Μιας και γίνετε πολύ κουβέντα........Όχι φίλε μου,ούτε νησάκι είμαστε ούτε αποκομμένοι.Άν εσύ αισθάνεσαι κάτι τέτοιο μάλλον μιλάς για άλλο νησακι και όχι τη Κρήτη.Και αν αυτούς τους τυπάδες τους βλέπεις καθημερινά τότε να τους καταδώσεις διότι διαφορετικά είσαι το ίδιο ένοχος με αυτούς.
Όταν κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες ή/και με φιμέ τζάμια επεμβαίνει η όποια αστυνομία.
Όταν ο κάτοχος ενός Α αυτοκινήτου οδηγεί ωσάν να ήταν ιδιοκτήτης μιας κλειστής πίστας αλλά σε δημόσιους δρόμους επεμβαίνει η όποια αστυνομία.
Όταν βλέπεις γύρω σου καθημερινα φοροκλοπές τότε επεμβαίνουν άλλες αρχές του κράτους.
Για να μην το παρατραβήξω, όταν ένα κράτος λειτουργεί ως είθισται δεν υπάρχει λόγος ο πολίτης να "καταδόσει".
Τώρα, όλη η χώρα έχει γίνει μπουρδέλο. Εδώ κάτω τα ίδια με την υπόλοιπη Ελλάδα γίνονται. Ας μην παρασύρεται κανείς απο τα Αθηναϊκά ΜΜΕ. Εγώ φίλε δεν θα "καταδόσω" και όπως θέλεις χαρακτήρισε το. Ούτε απλές πληροφορίες θα προσφέρω. Εξαιτίας της ενοχής μου ψάχνω δουλειά στο εξωτερικό.