Ευχαριστώ για τον εφησυχάσμο συμμυστες και γνωστές του χώρου και της καλτιλας. Εμένα με νοιάζει πιο πολύ μην κόλλησα HIV η τίποτε τέτοιο σοβαρο, ανίατο, αλλα τόσες μέρες που το σκέφτηκα λέω αποκλείεται. Όντας προληπτικος εδώ κάνει και το εμβόλιο κονδυλώματων εδώ και κάποιο καιρό. Ταλιμπανακο εχω κλείσει ήδη ραντεβού για εξετάσεις και σκέφτομαι μήπως έκανα ακόμα και την πρόληψη με με χάπια για HIV, θα μιλήσω στον γιατρό και ο,τι μου πει! Στα του αγώνα μάγκες αν θέλετε ψυχολογική υποστήριξη και μια απίστευτη πιπα αισθησιακή αργή και δεν εχετε κόμπλεξ που ειανι τραβελ πρέπει να πάτε με σαμουελα. να σας πω την αλήθεια μάγκες μου πιο πολύ φοβήθηκα μην κόλλησα, παρα ότι ήταν τρανς. Φαίνεται σαν κορίτσι και ειανι πολύ καλή ομιλιτικη και ευγενική. Μιλάει κανονικότατα δεν φαίνεται ίχνος χρήσης ουσιών. Επειδή είναι τραβελι δεν θέλει να της πειραζετε την περουκα και να της κατεβασετε το σουτιέν. Επειδή δνε είχα λεφτά πάνω μου παρα μόνο ενα μπλε παραβολο έδωσα 5 για το ξενοδοχείο και 15 για αυτήν κανονικά θέλει 25 συν 5. Δεν έκανε μπάνιο ούτε πλυθηκε. Μυριζε ελάχιστα. Πριν ξεκινήσουμε μιλάμε πολύ και πάω να ξεκινήσω εγώ και δεν μου χε ζητήσει τα λεφτά οπότε θα τα σφήνα για το τέλος αλλα πολύ ευγενικά μου κάνει αν θες μπορεις να μου δώσεις τα λεφτά σορρυ που στα ζητάω απλά τα χω ανάγκη δεν θα στα ζήταγα καν αλλιώς. Η πιπα όπως ειπα μαγική με ωραίο φεντουζομαι σαν χταπόδι. Επί της πράξης τώρα δεν ξετυλιχθηκα παιδες ειανι έξω από τα νερά μου! Αν θελετε δοκίμαστε το εσείς. Σαμιαμιδι πάντως από κορμί. Οποίος θέλει έχω και τηλ αν δεν το διέγραψα. Αυτά σας ευχαριστώ μυστες μου για τις συμβουλές! ο θεος βοηθός. Ποιες ειανι ΟΙ πιθανότητες για HIV ;