Νέα

Ζωνιανά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMPIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε παλλικάρια που είναι ο φελός??
Πάντως δεν έπρεπε να σβήσετε τα ποστ του, για να φαίνονται τι μαλάκες κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο πρεπει να ειναι το θεμα με την γρηγοροτερη εξαφανιση ποστ απο οποοιοδηποτε αλλο.
:2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Οι Mod το μόνο που έκαναν ήταν να σβήσουν ένα post μου...Φοβερή δικαιοσύνη κι εδώ...Αλλά τι περιμένω;Δικαιοσύνη σε ένα φόρουμ που λέγεται bourdela;

λάθος κάνεις.
Σβήστηκαν πολλά ποστς, όχι μόνο το δικό σου.
Κατά τα λοιπά έχεις δίκιο...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και όταν σε κλέψουνε φίλε μου στην αστυνομία θα πας για να σε σώσει κ να σου βρει τον δράστη.
Αν σε κλεψουν θα πας στην αστυνομια τωρα αν βρουν τον δραστη ειναι μια αλλη ιστορια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις που πέφτουν αυτά τα Ζωνιανά;είναι κοντά στο Ρέθυμνο;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Απο οτι ακουσα στην τηλεοραση στο νομο ρεθυμνου ειναι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε ευχαριστώ.Το ξέρω αυτό.Μακριά από το Ρέθυμνο όμως;;επειδή έχω παέι από κει κ δεν το έχω πετύχει κάπου

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το πολυ 3 ωρες απο το ρεθυμνο να ειναι. :2funny:  Ας μας πει κανενας κρητικος.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει λόγος να γαμάμε την κουβέντα.
ΤΑ ΠΑΠΑΡΑΚΙΑ που βγήκαν να μας πουν ότι οι συμμορίτες-ναρκοέμποροι-χασισέμποροι-πρεζόνια-νονοί της νύχτας έκαναν καλά που πυροβόλησαν αστυνομικούς, αν δεν τους αρέσει αυτή η χώρα....να μετακομίσουν στο Κονγκό όπου δεν υπάρχουν Νόμοι.
Στην Ελλάδα που υπάρχουν, πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν και να τηρούνται.

Για τα Ζωνιανά, που τα γνωρίζω πολύ καλά, η στιγμή αυτή ήρθε τώρα.

Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ, που το έχω  γνωρίσει από πρώτο χέρι, είναι πως η μεγάλη πλειοψηφεία των κατοίκων του χωριού είναι φιλόξενοι και φιλύσηχοι άνθρωποι...και έχουν και φιλότιμο, και λεβεντιά.
Ακριβώς όπως οι Κρητικοί που περιγράφει ο Νταρκ....και ακόμη περισσότερο.
Και όντως είναι λεβέντες άνθρωποι.

Μόλις τώρα μιλούσα με έναν νεαρό του χωριού, ειλικρινά πολύ καλό και ήσυχο παιδί.

Παραδέχεται πως  η κατάσταση με αυτή τη θλιβερή μειοψηφεία καθηκιών...έχει φτάσει στο όριο....και παρακαλάει να μπουν επιτέλους οι Αστυνομικοί ή ακόμη και ο Στρατός μέσα...και να τους μαγκώσουν. Οι ίδιοι τα βλέπουν αλλά ποιός να μιλήσει ;
Φοβούνται ότι την  επόμενη στιγμή θα γίνει αιματοχυσια.
Λεβέντες και σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, που παλεύουν για την επιβίωση πάνω στα βράχια....χωρίς καμία ουσιαστική  συνδρομή της πολιτείας....έχουν βρεθεί όμηροι στην ουσία, των λίγων (γιατί δεν είναι πάνω από 50-80 άτομα στα 1200), που όμως δεν θα διστάσουν να  σκοτώσουν.
Φοβούνται όμως τους λίγους αδίστακτους μάγκες....ή δεν μιλούν λόγω συγγενειών και πιέσεων.
Δεν συμφωνούν όμως με αυτά που συμβαίνουν, και είναι η σειρά του κράτους να πάρει την κατάσταση - επιτέλους - στα χέρια του.

Αν η "καλή" πλειοψηφεία κατοίκων....δεί πως το κράτος είναι αποφασισμένο να δώσει τέρμα σε αυτήν την κατάσταση, και νοιώσουν  πως  το κράτος θα είναι εκεί και την  επάυριο, για να τους προστατέψει....τότε και μόνο τότε θα δείτε αλλαγή στην περιοχή αυτή.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το πολυ 3 ωρες απο το ρεθυμνο να ειναι. :2funny:  Ας μας πει κανενας κρητικος.

Είναι περίπου 60 χλμ από το Ρέθυμνο....φαντάσου Ανατολικά προς Ηράκλειο...αλλά όχι παραλιακά...πιό Νότια, προς την οροσειρά του Ψηλορέιτη.
Απόσταση περίπου μιας ώρας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΤΑ ΠΑΠΑΡΑΚΙΑ που βγήκαν να μας πουν ότι οι συμμορίτες-ναρκοέμποροι-χασισέμποροι-πρεζόνια-νονοί της νύχτας έκαναν καλά που πυροβόλησαν αστυνομικούς, αν δεν τους αρέσει αυτή η χώρα....να μετακομίσουν στο Κονγκό όπου δεν υπάρχουν Νόμοι.

Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ, που το έχω  γνωρίσει από πρώτο χέρι, είναι πως η μεγάλη πλειοψηφεία των κατοίκων του χωριού είναι φιλόξενοι και φιλύσηχοι άνθρωποι...και έχουν και φιλότιμο, και λεβεντιά.

Μόλις τώρα μιλούσα με έναν νεαρό του χωριού, ειλικρινά πολύ καλό και ήσυχο παιδί.

Παραδέχεται πως  η κατάσταση με αυτή τη θλιβερή μειοψηφεία καθηκιών...έχει φτάσει στο όριο....και παρακαλάει να μπουν επιτέλους οι Αστυνομικοί ή ακόμη και ο Στρατός μέσα...και να τους μαγκώσουν. Οι ίδιοι τα βλέπουν αλλά ποιός να μιλήσει ;
Λεβέντες και σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, που παλεύουν για την επιβίωση πάνω στα βράχια....χωρίς καμία ουσιαστική  συνδρομή της πολιτείας....έχουν βρεθεί όμηροι στην ουσία, των λίγων (γιατί δεν είναι πάνω από 50-80 άτομα στα 1200), που όμως δεν θα διστάσουν να  σκοτώσουν.
Φοβούνται όμως τους λίγους αδίστακτους μάγκες....ή δεν μιλούν λόγω συγγενειών και πιέσεων.
Δεν συμφωνούν όμως με αυτά που συμβαίνουν, και είναι η σειρά του κράτους να πάρει την κατάσταση - επιτέλους - στα χέρια του.

Αν η "καλή" πλειοψηφεία κατοίκων....δεί πως το κράτος είναι αποφασισμένο να δώσει τέρμα σε αυτήν την κατάσταση, και νοιώσουν  πως  το κράτος θα είναι εκεί και την  επάυριο, για να τους προστατέψει....τότε και μόνο τότε θα δείτε αλλαγή στην περιοχή αυτή.
Σωστος κανεις δεν διαφωνει και κανεις δεν ειπε οτι εχουν καμια σχεση οι κρητικοι με αυτα τα τσουτσεκια που στησαν την ενεδρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το πρώτο post του BLADE νομίζω οτι τα λέει ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.Κια νομίζω ότι παπαριές γράψουμε οι υπόλοιποι υπολείπονται αυτών που έγραψε ο φίλος BLADE.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρει ο ΣΚΡΟΥΤΖ.Ακόμα φαντομάς το Ραλλάκι του. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Το να πιάσεις τους λίγους που δημιουργούν τα διάφορα προβλήματα δεν είναι κάτι σπουδαίο. Λίγο μυαλό θέλει λίγη προσπάθεια και κάμποση υπομονή. Μετά τι θα γίνει όμως??????
Θές να το πείς παραδικαστικό,διαφθαρμένοι αστυνομικοί/δικαστές/βουλευτές/πολιτευτές/πολίτες ή οτι όλοι οι παραπάνω είναι ανίκανοι? Όπως θέλεις πες το. Μέσα θα πέσεις. Αυτοί θα κυκλοφορούν στην απέξω.
Αυτοί οι λίγοι πρέπει να συλλαμβάνονται και να στέλνονται άμεσα στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να δικαστούν.

Τα Ζωνιανά παλικάρια είναι στους πρόποδες του Ψηλορείτη. Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου γίνεται και όλη η φασαρία. Είναι γεμάτο απο σπηλιές, χειμαδιά (μέρη πάνω στα βουνά που βοσκούν τα αιγοπρόβατα), γκρεμούς και γενικότερα θα το χαρακτήριζε κανείς ως ένα απροσπέλαστο τοπίο ικανό να σε κάνει να λερώσεις το σωβρακάκι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πρώτο μου ποστ μετά από παρα πολύ καιρό. Σήμερα πήρα πρέφα οτι το σαιτ παίζει

Blade συμφωνώ με οσα λες.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι αλήτες απολαμβάνουν υψηλής πολιτικής προστασίας. Κάτι απαραίτητο για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους, χωρίς την παρέμβαση κανενός αδιάκριτου.

Αν οι αλήτες αυτοί φταίνε μια, οι πολιτικοί τους προστάτες φταίνε 100. Βάζω στοίχημα ότι οι άνθρωποι της περιοχής ξέρουν καλα ποιοι είναι αυτοί οι "πολιτικοί".

Και νομίζω ότι και οι εν αθήναις τεμπέληδες πολιτικοί ξέρουν καλά τι παίζει. Απο τη στιγμή που δε μιλάνε, ειναι στο κόλπο.

Το χέρι των πολιτικών όπλισε το όπλο του αλήτη που πυροβόλησε τον αστυνομικό. Η αυτοδικία εκεί πρέπει να στραφεί. Σιγά μην περιμένουμε τη συμβατική "δικαιοσύνη".

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτο μου ποστ μετά από παρα πολύ καιρό. Σήμερα πήρα πρέφα οτι το σαιτ παίζει

Blade συμφωνώ με οσα λες.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι αλήτες απολαμβάνουν υψηλής πολιτικής προστασίας. Κάτι απαραίτητο για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους, χωρίς την παρέμβαση κανενός αδιάκριτου.

Αν οι αλήτες αυτοί φταίνε μια, οι πολιτικοί τους προστάτες φταίνε 100. Βάζω στοίχημα ότι οι άνθρωποι της περιοχής ξέρουν καλα ποιοι είναι αυτοί οι "πολιτικοί".

Και νομίζω ότι και οι εν αθήναις τεμπέληδες πολιτικοί ξέρουν καλά τι παίζει. Απο τη στιγμή που δε μιλάνε, ειναι στο κόλπο.

Το χέρι των πολιτικών όπλισε το όπλο του αλήτη που πυροβόλησε τον αστυνομικό. Η αυτοδικία εκεί πρέπει να στραφεί. Σιγά μην περιμένουμε τη συμβατική "δικαιοσύνη".

Ως συνήθως καίριος.
Ο πολιτικός...σαφώς και όλοι ξέρουν ποιος είναι...και κυρίως αυτοί που προστευονται.
Εγώ απλά δεν ήθελα να το αναφέρω εδώ μέσα.
Στα κανάλια και στα ραδιόφωνα....ήδη απέξω -απέξω το λένε....όπως και για τη διάδοχο του, που..... "ψήφισε" ο λαός.

Για την τοποθεσία :
Αυτά που σας έγραψα...τα ζώ .
Βρίσκομαι πολύ συχνά στην ευρύτερη περιχή του Μυλοποτάμου...κι έχω σχέσεις με πάρα πολλούς ντόπιους

Στο Earth, θα βρέιτε εύκολα τα Ζωνιανά, μόλις ζουμάρετε στο Νομό Ρεθύμνου. Τα αναφέρει...δίπλα ακριβώς στα Ανώγεια.
Προσπάθησα να σας βάλω screenshot....αλλά δεν ανεβαίνει, κολλάει το σάιτ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Χαχαχαχαχα
σοβαρέψου , νομίζεις οτι πέρα απο κανένα θύμα επιλεγμένο , θα πιάσουν κανένα ?
Δεν τους πέρνει και στρατό να κατεβάσουν , το μόνο που θα καταφέρουν,
θα είναι να πάρουν τα όπλα και αυτοί που δεν έχουν σχέση με ναρκωτικά κλπ.
Αν τους έπερνε θα το είχαν κάνει εδώ και καιρό.
Thinkkkkk
:think: :think: :think: :think:
Αρχηγε μόνο ο στρατός μπορεί να βγάλει άκρη χωρίς πλάκα.Ας πάνε θωρακισμένα αυτοκίνητα jeep και θα σου πω εγω.Άλλα υπάρχει το θέμα αιφνιδιασμού.Δεν ξέρουν τα κατατόπια αυτοί ξέρουν και που είναι η κάθε πέτρα.Όσο για τα ελικόπτερα το έχουν δοκιμάσει και τα έχουν ρίξει.Μόνο θωρακισμένα.Εκτός αν έχουν μπαζούκας εκει δεν μιλάμε.Φαντάσου για 1 κρητικο της περιοχής αντιστοιχεί τουλάχιστον 5-6 μπάτσοι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατάλαβα ΒLADE.Μιας κ πας συνέχεια στα Ζωνιανά κατάλαβα με τι αυτοκίνητα κινούνται εκεί πάνω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα που μου είπατε που είναι όταν ξαναπάω Κρήτη θα περάσω από τα Ζωνιανά να πιω 2-3 ρακιές με τους Ζωνιανούς,όντας εγω Μανιάτης θα τα βρούμε μια χαρούλα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom