Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πριν 2 χρονια ειχα τρακαρει σε γνωστη γαμιστρωνα μια γειτονισα παντρεμενη..φυσικα δεν ηταν με τον αντρα της αλλα με τον γκομενο! λιγες μερες μετα που την συναντησα μου ειπε..θελω να σου μιλησω..μ επιασε ιδιαιτερως λοιπον και με παρακαλεσε να μην πω τιποτα στον αντρα της..της ειπα αυτα δεν τα συζητανε στο ποδι ελατε λιγο απο το σπιτι να πιουμε ενα καφε..ηρθε και αρχισε να μου λεει διαφορα δακρυβρεχτα, οτι ο αντραςτης την παραμελουσε δεν την πηδαγε και αλλα τετοια κουφα..την ωρα που ειχε αρχισει να σπαει την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..οχι μου λεει σταματα σε παρακαλω δεν ειναι σωστο..επεμενα και καταλαβε οτι δεν την επαιρνε να συνεχισει να με απορριπτει ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..μου εκανε μια υπεροχη πιπα τελειωτικη..εκτοτε την γαμουσα συστηματικα για περιπου 6 μηνες μεχρι που καποια στιγμη μετακομισε..εχετε χρησιμοποιησει ποτε τετοιες ανεντιμες μεθοδους για να πηδηξετε καποια γυναικα?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.665
Πόντοι
1.406
Καμια ατιμια εκ μερους σου τυπε.Απο τη στιγμη που ηρθε σπιτι και αρχισε το δακρυβρεχτο παραμυθι του στυλ δεν με πηδαει ο αντρας μου και νιωθω εγκαταλελημενη κτλ κτλ,παει να πει οτι ηρθε να προσθεσει αλλο ενα γαμησι ,στη σιγουρα μεγαλη λιστα της.Ολα τα αλλα τα μη και δεν πρεπει ειναι το γνωστο χιλιοπαιγμενο θεατρικο εργο.Αθωος λοιπον  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καμια ατιμια εκ μερους σου τυπε.Απο τη στιγμη που ηρθε σπιτι και αρχισε το δακρυβρεχτο παραμυθι του στυλ δεν με πηδαει ο αντρας μου και νιωθω εγκαταλελημενη κτλ κτλ,παει να πει οτι ηρθε να προσθεσει αλλο ενα γαμησι ,στη σιγουρα μεγαλη λιστα της.Ολα τα αλλα τα μη και δεν πρεπει ειναι το γνωστο χιλιοπαιγμενο θεατρικο εργο.Αθωος λοιπον  :rockon: :rockon:
σωστα τα λες..ξεχασα να πω ομως οτι τα περιπου 3 χρονια που ημασταν γειτονες πριν γινειη φαση με δυσκολια μου ελεγε μια καλημερα..το επαιζε απροσιτη και κυρια..δεν φανταζεσαι τι ικανοποιηση ενοιωσα οταν της πλημμυρισα το στομα με τα φλοκια μου..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
πριν 2 χρονια ειχα τρακαρει σε γνωστη γαμιστρωνα μια γειτονισα παντρεμενη..φυσικα δεν ηταν με τον αντρα της αλλα με τον γκομενο! λιγες μερες μετα που την συναντησα μου ειπε..θελω να σου μιλησω..μ επιασε ιδιαιτερως λοιπον και με παρακαλεσε να μην πω τιποτα στον αντρα της..της ειπα αυτα δεν τα συζητανε στο ποδι ελατε λιγο απο το σπιτι να πιουμε ενα καφε..ηρθε και αρχισε να μου λεει διαφορα δακρυβρεχτα, οτι ο αντραςτης την παραμελουσε δεν την πηδαγε και αλλα τετοια κουφα..την ωρα που ειχε αρχισει να σπαει την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..οχι μου λεει σταματα σε παρακαλω δεν ειναι σωστο..επεμενα και καταλαβε οτι δεν την επαιρνε να συνεχισει να με απορριπτει ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..μου εκανε μια υπεροχη πιπα τελειωτικη..εκτοτε την γαμουσα συστηματικα για περιπου 6 μηνες μεχρι που καποια στιγμη μετακομισε..εχετε χρησιμοποιησει ποτε τετοιες ανεντιμες μεθοδους για να πηδηξετε καποια γυναικα?

εγω ποτε τυπε..παντα με αγνο κ τιμιο τροπο τις προσεγγιζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ξεχασα να αναφερω οτι η ηλικια της ηταν 42 ετων και γω 29 τοτε..ο αντρας της 52 για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι οταν υπαρχει διαφορα ηλικιας το κερατο ειναι σιγουρο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
ξεχασα να αναφερω οτι η ηλικια της ηταν 42 ετων και γω 29 τοτε..ο αντρας της 52 για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι οταν υπαρχει διαφορα ηλικιας το κερατο ειναι σιγουρο

τυπε αντιθετα οταν ο αντρας και η γυναικα δεν εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας,το κερατο σιγουρα το τρωει η γυναικα  :grin:

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Σιγουρα η κλασικότερη περίπτωση είναι στούς εργασιακούς χώρους. .

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
την ωρα που ειχε αρχισει να σπαει την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..οχι μου λεει σταματα σε παρακαλω δεν ειναι σωστο..επεμενα και καταλαβε οτι δεν την επαιρνε να συνεχισει να με απορριπτει ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..
Δηλαδή τύπε την έφερες μπροστά στο δίλημμα "Ή με πιπώνεις ή σου χαλάω το σπίτι". Είσαι τύπος.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πολύ τύπος! Τύπαρος θα'λεγα! :rockon:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις λιγο τη φατσα σου, μπας και σου κατσει καμια γυναικα επειδη σε γουσταρει κ οχι απο εκβιασμο.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
 Εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις λιγο τη φατσα σου, μπας και σου κατσει καμια γυναικα επειδη σε γουσταρει κ οχι απο εκβιασμο.

Για να παει σπιτι του και να του λεει οτι δεν την πηδαει ο ανδρας της τυπε... τον γουσταρε !!
Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδή τύπε την έφερες μπροστά στο δίλημμα "Ή με πιπώνεις ή σου χαλάω το σπίτι". Είσαι τύπος.

οταν θαχε βαρεθει να γαμαει επρεπε να τη δωσει στεγνα και στον αντρα της. αντρικη αλληλεγγυη και τιμωρια στις καργιες

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
16
Πόντοι
1

μια χαρα ξηγηθηκες μαν.
ειδικα αν πριν το σκηνικο στο επαιζε σοβαρη κ ζορικη κυρια που λες,τοτε το 6μηνο ξεσκισμα εχει διπλη αξια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom