Νέα

Ζήλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ζηλεύετε;

• Ναι και το δείχνω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι και δεν το δείχνω

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Όχι - Δεν το παραδέχομαι στον εαυτό μου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι - Δεν το παραδέχομαι στους άλλους

• Όχι - Την/τον έχω γραμμένο και δε μ' ενδιαφέρει

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ζηλεύετε;
  - Ναι
  - Όχι
      - Δεν το παραδέχεστε στους άλλους
      - Δεν το παραδέχεστε στον εαυτό σας
      - Δε σας ενδιαφέρει και τόσο ο άλλος και όντως δε ζηλεύετε γιατί τον έχετε γραμμένο

Αλήθεια, η ζήλια δεν είναι έμφυτο συναίσθημα σε κάθε έμψυχο ον;

Επισκέπτης
Ζηλεύετε;
   - Ναι

εαν ειναι κοριτσι-γυναικα που την καψουρευτηκα ασχετως εαν ειναι καλη σαν ανθρωπος ΝΑΙ κ μην σου πω αρρωστημενα  :rolleyes:
κ βεβαια το παραδεχομαι  :)

Αλήθεια, η ζήλια δεν είναι έμφυτο συναίσθημα σε κάθε έμψυχο ον;

ειναι εμφυτο,αλλα καλλιργειτεε κιολλας :)
εμενα μ αρεσει να καλλιεργω ζηλια,αλλιως θα βαριμουνα  :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αλλα σε λογικα ορια
το παραδεχομαι παντως αμα τυχει κ το αισθανθω αυτο το συναισθημα, νο προμπλεμ

τις αρρωστημενες ζηλιες δεν τις μπορω καθολου, νιωθω απιστευτη καταπιεση οταν τον πιανει τον αλλο τετοια κατασταση παραλογη
ουτε τις ηθελημενες προκλησεις ζηλιας, τυπου δινω αφορμες στον αλλο για να τον κανω να φορτωσει κ να ζηλεψει, παιχνιδια κ τετοιες βλακειες να μου λειπουν

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εννοειται!

Απο τα ωραιοτερα συναισθηματα κιολας οταν εισαι ερωτευμενος....αρκει να μην ειναι σε αρρωστημενο βαθμο!

Αλλιως δεν εχει πλακα!

Επισκέπτης
ναι αλλα σε λογικα ορια

τις αρρωστημενες ζηλιες δεν τις μπορω καθολου, νιωθω απιστευτη καταπιεση οταν τον πιανει τον αλλο τετοια κατασταση παραλογη
ουτε τις ηθελημενες προκλησεις ζηλιας, τυπου δινω αφορμες στον αλλο για να τον κανω να φορτωσει κ να ζηλεψει, παιχνιδια κ τετοιες βλακειες να μου λειπουν

καλα τα φουσκωνω κιολας  :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ετσι λες εσυ... δεν ξερουμε καμια γκομενα σου να μας πει τι της εκανες.. χα χα *P

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αν και έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να μη ζηλεύω δεν μπορώ να πω ότι το πέτυχα.
Απλά τις περισσότερες φορές το κουμαντάρω αλλά υπάρχουν και μερικές που με ενοχλεί πολύ το ότι δεν μπορώ να το ελέγξω...
Συχνά σκέφτομαι ότι η ζήλια είναι προσωπικό πρόβλημα του καθενός που δεν πρέπει να μεταφέρει στον άλλο, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι αλλα σε λογικα ορια

aυτο κ εγω

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό είναι αρρώστεια. ΣΔεν παλεύεται

Κι αυτό είναι μεγάλη βλακεία, πράγματι.
Εκδήλωση αφόρητο προσωπικού κόμπλεξ και τεράστιας ανασφάλειας..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ξερω αν το εχεις βιωσει οχια... αλλα ειναι μια τρελλη κατασταση OMG

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν ξερω αν το εχεις βιωσει οχια... αλλα ειναι μια τρελλη κατασταση OMG

Όχι ευτυχώς δε μου έχει τύχει... να με ζηλεύουν αρρωστημένα και ούτε θέλω.
Μακριά από τέτοια πράγματα.

OMG?
explain please :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
oh my god :cheesy:

το τραγικο ειναι οτι δεν κανεις κατι κ σε ζηλευουν ετσι, να εκανες να ειχαν κ μια δικαιολογια :crazy:

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μπόζε μόι οχιά τι θέμα άνοιξες; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το είχα σκεφτεί από προχτές που είχα βάλει κάτι εικόνες της Βικτώριας που ζηλεύει το Ντέιβιντ σε ένα άλλο θέμα.
Η ζήλια αυτηνής φαίνεται στις φωτό ότι της ξεχειλίζει από τ αυτιά

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αν και έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να μη ζηλεύω δεν μπορώ να πω ότι το πέτυχα.
Απλά τις περισσότερες φορές το κουμαντάρω αλλά υπάρχουν και μερικές που με ενοχλεί πολύ το ότι δεν μπορώ να το ελέγξω...
Συχνά σκέφτομαι ότι η ζήλια είναι προσωπικό πρόβλημα του καθενός που δεν πρέπει να μεταφέρει στον άλλο, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό.

κι εγω αυτο. συνηθως το κουμανταρω και δεν το δειχνω αλλα αμα τον θελω πολυ τον αλλον πεταω τπτ σποντες η αμα εχουμε οικειοτητα το λεω καθαρα.  :helpplea: αλλα ενταξει σε λογικα πλαισια. ασχετα αν καταβαθος ειμαι παραλογα ζηλειαρα, το δειχνω μονο οταν υπαρχει λογος. ειμαι σοβαρα γιατρε μου;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom