Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.190
Πόντοι
3.796
Κοντα 9 ως 11

Lito κενο
3η Σεπτεμβριου κενη
Χαλκοκονδυλη Λαυριου κενη

Μενανδρου
Περαστικες και μη αλλααμφιβολλες

Πλατεια Ξουθου
Τιποτα ιδιαιτερο,απειροελαχιστες παρουσιες με αμφιβολες σκεψεις

Χαλκοκονδυλη Ορφεα
Μωρακι κοντο στα ασπρα Βουλγαρε με κωλαρα που ψηθηκα,ειχε παρεα αλλα μιλουσε,πηγαινε προς Καματερου αλλα επι Χαλκοκονδυλη κυριως,τη ξαναειδα σε Σατωβριανδρου προς το τελος της οδου,της δουλειας ειναι,μικρη,κωλαρασταμπαριστηκε.Ειδα κ την δρομεα που χα καιρο,δε σταθεροποιηθηκε

Liberty
Ελενη χοντρη στον οπαπ,Αννα Βουλγαρα αργοτερα,αλλη μια γεματη,η αλλη με Colt,το μαγκακι η μαλλον μαγκακι που παυω τα πσρε δωσε διοτι παραπονεθηκε κ εκτος του οτο ειχε κοκκινα ματωμενσ ματια ειτε λογω κουρασης ειτε λογω ουσιας ειτε λογω κατι αλλου,γκρινιαξε κ δε θελει λεει να της μιλαω κ δε θελει να τη χαιρεταω,συμφωνηθηκε.Μονο που ξεχασε οτι δεν ειμαι ενας αλλα ολοι εσεις (μαζι).Αν απεχετε απο ολες του Liberty θα ναι τιμη μου να τις βαλετε μυαλο κ αν οχι απ ολες στη συγκεκριμενη σιγουρα.Ειμαι απ τους απειροελαχιστους που τη ξεκλειδωσαν γι αυτο αποχωροντας της ειπα "τωρα εισαι οπως σε γνωρισα,ψυχρη δηλαδη η δηλαδη ψυχρη" κ μετρηστε πως ηταν ολομοναχη χωρις κοσμο κ χωρις ανταγωνιστρια/ανταγωνιστριες

Easy
Μεγαλογυφτισσα,Κινεζα,νομιζω ηταν η μικρη,μια ξενη που λιγοστευαν

Σωκρατους
Χριστινα χοντρη με συνδυασμους απο του Easy,τζιφος.Αργοτερα απεναντι του πρωην Chriastianna ηρθε Αλεξανδρα η κοντομαλλα με περουκα μαυρου μαλλιου,σωματαρα εχει,μιλησαμε ολα καλα,ειναι καιρο στους στοχους.Ειχε κ φιλη δε με νοιαξε.Θυμαστε που χα δει μια που μπερδευε στον Ορφεα κ ειχε φιλη υπερκαυλα?Επιβεβαιωνω πως ειναι τραβεστι γυναικειου σωματος κ ειχε αλλη φιλη που βολοδερναν

Βερανζερου
Προς Μαρνη κενη κ στα σκαλια που βρηκα Ρανια κ απεναντι στον πεζοδρομο.Στον πεζοδρομο με τη Σωκραατους ομως ηταν η Αλεξανδρα η κοκκινομαλλα την οποια βλεπωντας τη απο Μενανδρου να περνα Ορφεα ετρεξα να τη βρω να της πω για σας.Ετρεξα αφηνωντας αλλη μεταξυ ορφεα καποδιστριου κ πηγα βερανζερου για καλη σας τυχη.Τη βρηκα αφου περασα αναγνωριστικα.Μου γνωρισε κ εναν υγιη (εισαι απο μας?).Της ειπα οτι τη θελετε κτλ,μου πε συνεχιζει το τηλεφωνικο προβλημα και κινδυνευει να μην εχει και sim,της εξηγησα οτι ακολουθησα οσα ειπε κ πως τη περιμενετε.Φωτια φτιαγμενη βαμμενη στο οριο να μη καταλαβεις που κ πως ζει τοσο που ψιλονιωθω μαλακας που δε τη παιρνω/πηρα ετσι χαχα,δε περναει απαρατηρητη,ειχε κεφια (γιατι αραγε).Η αλλη με το σωμα που βολοδερνε (και) αλλου εκει μου μιλησε ειπε 20+5 η 25+5 νομιζω το πρωτο,ονομα δε ρωτησα πηγα με τα νερα της,ωραια μαρεσε,ομορφουλα μελαχρινη αδυνατη καυλιαρα με τατου αυχενα καθαρα μιλησε,ουτε χαλαστηκε ουτε τιποτα,ρωτησα ωρες μου πε στην ουσια εκεινες τις ωρες.Θα τη δειτε αν οχι ατομικα με τον τραβεστι που εχει γυναικειο σωμα,μη μπερδευστε,δουλευει ξεχωρα η μαλλον και ξεχωρα

Σατωβριανδου
Στη σκαλωσια ακα στεκι η Δημητρα,η γνωστη που ολο βελτιωνεται,εφτασα στο να παρθουμε,σε ολα δεκτικη,ρωτησα για τηλ,ειχε το προσπσθησαμε κ δε δουλευε,μαλλον ειναι παρανομα,της ειπα το σκεπτικο μου περι τηλ,ελπιζω.Η Δημητρα απ το πουθενα εξελισσεται σε vfm

Σατωβριανδου προς 3η
Λοιπον εχουμε νεο στεκι που το υποψιαστηκα αλλα στεκι ολιγον αδιαφορο να μη πω αδιαφοριας καθοτι εχει τραβεστες gay και ισως καμια γυναικα,ειδα και εκει τη κωλαρα τη μικρη οπως κ την αλλη τη σωματαρα που βολοδερνε

Ορφεας
Η κυρια η γεματουλα δε θυμαμαι ονομα,Μελεκ,μια καινουρια Βουλγαρα που αρνηθηκα κ δεν εμαθα αλλα οκ ηταν καλη σε φατσα γλυκια κ κιλα ελαχιστα κ αυτα σε περιφερεια,σα κοκκινομαλλα,νομιζω κ μελαχρινη με γυαλια ειδα (αν δε μπερδευω με προηγουμενη φορα).Και απ το πουθενα βγαινει μια πολυ καλιγγραμη απο Ορφεα παραπατωντας,παρακολουθω κ αφου ηταν απομονωμενη ακολουθω.Πανω στη Μαρνη μιλησαμε τα κανονισαμε ολα πως θα γινουν κτλ.Κι ομως ενω παραπατουσε εγινε μια χαρα ηρθε στα ισα της,πηγαινοερχομουν κ δε με δουλεψε,εκανε οσα ειπε,εκανα οσα ειπα.Ειρηνη 44 χρονων που δε φαινεται,σχεδον αριστο σωμα,αριστο θα πω γτ ειναι αψεγαδιαστη με αψεγαδιαστο δερμα ολοκληρη,κοντα μαλλια καστανοκοκκινωπα,μιση Ελληνιδα μιση Πολωνη/Πολωνεζα.Αρχισαμε στη Μαρνη,πηγα να βγαλω λεφτα στο μετρο,γυρισα,της εδωσα 0.50 να παρει 2 τσιγαρα που καναν 0.20,εφυγα να τρεξω για Αλεξανδρα,γυρισα τη βρηκα να μιλαει,κι ομως δε μου την εκανε.Μιλωντας για λεφτα,εξετασαμε διαφορετικα σεναρια καθως με πιασε μια μαλακια να τη παρω καπου υπαιθρια.Μπερδευε λεγομτας με πιπα η πιπα με σεξ αλλα εννοουσε 10 πιπα φουλ 15 σεξ φουλ συν που ξαναξεπεραστηκε η μιση ωρα χωρις ενοχληση παροτι εγινε μια προσπαθεια ανοιγματος πορτας χωρις να ειπωθει.Μιλουσε καλα,ναι σαν ζαλισμενη αλλα οχι προβληματικη,σωας τας φρενας,αργοπωρουσε με αργες κινησεις,πηγε να πλυθει,πλυθηκε,ξεκινησε.Πιπα αριστοτεχνικη,μουνι στενουλι,καυλωνε κ στη πορεια καυλωσε,δε βιαζεται,το ζει,ετσι οπως το ζουσε ευχαρηστηθηκα,δε τη πειραξε που εκοβα να μη τελειωσω,αριστα στησιματα,με καβαλησε cow και reverse με προταση της,παρολου που χει πονο στη συνδεση ψηλα λογω γονατου τα εκανε ολα παρα τις αρχικες ψιλοαρνησεις,ταιριαξαν οι συγκοιριες κ συνεχισαμε με κανονικο εγω πανω κ 4,διαχειρησιμη,αφηνοταν,δεν εχει τατου,εχει κωλαρακι,κιλα δεν εχει κ λεει πηρε.Ανοιξε ποδια,ανοιξε φουλ δεχομενη πιεση κ δε διαμαρτυθηκε καθως δεχοταν πιεσεις,κλεινει ματια το ζησε.Της λειπουν τα μπροστα δοντια κ ουτε που το προσεχα.Επιασε (και) αρχιδια,χαιδευε,κρατηθηκα,χαιδεψε με revese cow.Πηρα τηλ,ρωτησα για σας,δε θελει αλλα σκεφτηκε πως θα το κανει δινωντας μου κι αλλο τηλ στο μελλον,θα σας εχω ενημερους.Και κερασακι ενω δε θελησε φωτο βιντεο οχι απο κακια αλλα πολυ ηπια λογικευμενα,δεχτηκε χωρις προσωπα κ θα εχετε (και) υλικο αργα η γρηγορα.Δεν σας περιγραφω τα περι τηλεφωνου γτ θα σας μπερδεψω,πρεπει να επαναλαβω για να εχετε υλικο κ περαιτερω πληροφορηση

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.190
Πόντοι
3.796
Ποιος ηταν χθες στο δωματιο 1 η στο δωματιο 2 στον ημιοροφο του Ορφεα με γκομενα που βογγαγε δυνατα?Θελω να μαθω ποια ηταν γιατι ξεχασα να κοιταξω.ΕΙμουν στο δωματιο 3 κ εισασταν στο 1 η στο 2,η γκομενα βογγουσε με δυναμη,στα δωματιακια που ειναι στις σκαλες.Στειλε μου μηνυμα οποιος εισουν να μου πεις ποια ηταν η πες το εδω γιατι εχω περιεργεια να μαθω αν ηταν η καινουρια η Βουλγαρα με το γλυκο βλεμμα η αν ηταν η Μελεκ,η οποια αλλη ηταν,ωστε να ξερω να τη δοκιμασω γιατι το ζουσε κ θελω οποια/οποιες το ζει/ζουν

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.517
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στην ομήγυρη. Πριν από λίγο γύρισα από το τρίγωνο, ψόφια πράγματα. Έξω από τον Ορφέα μπαστακωμένος ο Σαμουέλα, κι ένας άλλος Τράβελος με σώμα μπετατζή και μακριά μαύρη περούκα. Οι άλλες παρουσίες κάτω του μετρίου. Τρισάθλιοι Τράβελοι και χοντρές στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, ευτυχώς εκεί ήταν η Μαρία από την Ερυθραία. Εντάξει, της λείπουν κάποια δόντια. Όμως έχει καλή συμμετοχή, πολύ καλό δέρμα, αξιοπρεπή πίπα, και κώλο, τα αξίζει τα 15€

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.190
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα στην ομήγυρη. Πριν από λίγο γύρισα από το τρίγωνο, ψόφια πράγματα. Έξω από τον Ορφέα μπαστακωμένος ο Σαμουέλα, κι ένας άλλος Τράβελος με σώμα μπετατζή και μακριά μαύρη περούκα. Οι άλλες παρουσίες κάτω του μετρίου. Τρισάθλιοι Τράβελοι και χοντρές στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, ευτυχώς εκεί ήταν η Μαρία από την Ερυθραία. Εντάξει, της λείπουν κάποια δόντια. Όμως έχει καλή συμμετοχή, πολύ καλό δέρμα, αξιοπρεπή πίπα, και κώλο, τα αξίζει τα 15€
Τι ωρα πηγες?Γυρισα πριν απο λιγο

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.190
Πόντοι
3.796
12 και κατι ως 2 παρα κατι
Οπως και οσα ανεφερθηκαν με καποιες διαφοροποιησεις.Η πιο ενδιαφερουσα ηταν η Αλμπενα στον Ορφεα.Ξαναπετυχα Μαρια Ερυθραια αλλα στη Σωκρατους,στην αρχη μονη κ μετα με την αλλη Μαρια με τα σκουκαρικια στη φατσα,τι το θελα κ εφυγα,εχασα τη Μαρια Ερυθραια που ταν τετοια ωρα αν κ την εχω ξαναδει αργα αλλα οψι τοσο.Η δευτερη Μαρια ειπε οτι η Ερυθραια δε μενει Ερυθραια αλλα καπου κοντα Μενιδι!Διπλα μου αν ισχυει!Αφου την εψαξα σε Ορφεα τρωγωντας τα μουτρα μου επεστρεψα κξετσι πηρα την αλλη Μαρια που ταν στοχος.Απανωτο λαθος,πρωτον πηρε 15 αντι 10 που θυμαμαι,δευτερον ηταν κοκκαλο,μεχρι κ εμενα δε μου αρεσε,δεν ηταν ενιαια αλλα με χαλασε,τριτον δε μπορεσα να τη γαμησω,δεν εμπαινε μεσα,υπερκλειστο σε εκνευριστικο βαθμο τυπου Στελλας ξανθιας αν θυμαστε που λες κ το καναν επιτηδες.Σορυ κ σορυ αλλα ελεγα τα δικα μου καθως ειχα δικιο,τι να κανω τα σορυ κ τα γι αυτο παιρνω κι αλλη/δευτερη κοπελα οταν δε τα λες εξω.Απο πανω λεει δεν γτ ειναι παρα πολυ στενη κ δεν,ειδαμε κ εγω απο πανω που δε μπαινει,στα 4 δε μπαινει,ξαναγυρισα σε πιπα που ηταν επιπεδου εξ αρχης κ μαρεσε παλι καλα κ τα πηρε.Στα θετικα καθαρη ειλικρινης αληθινη Ελληνιδα 40 χρονων οκ εμφανισης με ρουχα κ μπροστα οψη πολυ καλη μεση λεκανη περιοχη γεννητικου οργανου κ αριστου δερματος ανω κορμος συν τατουαζ διασπαρτα ταιριαστα.Με αρνητικα δε γαμας,δεν εχει ομοιομορφο κρεας πανω της,εχει χερια αγοριου,σημαδια δερματος ποδιων που οκ εχω κι εγω αλλα κοκκαλα που δεν.Επισης δεν ειπε αληθειες ουτε πηρε λιγοτερα ετσι για μπαλωμα,ζητησε αναψυκτικο με ψιλοσπαστικο τροπο.Εξτρα ανεφερε περι φιλιας με Μαρια Ερυθραια λεγωντας τα καλυτερα περι καθαριοτητας της και καποια ακομα τιπ για Ερυθραια.Θετικο ειχε ζεστο νερο το Easy που παρατηρω οτι αυτο εχει περισσοτερες φορες απ τον Ορφεα ζεστο νερο!Παλι περασα τη μιση ωρα χωρις ενοχληση παρα την αλλαγη επιλογης.Στα δικα μας τωρα,ξαναβρηκα Αλεξανδρα!Ακομα πιο φωτια με σουπερ μινι κ κορδονι!Μαλακια που δε πηρα αλλα στοχευσα αρχιξα Ερυθραια κ υστερα Μαρια γιατι ειναι στοχοι.Αλεξανδρα λοιπον,ξαναμιλησαμε περι επικοινωνιας σκεπτομενοι λυσεις,ελπιζω να τα καταφερει,ξαναεμαθε για εσας.Εγιναν κι αλλα,δεν ειναι της παρουσης,χωριστηκαμε να δουλεψει δε ξαναβρεθηκαμε,αν ειχα ορεξη ισως μιλουσαμε και 3η φορα αλλα ετσι κι αλλιως με εξεπληξε λογω ωρας!Τελος πριμ φυγω κ ενω γυρναγα περα δωθε οδηγωντας προσεξα νεα παρουσια σε καματερου/αριστοτελους ατομικη κ αναμεσα σε μαντραχαλαιους,φαγωθηκα ξανακανα οσα επρεπε κ μιας κ ειχα χωρους εκατσα στα ορια του φαναριου απεναντι του περιπτερου κ οπαπ,απο δω απο κει ηρθε μετα απο θεατρινισμο μου.Μαρια η "Μαρια",χρονια δε ρωτησα,ζητησε 20αρι κ εδειξε οτι παει κ αλλου.(Στο Liberty ηταν σταθερη η ψιλογεματη που μοιαζει ανατολικο μπλοκ που ντυνεται καυτα).Της αρχισα τις μαλακιες για να φυγω κ μου ζητησε 4 ευρω για τσιγαρα,αναγκαστικα να ανακυσω το γιατι δε θα δωσω κ τελειωσαμε ενω μου πε μαλακια που σαι εδω κ δε παμε κ της λεω δικα μου ειναι τα λεφτα εγω αποφασιζω,ακουγε δεν ακουγε.Δε τσακωθηκαμε αλλα ρε παιδια τετοια ωρα τετοια παρουσια μα ξενερα δυο στα δυο να μου ζηταει λεφτα κ περισσοτερα.Που οκ μπορει αν παιρνομασταν να ταν φωτια λογω αυτου καθοτι δεν ειχε βγαλει μαλλον.Ωραια ηταν,κοντοπουτανη μελαχρινη κωλαρου γλυκιας φατσας σαν κατσαρομαλλα δε πολυκαταλαβα απο που ειναι μαλλον Βουλγαρα,ωραια ειναι,πρεπει να βγαινει πιο νωρις!Επισης ειδα ξανα την αλλη τη κωλαρα με το τυπα της να βολοδερνε,ειχε κ μια φωνη-γκαριδα χαχα.Ενδιαφερουσες.Μοιαζουνε,κοντες,κωλαρες,σκουρες,μικρες,μελαχρινες,ωραιες φατσες,αδυνατες.Στο πεζοδρομο του Cosmopolit παλι ειχε μαζωξη κ προσεξα μια μαυρη με καλο κωλο που αν ειναι γυναικα ναι αξιζει.Μιας κ λεω μαυρη,ειδα μαυρη στη Μαρνης πολυ καλη που ελπιζω να ναι δικια μας γτ δεν ηταν ξεκαθαρη.Να αναφερω οτι ξαναειδα τη κουκλα την αδυνατη με το λουλουδατο κολλαν κ ειχε λυμμενα μαλλια ηταν πιο ωραια, με τη σωματαρα της αλλα δρομεας,μια εδω μια εκει.Σαντη στη θεση της ως αργα-αργα και απεναντι της πλατειας Ξουθου μια γυναικα με βρωμιες που αν κανει μπανιο αξιζει.Δε την ενοχλησα.Ενας παππουλης περασε τους δρομους με μια κορμαρα που με βαλε σε σκεψη,μου θυμησε την κακια με τη χοντρη αλλα η του παππου ηταν στεκα,να ταν συμπτωση?Να μην εχουν καμια σχεση?Το ελπιζω γτ ετσι δε θα τρωγομαι που εφυγα.Βερανζερου ειδα καλλιγραμη με ροζ μπλουζιτσα δε καταλαβαινα ποια ειναι.Η περιοχη εγινε μια φαση απλωνομαστε σα στο σπιτι μας,διαλυμενη,καταστρεφουν οσους δρομους χρησιμοποιουν.Ηταν κ μια γυναικα στην ενωση βερανζερου-Μενανδρου με σωμα οκ.Παραπερα αλλη μια πιο καλη που μπερδευε.Μεγαλες βομβες οι Μαρια Ερυθραια-Αλεξανδρα κ παρα πολυ ενδιαφερουσα η καινουρια η μικρη,επιβαιωθηκαν η αλλη η μικρη η καινουρια κ η σωματαρα με το λουλουδενιο κολαν.Ειχα κ ελπιδουλα για Ειρηνη οταν πηγαινα,που να ξερα πως ερχομουν.Στη περιοχη επικρατησε κλιμα οτι να ναι οπου να ναι,μια παιδικη χαρα με αναμεικτα παιδακια διαφορων κατηγοριων ειμασταν,βρωμοτοπος

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.190
Πόντοι
3.796
Μαυρο και στη Μαρια με τα σκουλαρικια,λογω του οτι δεν ειναι καλοκαιρι δε φαινεται σωματικα,εκτος αν ειστε της πιπας που οι τελευταιες Μαρια,Ειρηνη ειναι μαστορισσες!Δυστυχως διευρυνεται η λιστα.Επομενοι στοχοι για μενα Ρανια-Μαρια Ερυθραια-Αλεξανδρα κοντομαλλα (η περουκα)-Βασια κ αν εχω εκπληξεις πχ Ιρινα κατι αναλογο ειδικα με τη γλωσσα.Μεθεπομενοι στοχοι οι 2 καινουριες οι μικρες λογω κωλων και κοντοπουτανων.Παραμεθεπομενος στοχος η καινουρια η μοντελε.Κ οτι αλλο ξαφνικο μαζι με Στελλα φοιτητρια και Αλμπενα που μου κολλησαν.Δουλευω και κατι νεο που δεν εχω φτασει μακρια ωστε να σας τα πω,μεταξυ στοχου/στοχων κ προσπαθω για εξτρα προς ωφελος μας.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.005
Πόντοι
81
Εγώ χθες τσίμπησα νεαρή τουρίστρια κι αφού μου πήρε πίπα στον Λυκαβηττό, μετά της είπα για πιο κοντά να πάμε ξενοδοχείο, την πήγα Ορφέα όπου τρόμαξε με όσα είδε απέξω με πρεζάκια, τραβέλια και κοπέλες, δεν της άρεσε και το δωμάτιο κι έτσι αναβλήθηκε ο αγώνας μας με νέα έδρα το σπίτι μου, ελπίζω σήμερα ή αύριο. Πάντως από όσα είδα απέξω, δεν άξιζε καμμιά, γυρω στις 10 με 10:30.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.917
Πόντοι
3.506
Εγώ χθες τσίμπησα νεαρή τουρίστρια κι αφού μου πήρε πίπα στον Λυκαβηττό, μετά της είπα για πιο κοντά να πάμε ξενοδοχείο, την πήγα Ορφέα όπου τρόμαξε με όσα είδε απέξω με πρεζάκια, τραβέλια και κοπέλες, δεν της άρεσε και το δωμάτιο κι έτσι αναβλήθηκε ο αγώνας μας με νέα έδρα το σπίτι μου, ελπίζω σήμερα ή αύριο. Πάντως από όσα είδα απέξω, δεν άξιζε καμμιά, γυρω στις 10 με 10:30.
Τόσα ξενοδοχεία ημιπαραμονής έχει το κέντρο και τα πέριξ βρε φίλε, στον Ορφέα, τη τέρμα παρακμή, τη πήγες;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.005
Πόντοι
81
Τόσα ξενοδοχεία ημιπαραμονής έχει το κέντρο και τα πέριξ βρε φίλε, στον Ορφέα, τη τέρμα παρακμή, τη πήγες;
Μαλακία αλλά εκείνη την ώρα μέσα στην καύλα, αυτό ήξερα που ήταν και κοντά μας και κοντά στο airbnb της.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.917
Πόντοι
3.506
Μαλακία αλλά εκείνη την ώρα μέσα στην καύλα, αυτό ήξερα που ήταν και κοντά μας και κοντά στο airbnb της.
Δεν έμπαινες μπου; Στην ενότητα ξενοδοχεία τα έχει όλα με πινέζες στο χάρτη... Επιτρέπεται κασκαντέρ, να μη γνωρίζει τις καβάντζες;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.425
Πόντοι
2.696
Αφού σου πήρε πίπα στον Λυκαβητό πάλι καλά... Μου θυμίζεις τους Λωτοφάγους, που έγραψε ο Βασίλης Βασιλικός... Από που ήταν η τουρίστρια;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.005
Πόντοι
81
Αφού σου πήρε πίπα στον Λυκαβητό πάλι καλά... Μου θυμίζεις τους Λωτοφάγους, που έγραψε ο Βασίλης Βασιλικός... Από που ήταν η τουρίστρια;
Dubai δουλεύει, δε θυμάμαι καν καταγωγή. Κλασσική ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια. Θα την περιμένω στην καυτή έδρα μου για την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα χι χι

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.425
Πόντοι
2.696
Dubai δουλεύει, δε θυμάμαι καν καταγωγή. Κλασσική ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια. Θα την περιμένω στην καυτή έδρα μου για την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα χι χι
Μαλακία... Έπρεπε να ρωτήσεις καταγωγή... Αλλά κατά πάσα πιθανότητα καμιά Ανατολικοευρωπαία θα είναι...

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.190
Πόντοι
3.796
Πες της για μενα,ενδιαφερομαι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom