Νέα

Μποϋκοτάζ στις καφετέριες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο μόνος τρόπος για να βάλουν μυαλό κάποιοι είναι η αποχή . Εδώ οι γαλακτοβιομηχανίες ζορίστικαν και κατέβασαν το γάλα. Αλλά άμα σαν ζώα στοιβαζόμαστε στις καφετέρειες όπου είναι Κουλ και τρέντυ , και σε γδέρνουν , ε ποίος μας φταίει. Ένα άλλο που δεν καταλαβαίνω στις Ελληνικές καφετέρειες , ειδικά στις ποίο μοντέρνες , είναι γιατί έχουν την μουσική στην διαπασών και δεν μπορεί να ακούσει ο ένας τον άλλο;
+1000000

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Το ενοικιο μονο σε ενα κεντρικο μερος εχει κανεις ιδεα ποσο κανει?...Το προσωπικο,εξοδα το ενα το αλλο.

Το 4 Ευρω δεν μου φαινονται ασχημα σαν τιμη.
Τωρα για παραπανω απλως πληρωνεις και καλα την πιο κυριλα και το πιο μοδατο μαγαζι.

Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος να παει σε καφετερια.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αυτη η δικαιολογια με το ενοικιο και τον ιδικτητη?
δηλαδη επειδη ο ιδικτητης εχει ενα ακινητο και θελει να ζει απο αυτο σαν βαρδινογιαννης πρεπει να ζηταει οσα του λειπουν?
ολοι αυτη τη καραμελα πιπιλανε,το ενοικιο και το ενοικιο
δηλαδη πχ πληρωνει 17 χιλιαρικα νοικι η ταδε καφετερια και πρεπει να τα βγαλει απο εμενα,απο ποθ και οσ που?

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
INTERNI Θεσσαλονίκη
φραπές 4,5 και σόδα 5!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στους "Διόσκουρους" στο Μοναστηράκι,ο καφές έχει 3,5€.Δεν είναι φθηνός,αλλά σε σχέση με άλλα μαγαζιά,και σε σχέση με το τουριστικό μέρος,θα περίμενε κάποιος να τον πιει με 5-6€!!!

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Στους "Διόσκουρους" στο Μοναστηράκι,ο καφές έχει 3,5€.Δεν είναι φθηνός,αλλά σε σχέση με άλλα μαγαζιά,και σε σχέση με το τουριστικό μέρος,θα περίμενε κάποιος να τον πιει με 5-6€!!!
φιλε ο τουριστας δεν ειναι μαλακας να δωσει 5 ευρω για καφε.μονο εμεις κανουμε τετοιες μαλακιες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο καφες ξεκιναει απο ενα ευρο και φτανει τα 5-6.
Διαλεγεις και παιρνεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το ενοικιο μονο σε ενα κεντρικο μερος εχει κανεις ιδεα ποσο κανει?...Το προσωπικο,εξοδα το ενα το αλλο.

Το 4 Ευρω δεν μου φαινονται ασχημα σαν τιμη.
Τωρα για παραπανω απλως πληρωνεις και καλα την πιο κυριλα και το πιο μοδατο μαγαζι.

Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος να παει σε καφετερια.
και? σοβαρα?? ας εχει και 7,8 χιλιαρικα ενοικιο........απο τον καφε βγαζει 500% κερδος.......θες να πουμε και απο τα ποτα? ενα μπουκαλακι το παιρνει 5-6 ευρω απο την καβα ενω εξω μπορει να χχει απο 7εως9 ευρω και σου πουλαει το ποτο 7,8 ευρω και τα σφηνακια 3 ευρω το ενα.......για βαλε απο αυτο το μπουκαλι να δεις ποσα φραγκα το παιρνει και ποσα βγαζει απο ποτα και σφηνακια!! απ αυτα νομιζεις δεν βγαζει τα νοικια του παγια εξοδα νοικια κλπ?????? τους κακομοιριδες ποινανε...........για αυτο και ενα καλο μαγαζι αν παει καλα μετα ανοιγουνε το ενα πισω απ το αλλο!
δεν ειναι και η πιο ευκολη δουλεια,με προμηθευτες κλπ κλπ θελει πολυ τρεξιμο και να εισαι συνεχεια παρων γιατι τα σερβιτορια και μλκιες να κανουνε στα @@@@@@ τους....υπαλληλοι ειναι!
το καθετι με τις δυσκολιες του!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλε ο τουριστας δεν ειναι μαλακας να δωσει 5 ευρω για καφε.μονο εμεις κανουμε τετοιες μαλακιες.
ακριβως!
μονο αν δεν ξερει!
ο Ελληνας τον φραπε τον εχει ιερο!
τις προαλες ακουσα να λενε παμε για εναν φρεντο? (οχι παμε για καφε!!) και λεω βρε ουστ που στο χωριο σας ειχατε και φρεντο!
αυτο το πραγμα εχει παραγινει.......4-5 ευρω ο καφες! και το λεω παρολο που ειμαι φαν του καφε!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια ο φρεντο ειναι ελληνινη εφευρεση?
δηλαδη στο εξωτερικο αμα ζητησεις φρεντο καπουτσινο θα καταλαβουν τι τους λες?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω εχω ζητησει σκετο φρεντο...... φανταζομαι οτι
θα σε κοιτανε περιεργα............!!!!!!!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μου αρεσει δη΄λαδη που στο ελλαδισταν εχουμε και παραλαγη
φρεντο καπουτσινο
φρεντο εσπρεσο
αρε βρεγμενη σανιδα που θελουμε

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6

Ναι κυριολεκτικα ειναι Ελληνικη εφευρεση. Ειχα διαβασει παλιοτερα σε περιοδικο μια συνεντευξη του Ελληνα δημιουργου του φρεντο.

Στην ιταλια πριν 2 χρονια που ειχα παραγγειλει φρεντο , μου φερανε εσπρεσσο σε ψηλο ποτηρι με παγακια!!  :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι κυριολεκτικα ειναι Ελληνικη εφευρεση. Ειχα διαβασει παλιοτερα σε περιοδικο μια συνεντευξη του Ελληνα δημιουργου του φρεντο.

Στην ιταλια πριν 2 χρονια που ειχα παραγγειλει φρεντο , μου φερανε εσπρεσσο σε ψηλο ποτηρι με παγακια!!  :2funny:
και μενα το ιδιο........το μονο που θυμιζε φρεντο ηταν η καραμελα στον πατο του ποτηριου!! αφρογαλα δεν υπηρχε!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μου αρεσει δη΄λαδη που στο ελλαδισταν εχουμε και παραλαγη
φρεντο καπουτσινο
φρεντο εσπρεσο
αρε βρεγμενη σανιδα που θελουμε
ο φρεντο καπουτσινο ειναι φρεντο με αφρογαλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom