Μας γλεντάει το ιριδακι!Αυτό όχι... Όταν ξεκινάει το μασάζ σταματάς να αναπνέεις !
Σε πειραζω εννοείται μπορείς να αναπνέεις καθόλη την διάρκεια![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 373K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.196
- Πόντοι
- 4.496
Απο την κάτω πλευρά..![]()
Καλημέρα
Ζητήθηκαν πόδια ....
![]()
Εχω βαρεθεί να το γράφω..

Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 36.091
- Πόντοι
- 11.146
....ετσι, μαλωσε την που διανοηθηκε να σου ανεβασει "πατουσακια" και δεν ειναι η κατω πλευραΑπο την κάτω πλευρά..
Εχω βαρεθεί να το γράφω..
![]()
Τελευταία τροποποίηση:
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 456
Δλδ τωρα εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι δε προσφερεις sex
Μαλιστα
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 36.091
- Πόντοι
- 11.146
...ρε αρχοντα, ποσο πιο λιανα να στο κανει η κοπελα! Το εχει πει/γραψει τοσες φορες, το δηλωνει ξεκαθαρα στις υπηρεσιες της στο προφιλ κ τελος, τοσοι που την εχουμε συναντησει σε κανεναν μας δεν παρειχε σεξ!Δλδ τωρα εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι δε προσφερεις sex
Μαλιστα
Λες να μν το προσπαθησαμε?!!?
Γκαυλοσα!!!!
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 456
Φιλε μου την αποψη μου εξεφρασα....ρε αρχοντα, ποσο πιο λιανα να στο κανει η κοπελα! Το εχει πει/γραψει τοσες φορες, το δηλωνει ξεκαθαρα στις υπηρεσιες της στο προφιλ κ τελος, τοσοι που την εχουμε συναντησει σε κανεναν μας δεν παρειχε σεξ!
Λες να μν το προσπαθησαμε?!!?![]()
Δε νομιζω οτι για να εκφρασει καποιος μια αποψη πρεπει ντε και καλα να συμφωνει με τους υπολοιπους
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Η κοπέλα είναι καυλα
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 206
Όταν κλείσει η πόρτα....μόνο τα δύο τους ξέρουν...ισχύει για όλες
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 5.330
- Πόντοι
- 1.041
Αφού δεν το παρεχω. Αν κάποια στιγμή το προσθέσω στις υπηρεσίες, θα το αναρτήσω κανονικά μαζί με τις υπόλοιπες έξτρα υπηρεσίες.Δλδ τωρα εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι δε προσφερεις sex
Μαλιστα
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Θα περιμένουμε πως και πως
Αφού δεν το παρεχω. Αν κάποια στιγμή το προσθέσω στις υπηρεσίες, θα το αναρτήσω κανονικά μαζί με τις υπόλοιπες έξτρα υπηρεσίες
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 36.091
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου μαζι σου, σεβαστες ολες οι αποψεις!!!Φιλε μου την αποψη μου εξεφρασα.
Δε νομιζω οτι για να εκφρασει καποιος μια αποψη πρεπει ντε και καλα να συμφωνει με τους υπολοιπους
Το σχολιο μου ηταν στο οτι επαναλαμβανεται κατι που η κοπελα εχει ξεκαθαρισει προς καθε κατευθυνση οτι δν ισχυει, δημιουργωντας σκιες κ αφηνοντας υπονοουμενα κ προσδοκιες οτι μπορει να το παρεχει επιλεκτικα. Πραγμα που και προσωπικα διαπιστωσα οτι ΔΕΝ ισχυει!
Τεσπα καταλαβες πιστευω!
Καλα να'μαστε κ να βγαζουμε γουστα ομορφα!

Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 36.091
- Πόντοι
- 11.146
.... @Panos 1978 , Πανουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 456
Υπονοουμενα και προσδοκιες δημιουργουνται με τη φωτο που ανεβασε....μαγκα μου μαζι σου, σεβαστες ολες οι αποψεις!!!
Το σχολιο μου ηταν στο οτι επαναλαμβανεται κατι που η κοπελα εχει ξεκαθαρισει προς καθε κατευθυνση οτι δν ισχυει, δημιουργωντας σκιες κ αφηνοντας υπονοουμενα κ προσδοκιες οτι μπορει να το παρεχει επιλεκτικα. Πραγμα που και προσωπικα διαπιστωσα οτι ΔΕΝ ισχυει!
Τεσπα καταλαβες πιστευω!
Καλα να'μαστε κ να βγαζουμε γουστα ομορφα!
![]()
Επισης και αλλο κοριτσι του χωρου ελεγε οτι σεξ δε κανει αλλα κανει πιπες.
Τελικα κανει και σεξ
italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 6.029
- Πόντοι
- 1.056
Φίλε μου έχω κάνει 2 ραντεβού με την κοπέλα...sex δεν έκανα...μην το κουράζουμεΥπονοουμενα και προσδοκιες δημιουργουνται με τη φωτο που ανεβασε.
Επισης και αλλο κοριτσι του χωρου ελεγε οτι σεξ δε κανει αλλα κανει πιπες.
Τελικα κανει και σεξ
όποιος πάει με σκοπό το sex θα "απογοητευτεί"....στις υπόλοιπες υπηρεσίες είναι
φανταστική...

badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 86
Οντίν δεν ξέρω ποιος είσαι και τη φάση σου αλλά σταμάτα να πετάγεσαι και να απαντάς συνεχώς παντού κάνοντας το δικαστή ντρεντ..:οποίος γουστάρει θα ρωτάει ότι γουστάρει….οσε φορές Θέλει μάγκα…ξέρεις δεν ξέρεις την κοπέλα ή τις κοπέλες αδιάφορο….αυτες απαντάνε….μην ζαλίζεις και γίνεσαι σαν κάτι άλλους….αληεθια κουράζει να σε βλέπουμε παντού …..ωραίος είσαι με τις μαυρόγατες σου τα τσιπουράκια σου και τις γνωριμίες σου….σταματα να απαντάς και να πετάγεσαι συνεχώς…ψήνω να δω τη κοπέλα και φοβάμαι μη δω εσένα….σοβαρα αραίωσε λίγο μην απαντάς βγάλε φωτό βίντεο ταινία ντοκιμαντέρ αλλά μην απαντάς στους άλλους…η κοπέλα το κάνει αυτό άρχοντα
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου !Οντίν δεν ξέρω ποιος είσαι και τη φάση σου αλλά σταμάτα να πετάγεσαι και να απαντάς συνεχώς παντού κάνοντας το δικαστή ντρεντ..:οποίος γουστάρει θα ρωτάει ότι γουστάρει….οσε φορές Θέλει μάγκα…ξέρεις δεν ξέρεις την κοπέλα ή τις κοπέλες αδιάφορο….αυτες απαντάνε….μην ζαλίζεις και γίνεσαι σαν κάτι άλλους….αληεθια κουράζει να σε βλέπουμε παντού …..ωραίος είσαι με τις μαυρόγατες σου τα τσιπουράκια σου και τις γνωριμίες σου….σταματα να απαντάς και να πετάγεσαι συνεχώς…ψήνω να δω τη κοπέλα και φοβάμαι μη δω εσένα….σοβαρα αραίωσε λίγο μην απαντάς βγάλε φωτό βίντεο ταινία ντοκιμαντέρ αλλά μην απαντάς στους άλλους…η κοπέλα το κάνει αυτό άρχοντα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 13K