Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εισαι υπερ του να καταργηθει η δυνατοτητα αποφυλακισης στα 16 χρονια?
Εγω οχι.
16 χρονια ειναι πολλα, τι λεμε τωρα.

οχι βεβαια - 16 χρονια ειναι κολαση. αλλα 16 χρονια, οχι δια δυο λογω φυλακης, δια 1,4 λογω μεροκαμματων και δε ξερω εγω.

συναδελφος δεν ειμαι, απλα εχω τυχει καποιες φορες παραπανω απο το κανονικο κατηγορουμενος - οχι ποινικα για να εξηγουμαι  :grin: (δηλαδη και ποινικα αλλα υπαρχει οριο απο ενα ποσο και πανω)  :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
οχι βεβαια - 16 χρονια ειναι κολαση. αλλα 16 χρονια, οχι δια δυο λογω φυλακης, δια 1,4 λογω μεροκαμματων και δε ξερω εγω.

συναδελφος δεν ειμαι, απλα εχω τυχει καποιες φορες παραπανω απο το κανονικο κατηγορουμενος - οχι ποινικα για να εξηγουμαι  :grin: (δηλαδη και ποινικα αλλα υπαρχει οριο απο ενα ποσο και πανω)  :grin: :grin: :grin:
Λοιπον διορθωνω φίλε, δεν ειναι 16, αλλά 20.
16 ειναι μονο αν εχεις υπερβει το 70ο ετος της ηλικιας σου.
Και στα 20 μπορουν οντως να υπολογισθούν ευεργετικες ημερες με εργασια στη φυλακη.
ΟΜΩΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ. Σπανια στελνονται σε αγροτικες φυλακες, όπου η μία μερα υπολογιζεται για δυο, οι ισοβιτες. Αρα το πολυ να εργαζεται και να παιρνει "μιση" ημερα για καθε μερα εργασιας (δεν δουλευουν ομως καθε μερα).
Καθαρα δηλαδη περιπου να υπολογιζεις 14-15 χρονια μεσα. 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Και βεβαια πρεπει να μην εχεις τιμωριες πειθαρχικες στη φυλακη, αλλιως απορριπτεται η αιτηση αποφυλακισης με ορους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ασφαλιστικές εισφορές ή χρεη στο δημοσιο?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εισαι υπερ του να καταργηθει η δυνατοτητα αποφυλακισης στα 16 χρονια?
Εγω οχι.
16 χρονια ειναι πολλα, τι λεμε τωρα.

δεν ξερω ρωτα την φαιη που δεν εχει αυτην την δυνατοτητα να ξαναρθει στην ζωη

κυριε ανθρωπιστα

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
φιλε μου χασοδικη (με αγαπη το λεω) ο σιχαμενος ειναι 25-28 ;;; αρα πριν τα 40 θα βγει εξω να ζησει τη ζωουλα του ενω το κοριτσακι θα εχει γινει λιπασμα.

στο αμερικα θα ειχε φαει life without possibility of parole. στην ιγγλιτερα θα ειχε φαει life with a minimum tariff of 20 years.

και ουτε κομπιουτερακι χρειαζεσαι εκει ουτε τιποτα για να υπολογισεις. ξαναλεω, σε συγκεκριμενα εγκληματα.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ασφαλιστικές εισφορές ή χρεη στο δημοσιο?

για το δημοσιο αθωωθηκα τυπε  :grin:

ασφαλιστικα ακομα δεν εχουν σκασει τα κανονια - περιμενω πως και πως την ενοποιηση ασφαλιστικων εισφορων και εφοριας για να ετοιμασω ταξιδι που λεει και η αλεξιου  :grin: :grin:

με κατι τραπεζες μωρε....δεν μπορω να συνεννοηθω  :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
για το δημοσιο αθωωθηκα τυπε  :grin:

ασφαλιστικα ακομα δεν εχουν σκασει τα κανονια - περιμενω πως και πως την ενοποιηση ασφαλιστικων εισφορων και εφοριας για να ετοιμασω ταξιδι που λεει και η αλεξιου  :grin: :grin:

με κατι τραπεζες μωρε....δεν μπορω να συνεννοηθω  :grin: :grin:
Στειλε κανα πμ αν σου ερθει ορεξη, μπορει να βρουμε καμια ακρη.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
οτι και να κανει ο τυπος το θεμα ειναι οτι μια 10ετια θα την περασει γεματη μεσα στη φυλακη.
μια 10ετια που θα του φυγει η μαγκια, που θα του χαιδευουν το κολαρακι, και πολλα βραδια η πιπες και τα πισοκολιτα που θα παρει θα του μεινουν αξεχαστα. και μετα απο 10 χρονια η ταλαιπωρια που θα εχει η κολοτρυπιδα του, μονο αυτος θα το ξερει. τα υπολοιπα περι μαγκιας στην φυλακη ειναι λογια του κωλου. πολλοι κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, καλο ειναι να παραδειγματιστουν απο αυτον το μαλακα, διοτι οπως γνωριζετε ολοι, οι φυλακές πουτανακια σαν και αυτους τους χρειαζοντε.

οσο για την ψωλα την αδερφη, θα κοιταξει να βρει να την φορτωθει κανενας μαλακας, να κανει κανενα παιδι,και τα υπολοιπα περασμενα ξεχασμενα.

οι γονεις του κολοτρυπιδα και οι γονεις τις κοπελας τρωνε στην μαπα ολη την στεναχωρια, αυτους λυπαμε εγω.

ολα τα υπολοιπα ειναι λογια για να λεει ο καθενας την μαλακια του.

κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, και χεστοπορτιεριδες του 30ευρου μαγκιες μονο στο facebook οχι στην πραγματικη ζωη, γιατι εκει ειστε πουτανακια ολοι σας.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
οσο για την ψωλα την αδερφη, θα κοιταξει να βρει να την φορτωθει κανενας μαλακας, να κανει κανενα παιδι,και τα υπολοιπα περασμενα ξεχασμενα.

τυπε τον εχει βρει ηδη το μαλακα, ειναι παντρεμενο το κοριτσι τι νομιζες;;  :grin: :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο τυπας ο ''αντρακλας'' που νομιζε οτι ειναι μαγκας επειδη γαμαγε απο δω και απο κει και χτυπαγε και κανενα κοριτσακι τωρα στη φυλακη θα φαει τετειο ξυλο και τετεια ξεφτιλα που οταν θα βγει θα εχει παρει την τιμορια του.Αν κατσει μεσα οντος 15-20 χρονια θα βγει στα 40-45 και θα κανει τι? Θα ειναι παντα ο τυπος που ολη η Ελλαδα σιχαθικε,ο τυπος που σκοτωσε μια αθωα κοπελα και ο τυπος που ''καλα επαθε''.Θα βγει και αντε να πιασει καμια κολοδουλεια (αν υπαρχει μεχρι τοτε η ΕΛλαδα οπως την ξερουμε σημερα) και θα κοιταει να ειναι low profile για να μη τον πολυαναγωριζουνε.Ουσιαστικα η ζωη του καταστραφηκε και πολυ καλα επαθε.Αλλα τι παραπανω να του κανουν?

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
οτι και να κανει ο τυπος το θεμα ειναι οτι μια 10ετια θα την περασει γεματη μεσα στη φυλακη.
μια 10ετια που θα του φυγει η μαγκια, που θα του χαιδευουν το κολαρακι, και πολλα βραδια η πιπες και τα πισοκολιτα που θα παρει θα του μεινουν αξεχαστα. και μετα απο 10 χρονια η ταλαιπωρια που θα εχει η κολοτρυπιδα του, μονο αυτος θα το ξερει. τα υπολοιπα περι μαγκιας στην φυλακη ειναι λογια του κωλου. πολλοι κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, καλο ειναι να παραδειγματιστουν απο αυτον το μαλακα, διοτι οπως γνωριζετε ολοι, οι φυλακές πουτανακια σαν και αυτους τους χρειαζοντε.

οι γονεις του κολοτρυπιδα και οι γονεις τις κοπελας τρωνε στην μαπα ολη την στεναχωρια, αυτους λυπαμε εγω.

κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, και χεστοπορτιεριδες του 30ευρου μαγκιες μονο στο facebook οχι στην πραγματικη ζωη, γιατι εκει ειστε πουτανακια ολοι σας.
αμαν,ξεσπασμα...

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16

αντε βρε νουμερο
ελα να τα πεις απο κοντα αυτα περι φουσκωτων
αν σε πιασω στα μπρατσα μου θα σε ξεκωλιασω,θα σου δωσω το κωλαντερο παραμασχαλα
ελα να γευτεις την αναβολικη πουτσα μου φαλακρομουνη

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Ο τυπας ο ''αντρακλας'' που νομιζε οτι ειναι μαγκας επειδη γαμαγε απο δω και απο κει και χτυπαγε και κανενα κοριτσακι τωρα στη φυλακη θα φαει τετειο ξυλο και τετεια ξεφτιλα που οταν θα βγει θα εχει παρει την τιμορια του.Αν κατσει μεσα οντος 15-20 χρονια θα βγει στα 40-45 και θα κανει τι? Θα ειναι παντα ο τυπος που ολη η Ελλαδα σιχαθικε,ο τυπος που σκοτωσε μια αθωα κοπελα και ο τυπος που ''καλα επαθε''.Θα βγει και αντε να πιασει καμια κολοδουλεια (αν υπαρχει μεχρι τοτε η ΕΛλαδα οπως την ξερουμε σημερα) και θα κοιταει να ειναι low profile για να μη τον πολυαναγωριζουνε.Ουσιαστικα η ζωη του καταστραφηκε και πολυ καλα επαθε.Αλλα τι παραπανω να του κανουν?
οταν βγει το μονο που θα μπορει να κανει, ειναι να εχει καμια καντινα στο 25χλμ κολοπετινιτσας-βλαχοχωριου να ψηνει σουβλακια παρεα με το γαμια του απο την φυλακη,και η εσπρεσσο να του κανει κανενα αφιερωμα.

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια,ασκησαν εφεση ειπαν,τι σημαινει αυτο?μπορει καποιος που ξερει να μας εξηγησει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom