Επισκέπτης
φιλε κρητικε...γραψε οποιον χαλαει τη μερα σου στα @@ σου....
Τι λες ρε φιλε?τι λογικη ειναι αυτη?οι νομοι γιατι υπαρχουν?Και στο κατω κατω ο καθε ενας παιρνει ενα οπλο και καθαριζει χωρις καμια σημαντικη αφορμη.κανονικα πρεπει να μαζευτουν τα οπλα απο την κρητη,ετσι δεν θα αρπαζει ο καθε ενας το οπλο να καθαρισει τον αλλον γιατι τον εβρισε.Οσον αφορα τα Ζωνιανα κανονικα επρεπε να ριξουν στο ψαχνο οι αστυνιμικοι και οχι να το σκασουν.οσο για τα οπλα...μαγκια τους...σπανια σκοτωνεται αθωος εκει κατω....παντα κατι εχει κανει οποιος ειναι νεκρος...
Τι λες ρε φιλε?τι λογικη ειναι αυτη?οι νομοι γιατι υπαρχουν?Και στο κατω κατω ο καθε ενας παιρνει ενα οπλο και καθαριζει χωρις καμια σημαντικη αφορμη.κανονικα πρεπει να μαζευτουν τα οπλα απο την κρητη,ετσι δεν θα αρπαζει ο καθε ενας το οπλο να καθαρισει τον αλλον γιατι τον εβρισε.Οσον αφορα τα Ζωνιανα κανονικα επρεπε να ριξουν στο ψαχνο οι αστυνιμικοι και οχι να το σκασουν.
και εσυ ποιος εισαι ρε φιλε για να τιμωρισεις τον αλλον?Καλά σου λεει..Οποιος εχει λερωμενει την φωλια του τρωει σφαιρες...Και στην τελικι πανω εχετε τους ψυχακηδες με τα οπλα που σκοτωνουν οποιον 8ελουν.Πχ Αγρινιο που εφαγε ενας χωριατης 5-6 κυνηγους...
Θα απαντήσω σε αυτο και μόνο σε αυτό. ΝΑΙ εχω την λεβεντογέννα αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο μου. ΝΑΙ έχω κρεμασμένο το κεφαλομάντηλο στον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Ναι εχω την ΚΡΗΤΗ σε φωτογραφία στο κινητό μου. ΟΧΙ για λόγους μαγκιάς αλλά μόνο και μόνο για να την βλέπω και να θυμάμαι το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα.ΑΝ έχει κάποιος πρόβλημα με αυτό πρόβλημα του. Ας βάλει και εκείνος τα Τρίκαλα τη Λάρισα η από όπου αλλού είναι. Όποιος έχει πάει στο εξωτερικό Δεν χαίρεται να βλέπει την ελληνική σημαία???????
Σωστος.ασε που ριχνουν η πισωπλατα η σε αοπλους.Αυτη ειναι η μαγκια τουςΣυμφωνω ρε φιλε αλλα γιατι μονο οι Κρητικοι βαζουν αυτοκολλητα με το νησι τους στο αυτοκινητο ???? / δεν εχω δει ποτε αυτοκινητο με αυτοκολλητο ας πουμε του νομου Μαγνησιας / γιατι μονο οι Κρητικοι το κανουν αυτο ???? / πες οτι θες αλλα η απαντηση ειναι μια : ΚΛΑΝΙΑ - ΜΑΓΚΙΑ / δεν χαρακτηριζω συλληβδην τους Κρητικους κλανια - μαγκια αλλα αν στην Ελλαδα υπαρχουν 10 κουραδομαγκες οι 7 θα ειναι απο την Κρητη .....
και εσυ ποιος εισαι ρε φιλε για να τιμωρισεις τον αλλον?
και επισης εχουν φαει κοσμο.αυτο γιατι δεν το λες?Ειπα εγω για τιμωριες?Απλα λεω χαλαρωστε λιγακι με την Κρητη γιατι πανω γινονται χειροτερα...Κανατε 8εμα τους χωριατες που καλλιεργουν χασισακι για να το καπνισετε τα χαιβανια της Αθηνας...
και επισης εχουν φαει κοσμο.αυτο γιατι δεν το λες?
ΛΟΟΟΟΟΟΟΛ.Ναι σε μαρανε η αδικια του κοσμου..Εχουμε αιματοκυλιση ολη την Ελλάδα...χαχα ναι ναι ειμαστε η Κολομβία...Ρε δεν χαλαρωνετε μερικοι λιγο?
Για να δούμε και τι βρήκε η έρευνα της αστυνομίας στα Ζωνιανά:
"Διενεργήθηκαν εννέα κατ' οίκον έρευνες, παρουσία Εισαγγελικών και Δικαστικών Λειτουργών.
Εντοπίσθηκαν, σε μικρή απόσταση από τον οικισμό Ζωνιανά, δυο φυτείες με 45 και 13 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης αντίστοιχα.
Ανεβρέθηκαν τρία προσφάτως καμένα οχήματα, τα οποία είχαν κλαπεί από την περιοχή του Ηρακλείου, καθώς και πέντε μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, που είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές".
Τα @@ρια τους δηλαδή, όταν οι δάσκαλοι αρνούνται να υπηρετήσουν στα Ζωνιανά γιατί ακόμη και οι μαθητές του δημοτικού οπλοφορούν.
Το καλό είναι ότι αν κανένας χάσει το αυτοκίνητο του στο Ηράκλειο ξέρει που θα το βρεί. Για να το πάρει πίσω λίγο δύσκολο.
Τώρα γιατί πρέπει να κλέβουν και αμάξια όταν ο 24χρόνος από τον οποίο ξεκίνησε ολόκληρη η ιστορία οδηγούσε Πόρσε όταν τον σταμάτησαν μόνον στα πλαίσια της μαγκιάς εξηγείται. Πάντως είχαν ξεφύγει τελείως, άκου με Πόρσε και να κουβαλέι 1,5 κιλό φούντα και 130 γραμμάρια κόκα.
Οι Ελληνες που εχουν καποια προσοντα και φιλοδοξιες πρεπει να την κανουν για εξω και να αφησουν εδω τους Αλβανους και τους μετριους Ελληνες να βραζουν στο ζουμι τους. Πραγματικα πιστευω οτι ζουμε στη πιο μπουρδελο και αδικη χωρα του "δυτικου πολιτισμου".
Ναι καλα οι μισοι ειναι βλαχοι και απολιτιστοι αλλα δεν λεω πως εδω δεν εχουμε τετοια εδω εχουμε και χειροτεραΛΟΟΟΟΟΟΟΛ.Ναι σε μαρανε η αδικια του κοσμου..Εχουμε αιματοκυλιση ολη την Ελλάδα...χαχα ναι ναι ειμαστε η Κολομβία...Ρε δεν χαλαρωνετε μερικοι λιγο?