Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε συ άλεξ τι είδους ελαφρυντικό μπορεί να βρεθεί σε μια τέτοια περίπτωση;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οπου ανακατευονται ενορκοι φίλε, δεν μπορεις ποτέ να εισαι σιγουρος.
Αν δικαζαν μονο δικαστες, θεωρω οτι ειναι υποθεση που δεν θα επεφτε στο Εφετειο.
Τωρα με τους ενορκους τι να σου πω. Ενα ελαφρυντικο να του αναγνωρισουν, επεσε στα 20 χρονια αυτοματα.
Θυμιζω οτι σε αυτα τα δικαστηρια, οι ενορκοι ειναι 4 και οι τακτικοι δικαστες 3.
Τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι και να του μειωσουνε την ποινη θα φαει μια σωστη υποδοχη στη φυλακη που θα ειναι ολη δικη του.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Οπου ανακατευονται ενορκοι φίλε, δεν μπορεις ποτέ να εισαι σιγουρος.
Αν δικαζαν μονο δικαστες, θεωρω οτι ειναι υποθεση που δεν θα επεφτε στο Εφετειο.
Τωρα με τους ενορκους τι να σου πω. Ενα ελαφρυντικο να του αναγνωρισουν, επεσε στα 20 χρονια αυτοματα.
Θυμιζω οτι σε αυτα τα δικαστηρια, οι ενορκοι ειναι 4 και οι τακτικοι δικαστες 3.

τυπε οσους δικηγορους ξερω ειναι εναντιον των ενορκων. ενω ολη μου τη ζωη που βλεπω συστημα με ενορκους στον υπολοιπο πλανητη, δουλευει πολυ καλυτερα απο ελλαδα. κι εσυ ετσι εισαι;; εναντιον του να υπαρχουν ενορκοι;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εδώ θα'μαστε, μικρό χωριό η Ελλάδα, τα νέα μαθαίνονται γρήγορα.

αντε και θέλει να λαδώσει πχ τους τέσσερις ενόρκους ... το χρήμα που θα το βρεί ??/

γιατί δεν θα θέλουν και από δυό χιλιάρικα έκαστος... κάτω από πενηντάρα ίσως και παραπάνω δεν το βλέπω.. το όλον κανένα διακοσάρι και ποθανόν αρκετά παραπάνω... που θα τα βρεί ??

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

προτερου εντιμου βιου

εν βρασμω ψυχης (αν την βγαλουν τη μικρη πουτανα και πουνε οτι τον τρελανε - εχουν γινει ομως τετοια)

να μας πει κι ο σχετικος γιατι εγω τα λεω επειδη εχω δει πολλα σαν ακροατης  :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε οσους δικηγορους ξερω ειναι εναντιον των ενορκων. ενω ολη μου τη ζωη που βλεπω συστημα με ενορκους στον υπολοιπο πλανητη, δουλευει πολυ καλυτερα απο ελλαδα. κι εσυ ετσι εισαι;; εναντιον του να υπαρχουν ενορκοι;;;
Οπως ισχυει, ειμαι εναντιον. Επρεπε ειτε
1) Να εχει ενορκους σε ολα τα κακουργηματα (δεν εχει)
2) ή να ειναι ΜΟΝΟ ενορκοι ή ΜΟΝΟ δικαστες.
Τωρα εχει πλειοψηφια ενορκων σε ορισμενα μονο αδικηματα, κατι που δεν μου αρεσει.
Δεν νομιζω ομως οτι ισχυει οτι οι συναδελφοι ειναι κατα των ενορκων. Αντιθετως, τους θελουν επειδη επηρεαζονται απο κορώνες στις αγορευσεις, ενω οι δικαστες οχι, λογω επαγγελματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προτερο εντιμο βιο ξερω γω. Ενορκοι ειναι αυτοι, δεν αιτιολογουν κιολας. Ό,τι θελουν λενε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι και να του μειωσουνε την ποινη θα φαει μια σωστη υποδοχη στη φυλακη που θα ειναι ολη δικη του.
Εγω φιλε, σαν ανθρωπος του νομου, οφειλω να πω ομως οτι αυτα δεν μου αρεσουν και δεν μας τιμούν ως Πολιτεία.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Οπως ισχυει, ειμαι εναντιον. Επρεπε ειτε
1) Να εχει ενορκους σε ολα τα κακουργηματα (δεν εχει)
2) ή να ειναι ΜΟΝΟ ενορκοι ή ΜΟΝΟ δικαστες.
Τωρα εχει πλειοψηφια ενορκων σε ορισμενα μονο αδικηματα, κατι που δεν μου αρεσει.
Δεν νομιζω ομως οτι ισχυει οτι οι συναδελφοι ειναι κατα των ενορκων. Αντιθετως, τους θελουν επειδη επηρεαζονται απο κορώνες στις αγορευσεις, ενω οι δικαστες οχι, λογω επαγγελματος.

σωστο αυτο που λες, το ελληνικο με μισους μισους ειναι μαλακια.

εγω ψηφιζω 12 ενορκους στο κουτι, ενα δικαστη πανω απο ολη τη διαδικασια. οπως αμερικα.

οχι φιλε οσους εχω μιλησει (πολλους  :grin:) δεν γουσταρουν. βεβαια οι περισσοτεροι ονειρευονται να γινουν αεροπαγιτες οποτε μπορει να τους τσουζει  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αντε και θέλει να λαδώσει πχ τους τέσσερις ενόρκους ... το χρήμα που θα το βρεί ??/

γιατί δεν θα θέλουν και από δυό χιλιάρικα έκαστος... κάτω από πενηντάρα ίσως και παραπάνω δεν το βλέπω.. το όλον κανένα διακοσάρι και ποθανόν αρκετά παραπάνω... που θα τα βρεί ??
Και γιατι να μην λαδωσουν και οι συγγενεις του θυματος αν το παρουμε ετσι?
Μονο ο κατηγορουμενος εχει πορτοφολι??? :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ο αλλος ο συζυγος της καραπουταναρας δεν θα πρεπει να αναγορευθει σε επιτιμο πυρφορο της ελληνικης επικρατειας???
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Προτερο εντιμο βιο ξερω γω. Ενορκοι ειναι αυτοι, δεν αιτιολογουν κιολας. Ό,τι θελουν λενε.
Είχε ριξει κάτι φάπες πριν χρόνια σε ένα προεκλογικό περιπτερο του ΚΚΕ νομίζω στην Αγ. Παρασκευή , άρα πάει και ο προτεροςς "έντιμος βίος".

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εγω φιλε, σαν ανθρωπος του νομου, οφειλω να πω ομως οτι αυτα δεν μου αρεσουν και δεν μας τιμούν ως Πολιτεία.

ετσι ειναι. μαλακιες ειναι αυτα. αυτοι που τα λενε δε δεν καταλαβαινουν οτι αυριο αν βρεθει ο γιος τους μεσα για κανα τροχαιο, θα του κανουν οι ιδιοι επι της υποδοχης το κωλο φουγαρο του μπλου σταρ ναξος. αλλα δυστυχως παντου γινονται τα ιδια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και γιατι να μην λαδωσουν και οι συγγενεις του θυματος αν το παρουμε ετσι?
Μονο ο κατηγορουμενος εχει πορτοφολι??? :2funny:

αντε ντε.... στον χαμπαμπούσα πες τα όχι σε μένα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

σοβαρά ό,τι θέλουν;
σε μια τέτοια περίπτωση θεωρεί η πολιτεία πως μπορεί να υπάρχει σωφρονισμός;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είχε ριξει κάτι φάπες πριν χρόνια σε ένα προεκλογικό περιπτερο του ΚΚΕ νομίζω στην Αγ. Παρασκευή , άρα πάει και ο προτεροςς "έντιμος βίος".
Ε ναι, συμφωνουμε. Σου λεω οτι δεν βλεπω πώς μπορει να πεσει η ποινή.
Αλλά οταν μιλαμε για δικαστηριο με ενορκους, ποτέ δεν ξερεις.
Αν πουν ας πουμε κανενα ελαφρυντικο "ειλικρινους μεταμελειας" αντε βγάλε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom