Θυμάμαι είχα φέρει το 2007 ένα ζευγάρι από Τσέχες Ελλάδα η δικιά μου ήταν μια τύπισσα 183 καταπιώνας και έφερε και τη φίλη της 180 εντυπωσιακή που την πάσαρα σε ένα γνωστό 130 κιλά,170 ύψος(είχε καταφέρει να αδνατίσει από τα 160 κιλά).Η τύπισσα είχε τρελαθεί για πάρτη του,αυτός τους είχε νοικιάσει δωμάτιο στο President και την είχαν καταβρεί οι γκόμενες.
Σε κάποια φάση που μιλάγαμε,λέει η 180 οτι είναι παντρεμένη με Ολλανδό που δε γαμάει καλά,όλη την ώρα λείπει και τον κερατώνει συνεχώς με άντρες και γυναίκες.Τη ρωτάω ποιοι άντρες σου αρέσουνε και λέει μου αρέσουν οι κοντοί,καραφλοί,τριχωτοί,πολύ χοντροί άντρες.
Σκέφτηκα με τέτοια στάνταρντς η γκόμενα θα δυσκολευτεί να βρει γκόμενο Ελλάδα,πάλι καλά που της γνώρισα τον τύπο και τρελάθηκε μαζί του.
Γενικά οι Τσέχες είναι εκκεντρικές,μιλάμε για πολύ απίστευτα σκηνικά.Η άλλη Κατερίνη το 2003 να πετάει το προφυλακτικό έξω από το παράθυρο,να με κολλάει στον τοίχο και να λέει nechcou sex,nechcou sex(δε θέλω σεξ,δε θέλω σεξ) ενώ ταυτόχρονα να γλωσσοφιλιάζει και να βάζει τον πούτσο μου στο μουνί της.Γκόμενα ξανθιά,20 χρονών,183 παντρεμένη όπως έμαθα μετά.
Μετά να βγαίνουμε έξω και να βλέπω την καπότα πάνω στο παμπρίζ ενός αυτοκινήτου.
Εχουν και οι Τσέχες τρέλα,τις Πολωνέζες δεν τις φτάνουνε βέβαια αλλά είναι στο ίδιο μοτίβο.
Στις Τσέχες αρέσουν πολύ τα public,να τις δαχτυλιάζεις δημοσίως κτλ.Ερεθίζονται πολύ με αυτά.Δαχτύλιαζα την άλλη ντάλα μεσημέρι στη Βελίκα γκόμενα 185 και λέει θα πάρω τηλέφωνο τη φίλη μου να έρθει.Ερχεται η φίλη κάθεται απέναντι στο τραπέζι και διαπιστώνω οτι δε φοράει κυλότα.Φαντάσου να έχεις το δάχτυλο κάτω από το σορτσάκι της 185 βλέποντας απέναντι το μουνί μιας ξανθιάς,όλα το μεσημέρι σε καφέ σε παραλία της Λάρισας και οι γκόμενες να μιλάνε κανονικά σα να μη συμβαίνει τίποτα.Απεριόριστες καύλες.
Εντωμεταξύ ο δικός μου να μιλάει και αυτός κανονικά με τις γκόμενες.Καλά του λέω πώς τα κατάφερες?Η άλλη μας έδειχνε το μουνί φάτσα φόρα.Σοβαρά λέει?Δεν κατάλαβα τίποτα.
Φανταστείτε τότε έρχονταν οι Τσέχες με το λεωφορείο 40 ώρες διαδρομή για να κάνουν μπάνιο Βελίκα.Πού να πρότεινες Πάρο,Σκιάθο,Ρόδο ή οποιοδήποτε νησί και αεροπορικό εισιτήριο.Τρελαίνονταν από τη χαρά τους.Είχες μουνί στο πιάτο.