Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gianniskapp

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Αν μπορούν να ανοιχτούν καρτέλες για αυτές τις 2 να σώσουμε κανένα άνθρωπο.
Τι εννοείς να σώσουμε κανέναν; είναι φόλες;

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Επειδή δεν θα ανοίξουν καρτέλες μπορείς να μας πεις τι έχει γίνει;

poustarelio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
535
Πόντοι
310

Καλημέρα! Έχουμε άποψη; Είναι αληθινές οι ψωλαρες των φωτό;;;
Θεουλη μου!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.897
Πόντοι
606
αναφερε εδω τ εμπειρια σου τ υδιο κανει να σωθει κανενας!!

poustarelio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
535
Πόντοι
310
αναφερε εδω τ εμπειρια σου τ υδιο κανει να σωθει κανενας!!
Συμφωνώ. Πας κ γράφεις κάτι αόριστο χωρίς να τεκμηριωνεις. Το φόρουμ αυτόν τον σκοπο έχει να ενημερώνει και να βοηθά όλους.

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
584
Πόντοι
81

Θεουλη μου!
Για τη δευτερη DelaVega ισχυει εχει αυτη τη μαλαπέρδα αν και δε την ειδα σηκωμενη αλλα οταν την ειδα στο προσωπο , γυρισα απευθειας να φυγω. τρελαθηκα. Ακομα τρεχω . φωναζε να περιμενω , να τη πληρωσω, επειδη με περιμενε.Λεω συγνωμη , ανοιξα τη πορτα κι εφυγα. Αισθανθηκα οτι καποιος προσπαθησε να με κυνηγησει ξωπισω μου αλλα δε με προλαβε...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.359
Πόντοι
446
Καλά, αυτή χάνει πολύ στη φάτσα. Η άλλη στο παραπάνω ποστ φαίνεται ωραία, αν και υποψιάζομαι θα πέφτει το φίλτρο, του φίλτρου, ω φίλτρο

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.813
Πόντοι
1.446
Καλά, αυτή χάνει πολύ στη φάτσα. Η άλλη στο παραπάνω ποστ φαίνεται ωραία, αν και υποψιάζομαι θα πέφτει το φίλτρο, του φίλτρου, ω φίλτρο
Και οι φακοί τών φακών ,τις φακές , ώ fuck off ...

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Σγγνωμη που απαντάω τώρα,αλλά ειχα τρεξίματα διάφορα.. ΦΟΛΕΣ!!! Μακριά!! Θα σας πω κατά το απόγεμα την όλη εμπειρία μου.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
626
Πόντοι
6.120
Για τη δευτερη DelaVega ισχυει εχει αυτη τη μαλαπέρδα αν και δε την ειδα σηκωμενη αλλα οταν την ειδα στο προσωπο , γυρισα απευθειας να φυγω. τρελαθηκα. Ακομα τρεχω . φωναζε να περιμενω , να τη πληρωσω, επειδη με περιμενε.Λεω συγνωμη , ανοιξα τη πορτα κι εφυγα. Αισθανθηκα οτι καποιος προσπαθησε να με κυνηγησει ξωπισω μου αλλα δε με προλαβε...
Από περιέργεια, πόσα σου ζήτησε γιατί εμένα μου είπε 300€/h με το τελείωμά της.

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
584
Πόντοι
81
Από περιέργεια, πόσα σου ζήτησε γιατί εμένα μου είπε 300€/h με το τελείωμά της.
Κατ αρχήν η φάση έγινε το καλοκαίρι του 23 που είχε ξαναέρθει. Γενικά εγώ σε πρώτη φορά δε δίνω πάνω από 60 το πολύ 70. Της είπα έχω επάνω μου 60 αν θέλεις να έρθω. Μου είπε ναι. Φαντάσου να είχα κάνει συμφωνία 200 ευρω και να πρέπει να τα δώσω .

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
584
Πόντοι
81
Επίσης είδα ήρθε αυτή η Patricia senna. Αυτή παρ ότι σνιφαρε κόκα, πράγμα που με χαλάει και είναι φαβελοτραβελο μ ένα 60αρι έκανε τα πάντα. Καμμια σχέση με τις φώτο βέβαια..

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
584
Πόντοι
81

Θεουλη μου!
Για τη Dela Vega έχω γράψει ότι πήγατε καλοκαίρι του 23 και το έβαλα στα πόδια απ τις πλαστικές. Απ τις χειροτερες εμπειρίες και για γιατρό ακομη!

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
275
Πόντοι
21
Για τη Dela Vega έχω γράψει ότι πήγατε καλοκαίρι του 23 και το έβαλα στα πόδια απ τις πλαστικές. Απ τις χειροτερες εμπειρίες και για γιατρό ακομη!
σε αυτη αν παει καποιος παει για το γκαβλι της οχι για την φατσα

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Τι εννοείς να σώσουμε κανέναν; είναι φόλες;
Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Τις συνάντησα σε duo στις 03:00 το πρωί. Ανεξάρτητα ότι τα έσκασα χοντρά, η συμπεριφορά της Delavega κυρίως ήταν χειρότερη και από ξεπέτα σε μπουρδέλο του 10αρικου. Βιαστικές πολύ, η Delavega κιόλας μπορεί να έχει το καυλί όντως, όπως και η άλλη η Anitta είναι προσοντούχα, αλλά με το που έχυσε ήθελε να τελειώσω και εγώ μέσα σε 5 λεπτά.. Χύσανε και οι 2 μεν, αλλά ειλικρινά έχω χρόνια να δω κακή συμπεριφορά και ειλικρινά η αντιμετώπιση σαν σακί με πατάτες με έκανε να μετανιώσω ακόμα και που τις γνώρισα. Δίνω ίσως ένα μικρό ελαφρυντικό στην Anitta, καθώς ήταν πολύ πιο νορμάλ. Χίλιες φορές πάντως να έπαιρνα 2 φορές την Tracy ή την Tayla με την οποία έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις.
Όσο ζούμε, μαθαίνουμε...

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
584
Πόντοι
81
Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Τις συνάντησα σε duo στις 03:00 το πρωί. Ανεξάρτητα ότι τα έσκασα χοντρά, η συμπεριφορά της Delavega κυρίως ήταν χειρότερη και από ξεπέτα σε μπουρδέλο του 10αρικου. Βιαστικές πολύ, η Delavega κιόλας μπορεί να έχει το καυλί όντως, όπως και η άλλη η Anitta είναι προσοντούχα, αλλά με το που έχυσε ήθελε να τελειώσω και εγώ μέσα σε 5 λεπτά.. Χύσανε και οι 2 μεν, αλλά ειλικρινά έχω χρόνια να δω κακή συμπεριφορά και ειλικρινά η αντιμετώπιση σαν σακί με πατάτες με έκανε να μετανιώσω ακόμα και που τις γνώρισα. Δίνω ίσως ένα μικρό ελαφρυντικό στην Anitta, καθώς ήταν πολύ πιο νορμάλ. Χίλιες φορές πάντως να έπαιρνα 2 φορές την Tracy ή την Tayla με την οποία έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις.
Όσο ζούμε, μαθαίνουμε...
τα 300αρια φταινε γι αυτη τη συμπεριφορα να ξερεις! πως σου φανηκε το προσωπο? Ηταν ομορφη η de la vega που ξερω? χαχαχα
Και πες μας ποσα εδωσες σε καθεμια.

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
τα 300αρια φταινε γι αυτη τη συμπεριφορα να ξερεις! πως σου φανηκε το προσωπο? Ηταν ομορφη η de la vega που ξερω? χαχαχα
Και πες μας ποσα εδωσες σε καθεμια.
Λοιπόν συνολικά έδωσα 500, 260 delavega - 240 annita. H delavega άσχημη και με άσχημο κώλο, μόνο το καυλί αξίζει που είναι όντως πολύ μεγάλο, αλλά χωρίς να είναι 25 cm που αναφέρει. Η αννιτα είναι όντως κοντά στα 21 που αναφέρει, με πολύ καλή στύση αλλά δυστυχώς με την άλλη χάνει και εκείνη, ίσως μόνη της να είναι καλύτερη.

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Έχω στο νου μου για 2,3 επόμενες συναντήσεις, αλλά θέλω να δω αν θα αξίζει. Προτιμώ αλλιώς να πάω στην Tracy. Ά ρε Keylla..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom