You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζωνιανά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMPIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι ρε μπάτσοι ειναι γουρουνια του κεράτα...Καλά να παθουν μονο να βαράνε στις διαδηλωσεις φοιτητες ξερουν τα κολοαρχιδια...να η γλυκα τώρα...
Όπα ρε "μάγκα"."Διαδηλώνεις" κιόλας;Ξέρεις γιατί "διαδηλώνεις" άραγε,ή σου λένε οι άλλοι να "διαδηλώσεις" και κατεβαίνεις σαν το σκυλάκι στους δήθεν "επαναστάτες";Αν είσαι φοιτητής,πόσα μαθήματα χρωστάς;Τα θυμάσαι;Καλά σας κάνουν και σας χτυπάνε.Να σας σαπίζουν πρέπει.Η θέση σας είναι στα έδρανα των αμφιθεάτρων και όχι να παίζετε θέατρο στους δρόμους.Κουραμπιέδες.Και μετά βγαίνετε και λέτε δε βρίσκετε δουλειά,δεν παίρνετε καλά λεφτά κλπ.Εγώ τελείωσα την ΑΣΟΕΕ στα 4 χρόνια,και μόνο μια φορά μετέφερα μάθημα από το 2ο στο 3ο εξάμηνο...Και πήρα πτυχίο με 9 αλλά δεν στεκόμουν σαν μπάστακας στα κομματικά έδρανα.Βλήματα.Να παρακαλάς να μη σε αναγκάσει η ζωή όταν δε βρίσκεις δουλειά,να πας στην αστυνομία σαν ειδικός φρουρός ή συνοριοφύλακας...
Επισκέπτης
να υπο8έσω οτι εκανες delete το ποστ μου?γιατι?
Ναι φυτουλάκι ήμουν...Αλλά τώρα,αμοίβωμαι πολύ καλά,και δε με ταΐζει η μάνα μου.Πάντως θα σου πρότεινα,όταν είναι να κάνεις κοπάνα-αν είσαι στην ΑΣΟΕΕ-να κάνεις μια βόλτα από τη φυλής,να βλέπεις κανά βυζάκι να ξελαμπικάρεις,διότι η μαλακία και η "επανάσταση" των βολεμένων κωματόσκυλων,σε έχουν χαζέψει...
Επισκέπτης
λολ δεν ασχολουμε κα8ολου με πολιτική...ουτε ειμαι κομματόσκυλο και δεν ειμαι αθηνα για να πηγαινω συχνα φυλής...και σιγουρα οχι μονο βλεπω βυζάκια αλλά γαμαω και σιγουρα συχνοτερα απο σενα αφου εσυ εισουν φυτουλάκι και ελιωνες για να βγαλεις την σχολη σου με 9....Αντε μαζεψου τωρα και κοιτα να την κοπανησεις απο την γυναικα σου να πας στης φυλης στην λουφα..
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλα ξηγηθηκανε στη κρητη οι ζωνιανοι
ΚΡΗΤΗ rulezzzz
οποιος ειναι απο αγιο νικολαο ας μου στειλει pm
F*cK The police
Gate 13-2004,pao-Gayros
ΚΡΗΤΗ rulezzzz
F*cK The police
Gate 13-2004,pao-Gayros
Επισκέπτης
Έτσι εδω ειναι κρήτη και τις μαγκιες τους οι μπατσοι να τις κανουν στην Αθηνα που τους παίρνει!
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΚΡΗΤΗ rulezzzz
F*cK The police
Gate 13-2004,pao-Gayros
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ΚΡΗΤΗ rulezzzz
F*cK The police
Gate 13-2004,pao-Gayros
οι ζωνιανοι ειναι 1200 ανθρωποι και εμεις αναφερομαστε σε μια μειοψηφια 80 ατομων περιπου βαση πληροφοριων απο προηγουμενα ποστ.
αν εσυ θελεις στο μελλον να δεις τα παιδια σου να πεθαινουν απο τα ναρκωτικα τοτε καλα κανανε κατα την αποψη σου.
ομως επειδη εγω δεν θελω αυτο το μελλον για κανενα παιδι ευχομαι να τελειωσει η καλλιεργια σε αυτο τον τοπο και σε ολους τους αλλους.
λολ δεν ασχολουμε κα8ολου με πολιτική...ουτε ειμαι κομματόσκυλο και δεν ειμαι αθηνα για να πηγαινω συχνα φυλής...και σιγουρα οχι μονο βλεπω βυζάκια αλλά γαμαω και σιγουρα συχνοτερα απο σενα αφου εσυ εισουν φυτουλάκι και ελιωνες για να βγαλεις την σχολη σου με 9....Αντε μαζεψου τωρα και κοιτα να την κοπανησεις απο την γυναικα σου να πας στης φυλης στην λουφα..
Όταν θα χτυπάς το άδειο από μυαλό κεφαλάκι σου βλέποντας τους άλλους-τα φυτά-να κάνουν ταξιδάκια,να έχουν αμάξια,γκομενίτσες,κι εσύ να ψάχνεις για δουλειά μέσω ΟΑΕΔ και να τρέχουν οι γονείς σου στους βουλευτάδες μήπως σου βρουν δουλειά,να μας τα πεις ξανά τα περί μαγκιάς...Όταν θα πηγαίνεις σε συνεντεύξεις,και θα σε ρωτάνε,πότε μπήκες στη σχολή και πότε τελείωσες,να δεις τι ωραία θα είναι η απόρριψη...Να τους λες τότε ότι "αντιμετώπιζες" τους μπάτσους!!!
Παράθεση από: kostis20_ στις Σήμερα στις 16:12
ναι ρε μπάτσοι ειναι γουρουνια του κεράτα...Καλά να παθουν μονο να βαράνε στις διαδηλωσεις φοιτητες ξερουν τα κολοαρχιδια...να η γλυκα τώρα...
Συμφωνω με το παραπανω ποστ απο προσωπικη εμπειρια.σιγουρα ολοι οι μπατσοι δεν ολοι τα ιδια σκατα αλλα πολλοι απο αυτους χαλανε το συνολο.μιλαω καθαρα απο προσωπικη εμπειρια.δε θα κατσω να αναλυσω ακριβως τι ειχε γινει αλλα θα πω το εξης.επεσα σε μπατσους που με χτυπησαν,μου εβαλαν δεμενο με χειροπεδες πιστολι στο κεφαλι,με εξευτελισαν και με εξυβρισαν παντελως αδικα.και οταν πηρα τηλεφωνο το διοικητη τους να πω οτι θα τους εκανα μηνυση του ειπανε να μου πει απο το τηλεφωνο οτι μου τη χαρισανε λεει γιατι ειχα και ναρκωτικα μαζι μου!!!!!αυτα που σας λεω ειναι απολυτως αληθινα και αντικειμενικα για αυτο μην θεοποιειτε τους μπατσους.σιγουρα πρεπει να πανε στα ζωνιανα και στα καθε ζωνιανα να κανουν εκκαθαριση,σιγουρα ειναι κριμα ενας νεος να χαροπαλευει αλλα εγω τουλαχιστον δυσκολα συγκινουμαι για σκατομπατσους μετα απο το περιστατικο που μου συνεβη τοτε.μεχρι να πεθανω μπατσο δε συμπαθω.και σημειωτεον δεν ειμαι κανενας κακοποιος.ποτε δεν ειχα ουτε εχω τραβηγματα με τη δικαιοσυνη για κανενα λογο
Συμφωνω με το παραπανω ποστ απο προσωπικη εμπειρια.σιγουρα ολοι οι μπατσοι δεν ολοι τα ιδια σκατα αλλα πολλοι απο αυτους χαλανε το συνολο.μιλαω καθαρα απο προσωπικη εμπειρια.δε θα κατσω να αναλυσω ακριβως τι ειχε γινει αλλα θα πω το εξης.επεσα σε μπατσους που με χτυπησαν,μου εβαλαν δεμενο με χειροπεδες πιστολι στο κεφαλι,με εξευτελισαν και με εξυβρισαν παντελως αδικα.και οταν πηρα τηλεφωνο το διοικητη τους να πω οτι θα τους εκανα μηνυση του ειπανε να μου πει απο το τηλεφωνο οτι μου τη χαρισανε λεει γιατι ειχα και ναρκωτικα μαζι μου!!!!!αυτα που σας λεω ειναι απολυτως αληθινα και αντικειμενικα για αυτο μην θεοποιειτε τους μπατσους.σιγουρα πρεπει να πανε στα ζωνιανα και στα καθε ζωνιανα να κανουν εκκαθαριση,σιγουρα ειναι κριμα ενας νεος να χαροπαλευει αλλα εγω τουλαχιστον δυσκολα συγκινουμαι για σκατομπατσους μετα απο το περιστατικο που μου συνεβη τοτε.μεχρι να πεθανω μπατσο δε συμπαθω.και σημειωτεον δεν ειμαι κανενας κακοποιος.ποτε δεν ειχα ουτε εχω τραβηγματα με τη δικαιοσυνη για κανενα λογο
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε...είσαστε καλά ή να βάλω τις φωνές..είναι μαγκιά να καλλιεργείς χασίσι,να το πουλάς και νακάνεις κακό σε νέους ανθρώπους,να πυροβολείς όποιον θελεις άσχετα αν είναι μπάτσος ή επισκέπτης,να αφήνεις οικογένειες και παιδιά ορφανά,να καταπατάς τους νόμους επειδή είσαι ανίκανος να κάνεις κάτι στην ζωή σου,και μόνο με το εύκολο χρήμα να μπορείς ναζήσεις.....αλλά δεν φταίει κανείς άλλος αλλά το γαμημένο το κράτος που χαιδεύει τέτοια ανθρωπάρια και δεν έχει κάνει μια επιχείρηση να καθαρίσει τον τόπο....έλεος ρε πούστη μου....πόσο ανθρωπάριο πρέπει να είναι κάποιος για να λέει τέτοια πράγματα....αι σιχτίρ τσουτσέκια του κερατά που η μόνη μαγκιά σας είναι με όπλα στο χέρι....ξεφτυλίζουν ολόκληρο νησί..και δεν είμαι κρητικός...στα διάλα με φτιάξατε απογευματιάτικα....
Επισκέπτης
Όταν θα χτυπάς το άδειο από μυαλό κεφαλάκι σου βλέποντας τους άλλους-τα φυτά-να κάνουν ταξιδάκια,να έχουν αμάξια,γκομενίτσες,κι εσύ να ψάχνεις για δουλειά μέσω ΟΑΕΔ και να τρέχουν οι γονείς σου στους βουλευτάδες μήπως σου βρουν δουλειά,να μας τα πεις ξανά τα περί μαγκιάς...Όταν θα πηγαίνεις σε συνεντεύξεις,και θα σε ρωτάνε,πότε μπήκες στη σχολή και πότε τελείωσες,να δεις τι ωραία θα είναι η απόρριψη...Να τους λες τότε ότι "αντιμετώπιζες" τους μπάτσους!!!
Άλλο αυτο που μπορει να αντιμετωπισω αμα δεν βγαλω την σχολή και αλλο οι αγωνες των φοιτητων για μια καλυτερη δημοσια εκπαιδευση (αφου εχουμε το χειροτερο συστημα εκπαιδευσης απεδεδειγμενα σε ολη την Ευρωπη)και το ξυλοκοπημα πολλες φορες απο μπατσους...Και γενικά δεν σε ρωτανε απο οσο ξέρω ποσα χρονια εκανες να βγαλεις την σχολη...κοιτανε ομως βαθμο πτυχιου κτλ
Παράθεση από: kostis20_ στις Σήμερα στις 16:12
Για αυτο ακριβως μιλησα και εγω πριν..στην πλειοψηφια τους τους αξιζει μια σφαιρα.Και εγω προημερων με εναν φιλο στο αμαξι ενω ειχαμε προτεραιοτητα να περασουμε μας εκοψε μπατσικο που ερχοταν απο την αλλη μερια για να περάσει αυτο πρωτα ενω κανονικα εμεις επρεπε να περνάγαμε..Μην πω για τους μοτοσικλετιστες μπατσους που περνανε με κοκκινο...το εχω δει ο ιδιος
Επισκέπτης
Σας παρακολουθώ όλη την ημέρα να βρίζεστε και να ανταλάσσετε υποτιμητικά σχόλια ο ένας για τον άλλο σαν σχολιαρόπαιδα, που δεν μπορούν να συνδιαλεγούν σαν ώριμοι άνθρωποι. Και αναρωτιέμαι αυτή είναι η ουσία αυτου του περιστατικού; Οι θηριωδίες που έγινα εκατέρωθεν στα ζωνιανά πηγάζουν από συμπεριφορές ανθρώπων που εξυπηρετούν συμφέροντα, που τυφλώνονται απο το χρήμα, που παρερμηνεύουν την έννοια της εξουσίας και τον σεβασμό του συνανθρώπου,(και για να γίνω σαφής εννοώ Και της αστυνομίας Και των εμπόρων ναρκωτικών και των όποιων υπευθύνων). Και εσείς κατά κάποιο τρόπο συμπεριφέρεστε με την ίδια βιαιότητα όλων αυτών, γίνεστε όμοιοι, έχετε μέσα σας το σπέρμα της ασέβειας άπέναντι στον αλλο που πυροδοτεί όλα αυτά τα φαινόμενα και με ένα περίεργο μίσος για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζονται, ξερνάτε χολή ακραία και ύπουλα..
Η ουσία παλικάρια είναι ότι είτε το θέλετε είτε όχι καθένας απο εμάς οφείλει να κάνει την δουλειά του, όπως οι αστυνομικοί (και όποιοι δεν την κάνουν κακώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν απο τα ανώτερα όργανα και την δικαιοσύνη), ότι οι Κρητικοί είναι ένας ιδιαίτερος και επαναστατικός λαός αλλά σίγουρα δεν είναι έμποροι ναρκωτικών η δολοφόνοι (και ντροπή σε όσους Κρητικούς το ξεχνούν αυτό..), ότι οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και οι δολοφόνοι συμπολιτών μας πρέπει να τιμωρούνται ανάλογα (είναι απεχθείς. Και όσοι για τα δικά τους συμφέροντα κλείνουν τα μάτια είναι το ίδιο υπαίτιοι και υπεύθυνοι).
Η ουσία παλικάρια είναι ότι είτε το θέλετε είτε όχι καθένας απο εμάς οφείλει να κάνει την δουλειά του, όπως οι αστυνομικοί (και όποιοι δεν την κάνουν κακώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν απο τα ανώτερα όργανα και την δικαιοσύνη), ότι οι Κρητικοί είναι ένας ιδιαίτερος και επαναστατικός λαός αλλά σίγουρα δεν είναι έμποροι ναρκωτικών η δολοφόνοι (και ντροπή σε όσους Κρητικούς το ξεχνούν αυτό..), ότι οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και οι δολοφόνοι συμπολιτών μας πρέπει να τιμωρούνται ανάλογα (είναι απεχθείς. Και όσοι για τα δικά τους συμφέροντα κλείνουν τα μάτια είναι το ίδιο υπαίτιοι και υπεύθυνοι).
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Άλλο αυτο που μπορει να αντιμετωπισω αμα δεν βγαλω την σχολή και αλλο οι αγωνες των φοιτητων για μια καλυτερη δημοσια εκπαιδευση (αφου εχουμε το χειροτερο συστημα εκπαιδευσης απεδεδειγμενα σε ολη την Ευρωπη)και το ξυλοκοπημα πολλες φορες απο μπατσους...Και γενικά δεν σε ρωτανε απο οσο ξέρω ποσα χρονια εκανες να βγαλεις την σχολη...κοιτανε ομως βαθμο πτυχιου κτλ
Για αυτο ακριβως μιλησα και εγω πριν..στην πλειοψηφια τους τους αξιζει μια σφαιρα.Και εγω προημερων με εναν φιλο στο αμαξι ενω ειχαμε προτεραιοτητα να περασουμε μας εκοψε μπατσικο που ερχοταν απο την αλλη μερια για να περάσει αυτο πρωτα ενω κανονικα εμεις επρεπε να περνάγαμε..Μην πω για τους μοτοσικλετιστες μπατσους που περνανε με κοκκινο...το εχω δει ο ιδιος
Το να σου τη δίνουν οι μπάτσοι για τη στάση τους σε φοιτητικές πορείες ας πούμε για χάρη της συζήτησης ότι το κατανοώ...
Το να σου τη δίνουν οι μπάτσοι όμως επειδή πάνε να συλλάβουν εμπόρους ναρκωτικών και όπλων είναι πέραν της κατανόησής μου...
Και οι ίδιοι "λεβέντες" που στήνουν ενέδρες είναι αυτοί που κάνουν γλυφοκώλια στους πολιτευτάδες να πάει το καμμένο από το μπάφο μπασταρδάκι τους στην αεροπορία...
Γιατί οι πραγματικοί λεβέντες δεν κρύβονται πίσω από σύντεκνους, κουμπάρους, τραπεζώματα και γαμοπίλαφα, δηλαδή το πολιτικό- κοινωνικό σύστημα της κρήτης...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
οι Κρητικοί είναι ένας ιδιαίτερος και επαναστατικός λαός
Ηταν ενας ιδιαιτερος και επαναστατικος λαος οι Κρητικοι / τωρα ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ παμψηφει μπας και βολευτουν πουθενα / οι ηρωικες εποχες του Καπεταν Μιχαλη του Ν.Καζαντζακη εχουν περασει / και αυτη η κλανια - μαγκια που κουβαλανε οι Κρητικοι πρεπει να την αποβαλλουν ή να τους την αποβαλλουν / αντε απο δω .....
Επισκέπτης
Σας παρακολουθώ όλη την ημέρα να βρίζεστε και να ανταλάσσετε υποτιμητικά σχόλια ο ένας για τον άλλο σαν σχολιαρόπαιδα, που δεν μπορούν να συνδιαλεγούν σαν ώριμοι άνθρωποι. Και αναρωτιέμαι αυτή είναι η ουσία αυτου του περιστατικού; Οι θηριωδίες που έγινα εκατέρωθεν στα ζωνιανά πηγάζουν από συμπεριφορές ανθρώπων που εξυπηρετούν συμφέροντα, που τυφλώνονται απο το χρήμα, που παρερμηνεύουν την έννοια της εξουσίας και τον σεβασμό του συνανθρώπου,(και για να γίνω σαφής εννοώ Και της αστυνομίας Και των εμπόρων ναρκωτικών και των όποιων υπευθύνων). Και εσείς κατά κάποιο τρόπο συμπεριφέρεστε με την ίδια βιαιότητα όλων αυτών, γίνεστε όμοιοι, έχετε μέσα σας το σπέρμα της ασέβειας άπέναντι στον αλλο που πυροδοτεί όλα αυτά τα φαινόμενα και με ένα περίεργο μίσος για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζονται, ξερνάτε χολή ακραία και ύπουλα..
Κά8εσε και μιλας για δικαιοσυνη και νομους κτλ απο την στιγμη που η κυβερνηση εχει ξεσκίσει το δημοσιο και γενικα ολη η χωρα ειναι για τον πεολα...απο τις πιο σκατενιες χωρες σε θέμα οργανωσης και υποδομης...Ειμαστε οπως το Ιρακ σε θέματα διαπλοκής..Και εσυ κλαιγεσαι για τους εμπορους μπάφων στην Κρήτη?Αυτη ειναι η μεγάλη αδικια σε αυτην την χωρα?μερικοι χωριατες που καλλιεργουν χόρτο που στην τελική στην Ολλάνδια δεν θεωρειται και παράνομο?Καλυτερα κοιτα την γενική εικόνα της χώρας και τις πουστιες που εχουν παίξει οι μπλε και οι πρασινοι στο δημοσιο και μετά ελα να πεις για την αδικια του κοσμου και την φοβερη παρανομια στην Κρήτη.
Ηταν ενας ιδιαιτερος και επαναστατικος λαος οι Κρητικοι / τωρα ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ παμψηφει μπας και βολευτουν πουθενα / οι ηρωικες εποχες του Καπεταν Μιχαλη του Ν.Καζαντζακη εχουν περασει / και αυτη η κλανια - μαγκια που κουβαλανε οι Κρητικοι πρεπει να την αποβαλλουν ή να τους την αποβαλλουν / αντε απο δω .....
Εσύ τι ψηφίζεις?ΝΔ?Ναι σωθηκαμε το πασοκ θα μας βολέψει...ΝΔ κάνει κουμάντο τώρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 160
- Εμφανίσεις
- 6K
?
- Απαντήσεις
- 304
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 425