Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κανα 2-3 καθαρα??ποσα ευρω παιρνει μια πωλητρια ωρομισθια την ωρα ξερουμε.?
κανα 2-3 καθαρα??ποσα ευρω παιρνει μια πωλητρια ωρομισθια την ωρα ξερουμε.?
καλα ειναι τοτε... βουλγαρια ειναι 1-2€ την ωρακανα 2-3 καθαρα??
καλα κι κει τοτεκαλα ειναι τοτε... βουλγαρια ειναι 1-2€ την ωρα
τα είπες όλα!Καταρχάς δεν εμποδίζεται κανένας από το να γίνει εργοδότης. Ανοίξτε λοιπόν μια επιχείρηση να κονομίσετε και να έχετε και ευχαριστημένους εργαζόμενους με παχυλούς μισθούς.
Η πουτάνα κοινωνία, όσο καιρό την γνωρίζω, ήθελε τον μπαμπά και την μαμά να βάζει βύσμα για να μπει το σπλάχνο του στο δημόσιο που είναι ο καλύτερος εργοδότης. Να κάθετε να ξύνεται και να πληρώνουν οι μαλάκες.
Ο γαμημένος ιδιωτικός τομέας που ζουν αυτοί οι "βρυκόλακες" εργοδότες που πίνουν το αίμα των εργαζομένων ολοένα και πήγαινε κατά διαόλου.
Παντού υπάρχουν κουφάλες και εργοδότες αλλά και εργαζόμενοι. Με το να τα ρίχνετε όμως γενικά στην εργοδοσία είναι αν μη τι άλλο μαλακία. Τρανό παράδειγμα η Ναυπηγοεπισκευαστική που γνωρίζω πράματα και θάματα. Εργαζόμενοι χωρίς καμία εκπαίδευση απαιτούσαν μικτά πάνω απο 250€ την ημέρα + παρελκόμενα. Τύποι που πραγματικά δεν έπρεπε να μπαίνουν καν μέσα στο βαπόρι μην σε χώσουν φυλακή με το έγκλημα και την καταστροφή που ενδεχομένως θα κάνουν απο την αδιαφορία τους και την ασχετοσύνη τους. Δούλευαν μόνο όποτε έβλεπαν τον εργοδηγό και ήταν εντελώς άτεχνοι. Οι τύποι αυτοί όταν έβλεπαν 5-10 καραβάκια στο Πέραμα μπλόκαραν όλες τις εργασίες με τις Απεργίες τους, γιατί δέν τους έφταναν τα 250 την μέρα και ήθελαν 500. Αποτέλεσμα οι Τούρκοι να έχουν φούλ δουλειά και τα τζημάνια μας να κλαίγονται στο μέγκα τσάνελ και τον σκαι. Σιχαμένα πράματα τα οποία τώρα τα πληρώνουν.
Για εκεί μας βλέπω αν δεν σοβαρευτούν κάποιοι τις προσεχείς ημέρες...καλα κι κει τοτε
καμποτζη ειναι 1 την μερα
σωστο?
ο σύριζα καταρχήν κολλάει στον Τζάμπο (παιχνίδια, δώρα κτλ)
δες λοιπόν επαναλαμβάνω τι γίνεται στην Ευρώπη που ο καθένας επικαλείται σε ελάσσονος σημασίας θέματα (γάμοι ομοφυλοφίλων, μειονότητες κτλ)
και θα καταλάβεις ποιος είναι εκτός πραγματικότητας!
Εγώ (μια και το πας προσωπικά) είμαι έξω εδώ και αρκετά χρόνια, ελευθερος επαγγελματίας και χωρίς πατέρα.
Αυτά όλα που σου λέω τα έχω ζήσει στο πετσί μου! (αλήθεια εσύ τι δουλειά κάνεις?)
Είμαι λοιπόν υπέρ της ελεύθερης αγοράς!
όπου θα αμειφθεί αυτός που ρισκάρει
καλώς ή κακώς ο κόσμος έχει γεμίσει με εργάτες....με άτομα που έχουν ειδίκευση ή ρισκάρουν (πιάνω 2 διαφορετικές κατηγορίες) είναι πολύ πολύ λιγότεροι.
όλοι οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι
η ζωή είναι άδικη...και οι ευρωπαίοι το έχουν πιάσει το νόημα!
εδώ μεσαίωνας...τα "δικαιώματα των εργαζομένων" και τα @@ μου κουνιούνται.
δείτε σκλάβους έξω και κοιοτάξτε τι έρχεται (με αργούς δυστυχώς ρυθμούς) και εδώ.
οπότε αντί να φωνάζετε φροντίστε να αυξήσετε την εργασιακή σας δύναμη για να έχετε καλύτερες αποδοχές.
Καταρχάς δεν εμποδίζεται κανένας από το να γίνει εργοδότης. Ανοίξτε λοιπόν μια επιχείρηση να κονομίσετε και να έχετε και ευχαριστημένους εργαζόμενους με παχυλούς μισθούς.
Η πουτάνα κοινωνία, όσο καιρό την γνωρίζω, ήθελε τον μπαμπά και την μαμά να βάζει βύσμα για να μπει το σπλάχνο του στο δημόσιο που είναι ο καλύτερος εργοδότης. Να κάθετε να ξύνεται και να πληρώνουν οι μαλάκες.
Ο γαμημένος ιδιωτικός τομέας που ζουν αυτοί οι "βρυκόλακες" εργοδότες που πίνουν το αίμα των εργαζομένων ολοένα και πήγαινε κατά διαόλου.
Παντού υπάρχουν κουφάλες και εργοδότες αλλά και εργαζόμενοι. Με το να τα ρίχνετε όμως γενικά στην εργοδοσία είναι αν μη τι άλλο μαλακία. Τρανό παράδειγμα η Ναυπηγοεπισκευαστική που γνωρίζω πράματα και θάματα. Εργαζόμενοι χωρίς καμία εκπαίδευση απαιτούσαν μικτά πάνω απο 250€ την ημέρα + παρελκόμενα. Τύποι που πραγματικά δεν έπρεπε να μπαίνουν καν μέσα στο βαπόρι μην σε χώσουν φυλακή με το έγκλημα και την καταστροφή που ενδεχομένως θα κάνουν απο την αδιαφορία τους και την ασχετοσύνη τους. Δούλευαν μόνο όποτε έβλεπαν τον εργοδηγό και ήταν εντελώς άτεχνοι. Οι τύποι αυτοί όταν έβλεπαν 5-10 καραβάκια στο Πέραμα μπλόκαραν όλες τις εργασίες με τις Απεργίες τους, γιατί δέν τους έφταναν τα 250 την μέρα και ήθελαν 500. Αποτέλεσμα οι Τούρκοι να έχουν φούλ δουλειά και τα τζημάνια μας να κλαίγονται στο μέγκα τσάνελ και τον σκαι. Σιχαμένα πράματα τα οποία τώρα τα πληρώνουν.
Mια χαρα τα λεει ο Σνουπι.
Και αποδειξη είναι ότι κανενα επιχειρημα δεν του αντιπαραβαλλετε, παρα κατι παιδικα "τι εισαι εσυ".
Eσυ τι θεωρεις ορθο ρε τύπε? Ρισκάρετε εσεις για να είμαι ανετος εγω?
Δεν διαφωνούμε, αλλά ειχα την εντυπωση ότι μιλούσαμε για διαφορετικα πραγματα.
Τεσπα ενταξει.
Eσυ τι θεωρεις ορθο ρε τύπε? Ρισκάρετε εσεις για να είμαι ανετος εγω?Καθόλου δεν τα λέει μια χαρά κυρ δικηγόρε του εσυ. Τι θεωρείς σοβαρό επιχείρημα: ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ Ή ΔΕΞΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ? Ωραίος είσαι ρε συ Αλεξ
Δεν διαφωνούμε, αλλά ειχα την εντυπωση ότι μιλούσαμε για διαφορετικα πραγματα.Όχι Άλεξ μου.
Εσύ ρισκάρεις για παράδειγμα και ανταμοίβεσαι με κέρδος, εγώ δεν ρισκάρω ανταμοίβομαι με μισθό ή συν μπονους.
Εσύ ασκείς δραστηριότητα εγώ εργάζομαι.
Αυτό που κάνεις εσύ είναι ιερό φυσικά και χρειάζεται προστασία όπως προστασία χρειάζεται και ο εργαζόμενος.
Φυσικά αυτές οι προστασίες πρέπει να συμφωνούν νομικά η μία με την άλλη.
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΕΞ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΟΣΟΤΙΚΑ
ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΗ - ΖΗΜΙΕΣ
ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟ Ή ΑΠΟΛΥΣΗ
ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΛΠ
Απλά οικονομικά σχολείου
Μα πότε θα γίνουμε επιτέλους Ευρώπη?
μόνο για τους γάμους ομοφυλοφίλων κοιτάμε τι κάνουν οι ευρωπαίοι?
φορολόγηση απ το πρώτο ευρώ,
12 μισθοί,
ημερομίσθιο ανάλογα με το τι προσφέρει ο καθένας (τι είναι αυτό το "κατώτατο"? πού το βρήκατε? ο κάθε άχρηστος δηλ επειδή έκανα το λάθος και τον προσέλαβα θα τον πληρώνω με αυτό που λέει ο χαζονόμος, αποδίδει δεν αποδίδει?)
καταγγελίες στον κάλαθο των αχρήστων (ψάξε βρες "επιθεώρηση εργασίας" στη...Γερμανία! τον πας στο δικαστήριο και πλερώνεις και το δικηγόρο σου ναουμ)
κοκ
μάθαμε όλοι για τα δικαιώματα των εργαζομένων και για τα δικαιώματα αυτών που παίρνουν το ρίσκο να βάλουν υποθήκη τα σπίτια τους, μούγκα!
θέλετε και ανάπτυξη μετά...
την Ευρώπη εκεί πρέπει να της μοιάσουμε αλλά έχουμε δρόμο ακόμα!
Εδώ ζουμε ένα δραμα τύπε :-τα λεγα εγω για ευρωπη αλλα νομιζουν οτι ειναι παραδεισος
και γι αυτο ενα 30% ψωμολυσαει
πηγα χτες βολτα στο σινγκεν τυπικη εργατουπολη 30χλμ απο ελβετια,κ νομισα οτι ειμουνα ανατ ευρωπη,,φτωχοντυμενος πολυς κοσμος να περιφερεται μ ενα καφε του 1,20ε στο χερι,,,
κ 10-15 ατομα στην τριχα σε ενα βιπ ρεστοραντ ,,, :S,,,,η ΕΕ χωρα που παρουσιαζετε σαν προτυπο,,,
ρε αστολδιαλο μαλ,,ες
Εδώ ζουμε ένα δραμα τύπε :-
θεια εσύ τι δουλειά κάνεις?)
Είμαι λοιπόν υπέρ της ελεύθερης αγοράς!
όπου θα αμειφθεί αυτός που ρισκάρει
καλώς ή κακώς ο κόσμος έχει γεμίσει με εργάτες....με άτομα που έχουν ειδίκευση ή ρισκάρουν (πιάνω 2 διαφορετικές κατηγορίες) είναι πολύ πολύ λιγότεροι.
όλοι οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι