barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Ε θα πάρεις τ αρχίδια σου τότενες και θα δουλεύεις 4330940293 ώρες το 24ωρο για πάντα.Αγαπαω ανιδιοτελως ρε παπαρα
Ε θα πάρεις τ αρχίδια σου τότενες και θα δουλεύεις 4330940293 ώρες το 24ωρο για πάντα.Αγαπαω ανιδιοτελως ρε παπαρα
Εγω πιστευω οτι αν εχει τατου ο γαμπρος δεν πρεπει να παρει προικαΑγαπαω ανιδιοτελως ρε παπαρα
Τελικά καλά μου λέγαν ότι ο ισκεντερ είναι ο Κούγιας πίσω από το πληκτρολόγιοΕσύ ψιλογαμήθηκες (εως χοντρό) για να τα βγάλεις. Πιστεύεις οτι τα δώρο 400φεύγα είναι λίγα;
λες να με νοιαζει;ειπαμε αγαπαμεΕ θα πάρεις τ αρχίδια σου τότενες και θα δουλεύεις 4330940293 ώρες το 24ωρο για πάντα.
Καλά εδώ μιλάμε για μύρια και εσύ βάζει τιμολόγιο 5 χιλιάρικα ; Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε ξεφτίλα ;Τυχερέ τυχερε
Δες εδώ απλά
Δημοσίευση στο thread ''Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς'' Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1045
Άλλη μπάλα παίζουν μερικοι
Δεν πληρωνουν εισφορες και εφορια στο Δημοσιο? Απο ποτε?Ένα εκατομμύριο;;;;
Ναι αλλά τα μισά στα έφαγε ο Τσίπρας Και Κούλης σε εισόδημα και εφκα ενώ η άλλη στο δημόσιο ούτε εφκα ούτε εφορια
Ενφια είναι τύπε του χλεχλεΚαλά εδώ μιλάμε για μύρια και εσύ βάζει τιμολόγιο 5 χιλιάρικα ; Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε ξεφτίλα ;
Λύσσα το έχεις κάνει. Και επειδή μιλάς για ευθύνη, πόσοι νομίζεις πως στο δημόσιο έχουν ΕΥΘΥΝΗ;Α ναι ξερω, ο αστικος μυθος οτι οι εργαζομενοι στο δημοσιο ξυνονται.
Εγω θα σου πω προχειρα καποιες γυναικες που ξερω και δουλευουν στο δημοσιο.
Ξερω μια που δουλευει στον ΕΦΚΑ. Μια που δουλευει στα δικαστηρια ως γραμματεας. Μία που δουλευει στην Εθνικη Τράπεζα. Τρια απλα παραδειγματα. Σκοτωνονται στη δουλεια ολες για ενα χιλιαρικο. Καμια δεν ειναι χαλαρη. Μην λεμε ό,τι να' ναι. Γνωριζω την απεχθεια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα για τους ΔΥ, οτι μονο αυτοι δουλευουνε και σκοτωνονται και εχουν και τον τυραννο εργοδοτη πανω απο το κεφαλι τους, αλλά οι απλουστευσεις παντοτε ειναι λαθος.
Υ.Γ. Αντιθετως γνωριζω κατι κοπελιτσες που δουλευουν στο "γρηγορη" και παιρνουν 600 ευρω ορθιες φτιαχνοντας καφεδες 8 ωρες τη μερα, και ειναι μεσα στο χαμογελο. Να ξερετε οτι την χαλαροτητα σε μια δουλεια την σκοτωνει η υπαρξη ΕΥΘΥΝΗΣ. Αν η δουλεια σου εχει ευθυνη, σε διελυσε σιγα σιγα. Αν απλως κανεις καφεδες, εισαι μια χαρα. Κακα τα ψεματα.
Κατσε γιατι αμα δειξει και εξοδα ουτε για καφε απο κοφυ μπερι(αυτο που θα ανοιξει συντομα,το πολυμετοχικο) δεν παιρνειΚαλά εδώ μιλάμε για μύρια και εσύ βάζει τιμολόγιο 5 χιλιάρικα ; Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε ξεφτίλα ;
Θα γίνει μαδομουνι εδώ μέσα , το βλέπω να έρχεται
Το χιλιάρικο που έβαλα στον πολλαπλασιασμό ήταν το καθαρό αλλιώς μεικτό πάει 1500plusΔεν πληρωνουν εισφορες και εφορια στο Δημοσιο? Απο ποτε?
Ισχυει σε μεγαλο βαθμοΑ ναι ξερω, ο αστικος μυθος οτι οι εργαζομενοι στο δημοσιο ξυνονται.
Εγω θα σου πω προχειρα καποιες γυναικες που ξερω και δουλευουν στο δημοσιο.
Ξερω μια που δουλευει στον ΕΦΚΑ. Μια που δουλευει στα δικαστηρια ως γραμματεας. Μία που δουλευει στην Εθνικη Τράπεζα. Τρια απλα παραδειγματα. Σκοτωνονται στη δουλεια ολες για ενα χιλιαρικο. Καμια δεν ειναι χαλαρη. Μην λεμε ό,τι να' ναι. Γνωριζω την απεχθεια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα για τους ΔΥ, οτι μονο αυτοι δουλευουνε και σκοτωνονται και εχουν και τον τυραννο εργοδοτη πανω απο το κεφαλι τους, αλλά οι απλουστευσεις παντοτε ειναι λαθος.
Υ.Γ. Αντιθετως γνωριζω κατι κοπελιτσες που δουλευουν στο "γρηγορη" και παιρνουν 600 ευρω ορθιες φτιαχνοντας καφεδες 8 ωρες τη μερα, και ειναι μεσα στο χαμογελο. Να ξερετε οτι την χαλαροτητα σε μια δουλεια την σκοτωνει η υπαρξη ΕΥΘΥΝΗΣ. Αν η δουλεια σου εχει ευθυνη, σε διελυσε σιγα σιγα. Αν απλως κανεις καφεδες, εισαι μια χαρα. Κακα τα ψεματα.
Σωραιος εσύ , μας βάζεις ΝΕΤ γλυτώνουμε και πράξεις μαζί σουΤο χιλιάρικο που έβαλα στον πολλαπλασιασμό ήταν το καθαρό αλλιώς μεικτό πάει 1500plus
Για ρώτα το μυριο είναι gross ?Το χιλιάρικο που έβαλα στον πολλαπλασιασμό ήταν το καθαρό αλλιώς μεικτό πάει 1500plus
Το αστείο είναι όταν ρωτάς δημόσιο πόσα παίρνει πάντα λέει τα καθαρά .......όταν όμως μιλάμε για εφκα κ εισφορές εισόδημα τότε πάντα λένε ......εεεεε κ μένα οι κρατήσεις μου είναι μεγαλεςΣωραιος εσύ , μας βάζεις ΝΕΤ γλυτώνουμε και πράξεις μαζί σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ρώτα το μυριο είναι gross ?
1) Δεν ξερω, πες μου εσυ. Ποιος ΔΕΝ εχει ευθυνη? Ο γραμματεας στα δικαστηρια? ο τραπεζουπαλληλος? ο στρατιωτικος? ο καθηγητης? ο εργαζομενος στον ΕΦΚΑ? ο αστυνομικος? ποιος?Λύσσα το έχεις κάνει. Και επειδή μιλάς για ευθύνη, πόσοι νομίζεις πως στο δημόσιο έχουν ΕΥΘΥΝΗ;
Εγώ να σου αντιπαραθέσω πως τη χαλαρότητα σε μια δουλειά τη σκοτώνει η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ της ανεργίας από τη μια στιγμή στην άλλη.
Πάμε παρακάτω.
Επίσης ξέχασες και άλλα 250-300 συντάξιμοεφάπαξΤο χιλιάρικο που έβαλα στον πολλαπλασιασμό ήταν το καθαρό αλλιώς μεικτό πάει 1500plus
A ναιΕπίσης ξέχασες και άλλα 250-300 συντάξιμοεφάπαξ
Σόρυ τύπε, σου το ψιλογαμησαμε το θεματακιΙσχυει σε μεγαλο βαθμο