Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
και τώρα πού θα βρίσκεις να αντιγράφεις ιστορίες για επαγγελματικές προτάσεις στη ρουμανία και την ριβιέρα μαζί με την υπόλοιπη σάλτσα από μπούρδες? μάλλον θα ησυχάσουμε.
τα χαπια σου παρε σε επιασε παλι κριση επιληψιας

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τα χαπια σου παρε σε επιασε παλι κριση επιληψιας
το δίδυμο των παντρεμένων παριστάνετε, αν δεν παριστάνετε τους κλώνους? τρέχει ο ένας να απαντάει για λογαριασμό του άλλου λολ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
το δίδυμο των παντρεμένων παριστάνετε, αν δεν παριστάνετε τους κλώνους? τρέχει ο ένας να απαντάει για λογαριασμό του άλλου λολ
ετσι σου ειπε η επιστημονικη ομαδα με ειδικευση στην αποτυχια?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
και τώρα πού θα βρίσκεις να αντιγράφεις ιστορίες για επαγγελματικές προτάσεις στη ρουμανία και την ριβιέρα μαζί με την υπόλοιπη σάλτσα από μπούρδες? μάλλον θα ησυχάσουμε.
Καλώς τον digital nomad που περνάει το χρόνο του μεταξύ Ντουμπάι-Χογκ Κογκ-Ζυρίχης.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καλώς τον digital nomad που περνάει το χρόνο του μεταξύ Ντουμπάι-Χογκ Κογκ-Ζυρίχης.
διάβαζε τι γράφουν εδώ τ παιδιά να τα αντιγράφεις σε κάνα άλλο φόρουμ μπρούκλη της ριβιέρας μπανιέρας

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ο ανθρωπος ειναι τεραστιο τρολ και δεν το καταλαβαινει. συμφωνα με τον ιδιο

εχει ιδιοκτησιες στο Χονγκ Κονγκ με 30 χιλιαρικα το τετραγωνικο (μαρεσει που η συμμορια του κοροιδευε τον Σαββιδη, ο οποιος μια Μπεεμβε ειχε)

Στο ντουμπαι κανουν ολοι σεξ, ειναι σεξοπαραδεισος. Ναι σαν τη Βουδαπεστη του 90 που γυριζαν τσοντες στα τραμ

Ειναι νεοτατος, αλλα ταυτοχρονα ηταν στο μπλοκ πριν 40 χρονια

Αυτοτρολαρεται και δε το καταλαβαινει

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
χλαπατσα , ξεχλαπατσα, εκανες προφιλ μονο και μονο για να την λες στο εναν απο τους δυο

και οταν αυτος λειπει, ασχολεισαι με τον αλλο.

μεχρι και στο νημα σας , που εχω να γραψω μηνες, για μας λετε.

τυφλα να εχει ο τιτανικος

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
χλαπατσα , ξεχλαπατσα, εκανες προφιλ μονο και μονο για να την λες στο εναν απο τους δυο

και οταν αυτος λειπει, ασχολεισαι με τον αλλο.

μεχρι και στο νημα σας , που εχω να γραψω μηνες, για μας λετε.

τυφλα να εχει ο τιτανικος
γράφεις συγκεκριμμένες ώρες της ημέρας με το άλλο προφίλ με τις 40 κριτικές ή τουρλού τουρλού?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
«σε κλέβουν στο συνάλλαγμα, σε κλέβουν τα ταξί, ζητάς ένα σάντουιτς και σε χρεώνουν δυό....»
Δηλ πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα. Και μερικοί θα ήθελαν να ζήσουν μόνιμα σε αυτές τις κωλοκοινωνίες...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ο γνωστός μου στην Oradea Ρουμανίας αγόρασε το διαμέρισμα πέρσι τον Ιούλιο και προχτές μπήκε μέσα.
Δέκα μήνες τον ταλαιπωρούσαν τα ρουμάνικα συνεργεία με τα κόλπα τους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Και λέμε τώρα ότι πας νομάς στο ανατολικό μπλοκ για έξι μήνες και θα σε δουν ότι είσαι ξένος. Θα περάσεις καλά ή θα είσαι συνέχεια σε επιφυλακή; Εμένα με εξοργίζουν αυτές οι καταστάσεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και λέμε τώρα ότι πας νομάς στο ανατολικό μπλοκ για έξι μήνες και θα σε δουν ότι είσαι ξένος. Θα περάσεις καλά ή θα είσαι συνέχεια σε επιφυλακή; Εμένα με εξοργίζουν αυτές οι καταστάσεις.
Γιατί σε εξοργίζουν? αφού μόνο να τα διαβάζεις μπορείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κοίτα,θα σου πω για την Πράγα.
Ναι,μπορεί να προσπαθήσουν να σε φάνε στα ρέστα,αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή σου,
όπως σε χώρες που έχει μπει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι μαχαιροβγάλτης ή που εκτελούν μέρα μεσημέρι δημοσιογράφους,κ.λ.π.
Και δεν αναφέρομαι στο Μεξικό.

Επίσης το κόλπο με τα ρούβλια,το κόλπο με το χρυσό δαχτυλίδι,οι ψεύτικοι έρανοι και άλλα,
γίνονται από τη συμπαθή φυλή των γύφτων....Όχι από Τσέχους.
Τέλος,όσο θα σε κλέψει ένας Έλληνας ταξιτζής που θα παραλάβει έναν τουρίστα από το Βενιζέλος,
άλλο τόσο θα σε κλέψει και ο Τσέχος στο Václav Havel

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όπως σε χώρες που έχει μπει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι μαχαιροβγάλτης ή που εκτελούν μέρα μεσημέρι δημοσιογράφους,κ.λ.π.

Επίσης το κόλπο με τα ρούβλια,το κόλπο με το χρυσό δαχτυλίδι,οι ψεύτικοι έρανοι και άλλα,
Τέλος,όσο θα σε κλέψει ένας Έλληνας ταξιτζής που θα παραλάβει έναν τουρίστα από το Βενιζέλος,
εμένα θα μου πει κάποιος γιατί σε όλα τα θρέντς διαχωρίζετε τις τσέχες από τις σλοβάκες? και οι τσέχες τούτο και οι σλοβάκες το άλλο κλπ.
δηλαδή από το 93 και μετά που έγινε η απόσχιση γίνανε διαφορετικές κουλτούρες ενώ πριν λέγαμε για τσεχοσλοβάκες?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
εμένα θα μου πει κάποιος γιατί σε όλα τα θρέντς διαχωρίζετε τις τσέχες από τις σλοβάκες? και οι τσέχες τούτο και οι σλοβάκες το άλλο κλπ.
δηλαδή από το 93 και μετά που έγινε η απόσχιση γίνανε διαφορετικές κουλτούρες ενώ πριν λέγαμε για τσεχοσλοβάκες?
Σκέψου την Τσεχοσλοβακία,σαν την Αυστροουγγαρία.
Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για κράτη που συγκροτήθηκαν από δύο διαφορετικά έθνη.
Η Τσεχοσλοβακία ήταν ένα κράτος που δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε 100 χρόνια ζωής.

Υπάρχουν πολύ μεγάλες ιστορικές και πολιτισμικές διαφορές μεταξύ Τσέχων και Σλοβάκων.
Και στις γυναίκες

Υ.Γ.Πριν το 1993 οι πολίτες της Τσεχοσλοβακίας δήλωναν Τσέχοι ή Σλοβάκοι,όχι Τσεχοσλοβάκοι.
Κάπως σαν τη Γιουγκοσλαβία,που για εμάς ήταν Γιουγκοσλάβοι,αλλά αυτοί σου έλεγαν είμαι Κροάτης,Σέρβος,κ.ο.κ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.876
Πόντοι
26.141
Σκέψου την Τσεχοσλοβακία,σαν την Αυστροουγγαρία.
Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για κράτη που συγκροτήθηκαν από δύο διαφορετικά έθνη.
Η Τσεχοσλοβακία ήταν ένα κράτος που δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε 100 χρόνια ζωής.

Υπάρχουν πολύ μεγάλες ιστορικές και πολιτισμικές διαφορές μεταξύ Τσέχων και Σλοβάκων.
Και στις γυναίκες

Υ.Γ.Πριν το 1993 οι πολίτες της Τσεχοσλοβακίας δήλωναν Τσέχοι ή Σλοβάκοι,όχι Τσεχοσλοβάκοι.
Κάπως σαν τη Γιουγκοσλαβία,που για εμάς ήταν Γιουγκοσλάβοι,αλλά αυτοί σου έλεγαν είμαι Κροάτης,Σέρβος,κ.ο.κ.
Ιστορικά έπρεπε να υπάρχουν όπως κ οι γλώσσες τους τρεις δυνατές χώρες
Φυτική σλαβική γλώσσα ένα κράτος Πολωνία Τσεχία Σλοβακία
Νότιες σλαβικές γλώσσες σλοβενικά σέρβικα βουλγαρικά ένα κράτος 32 εκατομμύρια

Ανατολικές σλαβικές Λευκορωσία Ουκρανία ρωσσιδα 200 εκατομμύρια

Ώστε να έχουν οικονομική ανεξαρτησία
Εδώ πχ Καναδοί ή Αμερικάνοι είναι ένα κράτος με τόσες γλώσσες κ είναι ενωμένοι κάτω φυσικά από το δολάριο κ οι Σλάβοι φτιάχνουν κρατίδια τύπου Σλοβενίας σκοπιων

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706

Ο kman έλεγε για την κλεψιά των τσέχων πάντως.

Μου προκαλεί έκπληξη που κάνεις σύγκριση Τσεχίας με Ελλάδα κι όχι με Γερμανία όπου ζεις.
Εγώ πάντως που έδειξα τη δυσφορία μου για το ανατ. μπλοκ είναι επειδή κάνω σύγκριση με Γαλλία.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι ένας Έλληνας (Ελλαδίτης) μπορεί να προτιμήσει κάποια ανεπτυγμένη χώρα του μπλοκ, γιατί η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει χάσει τη μπάλα σε θέματα ασφαλείας. Η ανατολική νοοτροπία ίσως και να μην τον πειράξει, επειδή και η ελληνική δεν είναι κι από τις καλύτερες και είναι συνηθισμένος.

Αλλά άμα θες ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα, δεν νομίζω ότι το ανατ. μπλοκ ενδείκνυται. Με επιφύλαξη το λέω με βάση την πληροφόρηση που έχω, γιατί δεν έχω εμπειρία διαμονής σε κάποια χώρα του μπλοκ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Ο kman έλεγε για την κλεψιά των τσέχων πάντως.

Μου προκαλεί έκπληξη που κάνεις σύγκριση Τσεχίας με Ελλάδα κι όχι με Γερμανία όπου ζεις.
Εγώ πάντως που έδειξα τη δυσφορία μου για το ανατ. μπλοκ είναι επειδή κάνω σύγκριση με Γαλλία.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι ένας Έλληνας (Ελλαδίτης) μπορεί να προτιμήσει κάποια ανεπτυγμένη χώρα του μπλοκ, γιατί η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει χάσει τη μπάλα σε θέματα ασφαλείας. Η ανατολική νοοτροπία ίσως και να μην τον πειράξει, επειδή και η ελληνική δεν είναι κι από τις καλύτερες και είναι συνηθισμένος.

Αλλά άμα θες ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα, δεν νομίζω ότι το ανατ. μπλοκ ενδείκνυται. Με επιφύλαξη το λέω με βάση την πληροφόρηση που έχω, γιατί δεν έχω εμπειρία διαμονής σε κάποια χώρα του μπλοκ.
Οταν λες ποιοτητα ζωης ,τι εννοεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom