Νέα

Μποϋκοτάζ στις καφετέριες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Βολταιρε45
διστιχως με τα τιμολογια δεν γινετε ακριβως
διοτι πχ το μπαρ σερβιρει και μαργαριτα πχ που ειναι παγος και 2 φραουλες με ενα σφηνακι τεκιλα
οποτε αφου το χρεωνει 13 ευρω μαυρο τι να φοπολογησει εκει?
τι αποθηκη να μπουν να ψαξουν τι καβες/εκει ειναι χαβρα ιουδαιων/ολοι εντωμεταξυ σε ενα ντου απο ικα η σδοε εξαφανιζονται οποτε ποιος να πιασει ποιον?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Για το πρωτο που λες σπουδες δεν συμφωνο εχω φιλους που σπουδασαν δεν βρηκαν δουλεια που ηθελαν και ανοιξαν μαγαζια η αλλες δουλειες,δεν περιμεναν ποτε θα διοριστουν,γιατι ακομη θα περιμεναν.
Για το δευτερο συμφωνο αν και εγω ζω επαρχεια και δεν παιζει προστασια και τετοια.
Βεβαια η επαρχεια παιζει με κλικες και γνωριμοιες,και αν δεν σε γουσταρουν το εκλεισες την αλλη μερα απο ελειψη πελατειας.
και επαρχια παιζει προστασια σε δυνατα σημεια που κοβουνε χαρτι.....θες μπραβο μες το μαγαζι η οχι,δηλ.αν γινει κατι ερχομαστε...?κλπ κλπ και αλλαζει και η τιμη βεβαια

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ενα βραδυ με τιγκα το μαγαζι ηρθε μια απο το σδοε και μου ζητησε να βγαλω μια αποδειξη 10 λεπτα και μετα το χ
εγω εντωμεταξυ ειχα βαλει το τσεκαδοχαρτο στη κολοτσεπη ειχα πιασει και μια μπυρα που επινα και τις ειπα εγω πελατης ειμαι τι μου λετε?
και εφυγα απο το μπαρ και αφησα τη ταμειακη
και τι εγινε?τιποτα μεσα στο πανικο σαβατο βραδυ με μεθυσμενους να χοροπηδανε τριγυρο τι ελενχος να γινει?
αυτα τα ολιγα
φυσικα μετα ελαβα και τα ευσημα  απο το αφεντικο για την πραξη μου/οτι εκανα δηλαδη το τρελλο
Ειμαι υπευθυνος σε ενα μαγαζι καφε κλαμπ,πριν 5 χρονια...
Σαββατο βραδυ και το μαγαζι μετα τις 11 λειτουργει κανονικα σαν κλαμπ...
Μια παρεα 4 ατομων,εχει κανει κρατηση με μπουκαλι στο μπαρ...
Ερχονται κατα τις 1 και καθονται και πινουν το μπουκαλι...Το μαγαζι εχει γυρω στα 400 ατομα μεσα εκεινη τη στιγμη...Γυρω στις 2.30,πλησιαζουν το τσεκαδωρο στη ταμειακη και του βγαζουν ταυτοτητες...ΣΔΟΕ και ΙΚΑ μαζι...
Οπως καταλαβαινετε,διακριτικα,επι μιαμιση ωρα,ελεγχαν τι γινοταν στο μπαρ...Αν κοβονται αποδειξεις κλπ κλπ...
Και οπως επισης θα καταλαβαινετε,ειδαν σωρεια παραβασεων...Χωρια που το μισο προσωπικο δεν ηταν στο ΙΚΑ...Τα προστιμα σε αυτη τη περιπτωση,ολων των διαπιστομενων παραβασεων,ξεπερνουσαν τα 100.000 ευρω...Χωρια που κινδυνευε η επιχειρηση με κλεισιμο και σφραγισμα...
Το αφεντικο "διακριτικα" τους πηρε στο γραφειο και τους εδωσε ενα φακελλο με 10.000 ευρω μετρητα και το θεμα εληξε εκει...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και επαρχια παιζει προστασια σε δυνατα σημεια που κοβουνε χαρτι.....θες μπραβο μες το μαγαζι η οχι,δηλ.αν γινει κατι ερχομαστε...?κλπ κλπ και αλλαζει και η τιμη βεβαια
Ενταξει μπορει να ψιλοπαιζει,οχι ομως σε νησια τουλαχιστον εδω που ζω εγω,δεν τους παιρνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom