Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (12 μέλη και 33 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.434
Πόντοι
3.796
....αρχοντας!!!!
Δν θυμαμαι αν ειχε ελια ή ισως ηταν μικρη κ δν την προσεξα! Εχει δοκιμαστει, τι λεει απο συμμετοχη?
Λενε ειναι πολυ καλη!Αγοραζεις υπηρεσιες απο καλη ηλικια και εγχωριο,για τον κωλο της λενε

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
881
Πόντοι
86
Παιδιά από νεανική αμάθεια και έξαψη πήγα μαζί με Σαμουελα.... Καμια συμπαράσταση παρακαλώ, θα κολλήσω τίποτα; Δώσαμε και φιλιά. Υπάρχει κίνδυνος ρε μάγκες να κόλλησα τίποτε σοβαρό ; Κατάλαβα την φάση την παίζει και το διέκοψα λίγα λεπτά αφότου το έβαλα μέσα. Είχα προφυλακτικο κανονικά.
Μην αγχώνεσαι φίλε για πες για την φάση τι έγινε ; Ήταν καλό το τραβελακι;

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τον εφησυχάσμο συμμυστες και γνωστές του χώρου και της καλτιλας. Εμένα με νοιάζει πιο πολύ μην κόλλησα HIV η τίποτε τέτοιο σοβαρο, ανίατο, αλλα τόσες μέρες που το σκέφτηκα λέω αποκλείεται. Όντας προληπτικος εδώ κάνει και το εμβόλιο κονδυλώματων εδώ και κάποιο καιρό. Ταλιμπανακο εχω κλείσει ήδη ραντεβού για εξετάσεις και σκέφτομαι μήπως έκανα ακόμα και την πρόληψη με με χάπια για HIV, θα μιλήσω στον γιατρό και ο,τι μου πει! Στα του αγώνα μάγκες αν θέλετε ψυχολογική υποστήριξη και μια απίστευτη πιπα αισθησιακή αργή και δεν εχετε κόμπλεξ που ειανι τραβελ πρέπει να πάτε με σαμουελα. να σας πω την αλήθεια μάγκες μου πιο πολύ φοβήθηκα μην κόλλησα, παρα ότι ήταν τρανς. Φαίνεται σαν κορίτσι και ειανι πολύ καλή ομιλιτικη και ευγενική. Μιλάει κανονικότατα δεν φαίνεται ίχνος χρήσης ουσιών. Επειδή είναι τραβελι δεν θέλει να της πειραζετε την περουκα και να της κατεβασετε το σουτιέν. Επειδή δνε είχα λεφτά πάνω μου παρα μόνο ενα μπλε παραβολο έδωσα 5 για το ξενοδοχείο και 15 για αυτήν κανονικά θέλει 25 συν 5. Δεν έκανε μπάνιο ούτε πλυθηκε. Μυριζε ελάχιστα. Πριν ξεκινήσουμε μιλάμε πολύ και πάω να ξεκινήσω εγώ και δεν μου χε ζητήσει τα λεφτά οπότε θα τα σφήνα για το τέλος αλλα πολύ ευγενικά μου κάνει αν θες μπορεις να μου δώσεις τα λεφτά σορρυ που στα ζητάω απλά τα χω ανάγκη δεν θα στα ζήταγα καν αλλιώς. Η πιπα όπως ειπα μαγική με ωραίο φεντουζομαι σαν χταπόδι. Επί της πράξης τώρα δεν ξετυλιχθηκα παιδες ειανι έξω από τα νερά μου! Αν θελετε δοκίμαστε το εσείς. Σαμιαμιδι πάντως από κορμί. Οποίος θέλει έχω και τηλ αν δεν το διέγραψα. Αυτά σας ευχαριστώ μυστες μου για τις συμβουλές! ο θεος βοηθός. Ποιες ειανι ΟΙ πιθανότητες για HIV ;

Τελευταία τροποποίηση:

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Επι του πεδίου γενικά, παίζει καμία καλή ΧΟΝΤΡΌΚΩΛΑ φάση με απίστευτα χοντρό και μεγάλο πάτο; Εκείνη που ξημερβραδιαζει έξω από το λιμπερτι με φούστα και μπότες που φοραει συνήθως με άσπρο, ξανθο μαλλί, ποσα ζητάει ειανι καλή χοντροκωλα ;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
700
Πόντοι
81
Φιλε αυτο το τραβελακι που λες αρχικα το περασα για γυναικα, και μιλαγα κανα 10 λεπτο μαζι της. Ημουν ετοιμος να περασω αλλα κολωσα γιατι οταν την ρωτησα το προγραμμα μου λεει φουλ προγραμα. Σε γαμαω και με γαμας. Τις λεω γιατι τρανς εισαι ? Και λεει δεν το καταλαβες??? οχι της λεω και εφυγα γιατι ξενερωσα που ειπε να σε γαμησω αν θες. Τωρα αυτο για αρρωστιες με προφυλακτικο δεν νομιζω να κολλαγα κατι. Εχετε ακουσει αν εχει κατι αυτη? Μου ειχε πει 20 ευρω + ξενοδοχειο 5 ευρω ορφεα η 10 σε ενα αλλο πριν 1 μηνα περιπου

prokopisgrasos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
παιδια ξερετε αν η αλβαιδοκολαρα δεχεται κατουρημα στο στομα?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.434
Πόντοι
3.796
Ποιοι εχουν ορεξη για εφοδο?Ποιοι εχουν παει να μας πουν αν αξιζει?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.434
Πόντοι
3.796
Φιλε αυτο το τραβελακι που λες αρχικα το περασα για γυναικα, και μιλαγα κανα 10 λεπτο μαζι της. Ημουν ετοιμος να περασω αλλα κολωσα γιατι οταν την ρωτησα το προγραμμα μου λεει φουλ προγραμα. Σε γαμαω και με γαμας. Τις λεω γιατι τρανς εισαι ? Και λεει δεν το καταλαβες??? οχι της λεω και εφυγα γιατι ξενερωσα που ειπε να σε γαμησω αν θες. Τωρα αυτο για αρρωστιες με προφυλακτικο δεν νομιζω να κολλαγα κατι. Εχετε ακουσει αν εχει κατι αυτη? Μου ειχε πει 20 ευρω + ξενοδοχειο 5 ευρω ορφεα η 10 σε ενα αλλο πριν 1 μηνα περιπου
Εμενα παντως επειδη χαιρετιομαστε μια φορα ενω εριχνα ακυρο/ακυρα οπως αλλες,του λεω ολο και καποιος/καποιοι θα ρθουν κ μου λεει αυτο ειναι το μονο σιγουρο

nikos1323

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δεν χρειαζεται στο αμαξι διοτι εχει ξενοδοχεια κ μαλλον δε θα προτιμησουν αμαξι αλλα θα σου πουν ξενοδοχειο.Στο τριγωνο Ομονοιας δε παιζει.Στο τριγωνο παραλιακης κ στα κτελ κ στο παρκο φιξ θα βρεις για αμαξι
Στα κτελ που ακριβως φιλε μου και σε ποια κτελ
απο τιμες ξερουμε τιποτα; και ωρες;

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Έτσι και εγώ τι έπαθα φίλε νόμιζα ότι ηταν γυναίκα και δεν μου πέρασε από το μυαλό γιατί γουστάρω καλτιλα αλλα οχι και να χαλάσω την σεξουαλικη μου ζωή με σμν. Και όπως ήμασταν στο δωμάτιο μου λεει ελα θα το χωσω εγώ εκεί κολαω λέω τι εννοείς μου θα στο βάλω εγώ λέω ποιο ; Μου λέει το καυλι σου θα το βάλω εγώ σε εμένα. Εκεί κατάλαβα τι φάση παίζει μαι ξενέρωσα άπειρα μέρα από 1λ μαξ της είπα ότι έχω πιει και δεν μπορώ να χυσω. πολύ δύσκολα μάγκα μου επομένως να κόλλησα κάτι φουλ σοβαρό

nikos1323

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
σε ποια κτελ αραζουν μαγκεσ και ξερουμε τιποτα καλο και τιμες;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.434
Πόντοι
3.796
Στα κτελ που ακριβως φιλε μου και σε ποια κτελ
απο τιμες ξερουμε τιποτα; και ωρες;
Οχι δε ξερω,μετα τα κτελ κηφισου λεγαν,γι αυτο σου λεω να ρωτησεις στο νημα του κτελ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.434
Πόντοι
3.796
Έτσι και εγώ τι έπαθα φίλε νόμιζα ότι ηταν γυναίκα και δεν μου πέρασε από το μυαλό γιατί γουστάρω καλτιλα αλλα οχι και να χαλάσω την σεξουαλικη μου ζωή με σμν. Και όπως ήμασταν στο δωμάτιο μου λεει ελα θα το χωσω εγώ εκεί κολαω λέω τι εννοείς μου θα στο βάλω εγώ λέω ποιο ; Μου λέει το καυλι σου θα το βάλω εγώ σε εμένα. Εκεί κατάλαβα τι φάση παίζει μαι ξενέρωσα άπειρα μέρα από 1λ μαξ της είπα ότι έχω πιει και δεν μπορώ να χυσω. πολύ δύσκολα μάγκα μου επομένως να κόλλησα κάτι φουλ σοβαρό
Εφοσον δε θελετε η φοβαστε μη προχωρατε αν δε τα μαθετε ολα,ρωτατε μη ντρεποσαστε

• Like
Αντιδράσεις: teo78

superskinnybigdick

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τον εφησυχάσμο συμμυστες και γνωστές του χώρου και της καλτιλας. Εμένα με νοιάζει πιο πολύ μην κόλλησα HIV η τίποτε τέτοιο σοβαρο, ανίατο, αλλα τόσες μέρες που το σκέφτηκα λέω αποκλείεται. Όντας προληπτικος εδώ κάνει και το εμβόλιο κονδυλώματων εδώ και κάποιο καιρό. Ταλιμπανακο εχω κλείσει ήδη ραντεβού για εξετάσεις και σκέφτομαι μήπως έκανα ακόμα και την πρόληψη με με χάπια για HIV, θα μιλήσω στον γιατρό και ο,τι μου πει! Στα του αγώνα μάγκες αν θέλετε ψυχολογική υποστήριξη και μια απίστευτη πιπα αισθησιακή αργή και δεν εχετε κόμπλεξ που ειανι τραβελ πρέπει να πάτε με σαμουελα. να σας πω την αλήθεια μάγκες μου πιο πολύ φοβήθηκα μην κόλλησα, παρα ότι ήταν τρανς. Φαίνεται σαν κορίτσι και ειανι πολύ καλή ομιλιτικη και ευγενική. Μιλάει κανονικότατα δεν φαίνεται ίχνος χρήσης ουσιών. Επειδή είναι τραβελι δεν θέλει να της πειραζετε την περουκα και να της κατεβασετε το σουτιέν. Επειδή δνε είχα λεφτά πάνω μου παρα μόνο ενα μπλε παραβολο έδωσα 5 για το ξενοδοχείο και 15 για αυτήν κανονικά θέλει 25 συν 5. Δεν έκανε μπάνιο ούτε πλυθηκε. Μυριζε ελάχιστα. Πριν ξεκινήσουμε μιλάμε πολύ και πάω να ξεκινήσω εγώ και δεν μου χε ζητήσει τα λεφτά οπότε θα τα σφήνα για το τέλος αλλα πολύ ευγενικά μου κάνει αν θες μπορεις να μου δώσεις τα λεφτά σορρυ που στα ζητάω απλά τα χω ανάγκη δεν θα στα ζήταγα καν αλλιώς. Η πιπα όπως ειπα μαγική με ωραίο φεντουζομαι σαν χταπόδι. Επί της πράξης τώρα δεν ξετυλιχθηκα παιδες ειανι έξω από τα νερά μου! Αν θελετε δοκίμαστε το εσείς. Σαμιαμιδι πάντως από κορμί. Οποίος θέλει έχω και τηλ αν δεν το διέγραψα. Αυτά σας ευχαριστώ μυστες μου για τις συμβουλές! ο θεος βοηθός. Ποιες ειανι ΟΙ πιθανότητες για HIV ;
αν μπωρεισ στηλε το τηλ αρχοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom