για καποιες οχι. Απλά πράγματα. Τα όρια έχουν πέσει και δεν είναι ξεκσθαρα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Είναι δύο θέματα, η μόνιμη διαμονή και η διαμονή ως νομάς.
Για την μόνιμη θα πω συνοπτικά, ότι δεν χρειάζεται να έχεις καμμία σχέση με δύσκολες γειτονιές. Δεν λύνει τελείως το πρόβλημα και σε αυτό ίσως υπερτερούν κάποιες χώρες του μπλοκ.

Τώρα στην καθημερινότα η δύση υπερτερεί στην οργάνωση και στην ευγένεια. Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στην τσίτα μήπως κάποιος σου χαλάσει τη μέρα με την αγένεια, την πουστιά, την ασχετίλα κλπ. Η ζωή κυλάει ρολόι. Δεν θα ήθελα να πάω σαν νομάς για πχ έξη μήνες στο μπλοκ και να βρω τέτοια μπροστά μου πχ ένας που μου έκλεψε στα ρέστα, κάποιος που μου πήρε τη σειρά, κάποιος που κάνει φασαρία και δεν με αφήνει να κοιμηθώ, κάποιος που άλλο παραγγέλω κι άλλο μου φέρνει, κάποιος που μπορεί να με δείρει σε ένα club επειδή καμακώνω μία γκόμενα που νομίζει ότι του ανήκει κι άλλες τέτοιες καφρίλες.

Ελπίζω να απαντάω και σε ΒΠ και σε Urlauber με αυτά.
Δεν νομιζω πως ειναι κριτηριο να αλλαξεις χωρα αν καποιος σε κλεψει μια φορα στα ρεστα, εφοσον δεν ξαναπατας κ τερμα. Καποιος να σου παρει την σειρα ήεσυ να παρεις άλλου συμβαινει καμμια φορά. Γενικως αυτα που περγραφεις ως "μη άνεση" τα βρισκω δευτερευοντα.
Σημαντικα βρισκω την διασκεδαση, ψυχαγωγια, καλο καιρο, καλο φαγητο,ενα εισοδημα, ασφαλιση.
Το "μη οργανωμενο" μου ταιριαζει περισσοτερο.

Πουθενα δεν υπαρχει το ιδανικο.
Γνωμη μου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ρευκιαβικ άφηνα ανοιχτό το αμάξι κ κανένα πρόβλημα τη νυχτα :rockon:
Βοστωνη δεκα βραδια κοιμομουνα με μισανοιχτο το παραθυρο στο ισογειο δωματιο του σπιτιου που εμενα λογω της υπερβολικης ζεστης της κεντρικης θερμανσης ... κανενα προβλημα στην πολη των λευκων :grin:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Έλα και οι ΔΥ στην ουρά για nomado-πορνοτουρισμό :headbaning1:

Τους ψάχναμε που τους ψάχναμε με το κυαλι ,τώρα με τγλεργασια ξεχαστε τους :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Ποιος έγραψε ρε χαϊβάνι για άρχοντες; Τεσπα επειδή διαβάζει και κοσμος και το κουρασαμε με τις εμμονές του ηλιθιου που τσαντίστηκε επειδή διαψευστηκε με ενα απλό γρήγορο search. Το νόημα είναι οτι το 2021 οι έννοιες" δυτικός μισθός "και" ανατολική Ευρώπη" είναι κάπως αδιορατες. Σε μέρη "Ανατολικής Ευρώπης" (οπως Βιλνιους ή Ταλίν όπως εγραψα, ενδεχομένως και Πράγα - ας μας πει ο Βαλκανιος Πουτσαρας-για την ίδια θέση μπορεί η αμοιβή να είναι περισσότερη από πολλές χώρες της" δυτικής Ευρώπης".Για καποιες οχι. Απλά πράγματα. Τα όρια έχουν πέσει και δεν είναι ξεκσθαρα.
Χθεσινή κουράδα, αυτιστικέ περυσινέ κλώνε, πάρε ένα ακόμα γρήγορο search:

500 ευρώ για τρύπες των 30-40 τετραγωνικών στο Βίλνιους λέει.
Ευκαιρία με 2.100 gross και μόλις το 1/3 του κόστους ζωής της Ελλάδας :2funny::2funny:

Τράβα Πορτογαλία να βρεις κανέναν σκαρμόγυφτα να μοιράζεστε τα έξοδα βρε γελωτοποιέ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενας που ενδιαφέρεται για το γαμήσι Πολωνία θα πάει εννοείται ή Τσεχία έστω και με τους τοπικούς μισθούς.
Πολωνία,Τσεχία αν παίρνεις αυτά που παίρνει ο μέσος Πολωνός ή Τσέχος και είσαι ξένος,γαμάς.Γερμανία άμα βγάζεις όσα ο μέσος Γερμανός και είσαι ξένος δε γαμάς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και ανατολικό μπλοκ το ίδιο γίνεται μη νομίζεις.Εμφανίζονται οι επίδοξοι καβαλιέρος,παρουσιάζουν όπλα και η γκόμενα διαλέγει όποιον γουστάρει.
Πολωνία έχει το πρόβλημα οτι οι Πολωνοί σκανάρουν και αν δουν οτι η γκόμενα σε γουστάρει,παρεμβαίνουν έρχεται ένας και μιλάει στη γκόμενα και ένας σε εσένα π.χ.Καλύτερα είναι άμα τη γνωρίσεις να την πας αμέσως σε άλλο μέρος για να νομίζουν οι θαμώνες οτι είναι γκόμενά σου αλλιώς θα κοιτάξουν να σου τη φάνε.
Ουκρανία δεν έρχονται συνήθως άλλοι αφού έχει πόρτα και αυτές που γουστάρουν ξένους τραβιούνται με ξένους.
Τσεχία δε σου κάνουν τίποτα απολύτως,οι Τσέχοι είναι τελείως παθητικοί.
Σλοβακία είναι γενικά φιλικοί και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.Πιο πιθανόν να σου την πέσουν Γερμανία,πολύ πιο πιθανό.Γενικά οι Δυτικοί είναι πιο επιθετικοί από τους Σλάβους,κάνουν αιχμηρά σχόλια κτλ.Οι Μεσογειακοί ενοχλητικοί αλλά όχι επιθετικοί.
Επίσης δυτικό κόσμο και Μεσόγειο παίζει τεράστιο μπλοκ από γυναίκες που πάνε να σώσουν τη φίλη τους.Σλαβικές χώρες σπάνια σε μπλοκάρουν οι γυναίκες και συχνά είναι πολύ φιλικές και υποστηρικτικές αφού θέλουν να φάνε και αυτές.Πολωνία είναι 50%,μπορεί και να σε μπλοκάρουν,Ουκρανία πρακτικά ποτέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν νομιζω πως ειναι κριτηριο να αλλαξεις χωρα αν καποιος σε κλεψει μια φορα στα ρεστα, εφοσον δεν ξαναπατας κ τερμα. Καποιος να σου παρει την σειρα ήεσυ να παρεις άλλου συμβαινει καμμια φορά. Γενικως αυτα που περγραφεις ως "μη άνεση" τα βρισκω δευτερευοντα.
Σημαντικα βρισκω την διασκεδαση, ψυχαγωγια, καλο καιρο, καλο φαγητο,ενα εισοδημα, ασφαλιση.
Το "μη οργανωμενο" μου ταιριαζει περισσοτερο.

Πουθενα δεν υπαρχει το ιδανικο.
Γνωμη μου
Αυτό είναι το πρόβλημα Γερμανία.Εχει τόσους πολλούς κανόνες που και η διασκέδαση καταντάει βασανιστήριο.Πρέπει συνέχεια να προσέχεις τα δικαιώματα των άλλων.Δεν μπορείς να απλωθείς και να ξεσαλώσεις όπως στις σλαβικές χώρες.
Φανταστείτε να είχαν οι Γερμανοί Μύκονο ή Σαντορίνη.Θα είχε βέβαια φοβερή συγκοινωνία,τρενάκια,πιθανόν γέφυρες από το ένα νησί στο άλλο,πρόσβαση σε όλες τις παραλίες,οργανωμένη δόμηση και ποιοτικά καταλύματα,σωστά ποτά και όχι μπόμπες αλλά ταυτόχρονα πολλά μέρη για τρίτη ηλικία,ανάπηρους,ποδηλάτες,σκύλους κτλ.Συν κανόνες για ωράρια,κλαμπς κτλ.Θα ήταν πολύ πιο περιοριστικό το περιβάλλον.

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Γενικά Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία είναι πολύ ασφαλείς χώρες.Στις περιοχές που μένουν Πολωνοί μετανάστες η εγκληματικότητα είναι μικρότερη από το μέσο όρο της χώρας αποδεδειγμένα.
Παίζει ρόλο και η αστυνομία σε αυτές τις χώρες,μιλάμε για σοβαρούς μπάτσους.Πού να τολμήσει ο άλλος να κλέψει,να βγάλει μαχαίρι κτλ?Πέφτει το ξύλο της αρκούδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom