Νέα

Ζωνιανά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMPIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως δεν ξέρω τι λες για τους Ανωγειανούς,αλλά επειδή είχα βρεθεί σε έναν γάμο στα Ανώγεια πριν λίγα χρόνια με 2.000 καλεσμένους,κάποια στιγμή φοθήθηκα ότι δεν θα έβγαινα ζωντανός.Όταν είπα σε 2-3 Ανωγειάτες ύψους 1,95 ο καθένας,με τα μαύρα πουκάμισα κ με μούσια σαν του Χριστόδουλου ,ότι είμαι από την Μάνη μου λένε:''ορέ εσύ είσαι παλληκάρι'' και να σου αρχίζουν να μου πετάνε από μακρία τα κρέατα πάνω στο πιάτο,να σου να μου βάζουν κρασί κ να μου λένε ΄΄θα το πιεις όλο΄΄,και μιλα΄με για κρασί 50 βαθμών,και να σου να μου φέρνουν ρις ρακές κ να με απειλούν ότι αν δεν τις πιω δεν φεύγω από κει.Μπορούσα να κάνω διαφορετικά;;;Η δε Φρόσω,είχε γίνει κολυμπυθρόξυλο από το κρασί.Μάλιστα κάποιοι Ανωγιάτες έτρωγαν όχι με πηρούνια,αλλά με κάτι φαλτσέτες και κάτι πεταλούδες.Όταν άρχισαν να πέφτουν και οι κουμπουριές εκεί να δεις τον σκοτεινό να αλλάζει σώβρακο και την Φρόσω στριγκάκι.Μμμμμμμμμμμππππρρρρρρρρρρρρρρρρ :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως δεν ξέρω τι λες για τους Ανωγειανούς,αλλά επειδή είχα βρεθεί σε έναν γάμο στα Ανώγεια πριν λίγα χρόνια με 2.000 καλεσμένους,κάποια στιγμή φοθήθηκα ότι δεν θα έβγαινα ζωντανός.Όταν είπα σε 2-3 Ανωγειάτες ύψους 1,95 ο καθένας,με τα μαύρα πουκάμισα κ με μούσια σαν του Χριστόδουλου ,ότι είμαι από την Μάνη μου λένε:''ορέ εσύ είσαι παλληκάρι'' και να σου αρχίζουν να μου πετάνε από μακρία τα κρέατα πάνω στο πιάτο,να σου να μου βάζουν κρασί κ να μου λένε ΄΄θα το πιεις όλο΄΄,και μιλα΄με για κρασί 50 βαθμών,και να σου να μου φέρνουν ρις ρακές κ να με απειλούν ότι αν δεν τις πιω δεν φεύγω από κει.Μπορούσα να κάνω διαφορετικά;;;Η δε Φρόσω,είχε γίνει κολυμπυθρόξυλο από το κρασί.Μάλιστα κάποιοι Ανωγιάτες έτρωγαν όχι με πηρούνια,αλλά με κάτι φαλτσέτες και κάτι πεταλούδες.Όταν άρχισαν να πέφτουν και οι κουμπουριές εκεί να δεις τον σκοτεινό να αλλάζει σώβρακο και την Φρόσω στριγκάκι.Μμμμμμμμμμμππππρρρρρρρρρρρρρρρρ :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Ρε ....μη μασάς !
Τυπική Κρητική φιλοξενία σου πρόσφεραν οι άνθρωποι...το μαχαίρι με το οποίο τρώνε το κρέας...ειναι συνηθισμένο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έπρεπε να δεις την φάτσα της Φρόσως όταν της έδιναν με την φαλτσέτα να φάει κρέας κ να της λέει ο Κρητίκαρος ΄΄ΦΑΕ,ΦΑΤΟ ΟΛΟ΄΄. :idiot: :uglystupid:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έπρεπε να δεις την φάτσα της Φρόσως όταν της έδιναν με την φαλτσέτα να φάει κρέας κ να της λέει ο Κρητίκαρος ΄΄ΦΑΕ,ΦΑΤΟ ΟΛΟ΄΄. :idiot: :uglystupid:

Άσε μη μου λές....και που να σου πώ πόσες "κούπες" (νεροπότηρα) από το παλιό κρασί που λές έχω κατεβάσει....προκειμένου να μην ρεζιλευτώ !!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε μπας και τους έδειξες την φωτογραφία απο την παραλία?  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Μιας και έχει γυρίσει η κουβέντα σε πιο σωστές κατευθύνσεις θέλω να ρωτήσω το εξής.
Προχθές ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε άλλη μια "αποκάλυψη" για έναν βουλευτή που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης σε έμπορο ναρκωτικών, ο οποιός πυροβόλησε και αστυνομικό την ώρα της σύλληψης. Καμιά σχέση με την Κρήτη και οι δυο τους. Λόγω των ημερών δεν έχει ακουστεί κανένα σχόλιο απο βουλευτές, κόμματα και πάει λέγοντας. Τι νομίζετε λοιπόν οτι θα πάθει ο εμπλεκόμενος, όπως θεωρείτε, βουλευτής της Κρήτης που, όπως επίσης θεωρείτε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχε συμμετοχή σε "διάφορες" δραστηριότητες?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Βρήκανε και την αιτία των μεγάλων πυρκαγιών στην Πελλοπόνησο το καλοκαίρι!Λένε ότι τα κάψανε για να μην εντοπισθούν παρόμοιες περιοχές με τα Ζωνιανά που είχαν μπει στο στόχαστρο από τους μπάτσους!Ότι κατέβει στο κεφάλι του καθενός το λέει! :headbang:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Μια διαφορετική προσεγγιση του θέματος.
Εγω καταγωμαι απο Χανιά και ξέρω την νοοτροπία κατω.
Η ουσια των γεγονοτων:
Με τις φωτιες τις πελοποννήσου κάηκαν παρα πολλες φυτείες.Αυτό έκανε καλό στους Ζωνιανούς(και σε αλλες περιοχες)
καθώς αυξήθηκε ο τζίρος τους.Ομως οι μπάτσοι βγηκαν εκτος κόλπου στην αύξηση του τζιρου αλλα και το οτι ξεπεταχτηκαν  και νεοι καλλιεργητες(λογω αυξησης της ζητησης) ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ. Ετσι είπαν να αποκαταστησουν τα ΜΕΡΙΔΙΑ...οχι την τάξη.Ομως επείδη και οι ιδιοι δεν τα βρισκούν στο δικό τους μοιρασμα..καποιοι τους καρφώσαν και οι Ζωνιανοι τους
περίμεναν.με μια διαφορα...Περιμεναν για ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.Αν ηθελαν, απο τους 43 δεν θα ειχε μείνει ΚΑΝΕΙΣ.Οποιος γνωρίζει την περιοχη,εγω τουλαχιστον την ξερω, ΔΕΝ ΓΛΥΤΏΝΕΙΣ και ας λενε τα καναλια βλακείες.Δευτερον, ιδιοι οι μπατσοι λενε οτι 10 λεπτα πριν μαθαμε τον σκοπο της αποστολης!!!!
Ποιον κοροιδεύουν?Τουλαχιστον οχι εμενα.
Ο καθενας απο ΕΣΑΣ μπορει να παρει οποιο μέρος θελει.Η ΗΘΙΚΗ είναι ΑΤΟΜΙΚΗ ,οχι κοινωνική..
αλλα να ξέρει ακριβως τα γεγονοτα και να κρινει.
Αυτα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρήκανε και την αιτία των μεγάλων πυρκαγιών στην Πελλοπόνησο το καλοκαίρι!Λένε ότι τα κάψανε για να μην εντοπισθούν παρόμοιες περιοχές με τα Ζωνιανά που είχαν μπει στο στόχαστρο από τους μπάτσους!Ότι κατέβει στο κεφάλι του καθενός το λέει! :headbang:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μάλλον αυτή είναι καλύτερη απάντηση. Ποιός το είπε πάλι αυτό??

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους.
Μια διαφορετική προσεγγιση του θέματος.
Εγω καταγωμαι απο Χανιά και ξέρω την νοοτροπία κατω.
Η ουσια των γεγονοτων:
Με τις φωτιες τις πελοποννήσου κάηκαν παρα πολλες φυτείες.Αυτό έκανε καλό στους Ζωνιανούς(και σε αλλες περιοχες)
καθώς αυξήθηκε ο τζίρος τους.Ομως οι μπάτσοι βγηκαν εκτος κόλπου στην αύξηση του τζιρου αλλα και το οτι ξεπεταχτηκαν  και νεοι καλλιεργητες(λογω αυξησης της ζητησης) ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ. Ετσι είπαν να αποκαταστησουν τα ΜΕΡΙΔΙΑ...οχι την τάξη.Ομως επείδη και οι ιδιοι δεν τα βρισκούν στο δικό τους μοιρασμα..καποιοι τους καρφώσαν και οι Ζωνιανοι τους
περίμεναν.με μια διαφορα...Περιμεναν για ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.Αν ηθελαν, απο τους 43 δεν θα ειχε μείνει ΚΑΝΕΙΣ.Οποιος γνωρίζει την περιοχη,εγω τουλαχιστον την ξερω, ΔΕΝ ΓΛΥΤΏΝΕΙΣ και ας λενε τα καναλια βλακείες.Δευτερον, ιδιοι οι μπατσοι λενε οτι 10 λεπτα πριν μαθαμε τον σκοπο της αποστολης!!!!
Ποιον κοροιδεύουν?Τουλαχιστον οχι εμενα.
Ο καθενας απο ΕΣΑΣ μπορει να παρει οποιο μέρος θελει.Η ΗΘΙΚΗ είναι ΑΤΟΜΙΚΗ ,οχι κοινωνική..
αλλα να ξέρει ακριβως τα γεγονοτα και να κρινει.
Αυτα
+100.000.000.000.000.000.000.000

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα μάλιστα, Ευτυχώς που μοιράζεται μεγαλοφώνος τις :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: μαζί μας.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά ρε παιδιά, ΠΑΣΟΚοι και πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών δεν υποτίθεται ότι έβαλαν τις φωτιές για να χάσει ο Καραμανλής;
:think:
Ε μα είσαι και εσύ!!!!!!!!!!!!!!!
Απο που θα πληρωθούν οι ξένοι πράκτορες???
Τι δηλαδή, στο πηγάδι κατούρησαν αυτοί? Να μην πάρουν το κατιτίς τους??

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Και κατά τα άλλα η μαλακία πάει σύννεφο σε μερικούς.

Βλέπω και ακούω κρητίκαρους κουραδόμαγκες με μαγκιά κλανιά και κώλο φιλιστρίνι που περηφανεύονται σαν τα κοκόρια για το πόσο «άντρες» είναι οι κρητικοί και πόσο τσαμπουκάδες και πόσο βαρβατίλα έχουν επάνω τους και ότι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και με τα όπλα τους και την μπρουταλίλα τους έχουν κάνει την κρήτη αυτόνομο κράτος και με πιάνουν τα γέλια...

Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που έγινε στην κρήτη δεν τιμάει αλλά ξεφτιλίζει την φήμη των κρητικών.

Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η μαγκιά και ο ανδρισμός δηλώνεται με το πόσα όπλα έχει κάποιος και πόσο εύκολα ρίχνει μπαλωθιές, να μοιραστώ μαζί τους ορισμένα περιστατικά που έζησα στο στρατό με 2 κατά τα άλλα «κρητίκαρους» που βλέπανε όπλα και τους έτρεχαν τα σάλια, είχαν μαζί τους super επαγγελματικά εργαλεία καθαρισμού όπλων (όχι το κορδόνι και το πανάκι μου μας έδιναν εμάς), είχαν τα όπλα τους στην πένα, πήγαιναν το βράδυ στην σκοπιά ντυμένοι Rambo και παρακαλούσαν να γίνει κάτι που θα τους δώσει την αφορμή να οπλίσουν και να πυροβολήσουν και κατά τα άλλα ο ένας από τους δύο είχε πιπώσει όλους τους πάλιουρες και τα παλιοσείρια ενώ του άλλου του είχαν ξεκωλιάσει το κωλάντερο οι κωλομπαράδες της μονάδας. Να χαίρεστε τα όπλα σας λουκριτίες...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά μην τα λές έτσι απότομα. Η πλειοψηφία δεν είναι έτσι.

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω μεγαλώσει στη περιοχή του ρεθύμνου, αλλα απο ότι έχω ακούσει και απο ότι έχω δει καταλαβαίνω πως ότι και να γίνει απο τη πλευρά του κράτους ή απο οποιονδήποτε άλλο δε πρόκητε να αλλάξει κάτι.... Αυτα που γινονται εκει είναι γνωστά σε όλους αλλα κανεις δε κάνει τπτ, ουτε θα καταφέρει ποτέ να κάνει για λόγους που είναι ευνόητους. Είναι κάτι σαν την οδό μενάνδρου και σοφοκλέους στην Αθήνα που όλοι γνωρίζουν τι γίνεται εκει αλλα ποτε αυτο δε πρόκητε να αλλαξει...
Υ.Γ Οσο για τη φιλοξενία με αυτον τον τρόπο πιστεύουν πως θα σε ευχαριστήσουν, οι περισσότεροι κρητικοί έτσι κάνουν μη σου φένεται περίεργο!

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με τα νυφικα πως τα πανε εκει;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τη συμπαράστασή μου στο Μεντεγίν & στα Ζωνιανά.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.702
Πόντοι
12.056
Παμπλο Εσκομπαρ ζεις εσυ μας οδηγεις.. :rockon: :rockon:

η

Μανουσο Εσκομπαρακη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όλο κοτσάνες πετάς.Πάνω στην μηχανή συνέχεια πήραν τα μυαλά σου αέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom