Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παιδια να σας ξεκαθαρισω οτι ειμαι εναντια στην χρηση των οπλων για παρανομες ενεργειες και ψευτομαγκιες... ;)
Συμφωνω ρε φιλε αλλα γιατι μονο οι Κρητικοι βαζουν αυτοκολλητα με το νησι τους στο αυτοκινητο ???? / δεν εχω δει ποτε αυτοκινητο με αυτοκολλητο ας πουμε του νομου Μαγνησιας / γιατι μονο οι Κρητικοι το κανουν αυτο ???? / πες οτι θες αλλα η απαντηση ειναι μια : ΚΛΑΝΙΑ - ΜΑΓΚΙΑ / δεν χαρακτηριζω συλληβδην τους Κρητικους κλανια - μαγκια αλλα αν στην Ελλαδα υπαρχουν 10 κουραδομαγκες οι 7 θα ειναι απο την Κρητη .....
Γενικά οι περισσότεροι θα ήθελαν να υπάρχει αστυνομική δύναμη στην περιοχή τους..εκτός από τα γνωστά τσουτσέκια , που έχουν ξεφτιλίσει αυτό που ξέραμε σαν Κρητική λεβεντιά, στο επίπεδο του "έχω όπλο και μπαλοτάρω όποιον μου κουνηθεί"
Προσωπικά εύχομαι να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση.
Αν είναι δυνατόν και μόνιμα...με ένα καλό κλιμάκιο 100 Εκαμιτών να στήνει μπλόκα στις εισόδους - εξόδους των χωριών...και να τους τσακώνει την στιγμή π.χ. της μεταφοράς.
εδώ τον βενιζέλο τον κάνανε εθνάρχη.παιδια ασχολουμαστε με τα ζωνιανα που εχουν γινει πραγματα απαραδεκτα ..αλλα εγω πιστευω οτι ολη η κρητη οσες φορεσ εχω παει ειναι διαφορετικη απο την υπολοιπη ελλαδα,πουθενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη αυθαιρεσια στα ακινητα παντου παρνομες οικοδομες,παραδοσιακα σπιτακια πουθενα.. εχουν ολα γκρεμιστει,ξαπλωστρες στις παραλιες 3 πλασιες απο οπουδηποτε ,καλα ασε απο σηματοδοτιση στους δρομους ,ακομα ψαχνω πως θα βγω απο το λιμανι στο ηρακλειο για να παω στο ρεθυμνο οδικως,ασε που για να μπεισ στο λιμανι απο την εθνικη πρεπει να μαντεψεις τον δρομο ασε που το λιμανι ειναι θεοσκοτινο απεγνωσμενοι τουριστες με ρωτουσαν πως θα μπουν στο ηρακλειο,απο μεθυσμενους που οδηγουν γεματο το οδικο δικτυο...φιλοι κρητικοι μην με παρεξηγησετε σας αγαπω και εχω περασει καλα αλλα νομιζω οτι εχει παραγινει το κακο οχι πως ειναι καλυτερα στην υπολοιπη ελλαδα αλλα αυτο το τουρλουμπουκι της κρητης με στεναχωρει να διαψευστω εαν εχω αδικο
παιδια ασχολουμαστε με τα ζωνιανα που εχουν γινει πραγματα απαραδεκτα ..αλλα εγω πιστευω οτι ολη η κρητη οσες φορεσ εχω παει ειναι διαφορετικη απο την υπολοιπη ελλαδα,πουθενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη αυθαιρεσια στα ακινητα παντου παρνομες οικοδομες,παραδοσιακα σπιτακια πουθενα.. εχουν ολα γκρεμιστει,ξαπλωστρες στις παραλιες 3 πλασιες απο οπουδηποτε ,καλα ασε απο σηματοδοτιση στους δρομους ,ακομα ψαχνω πως θα βγω απο το λιμανι στο ηρακλειο για να παω στο ρεθυμνο οδικως,ασε που για να μπεισ στο λιμανι απο την εθνικη πρεπει να μαντεψεις τον δρομο ασε που το λιμανι ειναι θεοσκοτινο απεγνωσμενοι τουριστες με ρωτουσαν πως θα μπουν στο ηρακλειο,απο μεθυσμενους που οδηγουν γεματο το οδικο δικτυο...φιλοι κρητικοι μην με παρεξηγησετε σας αγαπω και εχω περασει καλα αλλα νομιζω οτι εχει παραγινει το κακο οχι πως ειναι καλυτερα στην υπολοιπη ελλαδα αλλα αυτο το τουρλουμπουκι της κρητης με στεναχωρει να διαψευστω εαν εχω αδικο
....πουθενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη αυθαιρεσια στα ακινητα παντου..
το κέντρο του Μενιδίου έχει καλύτερο ρυμοτομικό όλα τα λεφτά στο Ηράκλειο η ταβέρνα Παρασιές επάνω από το παλιό ΞΕΝΙΑ.μιλωντας για το συγκεκριμενο θεμα, εχει ενδιαφερον να δει κανεις πολεοδομικο χαρτη του κεντρου του ηρακλειου. οι γνωστες ξερουν. θα νομισει κανεις οτι ειναι ακατοικητη γη..
μιλωντας για το συγκεκριμενο θεμα, εχει ενδιαφερον να δει κανεις πολεοδομικο χαρτη του κεντρου του ηρακλειου. οι γνωστες ξερουν. θα νομισει κανεις οτι ειναι ακατοικητη γη..
οτι για να αναφερεται κατι στον πολεοδομικο χαρτη της περιοχης, πρεπει να εχει αδειοδοτηθει..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν λές ακατοίκητη τι εννοείς?
επάνω από το λιμάνι είναι και το πρώην γραφείο του lakis33 η παλιά κομαντατούρ των γερμανών μέγαρο φυτάκη το λένε οι ντόπιοι τώρα είναι ξενοδοχείο νομίζω λέγεται μέγαρο.οτι για να αναφερεται κατι στον πολεοδομικο χαρτη της περιοχης, πρεπει να εχει αδειοδοτηθει..![]()
Πολεοδομικός χάρτης?οτι για να αναφερεται κατι στον πολεοδομικο χαρτη της περιοχης, πρεπει να εχει αδειοδοτηθει..![]()
φιλε κρεταν ποιους απλους αστυνομικους εδω οπως τα πραματα τα ειδαμε στην τηλεοραση κομμαντος εκπαιδευμενοι πρεπει να κανουν επιτηρηση ακου εκει παγιδα απο 25 οπλισμενους ..ελεος ξεπερασαμε το κοσυφοπεδιο εδω ολοκληρα χρηματοκιβωτια σηκωνουν απο τις τραπεζες πολλων τονων με νταλικεσ κλεμενες και γινοντε φαντομαδες ..Η παρουσία της αστυνομίας και ο έλεγχος φυσικά και είναι απαραίτητα. Οχι όμως τα ΕΚΑΜ. Βάλε τους απλούς αστυνομικούς και όποτε χρειάζονται βοήθεια να επεμβαίνουν οι άλλοι ΑΜΕΣΑ. Κάθε μέρα όμως παρουσία εκεί θα έχει άλλα αποτελέσματα.
Είδες χθές το επεισόδιο με τον ΜΑΤατζη?
Μην χύσουν πάλι το γάλα απο την καρδάρα.
Όταν αφήνεις κάποιον να αλωνίζει για πολλά χρόνια τι περιμένεις να κάνει?φιλε κρεταν ποιους απλους αστυνομικους εδω οπως τα πραματα τα ειδαμε στην τηλεοραση κομμαντος εκπαιδευμενοι πρεπει να κανουν επιτηρηση ακου εκει παγιδα απο 25 οπλισμενους ..ελεος ξεπερασαμε το κοσυφοπεδιο εδω ολοκληρα χρηματοκιβωτια σηκωνουν απο τις τραπεζες πολλων τονων με νταλικεσ κλεμενες και γινοντε φαντομαδες ..
Ε,οχι και απλα "κατι λεει" η μπουγατσα απο τα λιονταρια!Και γαμω ειναι!Μετα για καλα σουβλατζιδικα,το εψαξες λιγο παραπανω η αρκεστηκες σε "Θρακες","Πολιτειες" στο κεντρο?Η μηπως ειναι καλυτερα στην Αθηνα οι γυροπιτες που αν δεν τους το πεις ουτε πατατες δεν σου βαζουν?το κέντρο του Μενιδίου έχει καλύτερο ρυμοτομικό όλα τα λεφτά στο Ηράκλειο η ταβέρνα Παρασιές επάνω από το παλιό ΞΕΝΙΑ.
καλούς μεζέδες ρακί και καλό κρασί.
στα λιοντάρια κάτι λέει η μπουγάτσα αλλά τα σουβλάκια η γύρος με πίτα τα ποιο απαίσια στην Ελλάδα.