Νέα

Αιματηρή επίθεση στα Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν πρέπει να αφεθούμε στη βία...αυτή μόνο βία θα γεννήσει.

Ναι, ομως τι γίνεται αν η μία πλευρά κάνει βίαιες πράξεις, δολοφονίες, καψίματαα, σπασίματα, προπυλακισμούς, τσαμπουκάδες, κλεισίματα σχολών, επιβάλει τον φασισμό της γενικά. Η αλλη πλευρά δε πρέπει να απαντήσει?να κάθεται με σταυρωμένα χέρια για να μην αφαιθούμε στη βία? Ο πόλεμος δεν ειναι υπόθεση ολων μαζι, αρκεί ενας να τον θέλει για να γίνει. Η ειρήνη απαιτεί να τη θέλουν όλοι. 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ναι φιλε . μαζι σου. αλλα ολοι αυτοι οι φασιστες εδω μεσα  διναν συγχαρητηρια στο δολοφονο του 16χρονου. λογαριασαν τη ζωη αυτου του παιδιου ? οχι...

Με το να επαναλαμβανομαστε, ομως κερδιζουμε κατι?Εαν μπορουν να σε πεισουν με λογο οτι αυτο ηταν κατι σωστο (που οπως ειπα πριν η ζωη ΔΕΝ πρεπει να αφαιρειται) ας το κανουν..Ως τοτε εκαστος μπορει να εκφερει την αποψη του. Και καλα κανει..Δωστε λογο κυριοι, οχι ραυδο

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πως δεν την ειδα την πραξη ωμης βιας.

απλα βλεπω και τις αλλες πραξεις ωμης βιας εναντι ολων των εργαζομενων

που εργαζονται σε πολυ πιο σκληρα επαγγελματα χωρις καθολου δικαιωματα στο μισθο και την ασφαλιση.

αυτοι δεν εχουν ψυχη οταν πεθαινουν στα εργατικα ατυχηματα καθε χρονο?

γι αυτους ποτε δεν θα παιξει αφιερωμα η τηλεοραση.. :( καμμια κατακραυγη..

μονο για τον δημοσιο υπαλληλο.

οπως βλεπεις η πολιτικη μου θεση μου επιτρεπει να αναγνωριζω ολες τις πραξεις βιας.. ;)
Εχεις δίκιο να τρελένεσαι με όλη αυτή τη σαπίλα...Ανθρωποι ανασφάλιστοι μην έχοντας συμπαράσταση από κανένα..Ελληνες ή αλλοδαποί...αλλά το δίκιο που χεις -να ξέρεις- θα το χάσεις. Οι ωμότητες θα φέρουν ωμότητες.

Επισκέπτης
Πού συμφωνώ και πού διαφωνώ μαζί σου:

2) Ομως  διαφέρει να καθαρίσουν  για παράδειγμα 3 με πυροβόλα καποιον μονο του (αστυνομικό ή μη ή ποινικό ή οτιδήποτε άλλο). Δεν έγινε καμμια  μονομαχία σαν άνδρα με άνδρα στα ίσα, όπου και ο άλλος θα χε την πιθανότητα να απαντήσει....Απλά δεν ήταν στα ίσα.

Ενω οταν οι μπατσοι πυροβολανε 16χρονα ή αοπλους μικροπαραβατες πισωπλατα ειναι μονομαχια αντρα προς αντρα, ετσι ? Κι οταν κοπανανε καμια 10 κανα φοιτητη παλι μονομαχια ειναι ?

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
136
Πόντοι
0
οσοι μαλακες πανε να μου απαντησουν βλεπω να εχουν ποσταρει πανω απο 500 μηνυματα εδω μεσα συνολο.και εγω μολις 12. ολοι οι καμμενοι χρυσαυγουλοι εδω μαζευτηκαν να παιξουνε και να κανουν προπαγανδα

Εκτός από όλα τα άλλα, παίρνεις και ναρκωτικά και μάλιστα ληγμένα! Τελειώνει εδώ η κουβέντα, έχεις καταλάβει ότι γίνεσαι γραφικός με αυτά που γράφεις; Καταλαβαίνεις τι γράφεις ή είσαι υπό την επήρεια; Έχεις γράψει 13 ποστ σε μια μέρα λέγοντας πίπες, και εντάξει, στην αρχή μπορεί να εξόργισες τον κόσμο με τα λεγόμενά σου αλλά από δω και πέρα το μόνο που μπορείς να προκαλέσεις πλέον είναι γέλιο...

Επισκέπτης
Με το ίδιο σκεπτικό και όποιος δουλεύει οικοδομή ξέρει ότι μπορεί να πέσει από τον 13ο όροφο ή να καταπλαλωθεί..Κίνδυνοι του επαγγέλματος θα έλεγε κάποιος κυνικός αλλά αυτό δεν κάνει το θάνατο του εργάτη λιγότερο τραγικό...
Oχι δικηγορακο μου...ΔΙΚΗ ΣΑΣ,ΚΑΡΑΔΙΚΗ ΣΑΣ,Καραδεξια του κερατα ειναι αυτη η λογικη...Εσας που ΔΗΘΕΝ νοιαζεστε για την ανθρωπινη ζωη,αλλα που το ΜΟΝΟ που σας καιει ειναι"να προστατεψετε το εισοδημα σας"οπως εγραψες καποτε.

Και που τις ανθρωπινες ζωες ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΝΤΖΑ και αποφασιζετε ποια ειναι για πεταμα και ποια εχει σημασια:Το Πακι ειναι για τα ΚΖ,ο μπατσος σημαντικος.

Αυτοι ειστε και το ξερετε,ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ κοιτατε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,τις μυξοκλαψες λοιπον αλλου.

Και οσο για το Υγειονομικο και το Μηχανικο στο Αφγανισταν,σε Πολεμο ειναι και επιμελητειακο ρολο εχουνε,και οι ναρκες κατα προσωπικου εχουν σηκωθει απο τον Εβρο(νομιζω),μονον αντιαρματικες υπαρχουν.
Δεν πρέπει να αφεθούμε στη βία...αυτή μόνο βία θα γεννήσει.
Η Βια δεν ειναι κατι ασχετο,ξενο προς την κοινωνια:Υπαρχει παντου ολογυρα,και οι απολυσεις και τα"εργατικα ατυχηματα"ειναι μια μορφη εξαναγκασμου,οπως και η σωματικη βια.
Τα ΜΑΤ που φλιταρουν καρκινο ΔΕΝ εξασκουν βια?Ασφαλως,αλλα ΑΥΤΟΙ ενεργουν στο ονομα του Κρατους,ασκουν ΝΟΜΙΜΟΠΟΗΜΕΝΗ Βια.

Απο κει και περα οι τυποι που σκοτωσαν τον αστυνομικο δεν υπαρχει περιπτωση να πυροδοτησουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ γενικευμενο ανταρτικο πολης(εαν φαντασιωνονται κατι τετοιο δλδ.)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
οχι ρε μουνοπανο . υπερασπιζομαι και τους συντροφους που επιτεθηκαν στην κουνεβα

........διαβασε  ρε καραγκιοζακο  καμια κριτικη για κανα μπουρδελο να πας να ριξεις κανα πουτσο  να   ξελαμπικαρεις  λιγο..........αριστερε της συμφορας επιπεδου Λαζοπουλου , που θες να κανεις και πολιτικη αναλυση  ..............ή  μαλλον  , ασε ξερω την απαντηση σου.........δεν γαμας πουτανες επειδη  εισαι κατα του trafficking  :2funny: :2funny:

Υ.Γ...... αν δεν εχεις λεφτα  , μπορουμε να μαζεψουμε εμεις για  σενα........τωρα που θα μας  γνωρισεις σιγα σιγα , θα καταλαβεις οτι εχουμε ανεπτυγμενο community feeling  :2funny:

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός από όλα τα άλλα, παίρνεις και ναρκωτικά και μάλιστα ληγμένα! Τελειώνει εδώ η κουβέντα, έχεις καταλάβει ότι γίνεσαι γραφικός με αυτά που γράφεις; Καταλαβαίνεις τι γράφεις ή είσαι υπό την επήρεια; Έχεις γράψει 13 ποστ σε μια μέρα λέγοντας πίπες, και εντάξει, στην αρχή μπορεί να εξόργισες τον κόσμο με τα λεγόμενά σου αλλά από δω και πέρα το μόνο που μπορείς να προκαλέσεις πλέον είναι γέλιο...

τραβα γαμησου απλυτο σκατοπρεζονι . φαινεται πως εισαι η πουτανιτσα των μπατσων . τραβα στους φιλους σου να σου παλουκωσουν τον πρωκτο με κανα γκλομπ

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
........διαβασε  ρε καραγκιοζακο  καμια κριτικη για κανα μπουρδελο να πας να ριξεις κανα πουτσο  να   ξελαμπικαρεις  λιγο..........αριστερε της συμφορας επιπεδου Λαζοπουλου , που θες να κανεις και πολιτικη αναλυση  ..............ή  μαλλον  , ασε ξερω την απαντηση σου.........δεν γαμας πουτανες επειδη  εισαι κατα του trafficking  :2funny: :2funny:

Υ.Γ...... αν δεν εχεις λεφτα  , μπορουμε να μαζεψουμε εμεις για  σενα........τωρα που θα μας  γνωρισεις σιγα σιγα , θα καταλαβεις οτι εχουμε ανεπτυγμενο community feeling  :2funny:

στα αρχιδια μου τον εχω γραμμενο τον λαζοπουλο και τον συριζα.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655

Υ.Γ...... αν δεν εχεις λεφτα  , μπορουμε να μαζεψουμε εμεις για  σενα........τωρα που μας  γνωρισεις σιγα σιγα , θα καταλαβεις οτι εχουμε ανεπτυγμενο community feeling  :2funny:

Α!!!Αν αυτο να λεγεται..Στο γαμησι εχουμε αλληλεγγυη

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
τραβα γαμησου απλυτο σκατοπρεζονι . φαινεται πως εισαι η πουτανιτσα των μπατσων . τραβα στους φιλους σου να σου παλουκωσουν τον πρωκτο με κανα γκλομπ

Βρε Deso... Εστω οτι το παλικαρι ειναι ολα αυτα που λες...Νομιζεις οτι κερδιζεις κατι με τις χριστοπαναγιες??Μαλλον οχι..Αν θες απλα να ξεδωσεις κανε κατι αλλο. (εγω προσωπικα ή την παιζω ή γαμαω ή κοπαναω την κιθαρα μου και τα τυμπανα μου. Στις ελευθερες ωρες μου δε και στον σακο του Box μιας που προπονουμαι συστηματικα)
Αν παλι θες να κουβεντιασεις και να διαφωνησεις κανε μας επιδειξη με τον ΛΟΓΟ σου..Οχι ετσι..

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενω οταν οι μπατσοι πυροβολανε 16χρονα ή αοπλους μικροπαραβατες πισωπλατα ειναι μονομαχια αντρα προς αντρα, ετσι ? Κι οταν κοπανανε καμια 10 κανα φοιτητη παλι μονομαχια ειναι ?

Μα γιατί απομόνωσες μόνο αυτό?? Με αδικείς. Εγραψα ότι το ίδιο ισχύει είτε ήταν αστυνομικός είτε ποινικός είτε οτιδήποτε άλλο (δηλαδή αυτός που θα έπεφτε θύμα, δεν κάνω διάκριση μεταξύ μπάτσου ή ανάρχα). Μου κάνουν οι λεβέντες, με καποιο κώδικα τιμής να παρει ο διάολος. Οχι όσοι χτυπάν στα μουλωχτά...Εχω διαβάσει όλες τις προκυρήξεις τους...Να σου πω τη γνώμη μου? Σωστές! Συμφωνώ με κάποια (πχ κατάληψη, αγώνα και μάλιστα με το σημείο περί οργάνωσης οικονομικής των εργατών) εκτός από την επιλογή των δολοφονιών. Το αίμα φέρνει μόνο αίμα. Πραγματι πιστεύεις ότι οι ένοπλες ομάδες που έδρασαν,στα 70'ς κυρίως, φέραν κάποιο αποτελεσμα?  

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[size=40pt]ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ[/size]

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...Εχω διαβάσει όλες τις προκυρήξεις τους...Να σου πω τη γνώμη μου? Σωστές!

....θες να  σου  πω  κι  ενα  στατιστικο που  ενισχυει αυτο που λες ?  Θυμαμαι μετα απο καθε κτυπημα της 17Ν ,  η  εφημεριδα που δημοσιευε την προκηρυξη , γινοταν αναρπαστη.......ολοι  τρεχαμε να διαβασουμε  ποιοι  ειναι  αυτοι  που  τολμησαν να επιτεθουν στον Βαρδηνογιαννη ή στον αρχηγο της ΣΙΑ στην Αθηνα...........τωρα διαβαζω  αυτα  που   γραφει  η ΣΕΧΤΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΩΝ.............ολο αυτο το τυφλο μισος σου προξενει απεχθεια........θυμιζει  σικελικη μαφια   στην  χειροτερη εκδοχη της........εαν αποκαλυφθει καποια μερα οτι ειναι  κοινοι εγκληματιες οπως ο Στεφανακος κι αλλοι νονοι-γκανγκστερ δεν θα μου προξενησει καμια εκπληξη......

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρε Deso... Εστω οτι το παλικαρι ειναι ολα αυτα που λες...Νομιζεις οτι κερδιζεις κατι με τις χριστοπαναγιες??Μαλλον οχι..Αν θες απλα να ξεδωσεις κανε κατι αλλο. (εγω προσωπικα ή την παιζω ή γαμαω ή κοπαναω την κιθαρα μου και τα τυμπανα μου. Στις ελευθερες ωρες μου δε και στον σακο του Box μιας που προπονουμαι συστηματικα)
Αν παλι θες να κουβεντιασεις και να διαφωνησεις κανε μας επιδειξη με τον ΛΟΓΟ σου..Οχι ετσι..

εχεις δικιο. δεν εχω να κερδισω κατι. αυτα που λες ελπιζω να τα ακουσουν και αλλοι.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ μάγκες με το ταπεινό μου μυαλό εκτιμώ οτι η δολοφονία του αστυνομικού
έχει σαν εντολοδόχους και ηθικούς αυτουργούς ξένο κράτος (το εξής ένα δηλαδή...)
και εκτελεστικά όργανα ή τίποτα καμμένα πρεζο-αναρχο-άπλυτα (στύλ ληστών με τα μαύρα
υιού Βούτση) ή τίποτα ελληνόφωνα αλβανοκοσσοβάρια δεύτερης γενιάς.

Κατά τη γνώμη μου τα εκτελεστικά όργανα δεν είναι αυτά που έχουν σημασία.

Σημασία έχει ο σκοπός του ξένου κράτους, που δεν είναι άλλος από την
όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση της Χώρας μας.

Στα πλαίσια αυτά, μου έρχεται στο μυαλό οτι πρόσφατα η Τανσού Τσιλέρ
(το 'ρόδο της Κωνσταντινούπολης' κατά τους προϊσταμένους της στην CIA)
πήρε σύνταξη μετά από 35-αετία υπηρεσίας ...μπούχαχαχα

Η Τανσού Τσιλέρ ήταν η Πρωθυπουργός της Τουρκίας κατά την Κρίση των Ιμίων
μέσω της οποίας κρίσης 'παγιώθηκε' το καθεστώς των 'Γκρίζων Ζωνών' στο Αιγαίο.
Τότε το σκηνικό του θεάτρου ήταν 'στημένο' και προσυμφωνημένο μεταξύ των
Αμερικάνων, της υπαλλήλου τους στην Τουρκία, και του υπαλλήλου τους (?) στην Ελλάδα
ο οποίος μάλιστα τους ευχαρίστησε για την 'σωτήρια' παρέμβασή τους.
Μιλάω για τον κύριο Σημίτη (ή ορθότερα Αβούρη ...του γνωστού...'θρησκεύματος').

Επίσης μου έρχονται στο μυαλό τα γεγονότα που πριν πολλά χρόνια με υπουργό τον
Παπαθεμελή είχαν συλλάβει τυχαία κάπου στα Πατήσια ένα Βανάκι γεμάτο με εκρηκτικές
ύλες και δύο Αμερικάνους Πράκτορες Μέσα (τους οποίους φυγάδευσαν άμεσα).

Η Χώρα μας βρίσκεται σε σημαντική γεωπολιτικά τοποθεσία και υπάρχουν Κολοσσιαία
συμφέροντα Υπερδυνάμεων.

Αυτοί όταν 'στραβώνουν' στέλνουν 'μηνύματα' με 'γεγονότα', είτε αυτά είναι να
κάψουν όλη την Ελλάδα είτε να υποδαυλίσουν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου
(αυτά τα άπειρα 'ηλικιακά στοχευμένα' SMS ποιός τα έστειλε? μήπως οι ίδιοι που
υπέκλεπταν τα κινητά Πρωθυπουργού και λοιπών Πολιτειακών Παραγόντων της Χώρας μας ?
τώρα μέχρι και στο Ιράν 'παίζουν' με twitter & Facebook) είτε να μας 'μαλώνουν' που
έχουμε 'τρομοκρατία και ανασφάλεια' στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά βέβαια ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ από την ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
στον Δημόσιο Τομέα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πάντως οι συγκεκριμένοι οπλοφόροι είναι είτε ηλίθιοι είτε βαλτοί. Όπως και να το δει κανείς βλάπτουν – την χώρα, τους πολίτες της, την υπόθεση του αγώνα που οι ίδιοι επικαλούνται.

Η δεξιά καλώς κάνει και χρησιμοποιεί τον τραγικό χαμό ενός ανθρώπου ως ιδεολογικό και πολιτικό αντιστάθμισμα των γεγονότων γενικευμένης ανομίας του Δεκέμβρη.

Αντικειμενικά όμως ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα ενός ένστολου εργαζόμενου απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εξ’ ορισμού ηρωική πράξη.

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στην Λατινική Αμερική, τουλάχιστον, φέραν και φέρνουν

Ενδιαφέρουσα η άποψη σου...Ταξίδεψες εκεί? Δεν χρειάζεται όμως να μου πεις πού. Εγώ ταξίδεψα (ούτε γω θα σου πω πού) και νομίζω ότι εκτός από ένα απελευθερω-πατριωτικό αίσθημα υπερηφάνιας -που πράγματι υπάρχει- κατά τα άλλα παραμένουν έξω από τις παγκόσμιες εξελίξεις. Οικονομικά κατεστραμμένοι με χαμηλό προσδόκιμο ζωής για άντρες και γυναίκες (σε χώρες όπως Περού, Βολιβία). Γιατί λοιπόν πιστεύεις ότι έδωσε καρπούς το ένοπλο κίνημα?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Επίσης μου έρχονται στο μυαλό τα γεγονότα που πριν πολλά χρόνια με υπουργό τον
Παπαθεμελή είχαν συλλάβει τυχαία κάπου στα Πατήσια ένα Βανάκι γεμάτο με εκρηκτικές
ύλες και δύο Αμερικάνους Πράκτορες Μέσα (τους οποίους φυγάδευσαν άμεσα).

Η

.....μπραβο ρε μαγκα.....για αυτο γουσταρω αυτο το site......συναντας και ψαγμενα ατομα.........το θυμαμαι κι εγω αυτο το περιστατικο....ηταν στην οδο Στουρναρη......σε  τυχαια   εφοδο των αστυνομικων  ,  βρηκαν  στο βαν  οπλα , μουστακια , περουκες , σφαιρες κλπ..........θυμαμαι  τοτε οτι οι εφημεριδες  εγραψαν οτι  συνελαβαν  2  Αμερικανους  υπηκοους......μεσολαβησε  η  Αμερικανικη πρεσβεια  και  τους  φυγαδευσαν  στην  Αμερικη.....

Υ.Γ.....τελικα ο  Σημιτακος μεγαλη γατα........στα  εξωτερικα θεματα τα ειχε κανει πλακακια με Αμερικανους ενω ταυτοχρονα τα επαιρνε κι απο τους Γερμανους(βλ.ΖΙΜΕΝΣ-Τσουκατος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom