golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 205
- Πόντοι
- 280
ωχ τρομαχτικό ακούγεται αυτό! άμα ξεφύγει το πράμα και εσύ είσαι με χειροπέδες και ο αλλος με το καμουτσικι, τι γίνεται?Εμένα να δεις τι με κάνουν..!!![]()
ωχ τρομαχτικό ακούγεται αυτό! άμα ξεφύγει το πράμα και εσύ είσαι με χειροπέδες και ο αλλος με το καμουτσικι, τι γίνεται?Εμένα να δεις τι με κάνουν..!!![]()
Παιζει πολύ μασάζ ...θα σε λιώσω... Κάποια από τις έξτρα υπηρεσίες που θα επιλέξεις ... Και πολύ αγκαλιάΣεξ μονο θέλω..
Παίζει η Οχι ?
![]()
Ε κοίτα μιλάμε για ήπια πράγματα ... Χαστούκια και σφαλιάρες στον κωλο ήπιες μέχρι ενός σημείου... Συνεδρία μασάζ είναι όχι WWEωχ τρομαχτικό ακούγεται αυτό! άμα ξεφύγει το πράμα και εσύ είσαι με χειροπέδες και ο αλλος με το καμουτσικι, τι γίνεται?
Εσύ γινεσαι πολύ άγριος. Φαντάζομαι κωλοσκάμπιλο εννοειςΠειράζει να σου δώσουμε και κάνα χαστούκι;
Κανε τον κοπο να διαβασεις μερικές σελιδες πιο πισω, μπες στο προφιλ της να το δεις. Τα γραφει ολα αναλυτικαΥπάρχει χώρος?
Εσύ γινεσαι πολύ άγριος. Φαντάζομαι κωλοσκάμπιλο εννοεις
Και πουτσοσκαμπιλο δε πειράζει??Δεν πειράζει...![]()
Ναι κι αυτό δεν πειράζειΚαι πουτσοσκαμπιλο δε πειράζει??
Και άργησες!!![]()
Καλημέρα
Ζητήθηκαν πόδια ....
![]()
Ρε σεις, που ειναι το emoticon με την γλώσσα?![]()
Καλημέρα
Ζητήθηκαν πόδια ....
![]()
Ξαφνικά έγινες Συμπάθεια Μου...Παιζει πολύ μασάζ ...θα σε λιώσω... Κάποια από τις έξτρα υπηρεσίες που θα επιλέξεις ... Και πολύ αγκαλιά![]()
... @dimigoall 'τοιμασου να ξηλωθεις αεροπορικο κ διαμονη!!!Ξαφνικά έγινες Συμπάθεια Μου...
Μπράβο Για την απάντηση σου .
Ξαφνικά έγινες Συμπάθεια Μου...
Μπράβο Για την απάντηση σου .
@Panos 1978![]()
Καλημέρα
Ζητήθηκαν πόδια ....
![]()
Μπορούμε να τα χύσουμε?![]()
Καλημέρα
Ζητήθηκαν πόδια ....
![]()
Ρώτα και εαν μπορείς να αναπνέειςΜπορούμε να τα χύσουμε?
Φυσικά και μπορείτεΜπορούμε να τα χύσουμε?
Αυτό όχι... Όταν ξεκινάει το μασάζ σταματάς να αναπνέεις !Ρώτα και εαν μπορείς να αναπνέεις