Νέα

Μποϋκοτάζ στις καφετέριες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το ενοικιο μονο σε ενα κεντρικο μερος εχει κανεις ιδεα ποσο κανει?...Το προσωπικο,εξοδα το ενα το αλλο.

Το 4 Ευρω δεν μου φαινονται ασχημα σαν τιμη.
Τωρα για παραπανω απλως πληρωνεις και καλα την πιο κυριλα και το πιο μοδατο μαγαζι.

Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος να παει σε καφετερια.
ρε φιλαρακο εγω θα του πληρωσω το ενοικιο? το δικο μου θα δεχοσουν να το πληρωσεις εσυ? εχεις δικιο για τα 4 ευρω!!!!!! ειδικα αν του κοστιζει 0,12 λεπτα!!!! ειναι πολυ πολυ λογικη τιμη!!!! η λεξη ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ σου λεει κατι? αν πριν το ευρω σου ελεγαν οτι ο καφες κανει 1365 δρχ παλι θα ηταν λογικο ε?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια ενταξει ενας φρεντο 4,95 δηλαδη 1686 δραχμες
με 1686 δραχμες επερνες 3-4 σουβλακια,μια χωριατικη και 2 μπυρες σε σουβλατζιδικο
δεν σοβαρευομαστε λεο εγω?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε παιδια ενταξει ενας φρεντο 4,95 δηλαδη 1686 δραχμες
με 1686 δραχμες επερνες 3-4 σουβλακια,μια χωριατικη και 2 μπυρες σε σουβλατζιδικο
δεν σοβαρευομαστε λεο εγω?
και 50 ευρω το πηδημα στα στουντιο δεν μας κανει 17.037,5 δραχμες?? τοτε θα γυρναγαμε την πλατη και θα γινομασταν καπνος. απλα τις 100 δραχμες τις μετατρεψανε 1 ευρω αμεσως. η πολιτεια φταιει και φυσικα οτι καποιοι κονομησαν εις βαρος μας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
διλαδι ιμε εγο μαλακο που δινο το καλαμακι το κοτο 40 λεπτα;;;;;;;;;;;;;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Mε υπερηφάνεια και αποτροπιασμό ταυτόχρονα, δηλώνω ότι χθες πλήρωσα 4,5 ευρώ για ice-tea!!! Μου τον πιάσανε κανονικά δηλαδή!!!
Επίσης, τις προάλλες ένας φίλος μου έκανε το λάθος να πάρει μπύρα σε μουράτη (και καλά) καφετέρια. Το κοστουμάκι μόλις... 8 ευρώ!!! :headbang:
Πού είναι ο επίτροπος Λα Μαμούνια να τους τραβήξει τ'αυτί ε; :zfuck:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Κατ’αρχάς θεωρώ λάθος το ερώτημα που λέει: «Τι με νοιάζει εμένα πόσο έχει το ενοίκιο» ή «τι με νοιάζει εμένα πόσο έχει το ντεκόρ» κλπ , καθώς επίσης με το συνδυασμό το συμπεράσματος «ο καφές του στοιχίζει χχχχ»
Το προϊόν που σου σερβίρει μια καφετέρια της στοιχίζει το σύνολο των εξόδων της διά του αριθμού των προϊόντων που πουλάει (μη βιαστείτε να απαντήσετε, το γνωρίζω πως είναι μπακάλικη η λογική, απλά θέλω να πω πως είναι εξίσου μπακάλικο να λέμε πόσο αγοράζει ο μαγαζάτορας τον καφέ & τη ζάχαρη και να βγάζουμε περιθώριο κέρδους από εκεί!)
Υπάρχουν καφενεία ή συνοικιακές καφετέριες που σερβίρουν τον καφέ 1 €. Γιατί δεν πάει εκεί όποιος θεωρεί πως είναι πολλά τα 5 € (που είναι βέβαια πολλά!); Γιατί θα ακούει σκυλάδικα, ή γιατί θα έχει δίπλα του παππούδια ή γιατί δεν θα είναι σε «πέρασμα» ή για 1002 λόγους…
Άρα αυτό που αγοράζεις στο μαγαζί ΔΕΝ είναι ο καφές, είναι όλα τα υπόλοιπα.
Και για να μπορεί ένα μαγαζί να στα προσφέρει πρέπει να τα «αγοράσει» πρώτα.
Για να μπορεί να σου προσφέρει φάτσα στο νυφοπάζαρο (που λέγαμε παλιά  :cheesy: ) θα πρέπει να είναι πχ σε πλατεία. Ε, στην πλατεία θα του σκίσουν τον κώλο στο ενοίκιο. Επίσης ο δήμος θα του σκίσει ξανά τον κώλο στα δημοτικά τέλη...κοκ. Αν δεν τα δώσει αυτά τότε θα αναγκαστεί να πάει πιο πίσω από την πλατεία. Εκεί όμως δεν θα πας εσύ. Γιατί θα προτιμήσεις αυτόν που πήγε στην θέση του στην πλατεία…
Προφανώς και κάποιοι βγάζουν και μάλιστα πολλά, αλλά έτσι δεν γίνεται και σε όλους τους χώρους;
Σήμερα που έχεις περιθώριο να πιείς καφέ από 1 € (ναι σε καφενείο και κυλυκείο) μέχρι 5 € σε trendy cafe με όλες τις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις, δεν δέχομαι να μου παραπονιέται κάποιος για ακριβό καφέ. Πιές φθηνό….
(Θα το δεχόμουν εάν ήταν είδος πρώτης ανάγκης (όχι δεν είναι!!!) και αν δεν μπορούσες να το βρεις φθηνότερα πουθενά.)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
και? σοβαρα?? ας εχει και 7,8 χιλιαρικα ενοικιο........απο τον καφε βγαζει 500% κερδος.......θες να πουμε και απο τα ποτα? ενα μπουκαλακι το παιρνει 5-6 ευρω απο την καβα ενω εξω μπορει να χχει απο 7εως9 ευρω και σου πουλαει το ποτο 7,8 ευρω και τα σφηνακια 3 ευρω το ενα.......για βαλε απο αυτο το μπουκαλι να δεις ποσα φραγκα το παιρνει και ποσα βγαζει απο ποτα και σφηνακια!! απ αυτα νομιζεις δεν βγαζει τα νοικια του παγια εξοδα νοικια κλπ?????? τους κακομοιριδες ποινανε...........για αυτο και ενα καλο μαγαζι αν παει καλα μετα ανοιγουνε το ενα πισω απ το αλλο!
δεν ειναι και η πιο ευκολη δουλεια,με προμηθευτες κλπ κλπ θελει πολυ τρεξιμο και να εισαι συνεχεια παρων γιατι τα σερβιτορια και μλκιες να κανουνε στα @@@@@@ τους....υπαλληλοι ειναι!
το καθετι με τις δυσκολιες του!
ειναι ευκολη δουλεια,συγκρινε τη ας πουμε με καποια παραπλησια οπως εστιατορια η ταβερνα.αυτοι εχουνε παρασκευαστικο,μαγειρεματα,πιο πολλες ωρες για προετοιμασια κλπ .συν τις ζημιες απο φυρες αμα σου μεινουνε υλικα.π.χ. ενας που δουλευει φρεσκο ψαρι σε ταβερνα αν παρει πιο πολλα για να μην ξεμεινει,μετα απο μερικες μερες θα τα πεταξει στα σκουπιδια. ο καφετζης τι εχει? παιρνει μια κοκα κολα τη γυρναει αναποδα σε ενα ποτηρι,βαζει και κανα παγακι και τι σερβιρει,σιγα το δυσκολο.το ιδιο με ποτα ,χυμους κλπ. για καφε που θελει παρασκευη,δεν ειναι ετοιματζιδικο ας μη μιλησουμε.σπανια σε μαγαζια θα πιεις καλο καφε(οχι οτι ειναι δυσκολο να φτιαχτει,απλα δεν ασχολουνται και ειναι και φτηνιαρηδες ;) ),για αυτο παμε για καφε και οποιος καταλαβαινει κατι ξερει οτι πινει ενα σκατοζουμο.αμαν πια,καταντησαμε να μη μπορουμε να πιουμε ενα καφε τις προκοπης και πρεπει και να τον ακριβοπληρωνουμε και απο πανω. καθονται στα μαγαζια τους και ελεγχουνε? αν και οταν καθονται ειναι για να βγαλουνε να πηδησουνε κανα γκομενακι,οι καφετεριες ειναι γνωστες γκομενοπαγιδες.συνηθως οι καφετζηδες ειναι κανα μπαλι,καμια ταυλανδη διακοπουλες και οσοι εχουν οικογενεια πανε ευρωπη. ο καθε αμορφωτος μπουφος παει ανοιγει ενα καφε και αν ψιλοπιασει,το παιζει μαγκας,καθεται μαλακιζεται και βγαζει 5-10 χιλιαρικα το μηνα και στα τετοια του,που δε τα βγαζει ενας νεος γιατρος η δικηγορος κ.ο.κ για παραδειγμα. γιατι νομιζετε σε καθε στενο υπαρχουνε 2-3 καφε? καπου 25.000 καφετεριες σε ολη την ελλαδα.εχουν βρει τη κοτα με τα χρυσα αυγα και εμας τουσ μαλακες.βρειτε μου εναν δυτικοευρωπαιο,εναν μονο παρακαλω,που ηρθε,εκατσε,ηπιε ενα καφε και εμεινε ευχαριστημενος απο την τιμη,τη ποιοτητα,καθαριοτητα κλπ. η στατιστικη(εμπειρικη,οχι δικη μου,αλλα εταιρειων...) λεει οτι σχετικα σοβαρος επαγγελματιας καφετζης ειναι 1 στους 30 περιπου.

υ.γ. επειδη βλεπω μπερδευοσαστε με τον καφε να σας πω τα εξης,βασικα υπαρχει :
 1) ο εσπρεσσο,ενας μονος καφες δηλαδη(με παραλαγες...λουγκο,στρετο κλπ)
2) καπουτσινο = εσπρεσσο + αφρογαλο(1/3 καφες εσπρεσσο + 1/3 βρασμενο γαλα + 1/3 κρεμα γαλακτος...για αυτους που αγαπουν τη λεπτομερεια

φρεντο σημαινει το κρυο,δηλαδη :
3) φρεντο εσπρεσσο = ενας παγωμενος εσπρεσσο
4) φρεντο καπουτσινο = ενας παγωμενος καπουτσινο (οπως το Νο2 αλλα παγωμενο)

στην ιταλια φρεντο εσπρεσσο = μια δοση εσπρεσσο και σου βαζουνε 1-2 παγακια στο φλυτζανι η το ποτηρι για να παγωσει
στην ελλαδα οπου και καναμε δικη μας πατεντα παρασκευης(γαμησαμε τον καφε των ιταλων δηλαδη) φρεντο εσπρεσσο = διπλη δοση εσπρεσσο,μετα το χτυπαμε στη φραπιερα η το σεικερ για να κανει αφρο,το μουρλαινουμε στα παγακια και τελος.αντιστοιχα ο φρεντο καπουτσινο(εδω χτυπαμε το γαλα με παγακια μεχρι να γινει κρεμα στη φραπιερα η σεικερ,ενω στο ζεστο καπουτσινο πριν ζεσταινουμε το γαλα,τεσπα εχει μια πιο ειδικη διαδικασια που δεν εξηγειται εδω ευκολα)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αρα καφετζης= μαγκας και διακοπες με τα δικα μας τα λεφτα

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ο καθε αμορφωτος μπουφος παει ανοιγει ενα καφε και αν ψιλοπιασει,το παιζει μαγκας,καθεται μαλακιζεται και βγαζει 5-10 χιλιαρικα το μηνα και στα τετοια του,που δε τα βγαζει ενας νεος γιατρος η δικηγορος κ.ο.κ για παραδειγμα. γιατι νομιζετε σε καθε στενο υπαρχουνε 2-3 καφε? καπου 25.000 καφετεριες σε ολη την ελλαδα.εχουν βρει τη κοτα με τα χρυσα αυγα και εμας τουσ μαλακες.

Αδερφέ νομίζω πως τα υπεραπλουστεύεις. Κατ'αρχάς λέγοντας "αν πιάσει" σημαίνει πως κάποια πιάνουν κάποια όχι.Άρα αυτός που έπιασε κάτι θα έκανε καλά, άρα μάλλον δεν είναι μπούφος.(Αμόρφωτος μπορεί να είναι αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό  ;))
Έχεις δίκιο για τον αριθμό των καφετέριών, αλλά το 80 % εξ'αυτών κλείνουν στα πρώτα 2 χρόνια.Άρα δεν είναι η κότα με τα χρυσά αυγά, αλλά κάποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως είναι, ανοίγουν, τρώνε τα μούτρα τους και μετά κλείνουν.
Γενικά θεωρώ πως ισχύει χονδρικά το ποσοστό που ισχύει σε όλες τις δουλειές.
Ένας μικρός αριθμός βγάζει τα κέρατά του, ένας λίγο μεγαλύτερος πάει απλά καλά και η πλειοψηφία άστα να πάνε.

Εσύ είσαι του χώρου; Γιατί αν δεν είναι θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να μπεις για να κάθεσαι και να βγάζεις 5-10 χιλ το μήνα. (Μπορεί να βγάζεις και παραπάνω τώρα , δεν το ξέρω αυτό, αλλά φαντάζομαι πως θα δουλεύεις αρκετά για να τα βγάζεις, εάν το άλλο είναι πιο ξεκούραστο προφανώς συμφέρει)

Υ.Γ. τα παραπάνω χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, έτσι; Κουβέντα κάνουμε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το παιζει μαγκας,καθεται μαλακιζεται και βγαζει 5-10 χιλιαρικα το μηνα και στα τετοια του,που δε τα βγαζει ενας νεος γιατρος η δικηγορος κ.ο.κ για παραδειγμα.
Ξεχασες να αναφερεις πως για να "βγαζει" αυτα τα 5-10 χιλιαρικα (και 15 θα συμπληρωσω εγω),εχει ριξει απο 500.000 ευρω εως 1.000.000 ευρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,για να φτιαξει το μαγαζι...
Εσυ θα εριχνες 1.000.000 ευρω για να φτιαξεις καφετερια και να καθεσαι να μαλακιζεσαι και να βγαζεις και 20.000 ευρω το μηνα??

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Ξεχασες να αναφερεις πως για να "βγαζει" αυτα τα 5-10 χιλιαρικα (και 15 θα συμπληρωσω εγω),εχει ριξει απο 500.000 ευρω εως 1.000.000 ευρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,για να φτιαξει το μαγαζι...
Εσυ θα εριχνες 1.000.000 ευρω για να φτιαξεις καφετερια και να καθεσαι να μαλακιζεσαι και να βγαζεις και 20.000 ευρω το μηνα??
δηλαδη εσυ σωνει και καλα επειδη εριξε απο 100 μεχρι 500 χιλιαρικα για το μαγαζι επειδη το πιασανε κοτσο οι διακοσμητες και οι ταπετσερηδες πρεπει μετα να γδαρει εμενα περνωντας μου 1700 δρχ τον καφε
εμενα μου πληρωνει αυτος την ανακιανηση του σπιτιου μου?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στο τελος ο καφετζης επειδη ριχνει και 500 χιλιαρικα στην αγορα για να φτιαξει το μαγαζι πρεπι να θεοριθει και εθνικος ευεργετης(ενισχυει την αναπτυξη επενδυοντας σε καρεκλες και τζαμαριεσ)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αδερφέ νομίζω πως τα υπεραπλουστεύεις. Κατ'αρχάς λέγοντας "αν πιάσει" σημαίνει πως κάποια πιάνουν κάποια όχι.Άρα αυτός που έπιασε κάτι θα έκανε καλά, άρα μάλλον δεν είναι μπούφος.(Αμόρφωτος μπορεί να είναι αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό  ;))
Έχεις δίκιο για τον αριθμό των καφετέριών, αλλά το 80 % εξ'αυτών κλείνουν στα πρώτα 2 χρόνια.Άρα δεν είναι η κότα με τα χρυσά αυγά, αλλά κάποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως είναι, ανοίγουν, τρώνε τα μούτρα τους και μετά κλείνουν.
Γενικά θεωρώ πως ισχύει χονδρικά το ποσοστό που ισχύει σε όλες τις δουλειές.
Ένας μικρός αριθμός βγάζει τα κέρατά του, ένας λίγο μεγαλύτερος πάει απλά καλά και η πλειοψηφία άστα να πάνε.

Εσύ είσαι του χώρου; Γιατί αν δεν είναι θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να μπεις για να κάθεσαι και να βγάζεις 5-10 χιλ το μήνα. (Μπορεί να βγάζεις και παραπάνω τώρα , δεν το ξέρω αυτό, αλλά φαντάζομαι πως θα δουλεύεις αρκετά για να τα βγάζεις, εάν το άλλο είναι πιο ξεκούραστο προφανώς συμφέρει)

Υ.Γ. τα παραπάνω χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, έτσι; Κουβέντα κάνουμε.
σιγουρα υπαρχει ο κινδυνος της υπεραπλουστευσης,ισως καπως να υπερεβαλλα και λιγο οσο αφορα το μπουφους η αλλους χαρακτηρισμους και φυσικα σορρυ. "αν πιασει", που συνηθως πιανει ,εκτος αν κανει καποιος τραγικα λαθη,ισχυει οπως σε ολα τα ελευθερα επαγγελματα,η αποτυχια ειναι μεσα φυσικα. για το 80% θα διαφωνησω φιλε οτι κλεινει στα 2 χρονια,μικρο ποσοστο κλεινει λεει η εμπειρια μου.μη μου ζητησεις νουμερα,αλλα δεν κλεινουν οι 8 στις 10 καφετεριες που ανοιγουν.ειμαι της δουλειας,ειμαι στο κυκλωμα αυτο αρκετα χρονια αν θες καλυτερα(δεν εχω καφετερια),αλλα σε αυτη τη πιατσα κινουμαι με μια εταιρεια που εχω.πριν και εγω που πηγαινα σε αυτα τα μαγαζια σαν πελατης και μονο, ειχα μια αλλη αντιληψη,μια αλλη γνωμη βεβαια.απο τοτε που ξεκινησα την εταιρεια...αρχισα σιγα σιγα να μαθαινω και να βλεπω τα πραγματα καπως διαφορετικα και απο πολλες πλευρες ;) δεν ειπα οτι ολοι ειναι κακοι επαγγελματιες,αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι σοβαροι....ψαχνεις με το κυαλι να βρεις κανα σωστο σε αυτους.μαλιστα απο κανα παλιο καλο επαγγελματια που σεβεται τον πελατη και κανει αυτη τη δουλεια χρονια και οχι σαν αρπαχτη,θα διαπιστωσεις οτι βριζει ο ιδιος το συναφι του και αυτα που συμβαινουν.ενοειται πως εχουν τις δυσκολιες τους,αλλα ποια δουλεια δεν εχει? αλλες δουλειες ειναι ακομη πιο...ευαισθητες στο να επιβιωσουν. αν τυχει και μπεις στο χωρο(οποιος μπει,δε μιλαω προσωπικα εσενα) θα διαπιστωσεις οτι εχει πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που δε σεβονται τιποτα,ειναι κοινως αλητες με ολη τη σημασια της λεξης. και επιμενω πως αυτα δε μπορεις να τα μαθεις οταν πας σαν απλος πελατης.
υ.γ. δεν διεκδικω το αλαθητο :)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μιλαμε για μετριες καφετεριες των 200.000 το πολυ που βγαζουν αυτα τα χρηματα.μην ακους τα νουμερα που λενε,οσο τους κοστιζει το βαζουνε επι 3 για να κανουνε εντυπωση και για  να κολωσει ο αλλος να ανοιξει ιδιο μαγαζι.με 1 εκ. ανοιγεις "φλοκα" σε πολυ καλο σημειο και φυσικα μπορει να φτασει τοσο πολυ λογω του franchise. και ενα παραδειγμα....η πιο γνωστη,κιριλε καφετερια στη γλυφαδα αυτη τη στιγμη(ανοιξε πριν κανα χρονο και κατι αν θυμαμαι καλα),οι περισσοτεροι την ξερετε,μη λεω ονομα....σκανε επωνυμοι,μοντελα κλπ...εχει ενα μεσο ημερησιο τζιρο 15.000 εισπραξη.το ταληρακι δε μπαινει στη τσεπη του καθαρο και πολυ χαλαρα νομιζεις? παρολα αυτα ο τζιμης ;) συνεχιζει να κλαιγεται καμια φορα :grin:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μιλαμε για μετριες καφετεριες των 200.000 το πολυ που βγαζουν αυτα τα χρηματα.μην ακους τα νουμερα που λενε,οσο τους κοστιζει το βαζουνε επι 3 για να κανουνε εντυπωση και για  να κολωσει ο αλλος να ανοιξει ιδιο μαγαζι.με 1 εκ. ανοιγεις "φλοκα" σε πολυ καλο σημειο και φυσικα μπορει να φτασει τοσο πολυ λογω του franchise. και ενα παραδειγμα....η πιο γνωστη,κιριλε καφετερια στη γλυφαδα αυτη τη στιγμη(ανοιξε πριν κανα χρονο και κατι αν θυμαμαι καλα),οι περισσοτεροι την ξερετε,μη λεω ονομα....σκανε επωνυμοι,μοντελα κλπ...εχει ενα μεσο ημερησιο τζιρο 15.000 εισπραξη.το ταληρακι δε μπαινει στη τσεπη του καθαρο και πολυ χαλαρα νομιζεις? παρολα αυτα ο τζιμης ;) συνεχιζει να κλαιγεται καμια φορα :grin:
ποια ειναι ρε μεγαλε?να μαθουμε κει μεις
παντος με 15 χιλιαρικα τζιρο γυρο στα 9 ειναι τσεπη
δηλαδη ο τζιμης βγαζει 270 χιλιαρικα το μηνα χαλαρα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δηλαδη εσυ σωνει και καλα επειδη εριξε απο 100 μεχρι 500 χιλιαρικα για το μαγαζι επειδη το πιασανε κοτσο οι διακοσμητες και οι ταπετσερηδες πρεπει μετα να γδαρει εμενα περνωντας μου 1700 δρχ τον καφε
εμενα μου πληρωνει αυτος την ανακιανηση του σπιτιου μου?

Δε σου παίρνει 1700 δραχμές...5 ευρουλάκια σου παίρνει :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
βεβεαια αμα ζηταγε 1700 δραχμες για ενα νεροζουμι θα του το πεταγα στη μαπα

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου;
Ξέχνα τις δραχμούλες...
Με 500000 μισθό, πριν λίγα χρόνια την έβγαζες μια χαρά, έκανες και κανα γούστο...
Κάνε το ίδιο σήμερα με 1500 γιούργια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom