Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλά εγώ μπορεί να εισηγηθώ να τον κρεμάσουν ή να μην του κάνουν τίποτα... ότι πω σαν ένορκος γίνεται;
Αρκει να προβλεπεται απο το νομο. Η κρεμαλα δεν προβλεπεται. Αν πεις αθωος, θα ειναι αθωος. Δεν εχουν γινει νομιζεις αυτα? Εγω εχω παρευρεθει σε δικη που οι ενορκοι δεχθηκαν ισχυρισμο περι αμυνας με...20 μαχαιριες. Και αθωωσαν κατα πλειοψηφια, με τη μειοψηφια των δικαστων που ειπαν ενοχος.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και σιγα μην στο πε ρε μαλακα...

δεν το πε σε μενα τυπε, το ειπε η μανα του στη μανα μου  :grin:

σιγα με το 'μαλακας' θα σου κανω μηνυση και θα τα δουμε στη πραξη αυτα που συζηταμε  :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
(οποιος ξερει απο δικαστηρια, στη δικη του βαγιωνη οι δικαστες κοβανε με το ξιφος μια φρατζολα ψωμι για να δουνε πως κοβει το ξιφος και τι σχεση εχει με το τραυμα της νεκρης), μιλαμε για μπουρδελο κανονικο.  :grin:
Εδω τυπε δεν έχεις δίκιο, ήταν ξεκάθαρο ότι η τύπισα πήρε φόρα και καρφώθηκε στο ξιφίδιο, τον αδίκησαν τον άνθρωπο!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τελος παντων, το θεμα "ενορκοι" ειναι τεραστιο.
Βλεπω παντως οτι σας ενδιαφερουν αυτα. Εγω πιστευα οτι θα σας φαινονταν βαρετα, οπως στον κ. Μπακαλη.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυπε τον φανταζομαι να εχει φωταγωγησει το σπιτι και να περιμενει την αγαπη του στη πορτα κουστουμαρισμενος και με ενα μπουκετο κοκκινα τριανταφυλλα.....θα κανουν ενα ερωτα ολο τρελα και θα ανταλλαξουν ορκους αιωνιας πιστης και αφοσιωσης...

καλα δεν εισαι και μακρυα απο την πραγματικοτητα, παιζει να εχει γινει ακριβως ετσι τυπε  :(

γιατι ειναι γνωστο οτι η μαλακια ειναι χωρις ορια, ειδικα σε αυτα τα θεματα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
τυπε τον φανταζομαι να εχει φωταγωγησει το σπιτι και να περιμενει την αγαπη του στη πορτα κουστουμαρισμενος και με ενα μπουκετο κοκκινα τριανταφυλλα.....θα κανουν ενα ερωτα ολο τρελα και θα ανταλλαξουν ορκους αιωνιας πιστης και αφοσιωσης...

...η καριόλα τύπε θα γυρίσει σπιτι σαν βρεμενη γατα και με τις γαλυφιές θα τον τουμπαρει τον κερατούκλη...σε 6 μήνες θα πινει παλι νερο στ' ονομα της...

ειναι που ειναι ελλεεινιδες, αλλά η πραγματικη πληγη ειναι οι ...ελλέινες !

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν το πε σε μενα τυπε, το ειπε η μανα του στη μανα μου  :grin:

σιγα με το 'μαλακας' θα σου κανω μηνυση και θα τα δουμε στη πραξη αυτα που συζηταμε  :grin:
και μετα απο αυτο εγινε πουστρακος :huh:
ηταν γυναικωτος ο φιλος σου και μαλλον βρηκαν ευκαιρια

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εδω τυπε δεν έχεις δίκιο, ήταν ξεκάθαρο ότι η τύπισα πήρε φόρα και καρφώθηκε στο ξιφίδιο, τον αδίκησαν τον άνθρωπο!  :grin:

τυπε εχεις διαβασει την υποθεση;;; η υπερασπιστικη του γραμμη ηταν οτι επαιζαν τη σκηνη απο το μποντυγκαρντ με τη γουιτνη χιουστον και τον κεβιν κοστνερ  :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε εχεις διαβασει την υποθεση;;; η υπερασπιστικη του γραμμη ηταν οτι επαιζαν τη σκηνη απο το μποντυγκαρντ με τη γουιτνη χιουστον και τον κεβιν κοστνερ  :grin: :grin: :grin: :grin:
Μερικές φορες οι συναδελφοι ειναι πολυ ευφάνταστοι, το ομολογω.  :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και μετα απο αυτο εγινε πουστρακος :huh:
ηταν γυναικωτος ο φιλος σου και μαλλον βρηκαν ευκαιρια

οχι ρε τυπε γιατι να γινει πουστρακος;; απλα σοβαρα τωρα ο τυπος επεσε σε καταθλιψη για κανα χρονο και τον μαζευανε με τα κουταλακια. λιγο ειναι να εισαι τη δευτερα στο γραφειο σου και τη τριτη να σου πηδανε το κωλο;; γαμησε τα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όχι, αλλά τη θυμάμαι από την τότε επικαιρότητα.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε τυπε γιατι να γινει πουστρακος;; απλα σοβαρα τωρα ο τυπος επεσε σε καταθλιψη για κανα χρονο και τον μαζευανε με τα κουταλακια. λιγο ειναι να εισαι τη δευτερα στο γραφειο σου και τη τριτη να σου πηδανε το κωλο;; γαμησε τα
και γιατι τον χωσαν μεσα;

Επισκέπτης
Τελος παντων, το θεμα "ενορκοι" ειναι τεραστιο.
Βλεπω παντως οτι σας ενδιαφερουν αυτα. Εγω πιστευα οτι θα σας φαινονταν βαρετα, οπως στον κ. Μπακαλη.

It takes a special case of person to flag his professional credentials in a site about brothels and hookers.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Όχι, αλλά τη θυμάμαι από την τότε επικαιρότητα.

τυπε κι εγω απο τις εφημεριδες τοτε και σκεφτομουνα μαλακα ποσο μπουρδελο ειναι τα δικαστηρια - και δεν ειχα πατησει στη ζωη μου σε δικαστηριο.

και μετα απο 20 χρονια ειμαι καθε 3-4 μηνες και τα λουζομαι  :grin: :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και γιατι τον χωσαν μεσα;

σκοτωσε μια γιαγια με τη μηχανη τυπε απο αυτες τις γιαγιαδες που πεταγονται αναμεσα απο αυτοκινητα. ηταν φορτηγο στα δεξια σταματημενο, φαναρι πρασινο και αμαξια τρεχαν, αυτος ηταν δεξια και πηγαινε με 50-60, πεταχτηκε η γιαγια στα αρχιδια της ουτε εβλεπε ουτε ακουγε και ο δικος μου περασε απο πανω. τι να μεινει απο τη γιαγια που ηταν 80φευγα δεν εμεινε τιποτα. ειχε μπλεξει μετα και με το σοι που ειχανε μυριστει λεφτα και την ειχαν βγαλει τη γιαγια οτι ηταν η γουοντερ γουμαν, ολα ηταν καλα και την εφαγαν στο ανθος της ηλικιας της.  :grin:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
σκοτωσε μια γιαγια με τη μηχανη τυπε απο αυτες τις γιαγιαδες που πεταγονται αναμεσα απο αυτοκινητα. ηταν φορτηγο στα δεξια σταματημενο, φαναρι πρασινο και αμαξια τρεχαν, αυτος ηταν δεξια και πηγαινε με 50-60, πεταχτηκε η γιαγια στα αρχιδια της ουτε εβλεπε ουτε ακουγε και ο δικος μου περασε απο πανω. τι να μεινει απο τη γιαγια που ηταν 80φευγα δεν εμεινε τιποτα. ειχε μπλεξει μετα και με το σοι που ειχανε μυριστει λεφτα και την ειχαν βγαλει τη γιαγια οτι ηταν η γουοντερ γουμαν, ολα ηταν καλα και την εφαγαν στο ανθος της ηλικιας της.  :grin:
δεν μπαινεις φυλακη για αυτο...για μια μερα πριν γινει η δικη
καπου τα μπερδευεις...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
1) Δεν ξερω πολλα για την υποθεση. Ειχα πετυχει ενα απογευμα (παντα τις μαλακιες τις πετυχαινω τρωγοντας, λογω της μανας μου  :jerking:), την αδερφη του θυματος, στη Στεφανιδου, και ηταν η πιο ΒΡΩΜΕΡΗ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ προσωπικοτητα που εχω δει στη ζωη μου.
Ελεγε οτι ειπε ψεματα στον πατερα της για να καλυψει το μαλακα που σκοτωσε την αδερφη της και κατι τετοια.
Η τυπισσα ειναι σιγουρα ηθικος αυτουργος - απορω πώς δεν δικαζεται και η ιδια!

2) Οι ενορκοι βγαζουνε και ποινη? Εγω νομιζα πως λενε Αθωος-Ενοχος και μετα η ποινη βγαινει απο το δικαστη.

3) Γτ σας κανει εντυπωση η φαση με τους ενορκους? Δεν συνηθιζεται? (Εδω ειχε γινει ολοκληρο θεμα που η 17Ν δικαστηκε χωρις ενορκους, επειδη και καλα ο νομος επεβαλλε ενορκους. Ετσι δεν ειναι?)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
1) Δεν ξερω πολλα για την υποθεση. Ειχα πετυχει ενα απογευμα (παντα τις μαλακιες τις πετυχαινω τρωγοντας, λογω της μανας μου  :jerking:), την αδερφη του θυματος, στη Στεφανιδου, και ηταν η πιο ΒΡΩΜΕΡΗ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ προσωπικοτητα που εχω δει στη ζωη μου.
Ελεγε οτι ειπε ψεματα στον πατερα της για να καλυψει το μαλακα που σκοτωσε την αδερφη της και κατι τετοια.
Η τυπισσα ειναι σιγουρα ηθικος αυτουργος - απορω πώς δεν δικαζεται και η ιδια!

2) Οι ενορκοι βγαζουνε και ποινη? Εγω νομιζα πως λενε Αθωος-Ενοχος και μετα η ποινη βγαινει απο το δικαστη.

3) Γτ σας κανει εντυπωση η φαση με τους ενορκους? Δεν συνηθιζεται? (Εδω ειχε γινει ολοκληρο θεμα που η 17Ν δικαστηκε χωρις ενορκους, επειδη και καλα ο νομος επεβαλλε ενορκους. Ετσι δεν ειναι?)

δικαστηκε τυπε και εφαγε 5 χρονια αυτα λεμε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom