Επισκέπτης
πριν 2 χρονια ειχα τρακαρει σε γνωστη γαμιστρωνα μια γειτονισα παντρεμενη..φυσικα δεν ηταν με τον αντρα της αλλα με τον γκομενο! λιγες μερες μετα που την συναντησα μου ειπε..θελω να σου μιλησω..μ επιασε ιδιαιτερως λοιπον και με παρακαλεσε να μην πω τιποτα στον αντρα της..της ειπα αυτα δεν τα συζητανε στο ποδι ελατε λιγο απο το σπιτι να πιουμε ενα καφε..ηρθε και αρχισε να μου λεει διαφορα δακρυβρεχτα, οτι ο αντραςτης την παραμελουσε δεν την πηδαγε και αλλα τετοια κουφα..την ωρα που ειχε αρχισει να σπαει την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..οχι μου λεει σταματα σε παρακαλω δεν ειναι σωστο..επεμενα και καταλαβε οτι δεν την επαιρνε να συνεχισει να με απορριπτει ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..μου εκανε μια υπεροχη πιπα τελειωτικη..εκτοτε την γαμουσα συστηματικα για περιπου 6 μηνες μεχρι που καποια στιγμη μετακομισε..εχετε χρησιμοποιησει ποτε τετοιες ανεντιμες μεθοδους για να πηδηξετε καποια γυναικα?