alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θελεις κι εσυ να μαθεις ε?Ποια απ' όλες
Θελεις κι εσυ να μαθεις ε?Ποια απ' όλες
Με ρωτησε. Να μην απαντησω?Talking 'bout the site being more and more of a bore...
Α καλα νταξ. Σε ανθρωποκτονια απο προθεση. Αντε για υπνο τύπε μου.
Τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι και να του μειωσουνε την ποινη θα φαει μια σωστη υποδοχη στη φυλακη που θα ειναι ολη δικη του.Οπου ανακατευονται ενορκοι φίλε, δεν μπορεις ποτέ να εισαι σιγουρος.
Αν δικαζαν μονο δικαστες, θεωρω οτι ειναι υποθεση που δεν θα επεφτε στο Εφετειο.
Τωρα με τους ενορκους τι να σου πω. Ενα ελαφρυντικο να του αναγνωρισουν, επεσε στα 20 χρονια αυτοματα.
Θυμιζω οτι σε αυτα τα δικαστηρια, οι ενορκοι ειναι 4 και οι τακτικοι δικαστες 3.
Οπου ανακατευονται ενορκοι φίλε, δεν μπορεις ποτέ να εισαι σιγουρος.
Αν δικαζαν μονο δικαστες, θεωρω οτι ειναι υποθεση που δεν θα επεφτε στο Εφετειο.
Τωρα με τους ενορκους τι να σου πω. Ενα ελαφρυντικο να του αναγνωρισουν, επεσε στα 20 χρονια αυτοματα.
Θυμιζω οτι σε αυτα τα δικαστηρια, οι ενορκοι ειναι 4 και οι τακτικοι δικαστες 3.
Εδώ θα'μαστε, μικρό χωριό η Ελλάδα, τα νέα μαθαίνονται γρήγορα.
ρε συ άλεξ τι είδους ελαφρυντικό μπορεί να βρεθεί σε μια τέτοια περίπτωση;
Οπως ισχυει, ειμαι εναντιον. Επρεπε ειτετυπε οσους δικηγορους ξερω ειναι εναντιον των ενορκων. ενω ολη μου τη ζωη που βλεπω συστημα με ενορκους στον υπολοιπο πλανητη, δουλευει πολυ καλυτερα απο ελλαδα. κι εσυ ετσι εισαι;; εναντιον του να υπαρχουν ενορκοι;;;
Τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι και να του μειωσουνε την ποινη θα φαει μια σωστη υποδοχη στη φυλακη που θα ειναι ολη δικη του.
Προτερο εντιμο βιο ξερω γω. Ενορκοι ειναι αυτοι, δεν αιτιολογουν κιολας. Ό,τι θελουν λενε.ρε συ άλεξ τι είδους ελαφρυντικό μπορεί να βρεθεί σε μια τέτοια περίπτωση;
Εγω φιλε, σαν ανθρωπος του νομου, οφειλω να πω ομως οτι αυτα δεν μου αρεσουν και δεν μας τιμούν ως Πολιτεία.Τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι και να του μειωσουνε την ποινη θα φαει μια σωστη υποδοχη στη φυλακη που θα ειναι ολη δικη του.
Οπως ισχυει, ειμαι εναντιον. Επρεπε ειτε
1) Να εχει ενορκους σε ολα τα κακουργηματα (δεν εχει)
2) ή να ειναι ΜΟΝΟ ενορκοι ή ΜΟΝΟ δικαστες.
Τωρα εχει πλειοψηφια ενορκων σε ορισμενα μονο αδικηματα, κατι που δεν μου αρεσει.
Δεν νομιζω ομως οτι ισχυει οτι οι συναδελφοι ειναι κατα των ενορκων. Αντιθετως, τους θελουν επειδη επηρεαζονται απο κορώνες στις αγορευσεις, ενω οι δικαστες οχι, λογω επαγγελματος.
Και γιατι να μην λαδωσουν και οι συγγενεις του θυματος αν το παρουμε ετσι?αντε και θέλει να λαδώσει πχ τους τέσσερις ενόρκους ... το χρήμα που θα το βρεί ??/
γιατί δεν θα θέλουν και από δυό χιλιάρικα έκαστος... κάτω από πενηντάρα ίσως και παραπάνω δεν το βλέπω.. το όλον κανένα διακοσάρι και ποθανόν αρκετά παραπάνω... που θα τα βρεί ??
Είχε ριξει κάτι φάπες πριν χρόνια σε ένα προεκλογικό περιπτερο του ΚΚΕ νομίζω στην Αγ. Παρασκευή , άρα πάει και ο προτεροςς "έντιμος βίος".Προτερο εντιμο βιο ξερω γω. Ενορκοι ειναι αυτοι, δεν αιτιολογουν κιολας. Ό,τι θελουν λενε.
Εγω φιλε, σαν ανθρωπος του νομου, οφειλω να πω ομως οτι αυτα δεν μου αρεσουν και δεν μας τιμούν ως Πολιτεία.
Και γιατι να μην λαδωσουν και οι συγγενεις του θυματος αν το παρουμε ετσι?
Μονο ο κατηγορουμενος εχει πορτοφολι???
Προτερο εντιμο βιο ξερω γω. Ενορκοι ειναι αυτοι, δεν αιτιολογουν κιολας. Ό,τι θελουν λενε.
Ε ναι, συμφωνουμε. Σου λεω οτι δεν βλεπω πώς μπορει να πεσει η ποινή.Είχε ριξει κάτι φάπες πριν χρόνια σε ένα προεκλογικό περιπτερο του ΚΚΕ νομίζω στην Αγ. Παρασκευή , άρα πάει και ο προτεροςς "έντιμος βίος".