ο πετουσης φιλε μου εχει σουβλακια-καθαρτικο.ειχα ερθει το καλοκαιρι και μας ειχε παει ενας κρητικος στον πετουση εμενα και ενα φιλαρακι μου.την ωρα που τρωγαμε κατι δε μας πηγαινε καλα ειδικα με το γυρο αλλα μολις φυγαμε μας πηγε αιμα.τον ρωταμε τον κρητικο τι σκατα μαγαζι ειναι αυτο και τι μας λεει σαν απαντηση?δεν ειναι τιποτα λεει απλα πρεπει να φατε μερικες φορες για να συνηθισετε,και εγω αυτο παθαινα στην αρχη!!!το τι δουλεμα που του ριχναμε απο εκεινη τη μερα δε λεγεται.μεχρι που φυγαμε ο πετουσης ητανε πρωτο θεμα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζωνιανά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMPIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
lol Ευτυχως δεν εχω φαει απο εκει παρολο που εχω ακουσει τα καλυτερα λογια..Συνυθως κανα delivery παιρνω στο σπιτι.
Pelopidas(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ίσως από τα πλέον εντυπωσιακά ευρήματα της έρευνας που πέρασαν στα "ψιλά γράμματα" ήταν τα 800 κιλά (!!!) σπόρων ινδικής κάνναβης που βρέθηκαν σε σκουπιδότοπο μαζί με βαρέλια φούντα - ΣΚΑΪ 10.11.2007
Πεςτα , γιατι οπουνανε βλέπω εμφύλιο και οχι με τους βαρώνουσ αλλα με τους αλπούσ ανθρώπους.
Οι βραχασιώτες δεν θέλουν να μοιραστούν τα λεφτα απο το Σισι με την Νεάπολη , οι Ανωγιανοί δεν θέλουν τα Ζωνιανά γιατί ειναι κατσικοκλέφτες
Οι βραχασιώτες δεν θέλουν να μοιραστούν τα λεφτα απο το Σισι με την Νεάπολη , οι Ανωγιανοί δεν θέλουν τα Ζωνιανά γιατί ειναι κατσικοκλέφτες
Η παρουσία της αστυνομίας και ο έλεγχος φυσικά και είναι απαραίτητα. Οχι όμως τα ΕΚΑΜ. Βάλε τους απλούς αστυνομικούς και όποτε χρειάζονται βοήθεια να επεμβαίνουν οι άλλοι ΑΜΕΣΑ. Κάθε μέρα όμως παρουσία εκεί θα έχει άλλα αποτελέσματα.
Είδες χθές το επεισόδιο με τον ΜΑΤατζη?
Μην χύσουν πάλι το γάλα απο την καρδάρα.
Για τους πρωϊνούς.
Ζωνιανά και Ζουράρις δεν έχουν καμμία σχέση. Τα Ζωνιανά δεν τα ήθελαν εξαρχής τα γειτονικά χωριά να συμμετέχουν στον νέο δήμο. Και έτσι, απο αντίδραση και μόνο, δημιουργήθηκε το καπετανάτο. Ο Ζουράρις απο την άλλη ασχολήθηκε με το Βραχάσι που είναι στην άλλη άκρη της Κρήτης (νομός Λασηθίου). Και αυτοί δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στον Καποδίστρια λόγω οικονομικών συμφερόντων.
Και οι δυο κατάφεραν, μετά απο πολλούς και μακροχρόνιους αγώνες, να δημιουργήσουν δικές τους κοινότητες.
Για τους υπόλοιπους.
Όπλα πάντα υπήρχαν, και πάντα θα υπάρχουν, στην Κρήτη. Υπήρχε όμως και ένας σωστός έλεγχος και τα πιο πολλά έμεναν κρυμένα στον τόπο τους και έβγαιναν εκεί που ήταν απαραίτητα. Όταν λοιπόν οι φωστήρες μας, ή εθνοσωτήρες μας, αλλοίωσαν την λειτουργία της αστυνομίας ο σωστός έλεγχος μετατράπηκε σε σύντομο ανέκδοτο. Και μετά κάποιοι απο τους φωστήρες μας έστειλαν τα ΕΚΑΜ.....
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ο πετουσης φιλε μου εχει σουβλακια-καθαρτικο.ειχα ερθει το καλοκαιρι και μας ειχε παει ενας κρητικος στον πετουση εμενα και ενα φιλαρακι μου.την ωρα που τρωγαμε κατι δε μας πηγαινε καλα ειδικα με το γυρο αλλα μολις φυγαμε μας πηγε αιμα.τον ρωταμε τον κρητικο τι σκατα μαγαζι ειναι αυτο και τι μας λεει σαν απαντηση?δεν ειναι τιποτα λεει απλα πρεπει να φατε μερικες φορες για να συνηθισετε,και εγω αυτο παθαινα στην αρχη!!!το τι δουλεμα που του ριχναμε απο εκεινη τη μερα δε λεγεται.μεχρι που φυγαμε ο πετουσης ητανε πρωτο θεμα!
Έχω φάει αρκετές φορές στον Πετούση, δεν έχω πάθει τίποτε. Πολύ μέτρια πράγματα, στην ίδια συνομοταξία με την Θράκα κλπ.
Γράψτε και για κανένα καλό εστιατόριο, πχ Μεράστρι.
Γενικά οι έννοιες Ηράκλειο και καλό γούστο θα ήταν αμοιβαία αποκλειόμενες αν δεν υπήρχε το "Παγοποείο" που όχι μόνον ήταν πρωτοποριακό και μπροστά από την εποχή του σε πανελλήνια κλίμακα όταν άνοιξε αλλά εξακολουθεί να είναι και σήμερα.
Άστα αυτά ρε Αθηναίε που ξέρεις κι από σουβλάκια,μη σε μπαλοτάρω.Θα πω στον Πετούση να διαβάσει το σάιτ και να σου κάνει μηνυση ρε,που τον δυσφημείς.Δηλαδή αλλα φαγητα που σε κανουν να θελεις τουαλετα δεν υπάρχουν?Χόρτα κτλ ή δεν ξέρω και εγώ τι αλλες μαλακίες?Τι να σου πω στην Αθήνα όσες φορες εχω φαει σουβλακι ήτανε πολυ τρομερο!!!Άντε πως πάει κατα τα αλλα,καλά είσαι ?Το άλλαξες το Ραλί?Αντε,παρε κανα γρήγορο,να χέζονται όλοι οι οδηγοι που θα σε βλεπουν με αυτα που κανεις και όχι απ τον πετουση.ο πετουσης φιλε μου εχει σουβλακια-καθαρτικο.ειχα ερθει το καλοκαιρι και μας ειχε παει ενας κρητικος στον πετουση εμενα και ενα φιλαρακι μου.την ωρα που τρωγαμε κατι δε μας πηγαινε καλα ειδικα με το γυρο αλλα μολις φυγαμε μας πηγε αιμα.τον ρωταμε τον κρητικο τι σκατα μαγαζι ειναι αυτο και τι μας λεει σαν απαντηση?δεν ειναι τιποτα λεει απλα πρεπει να φατε μερικες φορες για να συνηθισετε,και εγω αυτο παθαινα στην αρχη!!!το τι δουλεμα που του ριχναμε απο εκεινη τη μερα δε λεγεται.μεχρι που φυγαμε ο πετουσης ητανε πρωτο θεμα!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ασχετο αλλα αυτο που μου αρεσει στα σουβλακια στην κρητη ειναι οτι βαζουν γιαουρτι μεσα αντι για το τζατζικι που σε κανει να μυριζεις !!!
καλη φαση.
καλη φαση.
ασχετο αλλα αυτο που μου αρεσει στα σουβλακια στην κρητη ειναι οτι βαζουν γιαουρτι μεσα αντι για το τζατζικι που σε κανει να μυριζεις !!!
καλη φαση.
Σωστά.
Αν πέσεις σε καλό γυράδικο...που έχει καλής ποιότητας κρέας (το οποιο δεν μυρίζει) τότε δεν χρειάζεται τζατζίκι.
Το ίδιο συμβαίνει και στις Σέρρες που ήμουν φαντάρος....δεν βάζουν τζατζίκι...λογω καλής ποιότητος ντόπιο κρέας που χρησιμοποιούν.
Υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των Ζωνιανών :
Συνεχώς ανακαλύπτονται νέα όπλα...Καλάσνικοφ αυτή τη φορά....και ναρκωτικά....και σε σημαντικούς αριθμούς.
Φανταστείτε να μην ήταν και γνωστός από πριν ο έλεγος που θα γινόταν.
Επίσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσημα, πως θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα, και πως μόνιμη δύναμη (πιθανώς ΕΚΑΜ) , θα ελέγχει στο εξής την περιοχή.
Συνεχώς ανακαλύπτονται νέα όπλα...Καλάσνικοφ αυτή τη φορά....και ναρκωτικά....και σε σημαντικούς αριθμούς.
Φανταστείτε να μην ήταν και γνωστός από πριν ο έλεγος που θα γινόταν.
Επίσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσημα, πως θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα, και πως μόνιμη δύναμη (πιθανώς ΕΚΑΜ) , θα ελέγχει στο εξής την περιοχή.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το παλληκάρι ,ο αστυνομικός που τραυματίστηκε τι ξέρουμε;την γλίτωσε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μάλιστα.Όμορφα.Αν ξέρει κάποιος από κει κάτω πιο εμπεριστατωμένα ας μας πει.
Το παλληκάρι ,ο αστυνομικός που τραυματίστηκε τι ξέρουμε;την γλίτωσε;
Είναι πολύ χάλια ακόμη και στην εντατική. Θα έχει μόνιμες βλάβες αν καταφέρει και συνέλθει ποτέ........
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το παιδάκι του το νεογέννητο,ουσιαστικά δεν θα το δει ποτέ :'(
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το χω διαβάσει.Το ξέρω. :'(
Δυστυχώς.
Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα έιναι η εξέλιξη.
Καμιά φορά βέβαια, συμβαίνουν και ιατρικά θαύματα.
Όπως η περίπτωση του Αναστάση από τα Ανώγεια.
Επίσης πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Ζωνιανό, ήταν πολύ καιρό σε κώμα, και τον είχαν όλοι ξεγραμμένο.
Ανήμερα της Ανάστασης (που ήταν και η γιορτή του), συνήλθε.
Σημερα που μιλάμε...έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως...μόνο κάποιο μικρό κινητικό πρόβλημα στο ένα χέρι, το οποίο αντιμέτωπίζει με φυσικοθεραπείες.
Είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τις τοπικές εφημερίδες !
" Η Ανάσταση του Αναστάση" , θυμάμαι έναν τίτλο.
Ας μην χάνουμε τις ελπίδες μας.
Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα έιναι η εξέλιξη.
Καμιά φορά βέβαια, συμβαίνουν και ιατρικά θαύματα.
Όπως η περίπτωση του Αναστάση από τα Ανώγεια.
Επίσης πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Ζωνιανό, ήταν πολύ καιρό σε κώμα, και τον είχαν όλοι ξεγραμμένο.
Ανήμερα της Ανάστασης (που ήταν και η γιορτή του), συνήλθε.
Σημερα που μιλάμε...έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως...μόνο κάποιο μικρό κινητικό πρόβλημα στο ένα χέρι, το οποίο αντιμέτωπίζει με φυσικοθεραπείες.
Είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τις τοπικές εφημερίδες !
" Η Ανάσταση του Αναστάση" , θυμάμαι έναν τίτλο.
Ας μην χάνουμε τις ελπίδες μας.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.334
- Πόντοι
- 42.697
Αυτά είναι τραγωδίες....
Όποιος κουραδόμαγκας το έκανε αυτό θέλει να του βάλεις το καλάσνικωφ στην κωλοτρυπίδα και να πατήσεις την σκανδάλη.
Ατιμάζουν την Κρητική λεβέντια οι εγκληματίες...
Όποιος κουραδόμαγκας το έκανε αυτό θέλει να του βάλεις το καλάσνικωφ στην κωλοτρυπίδα και να πατήσεις την σκανδάλη.
Ατιμάζουν την Κρητική λεβέντια οι εγκληματίες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 160
- Εμφανίσεις
- 6K
?
- Απαντήσεις
- 304
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 425