Νέα

Ζωνιανά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMPIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πονανε τα παλικαρια  ω ρε μανολιο?????

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
Βρήκατε ευκαιρία να εκδηλωθείτε μερικοι ε????????????

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Από ότι μαθαίνω ....η αστυνομία τελικά έχει μπει στο χωριό
Γίνεται έρευνα σε σπίτια, παρουσία εισαγγελέα. (Όχι πως θα βρούν τίποτα τώρα πια).
Τουλάχιστον έσπασε το άβατο.
Έχουν γίνει για την ώρα 12 προσαγωγές υπόπτων.
Λέτε τίποτα να αλλάξει ;

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το σώβρακο αλλιώς...............

Κοίτα....έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου (αλλά πολύ πίσω μιλάμε)...μια αμυδρή ελπίδα.
Μόνο και μόνο γιατί οι εώς τώρα προστάτες....ξεφωνήθηκαν δημόσια...όπως και η ανάμιξη τους στις τοπικές εκλογές....και λογικά τώρα θα λουφάξουν.
Ποιός θα τους προστατέψει τώρα ;;

θα μου πέιτε βέβαια...με τόσο χρήμα που έχουν μαζέψει (ναρκοντόλλαρς )...απλά θα αρχίσουν να λαδώνουν...χωρίς κάλυψη πλέον  απο πολιτικούς.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κοίτα....έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου (αλλά πολύ πίσω μιλάμε)...μια αμυδρή ελπίδα.
Μόνο και μόνο γιατί οι εώς τώρα προστάτες....ξεφωνήθηκαν δημόσια...όπως και η ανάμιξη τους στις τοπικές εκλογές....και λογικά τώρα θα λουφάξουν.
Ποιός θα τους προστατέψει τώρα ;;

θα μου πέιτε βέβαια...με τόσο χρήμα που έχουν μαζέψει (ναρκοντόλλαρς )...απλά θα αρχίσουν να λαδώνουν...χωρίς κάλυψη πλέον  απο πολιτικούς.

Φίλε, κανένα ξεφώνημα δεν έγινε. Κάτι πήγαν να κάνουν τα τοπικά κανάλια αλλά οι δυνατότητες τους, όπως και η εμβέλεια τους, είναι πολύ περιορισμένες. Τα Αθηναϊκά άστα καλύτερα.
Δεύτερο, ας μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον ένα και ξεχνάμε οτι στο σύνολο τους όλοι έχουν χεσμένη τη φωλιά.
Αυτούς που συλλαμβάνουν τώρα να τους περιμένεις σε λίγες ώρες έξω ή το πολύ σε δυο-τρείς μέρες το πολύ. Οτι έπρεπε, και όποιος, να κρυφτεί ήδη βρίσκεται στον Ψηλορείτη.
Είναι πάντως μια άρχη.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Χαλασε και ο καιρος. Ολγα ασε τις μαλακιες και πλεξε καμια φανελα για τα παλικαρια.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε, κανένα ξεφώνημα δεν έγινε. Κάτι πήγαν να κάνουν τα τοπικά κανάλια αλλά οι δυνατότητες τους, όπως και η εμβέλεια τους, είναι πολύ περιορισμένες. Τα Αθηναϊκά άστα καλύτερα.
Δεύτερο, ας μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον ένα και ξεχνάμε οτι στο σύνολο τους όλοι έχουν χεσμένη τη φωλιά.
Αυτούς που συλλαμβάνουν τώρα να τους περιμένεις σε λίγες ώρες έξω ή το πολύ σε δυο-τρείς μέρες το πολύ. Οτι έπρεπε, και όποιος, να κρυφτεί ήδη βρίσκεται στον Ψηλορείτη.
Είναι πάντως μια άρχη.

Έχεις λάθος φίλε μου ότι δεν ακούστηκε Πανελλαδικά !

Το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ : Κρατικός, Πανελλαδική εμβέλεια.
Καλεσμένος ο Κώστας Σχοινάς...που έπεσε θύμα των μαγειρεμάτων του γνωστού Βαρώνου .

Καλαμίτσης : Κύριε Σχοινά, μόνο σε σας δε φέραμε γούρι...όποιον άλλο βγάλαμε στον αέρα ...εξελέγη.....μα τι έγινε με σας ;;; Πως κι έτυχε όλοι οι ψηφοφόροι σας να ψηφίζουν άκυρο ;;;

Σχοινάς: Θα μου επιτρέψετε να πω πως εκτός από την συγκάληψη και ανοχή των παρανομιών απο γνωστούς πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας, η επίδραση της κατάστασης αυτής (πελατειακές σχέσεις πολιτικών με ψηφοφόρους)...φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές.
Να σας θυμίσω βέβαια πως εκκρεμεί εκλογοδικείο.

Καλαμίτσης : Ε, καλά τώρα...και τι πως εκκρεμεί ;

Σχοινάς :................

Καλαμίτσης : Και πόσους ψήφους πήρατε κ.Σχοινά στα χωριά της γνωστής περιοχής ; (Μυλοπόταμος)

Σχοινάς : Είχαμε μεγάλη άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη υποψηφιότητα μου τις περασμένες εκλογές. Αλλά  θα έλεγα μάλλον .....μείον 1500 !

Εκεί να σας πώ ότι πραγματικά ξεκολώθηκα στο γέλιο !

Ομοίως η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα των Ζωνιανών, και στην κάλυψη που παρείχαν πολιτικά πρόσωπα στους κατά καιρούς δράστες....και σας την μεταφέρω όπως την θυμάμαι...οπότε μπορεί και κάτι να μην είναι απόλυτα ακριβές.
Η ουσία όμως είναι όπως την μεταφέρω.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ουπς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είπε τέτοια πράγματα?
Πάντως το εν λόγω παλικάρι φαίνεται να έχει προοπτικές. Μακάτι το εκλογοδικείο......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έχεις λάθος φίλε μου ότι δεν ακούστηκε Πανελλαδικά !

Το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ : Κρατικός, Πανελλαδική εμβέλεια.
Καλεσμένος ο Κώστας Σχοινάς...που έπεσε θύμα των μαγειρεμάτων του γνωστού Βαρώνου .

Καλαμίτσης : Κύριε Σχοινά, μόνο σε σας δε φέραμε γούρι...όποιον άλλο βγάλαμε στον αέρα ...εξελέγη.....μα τι έγινε με σας ;;; Πως κι έτυχε όλοι οι ψηφοφόροι σας να ψηφίζουν άκυρο ;;;

Σχοινάς: Θα μου επιτρέψετε να πω πως εκτός από την συγκάληψη και ανοχή των παρανομιών απο γνωστούς πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας, η επίδραση της κατάστασης αυτής (πελατειακές σχέσεις πολιτικών με ψηφοφόρους)...φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές.
Να σας θυμίσω βέβαια πως εκκρεμεί εκλογοδικείο.

Καλαμίτσης : Ε, καλά τώρα...και τι πως εκκρεμεί ;

Σχοινάς :................

Καλαμίτσης : Και πόσους ψήφους πήρατε κ.Σχοινά στα χωριά της γνωστής περιοχής ; (Μυλοπόταμος)

Σχοινάς : Είχαμε μεγάλη άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη υποψηφιότητα μου τις περασμένες εκλογές. Αλλά   θα έλεγα μάλλον .....μείον 1500 !

Εκεί να σας πώ ότι πραγματικά ξεκολώθηκα στο γέλιο !

Ομοίως η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα των Ζωνιανών, και στην κάλυψη που παρείχαν πολιτικά πρόσωπα στους κατά καιρούς δράστες....και σας την μεταφέρω όπως την θυμάμαι...οπότε μπορεί και κάτι να μην είναι απόλυτα ακριβές.
Η ουσία όμως είναι όπως την μεταφέρω.

Πάντως ο Σχοινάς ήρθε πρώτος στις τελευταίες εκλογές στην Κοινότητα Ζωνιανών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που υπάρχουν στο site της Νομαρχίας Ρεθύμνου ο Σχοινάς στα δύο εκλογικά τμήματα πήρε 268 ψήφους έναντι 220 της Κεφαλογιάννη. Πρακτικά 1 στους 3 ψήφησε Σχοινιά.

Η δε ΝΔ πήρε 60% και το ΠΑΣΟΚ 38%. Αυτά είναι ποσοστά δικομματισμού.
Ούτε ένας δεν ψήφισε λευκό, τόσο σίγουροι ήταν όλοι.

Α, και ο Συνασπισμός πήρε μόνον 1 ψήφο σε όλο το χωριό, οπότε δεν μπορούν να βγούνε οι γνωστοί και να πούνε ότι ο Αλαβάνος τους υπεκίνησε και τους περιέθαλψε.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ναι ναι, υπογράψτε όλοι να γεμίσει η λίστα.
Και μετά οι άξεστοι χωριάτες που ζουν ακόμα στις σπηλιές και συννενοούνται με την διάλεκτο των ούγκα - ούγκα και μετράνε τον ανδρισμό τους με μονάδα μέτρησης το πόσες μπαλωθιές έριξαν μέσα στην ώρα (bals per hour ή bals/hour ή bph), θα κάτσουν αναπαυτικά στον βράχο έξω από την σπηλιά τους, θα ανοίξουν το laptop τους, θα συνδεθούν στο Internet με Wifi από το access point που έχουν στο βουνό και θα δούν το blog με τις χιλιάδες υπογραφές οπότε θα τους πιάσει μια στεναχώρια, μια λύπηση και θα παραδώσουν αμέσως τα όπλα τους.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
θα κάτσουν αναπαυτικά στον βράχο έξω από την σπηλιά τους, θα ανοίξουν το laptop τους, θα συνδεθούν στο Internet με Wifi από το access point που έχουν στο βουνό
:think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι η σπηλιές του Ψηλορείτη δεν έχουν τέτοιες παροχές? Πως θα συνεννοηθούν τα παιδιά με το εξωτερικό για τις παραγγελιές?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Θα μπορούσαν την παραγωγή να την κάνουν λάδι για καυστήρες...αλλά δεν τους τοχουνε πει ακόμη. (Είναι παράνομη και η καλλιεργεια βλέψ)

Λάρισα Whiplash Πάντα θαμαι Δίπλασ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ναι ναι, υπογράψτε όλοι να γεμίσει η λίστα.
Και μετά οι άξεστοι χωριάτες που ζουν ακόμα στις σπηλιές και συννενοούνται με την διάλεκτο των ούγκα - ούγκα και μετράνε τον ανδρισμό τους με μονάδα μέτρησης το πόσες μπαλωθιές έριξαν μέσα στην ώρα (bals per hour ή bals/hour ή bph), θα κάτσουν αναπαυτικά στον βράχο έξω από την σπηλιά τους, θα ανοίξουν το laptop τους, θα συνδεθούν στο Internet με Wifi από το access point που έχουν στο βουνό και θα δούν το blog με τις χιλιάδες υπογραφές οπότε θα τους πιάσει μια στεναχώρια, μια λύπηση και θα παραδώσουν αμέσως τα όπλα τους.

www.timetrackerstees.com/images/expertsagree.jpg]Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι αυτή.[/url]
Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις :rockon:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
και για του λόγου το αληθές...
Τώρα με τα όπλα και τις μαλακίες του κάθε πέτσακα κει κάτω, γνωστό το τι πρέπει να γίνει. Λεπίδι, αυστηρότατος έλεγχος οπλοφορίας, αδειών, ούτε φυσίγγι να μην ξαναπουληθεί. Ας κυνηγιούνται με γιαταγάνια και χασαπομάχερα/ σφεντόνες.

Από την άλλη, η Σούδα είναι κοντά (σταθερη πελατεία) και οι ξένοι τρωγλοτουρίστες αφήνουν ένα καλό εισόδημα που πάει και στους τοπικούς άρχοντες και τους υπόλοιπους σφουγγοκωλάριους τους.
Η πλάκα ήταν με τους τσουσμπάδες που αφού κάνανε την γκέλα και έπεσε δημοσιότητα στο θέμα αποφασίζουν για επιτήρηση-επιχείρηση που έχει γίνει βούκινο και έχει 100% αποτυχία πριν αρχίσει. Άντε να πιάσουν τους Αυτοφοράκηδες που θα πάρουν κι αυτοί μερικούς μισθούς στα κάγκελα.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον παιδια βαριεμαι να διαβασω ολα τα ποστ σας... εγω θα σας πω κατι οτι απο πορνεια ναρκωτικα και οπλα (και τελος καταπατησεις μεγαλων ορεινων εκτασεων) καποιοι εχουν θησαυρησει στην κρητη... αυτοι το κανουνε με την ανοχη των πολιτικων αφου εχουν μεγαλες οικογενειες και πολλους ψηφους... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom