Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αρκει να προβλεπεται απο το νομο. Η κρεμαλα δεν προβλεπεται. Αν πεις αθωος, θα ειναι αθωος. Δεν εχουν γινει νομιζεις αυτα? Εγω εχω παρευρεθει σε δικη που οι ενορκοι δεχθηκαν ισχυρισμο περι αμυνας με...20 μαχαιριες. Και αθωωσαν κατα πλειοψηφια, με τη μειοψηφια των δικαστων που ειπαν ενοχος.

γιατι ρε χασοδικη ο αριθμος των μαχαιριων να αναιρει την αμυνα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γιατι ρε χασοδικη ο αριθμος των μαχαιριων να αναιρει την αμυνα?
Ελα ρε Εκτορα, μην το συνεχιζεις...
Αν σου φαινεται πιθανο, σου λεω οτι αν εβλεπες την περιπτωση θα γελουσες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα ρε Εκτορα, μην το συνεχιζεις...
Αν σου φαινεται πιθανο, σου λεω οτι αν εβλεπες την περιπτωση θα γελουσες.

δεν ξερω την περιπτωση απλως σχολιαζω αυτο που λες. ο αριθμος δεν αναιρει την αμυνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν ξερω την περιπτωση απλως σχολιαζω αυτο που λες. ο αριθμος δεν αναιρει την αμυνα.
Ε οπως και να το κανουμε ομως, οι αμυνομενοι δεν κατακρεουργούν.
Οχι παντως χωρις να υπερβουν τα ορια αμυνης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μα ειλικρινα πιστευεις οτι σε μια τοσο σημαντικη δικη, ειναι δυνατον αυθαιρετα καποιοι να αποφασισαν να παραβουν το νομο οσον αφορα τη συγκροτηση του δικαστηριου?
Πώς θα ηταν δυνατον? Ολα εγιναν στην τριχα.
Αυτο που προβλεποταν, αυτο εγινε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η 17Ν δικάστηκε με βάση τον τρομονομο που προβλέπει την σύσταση κακουργιοδικείου χωρίς ενόρκους, μόνο με δικαστές. Πρόκειται για ιδιαίτερης βαρύτητας εγκλήματα, που ο Νόμος θέλεινα αποκλείσει την πιθανότητα επηρεασμού των ενόρκων απλών πολιτών.

Οι ένορκοι είναι απλά μια κακή μεταφορά ξένου θεσμού στην Ελλάδα. Αλεξ, απ' όσο ξέρω δεν βγάζουν και την ποινή, μόνο ενοχή. Στην Αμερική αυτα, που έχει ενόρκους και σε αστικές δίκες, και σπέρνουν πιουνιτιβ νταματζις.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Η 17Ν δικάστηκε με βάση τον τρομονομο που προβλέπει την σύσταση κακουργιοδικείου χωρίς ενόρκους, μόνο με δικαστές. Πρόκειται για ιδιαίτερης βαρύτητας εγκλήματα, που ο Νόμος θέλεινα αποκλείσει την πιθανότητα επηρεασμού των ενόρκων απλών πολιτών.

Οι ένορκοι είναι απλά μια κακή μεταφορά ξένου θεσμού στην Ελλάδα. Αλεξ, απ' όσο ξέρω δεν βγάζουν και την ποινή, μόνο ενοχή. Στην Αμερική αυτα, που έχει ενόρκους και σε αστικές δίκες, και σπέρνουν πιουνιτιβ νταματζις.

Τι κάνεις ρε μούτρο?? Όλα καλά??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Στην Ελλαδα εννοεις? φυσικα βγαζουν και ποινη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι μαλακια ειναι αυτο. και πως ξερουν απο ποσο μεχρι ποσο προβλεπει ο ποινικος κωδικας για καθε αρθρο
Δεν ειναι τιποτα μωρε, τους τα εξηγουν οι δικαστες στη διασκεψη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γυρισε στον αντρουλη της και τωρα θα κανει αχαλινωτο σεξ τύπε  :fuck1:

:S αυτος ο μαλακας τη γλυτωσε με τα καραγκιοζιλικια του ιδιος πιρφορος με σενα ειναι. θα του επρηζα τα ματια ευκολα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
:S αυτος ο μαλακας τη γλυτωσε με τα καραγκιοζιλικια του ιδιος πιρφορος με σενα ειναι. θα του επρηζα τα ματια ευκολα
Ε οχι ρε τύπε, τοσο χαφτομουνης ουτε εγω δεν ειμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom