kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Στα 16 χρονια δικαιουται να κανει αιτηση αποφυλακισης.
στα 16 οπως μετρανε ή στα 16 κανονικα δηλαδη 365 μερες επι 16 φορες;;;;;
Στα 16 χρονια δικαιουται να κανει αιτηση αποφυλακισης.
Εισαι υπερ του να καταργηθει η δυνατοτητα αποφυλακισης στα 16 χρονια?
Εγω οχι.
16 χρονια ειναι πολλα, τι λεμε τωρα.
Λοιπον διορθωνω φίλε, δεν ειναι 16, αλλά 20.οχι βεβαια - 16 χρονια ειναι κολαση. αλλα 16 χρονια, οχι δια δυο λογω φυλακης, δια 1,4 λογω μεροκαμματων και δε ξερω εγω.
συναδελφος δεν ειμαι, απλα εχω τυχει καποιες φορες παραπανω απο το κανονικο κατηγορουμενος - οχι ποινικα για να εξηγουμαι(δηλαδη και ποινικα αλλα υπαρχει οριο απο ενα ποσο και πανω)
![]()
![]()
![]()
Ασφαλιστικές εισφορές ή χρεη στο δημοσιο?συναδελφος δεν ειμαι, απλα εχω τυχει καποιες φορες παραπανω απο το κανονικο κατηγορουμενος - οχι ποινικα για να εξηγουμαι(δηλαδη και ποινικα αλλα υπαρχει οριο απο ενα ποσο και πανω)
![]()
![]()
![]()
Εισαι υπερ του να καταργηθει η δυνατοτητα αποφυλακισης στα 16 χρονια?
Εγω οχι.
16 χρονια ειναι πολλα, τι λεμε τωρα.
Γιαννη δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Και το ξερεις.δεν ξερω ρωτα την φαιη που δεν εχει αυτην την δυνατοτητα να ξαναρθει στην ζωη
κυριε ανθρωπιστα
Ασφαλιστικές εισφορές ή χρεη στο δημοσιο?
Στειλε κανα πμ αν σου ερθει ορεξη, μπορει να βρουμε καμια ακρη.για το δημοσιο αθωωθηκα τυπε
ασφαλιστικα ακομα δεν εχουν σκασει τα κανονια - περιμενω πως και πως την ενοποιηση ασφαλιστικων εισφορων και εφοριας για να ετοιμασω ταξιδι που λεει και η αλεξιου![]()
με κατι τραπεζες μωρε....δεν μπορω να συνεννοηθω![]()
![]()
Στειλε κανα πμ αν σου ερθει ορεξη, μπορει να βρουμε καμια ακρη.
Όποτε θελεις.ειμαι σε μορατοριουμ αυτη τη στιγμη. με κοιτανε και τους κοιταω.
θα σε εχω υποψη μου.
Γιαννη δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Και το ξερεις.
οσο για την ψωλα την αδερφη, θα κοιταξει να βρει να την φορτωθει κανενας μαλακας, να κανει κανενα παιδι,και τα υπολοιπα περασμενα ξεχασμενα.
αμαν,ξεσπασμα...οτι και να κανει ο τυπος το θεμα ειναι οτι μια 10ετια θα την περασει γεματη μεσα στη φυλακη.
μια 10ετια που θα του φυγει η μαγκια, που θα του χαιδευουν το κολαρακι, και πολλα βραδια η πιπες και τα πισοκολιτα που θα παρει θα του μεινουν αξεχαστα. και μετα απο 10 χρονια η ταλαιπωρια που θα εχει η κολοτρυπιδα του, μονο αυτος θα το ξερει. τα υπολοιπα περι μαγκιας στην φυλακη ειναι λογια του κωλου. πολλοι κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, καλο ειναι να παραδειγματιστουν απο αυτον το μαλακα, διοτι οπως γνωριζετε ολοι, οι φυλακές πουτανακια σαν και αυτους τους χρειαζοντε.
οσο για την ψωλα την αδερφη, θα κοιταξει να βρει να την φορτωθει κανενας μαλακας, να κανει κανενα παιδι,και τα υπολοιπα περασμενα ξεχασμενα.
οι γονεις του κολοτρυπιδα και οι γονεις τις κοπελας τρωνε στην μαπα ολη την στεναχωρια, αυτους λυπαμε εγω.
ολα τα υπολοιπα ειναι λογια για να λεει ο καθενας την μαλακια του.
κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, και χεστοπορτιεριδες του 30ευρου μαγκιες μονο στο facebook οχι στην πραγματικη ζωη, γιατι εκει ειστε πουτανακια ολοι σας.
αντε βρε νουμεροοτι και να κανει ο τυπος το θεμα ειναι οτι μια 10ετια θα την περασει γεματη μεσα στη φυλακη.
μια 10ετια που θα του φυγει η μαγκια, που θα του χαιδευουν το κολαρακι, και πολλα βραδια η πιπες και τα πισοκολιτα που θα παρει θα του μεινουν αξεχαστα. και μετα απο 10 χρονια η ταλαιπωρια που θα εχει η κολοτρυπιδα του, μονο αυτος θα το ξερει. τα υπολοιπα περι μαγκιας στην φυλακη ειναι λογια του κωλου. πολλοι κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, καλο ειναι να παραδειγματιστουν απο αυτον το μαλακα, διοτι οπως γνωριζετε ολοι, οι φυλακές πουτανακια σαν και αυτους τους χρειαζοντε.
οι γονεις του κολοτρυπιδα και οι γονεις τις κοπελας τρωνε στην μαπα ολη την στεναχωρια, αυτους λυπαμε εγω.
ολα τα υπολοιπα ειναι λογια για να λεει ο καθενας την μαλακια του.
κολοτρυπιδατοι των αναβολικων και των γυμναστηριων, και χεστοπορτιεριδες του 30ευρου μαγκιες μονο στο facebook οχι στην πραγματικη ζωη, γιατι εκει ειστε πουτανακια ολοι σας.
οταν βγει το μονο που θα μπορει να κανει, ειναι να εχει καμια καντινα στο 25χλμ κολοπετινιτσας-βλαχοχωριου να ψηνει σουβλακια παρεα με το γαμια του απο την φυλακη,και η εσπρεσσο να του κανει κανενα αφιερωμα.Ο τυπας ο ''αντρακλας'' που νομιζε οτι ειναι μαγκας επειδη γαμαγε απο δω και απο κει και χτυπαγε και κανενα κοριτσακι τωρα στη φυλακη θα φαει τετειο ξυλο και τετεια ξεφτιλα που οταν θα βγει θα εχει παρει την τιμορια του.Αν κατσει μεσα οντος 15-20 χρονια θα βγει στα 40-45 και θα κανει τι? Θα ειναι παντα ο τυπος που ολη η Ελλαδα σιχαθικε,ο τυπος που σκοτωσε μια αθωα κοπελα και ο τυπος που ''καλα επαθε''.Θα βγει και αντε να πιασει καμια κολοδουλεια (αν υπαρχει μεχρι τοτε η ΕΛλαδα οπως την ξερουμε σημερα) και θα κοιταει να ειναι low profile για να μη τον πολυαναγωριζουνε.Ουσιαστικα η ζωη του καταστραφηκε και πολυ καλα επαθε.Αλλα τι παραπανω να του κανουν?
ρε παιδια,ασκησαν εφεση ειπαν,τι σημαινει αυτο?μπορει καποιος που ξερει να μας εξηγησει?Ο τυπας ο ''αντρακλας'' που νομιζε οτι ειναι μαγκας επειδη γαμαγε απο δω και απο κει και χτυπαγε και κανενα κοριτσακι τωρα στη φυλακη θα φαει τετειο ξυλο και τετεια ξεφτιλα που οταν θα βγει θα εχει παρει την τιμορια του.Αν κατσει μεσα οντος 15-20 χρονια θα βγει στα 40-45 και θα κανει τι? Θα ειναι παντα ο τυπος που ολη η Ελλαδα σιχαθικε,ο τυπος που σκοτωσε μια αθωα κοπελα και ο τυπος που ''καλα επαθε''.Θα βγει και αντε να πιασει καμια κολοδουλεια (αν υπαρχει μεχρι τοτε η ΕΛλαδα οπως την ξερουμε σημερα) και θα κοιταει να ειναι low profile για να μη τον πολυαναγωριζουνε.Ουσιαστικα η ζωη του καταστραφηκε και πολυ καλα επαθε.Αλλα τι παραπανω να του κανουν?