Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τότε, στις 13 Ιουνίου 2012 είχε απλώς καταφέρει να στείλει στο νοσοκομείο το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη,  χτυπώντας τον με σιδηρογροθιά
"Τσιμπουκακη" λεγανε τον "καταγγελοντα"? χαχαχα!
και κομμουνιστης και "Τσιμπουκακης"?
και θελει να τον πιστεψουμε δηλαδη οτι οι καταγγελιες του δεν ειναι... "πιπες"?

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι έκανε ο Κασιδιάρης μωρή πούστρα ;;;

Δεν πας Εξάρχεια να σου κάνουν το κωλάντερο τζιμινιέρα τα Πάκια ;;
είναι ωραία στα Εξάρχεια θα έχει πολλά πάκια έλα θα σε αρέσει...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αρα ο μαλακας που γουσταρει να δερνει κοριτσακια μεχρι θανατου θα βγει το πολυ σε 10 (το πολυ) και η αλλη η ψωλορουφηχτρα τα πηρε με αναστολη αρα παει σπιτακι της στον αντρουλη της (να τη χαιρεται τη ψωλου).

κλασσικη ελληνικη δικαστικη ιστορια. ειμαστε ξεφτιλισμενη χωρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αρα ο μαλακας που γουσταρει να δερνει κοριτσακια μεχρι θανατου θα βγει το πολυ σε 10 (το πολυ) και η αλλη η ψωλορουφηχτρα τα πηρε με αναστολη αρα παει σπιτακι της στον αντρουλη της (να τη χαιρεται τη ψωλου).

κλασσικη ελληνικη δικαστικη ιστορια. ειμαστε ξεφτιλισμενη χωρα.
Ισοβια εφαγε ο τύπος. Τι αλλο θες ρε φιλε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
οταν λεμε ισοβια εννουμε ισοβια;
Εφαγε ισοβια ή οχι? Τι θελει ο φιλος? Δεν καταλαβα γιατι κραζει.
Θελω να μου το εξηγησει γιατι μου φανηκε πολύ "ελληναραδικο" το σχολιο του.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ισοβια εφαγε ο τύπος. Τι αλλο θες ρε φιλε?

φιλε στον περισσοτερο κοσμο τα ισοβια σημαινουν 20 ή 25 χρονια μεσα. στο αμερικα δε που εχω περασει αρκετα τις μισες φορες σημαινουν ισοβια τελεια και παυλα. στην ελλαδαρα ο τυπος αυτος εδειρε μεχρι θανατου μια κοπελλα μιση μεριδα (καταλαβαινεις τι γινοτανε εκεινη την ωρα τυπε?) και στο υπογραφω γιατι απο δικαστηρια ξερω: σε 10 το πολυ - τραβηγμενο το 10 - θα ειναι εξω και κυριος. για αδειες σαββατοκυριακα δεν το συζηταω, απο του χρονου τα χριστουγεννα θα τρωει λαδερα απο τη μανουλα του το αρχιδι.

εγω δεν ειμαι σαλιαρης να λεω για θανατικες ποινες και αρχιδια μπλε και πρασινα αλλα σε τετοια εγκληματα αστον να σαπισει τον πουστη 20 χρονακια μεσα. δεν ειναι για σωφρονισμο που υποτιθεται οτι φροντιζει το συστημα δικαιοσυνης, μουνοπανο ηταν και μουνοπανο θα παραμεινει ο βρωμιαρης. αστον να σαπισει για τιμωρια.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εφαγε ισοβια ή οχι? Τι θελει ο φιλος? Δεν καταλαβα γιατι κραζει.
Θελω να μου το εξηγησει γιατι μου φανηκε πολύ "ελληναραδικο" το σχολιο του.

στο εξηγω φιλε - πιστεψε με ειμαι ο τελευταιος που θα ακουσεις να γινομαι 'ελληναρας'

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
φιλε στον περισσοτερο κοσμο τα ισοβια σημαινουν 20 ή 25 χρονια μεσα. στο αμερικα δε που εχω περασει αρκετα τις μισες φορες σημαινουν ισοβια τελεια και παυλα. στην ελλαδαρα ο τυπος αυτος εδειρε μεχρι θανατου μια κοπελλα μιση μεριδα (καταλαβαινεις τι γινοτανε εκεινη την ωρα τυπε?) και στο υπογραφω γιατι απο δικαστηρια ξερω: σε 10 το πολυ - τραβηγμενο το 10 - θα ειναι εξω και κυριος. για αδειες σαββατοκυριακα δεν το συζηταω, απο του χρονου τα χριστουγεννα θα τρωει λαδερα απο τη μανουλα του το αρχιδι.

εγω δεν ειμαι σαλιαρης να λεω για θανατικες ποινες και αρχιδια μπλε και πρασινα αλλα σε τετοια εγκληματα αστον να σαπισει τον πουστη 20 χρονακια μεσα. δεν ειναι για σωφρονισμο που υποτιθεται οτι φροντιζει το συστημα δικαιοσυνης, μουνοπανο ηταν και μουνοπανο θα παραμεινει ο βρωμιαρης. αστον να σαπισει για τιμωρια.
Αδεια δικαιουται οταν κλεισει 8 χρονια μεσα. Αφου ξερεις απο δικαστηρια θα επρεπε να το γνωριζεις.
Το 10 απο πού προκυπτει? Στα 16 χρονια δικαιουται να κανει αιτηση αποφυλακισης.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
για την αλλη τη σκατοφατσα την αδελφη δεν μπορω να πω τιποτα, δεν μπορεις να αποδειξεις οτι αυτη τα προκαλεσε αρα αστην να παει στο διαολο, και τα 5 δεν καταλαβα γιατι τα εφαγε αλλα θα το εξηγει η αποφαση. αυτη εχει να φαει τοσο ροχαλα και κραξιμο που θα τιμωρηθει αρκετα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αδεια δικαιουται οταν κλεισει 8 χρονια μεσα. Αφου ξερεις απο δικαστηρια θα επρεπε να το γνωριζεις.

και θα βγει με δοξα και τιμη

καλα

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

απο δικαστηρια ειπα ξερω - οχι απο φυλακες  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom