Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Επρεπε να τα δώσεις στο δημητράκη να τα πουλήσει.
δε νομιζω οτι εχει μυαλο για τετοια. να πω να ηταν τιποτα σκατα γυφτου αντι για λεφτα, κατι θα ειχε την εμπειρια ν κανει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δε νομιζω οτι εχει μυαλο για τετοια. να πω να ηταν τιποτα σκατα γυφτου αντι για λεφτα, κατι θα ειχε την εμπειρια ν κανει

Λες να τα άλοιφε πάνω του?Δε νομίζω μόνο της εισαγγελέως του πήγαιναν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αφού το ένα είχε κυρριλικα γράμματα κ οι Τσέχοι λατινικά

Πρέπει να ήταν λίγο γίδια οι τουρίστες
Στην Πράγα έρχονται τουρίστες,π.χ.Ιάπωνες
που δεν ξέρουν καν τι είναι απάτη

Θες να σου πω για ΑΤΜ που είναι διάσπαρτα
και κατά τη συνδιαλλαγή έχουν κάτι ψιλά γράμματα,
που εσύ απλά πατάς Next και αντί να σου δώσει μίνιμουμ 23 κορώνες το ευρώ,
σου δίνει 10 και μετά τραβάς τα βυζιά σου,
γιατί στα ψιλά γράμματα έγραφε ότι θα σε μαδήσουν,
αλλά εσύ πατούσες συνέχεια Next..

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Θες να σου πω για τα ΑΤΜ που είναι διάσπαρτα
που εσύ απλά πατάς Next και αντί να σου δώσει μίνιμου 23 κορώνες το ευρώ,

Οι Τσέχοι είναι τρομεροί στην κλοπή,μεγάλοι τεχνίτες.Το τι κόλπα κάνουν με τους λογαριασμούς σε ξενοδοχεία,εστιατόρια,απίστευτοι.Πολύ εφευρετικοί.
Και οι Πολωνοί καμιά φορά πάνε να κλέψουν αλλά όχι τόσο αριστοτεχνικά όπως οι Τσέχοι.
Μιλάμε οι Τσέχοι έκλεψαν όλο το θησαυρό του Τσάρου και έχτισαν αρκετά κτίρια με αυτά τα λεφτά.Πούλησαν στους Πολωνούς το τρομερό κάστρο του Μάρμπουργκ που ήταν η έδρα των Τευτόνων Ιπποτών.
Ενας από τους λόγους που τους γάμησε ο Στάλιν ήταν οτι βούτηξαν όλο το χρυσό των Τσάρων επί εμφυλίου.
Και τους Γερμανούς που έδιωξαν κάπου 4 εκατομμύρια τους τα πήραν όλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Οι Τσέχοι είναι τρομεροί στην κλοπή,μεγάλοι τεχνίτες.Το τι κόλπα κάνουν με τους λογαριασμούς σε ξενοδοχεία,εστιατόρια,απίστευτοι.Πολύ εφευρετικοί.
Όντως στην Τσεχία δεν κινδυνεύεις να πάθεις αυτό που έπαθες εσύ με τα 750 ευρώ ή να απειληθεί η σωματική σου ακεραιότητα,
αλλά προσπαθεί ακόμη και η θεία στο supermarket να σε φάει στα ρέστα.
Μάλιστα δεν το φέρουν βαρέως αν αντιδράσεις...

Καλά,κάτι χρισουγεννιάτικες αγορές που πάει ο καημένος τουρίστας και ζητάει ένα ψωμάκι με μία φέτα χοιρινό στη μέση
και ο νίντζα του κόβει φέτα ένα κιλό,το στριμώχνει σε δύο ψωμάκια και του το χρεώνει κανά 20ευρω είναι ρουτίνα...

Το καλό είναι ότι είναι τίμιοι στο πληρωμένο,πράγμα που δε συμβαίνει π.χ.Πολωνία

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως στην Τσεχία δεν κινδυνεύεις να πάθεις αυτό που έπαθες εσύ με τα 750 ευρώ ή να απειληθεί η σωματική σου ακεραιότητα,
αλλά προσπαθεί ακόμη και η θεία στο supermarket να σε φάει στα ρέστα.
Μάλιστα δεν το φέρουν βαρέως αν αντιδράσεις...

Καλά,κάτι χρισουγεννιάτικες αγορές που πάει ο καημένος τουρίστας και ζητάει ένα ψωμάκι με μία φέτα χοιρινό στη μέση
και ο νίντζα του κόβει φέτα ένα κιλό,το στριμώχνει σε δύο ψωμάκια και του το χρεώνει κανά 20ευρω είναι ρουτίνα...

Το καλό είναι ότι είναι τίμιοι στο πληρωμένο,πράγμα που δε συμβαίνει π.χ.Πολωνία

Τσεχία είναι τελείως εκκεντρικοί.Θυμάμαι το 2000 ένα φολκλόρ ταξιτζή με γένια και άσπρα μαλλιά να τραγουδάει στο ταξί στη διαπασών μέχρι που πήρα χαμπάρι οτι το ταξίμετρο έτρεχε με ταχύτητα πενταπλάσια από το κανονικό.Αντε να το πάρεις χαμπάρι έτσι όπως γκάριζε και κόρναρε.Σταμάτησα το ταξί επί τόπου,του λέω αρχίδι έβαλες το ταξίμετρο να τρέχει γρήγορα,άρχισα να βρίζω στα ελληνικά του πέταξα κάπου 100 κορώνες και έφυγα.Ο τύπος απειλούσε οτι θα φέρει αστυνομία και πίπες.

Αλλη φορά θυμάμαι να παίρνω ταξί από Οστράβα για Τρίνετς και ο ταξιτζής να είναι ροκάς φάση μαλλιάς να έχει βάλει τσέχικη country μουσική με ανοιχτά παράθυρα.Να περνάμε από Bohumin και να βλέπω έναν τύπο στο σταθμό με τακούνια 10 πόντους.Είναι τελείως κουλά τα θεάματα Τσεχία,όλοι εκκεντρικοί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τσεχία είναι τελείως εκκεντρικοί.Θυμάμαι το 2000 ένα φολκλόρ ταξιτζή με γένια και άσπρα μαλλιά να τραγουδάει στο ταξί στη διαπασών μέχρι που πήρα χαμπάρι οτι το ταξίμετρο έτρεχε με ταχύτητα πενταπλάσια από το κανονικό.Αντε να το πάρεις χαμπάρι έτσι όπως γκάριζε και κόρναρε.Σταμάτησα το ταξί επί τόπου,του λέω αρχίδι έβαλες το ταξίμετρο να τρέχει γρήγορα,άρχισα να βρίζω στα ελληνικά του πέταξα κάπου 100 κορώνες και έφυγα.Ο τύπος απειλούσε οτι θα φέρει αστυνομία και πίπες.
Ειδικά στην Πράγα,δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ ταξί.
Μόνο uber ή ένα άλλο σύστημα ταξί που έχω ξεχάσει πως το λένε.
Αλλιώς ΜΜΜ που είναι μία χαρά και με τις νυχτερινές γραμμές βγάινει άκρη όλο το 24ωρο

Υ.Γ.Αρχηγέ,άμα βγουν οι Πράσινοι θα γίνω και εγώ Digital Nomad :confused:
Mπορεί και να καταθέσω αίτημα ασύλου στον Βλαδίμηρο

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πραγα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο. περα απο τα γυφτοχαρτονομισματα. ενδεχομενως επειδη ειχα ντοπιους μαζι. εκτος απο μια περιπτωση στο στουντεντ ειτζενσι το λεωφορειο, πηγαν να μου φανε 2-3 ευρω

αυτο που μου εχει τυχει βουδαπεστη ειναι να λενε οι πουστηδες τιμες και στο ξενοδοχειο και στα εστιατορια, οι οποιες τελικα ηταν χωρις συνοδευτικο, τιπ, και το χειροτερο ΦΠΑ.

δεν μου ετυχε την τελευταια φορα που πηγα, αλλα μου ετυχε την πρωτη (πριν πολλα χρονια) οποτε δε ξερω αν γινανε πιο τιμιοι η απλα ετυχε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά οι ταρίφες παντού κλέβουνε.Αλλά οι Τσέχοι σε κλέβουνε παντού όχι πρωτόγονα όπως οι Τούρκοι που τους καταλαβαίνεις αμέσως σα μπουνταλάδες που είναι.
Οι Τσέχοι κλέβουνε με πονηρό σλαβικό τρόπο τρόπον τινά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.876
Πόντοι
26.141

Θες να σου πω για ΑΤΜ που είναι διάσπαρτα
που εσύ απλά πατάς Next και αντί να σου δώσει μίνιμουμ 23 κορώνες το ευρώ,
Ε παντού έχει τέτοια atm νομίζω κ στην Ελλάδα σε τουριστικά μέρη
Αλλά εξωτερικό παίζει συχνά για αυτό όταν πας ταξίδι διαβάζεις πρώτα ισοτιμία κ μετά ποιες τράπεζες υπάρχουν σε αυτή τη χώρα ώστε να τραβήξεις χρήματα από ΑΤΜ τραοεζας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.191
Πόντοι
2.356
Γιατί εστιάζεις το θέμα στην εστίαση;; Μπορεί να κάνει πχ εμπόριο ή παραγωγή ή επένδυση γης
Οταν ειχα αγορασει το διαμερισμα με βρισκει ενας μετα απο μερες και μου λεει ... κριμα με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να κανεις ενα γαματο θερμοκηπιο εδω και να πουλας τα προιοντα στο παζαρι :2funny:

ΥΓ. μια μικρο επευνδυση εκανα παντως
πηρα με τον "γερμανο" φιλο 4 μεταχειρισμενα αμαξια απο Ρουμανια (20.000 ευρω) και τα δωσαμε σε μεγαλη εταιρεια ταξι που μολις ειχε ανοιξει με Ελληνες ιδιοκτητες υπογραφοντας συμβολαιο να παιρνουμε 1000 ευρω τον μηνα ,δουλεψε για καμια τριετια μετα πουληθηκε σε Εβραιο -ρωσομολδαβο που ηθελε μειωση του ποσου οποτε τα πουλησα ... ικανοποιητικο κερδος απο την ολη υποθεση ισα ισα για εξτρα εισοδημα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Πάντως @George71 σημαντικό στην πορνομεταναστευση ενός nomad ......( Ωχ Ξέχασα. Τι συνέχεια της λέξης :confused: )) είναι κ η σωστή διατροφή δλδ κουζίνα της χώρας
Φρέσκα Ψάρια λαχανικά φρούτα
Άλλο πάω πέντε μέρες διακοπές κ άλλο ζω κάπου χωρίς καλό φαγητο

Τουρκία όταν πάω αγαλιάζει η κοιλίτσα μου
Όταν πας ανατολικη Ευρώπη σε ξεγέλανε τα μουνια !!αλλά το βράδυ τριγυρνάς στο κρεββάτι από την πεινα
Κ ιβηρικη εχει ωραια κ πολυποικιλη κουζινα
Δεν ξέρω αν γράφετε σε φάση yolo,αλλά αυτά τα 21.477 καθαρά το χρόνο,800 το μήνα,κ.λ.π.
τι σύνταξη δίνουν ξέρετε;
Δηλαδή αν είναι να δουλεύεις σε ότι να ΄ναι μέρη και να πάρεις στο τέλος καμιά σύνταξη ΟΓΑ,
δε λέει..
Οσο σκεφτομαι το θεμα της συνταξης στην γερμανια αλλα και στην ελλαδα με πιανει μια θλίψη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κ ιβηρικη εχει ωραια κ πολυποικιλη κουζινα

Οσο σκεφτομαι το θεμα της συνταξης στην γερμανια αλλα και στην ελλαδα με πιανει μια θλίψη.
Στη Γερμανία;
Γιατί;
Toυς 30άρηδες-40άρηδες χαμηλομεσαιομισθους Γερμανούς πρέπει να πιάνει,
που αν ποτέ καταφέρουν να πάρουν σύνταξη μένοντας σε σπίτια που δεν τους ανήκουν,
θα πρέπει στον ελεύθερό τους χρόνο να μαζεύουν μπουκάλια για να επιζήσουν.

Οι μεσογειακοί θα πάρουμε τη σύνταξή μας και θα κατέβουμε κάτω να το παίξουμε μεγιστάνες:confused:

Σκέψου ότι στα γράφω αυτά χωρίς να δουλεύω πλήρες ωράριο.
Άμα ήμουν Γερμανός χωρίς να έχω βρει κανά σπίτι από γονείς,
όχι μόνο πλήρες ωράριο θα δούλευα,αλλά θα είχα βρει και εγώ καμιά ευρύπρωκτο εισαγγελέα :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε συγκεκριμένες προτάσεις για διαδρομές, πχ 1. Zagreb, 2. Grenoble 3. Palma de Mallorca διότι...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Ειδικά στην Πράγα,δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ ταξί.
Μόνο uber ή ένα άλλο σύστημα ταξί που έχω ξεχάσει πως το λένε.
Αλλιώς ΜΜΜ που είναι μία χαρά και με τις νυχτερινές γραμμές βγάινει άκρη όλο το 24ωρο

Υ.Γ.Αρχηγέ,άμα βγουν οι Πράσινοι θα γίνω και εγώ Digital Nomad :confused:
Mπορεί και να καταθέσω αίτημα ασύλου στον Βλαδίμηρο
Αναφέρεσαι στο BOLT ταξί;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Με λύπη σας αναγγέλω, κύριοι, το κλείσιμο του PTClub, του Νο1 site παγκοσμίως για private services νομάδων (PT=Permanent Traveler ή Prior Taxpayer). Εκτός αν άλλαξε διεύθυνση και δεν το βρίσκω.

Το PTClub θεωρούσε τον κρατικό μηχανισμό ως επιβήτορα του πολίτη και ήταν ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών και υπηρεσιών για νομάδες που δεν μπορούσαν να ανεχθούν την ληστρικότητα και τον bigbrotherισμό των κρατών τους και ήθελαν μία ζωή πιο ελεύθερη.

Ανώνυμοι τραπεζικοί λογαριασμοί, offshore μοντάζ, δεύτερο διαβατήριο, επαγγελματικές κάρτες, και κόλπα για να χτυπάς τα καλύτερα μουνιά παγκοσμίως όπως:
-recruiter of top models στις παραλίες
-site-agence de mannequins
-καμάκι σε γκόμενες jetsetters χρησιμοποιώντας τίτλους ευγενείας κλπ

Ελπίζω κάποιο άλλο γενναίο site να υπάρχει ή να δημιουργηθεί για να πάρει τη σκυτάλη.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Ρε τυπάρα ένα πράμα δεν καταλαβαίνω με τη πάρτη σου. Κάνει κρά από τις φωτο οτι εχεις πάει με Σλάβες γυναικάρες. Και οι κουτσομπόλες του σαι λένε οτι με τις γυναίκες τοχεις. Χώρια οι ενας σκασμος κριτικες πάλι με γυναικάρες Σλάβες. Αρα γενικα τοχεις με τις γυναικες. Τι διάολο τρέχεις και γαμάς μαιμούδες σε Ασια και Αφρικη. Τι σαρεσει ρε τυπαρα απο δαυτες και τρέχεις στου διαόλου το κέρατο να τις πηδήξεις ;;
Τι ανοησίες είναι αυτες που γράφεις

Τι πα να πει "γυναικαρες σλάβες" - και το γράφεις και 2 φορές

Ποιος σου είπε οτι οι Ασιάτισες και οι Αφρικανες ειναι μαιμούδες;

Σταμάτα να πηδας τη χούφτα σου και βγες λίγο παραέξω απο το δωμάτιό σου

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Με λύπη σας αναγγέλω, κύριοι, το κλείσιμο του PTClub, του Νο1 site παγκοσμίως για private services νομάδων (PT=Permanent Traveler ή Prior Taxpayer). Εκτός αν άλλαξε διεύθυνση και δεν το βρίσκω.

Το PTClub θεωρούσε τον κρατικό μηχανισμό ως επιβήτορα του πολίτη και ήταν ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών και υπηρεσιών για νομάδες που δεν μπορούσαν να ανεχθούν την ληστρικότητα και τον bigbrotherισμό των κρατών τους και ήθελαν μία ζωή πιο ελεύθερη.

Ανώνυμοι τραπεζικοί λογαριασμοί, offshore μοντάζ, δεύτερο διαβατήριο, επαγγελματικές κάρτες, και κόλπα για να χτυπάς τα καλύτερα μουνιά παγκοσμίως όπως:
-recruiter of top models στις παραλίες
-site-agence de mannequins
-καμάκι σε γκόμενες jetsetters χρησιμοποιώντας τίτλους ευγενείας κλπ

Ελπίζω κάποιο άλλο γενναίο site να υπάρχει ή να δημιουργηθεί για να πάρει τη σκυτάλη.
και τώρα πού θα βρίσκεις να αντιγράφεις ιστορίες για επαγγελματικές προτάσεις στη ρουμανία και την ριβιέρα μαζί με την υπόλοιπη σάλτσα από μπούρδες? μάλλον θα ησυχάσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom