...και εγώ παιδιά επειδή βαριέμαι ακόμα περισσότερο, μου την έχει δώσει που η λεβεντομαλακία των Κρητικών περνιέται για λεβεντιά, που η θρασυδειλία και ο ψευτοτσαμπουκάς περνιούνται για παληκαριά. Λεβέντης και έμπορος ναρκωτικών και όπλων δε γίνεται. Αλλά θα μου πεις σήμερα όλα γίνονται. Όχι επειδή τους έγλειφε ο Παπανδρέου (άλλος μέγας λεβέντης) το 80 και κονόμησαν όλοι εκεί κάτω, μας πουλάνε και μούρη. Άι σιχτίρ μαμόθρευτοι ψευτόμαγκες, και μάθετε να μιλάτε και Ελληνικά να σας καταλαβαίνουμε οι υπόλοιποι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζωνιανά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMPIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
...και εγώ παιδιά επειδή βαριέμαι ακόμα περισσότερο, μου την έχει δώσει που η λεβεντομαλακία των Κρητικών περνιέται για λεβεντιά, που η θρασυδειλία και ο ψευτοτσαμπουκάς περνιούνται για παληκαριά. Λεβέντης και έμπορος ναρκωτικών και όπλων δε γίνεται. Αλλά θα μου πεις σήμερα όλα γίνονται. Όχι επειδή τους έγλειφε ο Παπανδρέου (άλλος μέγας λεβέντης) το 80 και κονόμησαν όλοι εκεί κάτω, μας πουλάνε και μούρη. Άι σιχτίρ μαμόθρευτοι ψευτόμαγκες, και μάθετε να μιλάτε και Ελληνικά να σας καταλαβαίνουμε οι υπόλοιποι.
Και εσεις οι Αθηναιοι βγαλτε τις ψωλες απο τον κολο σας και μετα ελάτε να μιλήσετε για λεβεντια..Αντε τωρα γεματο gayoules ειναι η πανω Ελλάδα και μιλάτε.Ελα να τα πεις αυτα εδω κατω Κρητη αν εισαι τοσο μαγκας και θα φας καλά...
Αντε τωρα γιατι το γαμησατε το θεμα...Λες και μονο στην κρητη γινεται η διακινιση ναρκωτικων και η πορνεια...Η αθηνα ειναι καθαρη,,,
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάντως και χωρίς παρεξήγηση από τους σοβαρούς ανθρώπους cretan335 και KRITIKO25, το ανέκδοτο για παλικάρια-που-πονάν και το πραγματικό γεγονός από "Κρητικούς" της Κρήτης έγινε.
Άρα όσο για ψωλές σε κώλους,ε, κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί...
ΥΓ. Δύο άτομα εδώ μέσα δε σας δημιουγρούν ένα deja-vu απαντήσεων hrys a.k.a thefilos a.k.a petros pelekanos κλπ;
ΥΓ. Δύο άτομα εδώ μέσα δε σας δημιουγρούν ένα deja-vu απαντήσεων hrys a.k.a thefilos a.k.a petros pelekanos κλπ;
Το ανέκδοτο το ξέρει πια όλος ο κόσμος. Μάλιστα, εδώ κάτω, το λέμε για Ανωγειανούς που είναι γείτονες των Ζωνιανών. Αλλά αυτό το πραγματικό γεγονός δεν το ξέρω....Πάντως και χωρίς παρεξήγηση από τους σοβαρούς ανθρώπους cretan335 και KRITIKO25, το ανέκδοτο για παλικάρια-που-πονάν και το πραγματικό γεγονός από "Κρητικούς" της Κρήτης έγινε.
Και εσεις οι Αθηναιοι βγαλτε τις ψωλες απο τον κολο σας και μετα ελάτε να μιλήσετε για λεβεντια..Αντε τωρα γεματο gayoules ειναι η πανω Ελλάδα και μιλάτε.Ελα να τα πεις αυτα εδω κατω Κρητη αν εισαι τοσο μαγκας και θα φας καλά...
Αντε τωρα γιατι το γαμησατε το θεμα...Λες και μονο στην κρητη γινεται η διακινιση ναρκωτικων και η πορνεια...Η αθηνα ειναι καθαρη,,,
Κωστάκη το επιπεδάκη είναι χαμηλάκη...Και εσεις οι Αθηναιοι βγαλτε τις ψωλες απο τον κολο σας και μετα ελάτε να μιλήσετε για λεβεντια..Αντε τωρα γεματο gayoules ειναι η πανω Ελλάδα και μιλάτε.Ελα να τα πεις αυτα εδω κατω Κρητη αν εισαι τοσο μαγκας και θα φας καλά...
Επισκέπτης
- ειδικοι φρουροι!!!
Όχι επειδή τους έγλειφε ο Παπανδρέου (άλλος μέγας λεβέντης) το 80 και κονόμησαν όλοι εκεί κάτω, μας πουλάνε και μούρη.
Κι εδώ ο Παπανδρέου φταίει;Ε ρε αυτός ο άνθρωπος!!
Ε ναι,σε ομιλία του Μητσοτάκη-αν δεν κάνω λάθος-είχαν δέσει τα γαϊδούρια,και μόλις άρχισε να μιλάει,αμόλησαν μια γαϊδούρα κι έγινε χαμός!!!!Ο Μητσοτάκης έπαιρνε τ'αρχίδια του στην Κρήτη!
Επισκέπτης
εχει πολυ πραμα η κρητη αδερφε...ασε η καλαματα...εχουμε κ στις αποθηκες...
kritikos34
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παλικαριά ποιος απο εσας που μιλαει εχει ερθει στην Κρητη????
edit AssFiller :τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες
Note AssFiller: η γραφή μας μόνο σε ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ
edit AssFiller :τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες
Note AssFiller: η γραφή μας μόνο σε ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ
Επισκέπτης
εγω ερχομαι κρητη καθε χρονο....δουλευω με την κρητη...εχω συγγενεις στην κρητη...κατι αλλο κρητικε ??
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
οσο για την μαγγια των κρητηκων ειναι μεχρι το λιμανι μετα οι αλλαζη η συμπεριφορα.............ρε παλικαριά ποιος απο εσας που μιλαει εχει ερθει στην Κρητη????
Επισκέπτης
φιλε geopon αυτα ειναι θεωριες....ολη η νυχτερινη αθηνα μυριζει κρητη...
Εχετε δει κατι αυτοκινητα που εχουν απο πισω αυτοκολλητο το νησι της Κρητης / εμενα αυτο μου κανει κλανια - μαγκια / και εγω ρε φιλε ειμαι απο τα Τρικαλα τα Τρια Στενα δεν το δειχνω ....
Θα απαντήσω σε αυτο και μόνο σε αυτό. ΝΑΙ εχω την λεβεντογέννα αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο μου. ΝΑΙ έχω κρεμασμένο το κεφαλομάντηλο στον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Ναι εχω την ΚΡΗΤΗ σε φωτογραφία στο κινητό μου. ΟΧΙ για λόγους μαγκιάς αλλά μόνο και μόνο για να την βλέπω και να θυμάμαι το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα.ΑΝ έχει κάποιος πρόβλημα με αυτό πρόβλημα του. Ας βάλει και εκείνος τα Τρίκαλα τη Λάρισα η από όπου αλλού είναι. Όποιος έχει πάει στο εξωτερικό Δεν χαίρεται να βλέπει την ελληνική σημαία???????
Επισκέπτης
ζηλευουν αδερφε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 160
- Εμφανίσεις
- 6K
?
- Απαντήσεις
- 304
- Εμφανίσεις
- 14K