Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Δεν ειναι η Ροζυ ρε τύπε...παλι τα ιδια?εσενα θα σου τραβαγα ενα γροθιδι να κανει σαραντα κυματισμους η ζυμαροκοιλουμπα σου
υγρη απαξιωση τυπε?
υγρη απαξιωση τυπε?
"Τσιμπουκακη" λεγανε τον "καταγγελοντα"? χαχαχα!Τότε, στις 13 Ιουνίου 2012 είχε απλώς καταφέρει να στείλει στο νοσοκομείο το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη, χτυπώντας τον με σιδηρογροθιά
είναι ωραία στα Εξάρχεια θα έχει πολλά πάκια έλα θα σε αρέσει...Τι έκανε ο Κασιδιάρης μωρή πούστρα ;;;
Δεν πας Εξάρχεια να σου κάνουν το κωλάντερο τζιμινιέρα τα Πάκια ;;
Ισοβια εφαγε ο τύπος. Τι αλλο θες ρε φιλε?αρα ο μαλακας που γουσταρει να δερνει κοριτσακια μεχρι θανατου θα βγει το πολυ σε 10 (το πολυ) και η αλλη η ψωλορουφηχτρα τα πηρε με αναστολη αρα παει σπιτακι της στον αντρουλη της (να τη χαιρεται τη ψωλου).
κλασσικη ελληνικη δικαστικη ιστορια. ειμαστε ξεφτιλισμενη χωρα.
Ισοβια εφαγε ο τύπος. Τι αλλο θες ρε φιλε?
Εφαγε ισοβια ή οχι? Τι θελει ο φιλος? Δεν καταλαβα γιατι κραζει.οταν λεμε ισοβια εννουμε ισοβια;
Ισοβια εφαγε ο τύπος. Τι αλλο θες ρε φιλε?
Εφαγε ισοβια ή οχι? Τι θελει ο φιλος? Δεν καταλαβα γιατι κραζει.
Θελω να μου το εξηγησει γιατι μου φανηκε πολύ "ελληναραδικο" το σχολιο του.
Αδεια δικαιουται οταν κλεισει 8 χρονια μεσα. Αφου ξερεις απο δικαστηρια θα επρεπε να το γνωριζεις.φιλε στον περισσοτερο κοσμο τα ισοβια σημαινουν 20 ή 25 χρονια μεσα. στο αμερικα δε που εχω περασει αρκετα τις μισες φορες σημαινουν ισοβια τελεια και παυλα. στην ελλαδαρα ο τυπος αυτος εδειρε μεχρι θανατου μια κοπελλα μιση μεριδα (καταλαβαινεις τι γινοτανε εκεινη την ωρα τυπε?) και στο υπογραφω γιατι απο δικαστηρια ξερω: σε 10 το πολυ - τραβηγμενο το 10 - θα ειναι εξω και κυριος. για αδειες σαββατοκυριακα δεν το συζηταω, απο του χρονου τα χριστουγεννα θα τρωει λαδερα απο τη μανουλα του το αρχιδι.
εγω δεν ειμαι σαλιαρης να λεω για θανατικες ποινες και αρχιδια μπλε και πρασινα αλλα σε τετοια εγκληματα αστον να σαπισει τον πουστη 20 χρονακια μεσα. δεν ειναι για σωφρονισμο που υποτιθεται οτι φροντιζει το συστημα δικαιοσυνης, μουνοπανο ηταν και μουνοπανο θα παραμεινει ο βρωμιαρης. αστον να σαπισει για τιμωρια.
Αδεια δικαιουται οταν κλεισει 8 χρονια μεσα. Αφου ξερεις απο δικαστηρια θα επρεπε να το γνωριζεις.
Το 10 απο πού προκυπτει? Στα 16 χρονια δικαιουται να κανει αιτηση αποφυλακισης.
Αδεια δικαιουται οταν κλεισει 8 χρονια μεσα. Αφου ξερεις απο δικαστηρια θα επρεπε να το γνωριζεις.
Το 10 απο πού προκυπτει? Στα 16 χρονια δικαιουται να κανει αιτηση αποφυλακισης.
Εισαι υπερ του να καταργηθει η δυνατοτητα αποφυλακισης στα 16 χρονια?και θα βγει με δοξα και τιμη
καλα
Συναδελφος?απο δικαστηρια ειπα ξερω - οχι απο φυλακες