Νέα

Ζήλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζηλεύετε;

• Ναι και το δείχνω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι και δεν το δείχνω

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Όχι - Δεν το παραδέχομαι στον εαυτό μου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι - Δεν το παραδέχομαι στους άλλους

• Όχι - Την/τον έχω γραμμένο και δε μ' ενδιαφέρει

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το είχα σκεφτεί από προχτές που είχα βάλει κάτι εικόνες της Βικτώριας που ζηλεύει το Ντέιβιντ σε ένα άλλο θέμα.
Η ζήλια αυτηνής φαίνεται στις φωτό ότι της ξεχειλίζει από τ αυτιά

οντως αλλα δεν θα επρεπε να το δειξει για κατι τετοιο. ας εβραζε απο μεσα της καλυτερα. τοσα χρονια μαζι ακομα να μαθει τον αντρα της;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
είμαι απο τους άτυχους που βίωσαν την αρρωστημένη ζήλια! ευτυχώς την έκανα νωρίς και γλύτωσα!
λέω ευτυχώς γιατί όταν ζεις την κατάσταση δεν έχεις και πολύ μυαλό να σκεφτείς καθαρά, αργά η γρήγορα πέφτεις στην λούμπα της/του! στο τέλος κολλάς και εσύ.

όταν ζηλεύω εγώ υπάρχει άλλο πρόβλημα. ναι μεν δεν το δείχνω με πράξεις ή μπηχτές αλλά με προδίδει η φάτσα μου!  :rolleyes:

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οντως αλλα δεν θα επρεπε να το δειξει για κατι τετοιο. ας εβραζε απο μεσα της καλυτερα. τοσα χρονια μαζι ακομα να μαθει τον αντρα της;

Μιλάμε έχει σκυλιάσει σ αυτές τις φωτος.
Μετά δε νομίζω να παραπονιέται γιατί έχει τη φήμη της σκυλούμπας αν και μπορεί να της αρέσει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι και δεν το δειχνω......και μεταξυ μας αυτο μη διαρρευσει γιατι εχουμε και εφτα τονους περηφανια που κουβαλαμε :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι εγω αυτο. συνηθως το κουμανταρω και δεν το δειχνω αλλα αμα τον θελω πολυ τον αλλον πεταω τπτ σποντες η αμα εχουμε οικειοτητα το λεω καθαρα.  :helpplea: αλλα ενταξει σε λογικα πλαισια. ασχετα αν καταβαθος ειμαι παραλογα ζηλειαρα, το δειχνω μονο οταν υπαρχει λογος. ειμαι σοβαρα γιατρε μου;;;

ρε θα με τρελλάνετε όλες;;;;;
Ρε καριολίες ζηλεύετε όλες αρρωστημένα από μέσα σας..... Απλά είστε τόσο καριόλες που το κρύβετε καλά.....

Μετά από αυτά που έχω δει από στριπτηζούδες έχω καταλάβει ότι η ζήλεια είναι στα γονίδιά σας.......

Η γκόμενα κωλοτρίβεται με τον κάθε μαλάκα και όταν μαθαίνει ότι πάς σε άλλο κωλόμπαρο έρχεται με ταξί να δει ποιά κερνάς...........
Ρε δε γαμιέστε ν ασπρίσετε όλες που μου το παίζετε υπεράνω............
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι και δεν το δειχνω......και μεταξυ μας αυτο μη διαρρευσει γιατι εχουμε και εφτα τονους περηφανια που κουβαλαμε :P

μην το λες. το να ζηλευει καποιος που ποτε δεν ζηλευει ειναι και λιγο σεξυ. βγαζει ενα παθος

γι αυτο και γω το δειχνω ελαχιστες φορες μην με πουν και ψυχοπαθη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε καριολίες ζηλεύετε όλες αρρωστημένα από μέσα σας..... Απλά είστε τόσο καριόλες που το κρύβετε καλά.....

Μετά από αυτά που έχω δει από στριπτηζούδες έχω καταλάβει ότι η ζήλεια είναι στα γονίδιά σας.......

Η γκόμενα κωλοτρίβεται με τον κάθε μαλάκα και όταν μαθαίνει ότι πάς σε άλλο κωλόμπαρο έρχεται με ταξί να δει ποιά κερνάς...........
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

λολ καπως ετσι καταβαθος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην το λες. το να ζηλευει καποιος που ποτε δεν ζηλευει ειναι και λιγο σεξυ. βγαζει ενα παθος

γι αυτο και γω το δειχνω ελαχιστες φορες μην με πουν και ψυχοπαθη

Εγω προτιμω να το δειχνω στο σεξ και να βγαζω εκει τα απωθημενα μου.....χαχαχαχαχα
μονο εκει.......γενικως ειμαι τοσο εγωιστρια που ειμαι ικανη να του δωσω και τις ευλογιες μου....χαχαχαχαχαχαχ

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Θα αποκαλύψω ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι ζηλιάρηδες αντρες ειναι μικροτσουτσουνοι και ταυτόχρονα μπήχτες.Η ακραία πλεγματικότητα τους εδράζεται στη φυστικομπάμια που πλασάρουν ως "το εργαλείο του Τζών Χόλμς" και ανατροφοδοτείται απ τον άρρωστο φοβο ότιη γκομενά τους,θα τους κανει αυτα που κανουν αυτοι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγω προτιμω να το δειχνω στο σεξ και να βγαζω εκει τα απωθημενα μου.....χαχαχαχαχα
μονο εκει.......γενικως ειμαι τοσο εγωιστρια που ειμαι ικανη να του δωσω και τις ευλογιες μου....χαχαχαχαχαχαχ

μετα απο τσακομο ομως κανεις το καλυτερο σεξ. και φαντασου μετα απο ζηλιαρη τσακομο... παντως λενε οτι οι κτητικοι και εγωιστες αντρες ειναι οι καλυτεροι εραστες, ετσι λενε τουλαχιστον

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Α σε παρακαλώ περσόνα μου.
Εγώ δε ζηλεύω ποτέ και το ξέρεις :boobies: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΟΧΙΑ δώσε μου την ευκή σου.... παρακαλώ...
Πάω με τον μουνίλα 4 να δω τη Σαμάνθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Θα αποκαλύψω ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι ζηλιάρηδες αντρες ειναι μικροτσουτσουνοι και ταυτόχρονα μπήχτες.Η ακραία πλεγματικότητα τους εδράζεται στη φυστικομπάμια που πλασάρουν ως "το εργαλείο του Τζών Χόλμς" και ανατροφοδοτείται απ τον άρρωστο φοβο ότιη γκομενά τους,θα τους κανει αυτα που κανουν αυτοι.

φοβουνται μην τους κερατοσει η γκομενα γτ ειναι μικροτσουτσουνοι δλδ;

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως λενε οτι οι κτητικοι και εγωιστες αντρες ειναι οι καλυτεροι εραστες, ετσι λενε τουλαχιστον

ΟΧΙΑ να υποθέσω ότι συμφωνείς.... Α ρε Πηνελόπη με τους μνηστήρες σου......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ναι αλλα σε λογικα ορια
το παραδεχομαι παντως αμα τυχει κ το αισθανθω αυτο το συναισθημα, νο προμπλεμ

τις αρρωστημενες ζηλιες δεν τις μπορω καθολου, νιωθω απιστευτη καταπιεση οταν τον πιανει τον αλλο τετοια κατασταση παραλογη
ουτε τις ηθελημενες προκλησεις ζηλιας, τυπου δινω αφορμες στον αλλο για να τον κανω να φορτωσει κ να ζηλεψει, παιχνιδια κ τετοιες βλακειες να μου λειπουν

Μπραβο αλλα πρεπει να εισαι σπανια περιπτωση στην Ελλαδα.  Πολυ σπανια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μετα απο τσακομο ομως κανεις το καλυτερο σεξ. και φαντασου μετα απο ζηλιαρη τσακομο... παντως λενε οτι οι κτητικοι και εγωιστες αντρες ειναι οι καλυτεροι εραστες, ετσι λενε τουλαχιστον

Ε αφου το λενε οι φημες μαλλον ετσι θα ειναι.....χαχαχαχα
εγω παντως ειμαι και εγωιστρια και κτητικια και ζηλιαρα και το ξεκαθαριζω εξ αρχης στις σχεσιες μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο....
και συνηθως μου αρεσουν και αυτου του τυπου οι αντρες οποτε καταλαβαινεις....χαχαχαχα
ξερω τι διαλεγω παιδι μου.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ε αφου το λενε οι φημες μαλλον ετσι θα ειναι.....χαχαχαχα
εγω παντως ειμαι και εγωιστρια και κτητικια και ζηλιαρα και το ξεκαθαριζω εξ αρχης στις σχεσιες μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο....
και συνηθως μου αρεσουν και αυτου του τυπου οι αντρες οποτε καταλαβαινεις....χαχαχαχα
ξερω τι διαλεγω παιδι μου.....

οριστε τα βλεπεις.  :2funny: :2funny: κι εγω καπως ετσι αλλα καμια φορα σκαω και το δειχνω. παντως και επιμενω οτι ειναι σεξυ η λιγη ζηλια, εχει τυχει να με ζηλεψει αντρας που τον λατρευω και μου αρεσε, ενιωσα να με διεκδικει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom