Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μαν δειξτους καμια ασκηση, δεν ξερουν
χαχαχαχαχα γαμάτο
μαν δειξτους καμια ασκηση, δεν ξερουν
Αρκει να προβλεπεται απο το νομο. Η κρεμαλα δεν προβλεπεται. Αν πεις αθωος, θα ειναι αθωος. Δεν εχουν γινει νομιζεις αυτα? Εγω εχω παρευρεθει σε δικη που οι ενορκοι δεχθηκαν ισχυρισμο περι αμυνας με...20 μαχαιριες. Και αθωωσαν κατα πλειοψηφια, με τη μειοψηφια των δικαστων που ειπαν ενοχος.
Ελα ρε Εκτορα, μην το συνεχιζεις...γιατι ρε χασοδικη ο αριθμος των μαχαιριων να αναιρει την αμυνα?
Ελα ρε Εκτορα, μην το συνεχιζεις...
Αν σου φαινεται πιθανο, σου λεω οτι αν εβλεπες την περιπτωση θα γελουσες.
1) Ναι.
2) Oχι δεν ειναι ετσι.
Ε οπως και να το κανουμε ομως, οι αμυνομενοι δεν κατακρεουργούν.δεν ξερω την περιπτωση απλως σχολιαζω αυτο που λες. ο αριθμος δεν αναιρει την αμυνα.
Μα ειλικρινα πιστευεις οτι σε μια τοσο σημαντικη δικη, ειναι δυνατον αυθαιρετα καποιοι να αποφασισαν να παραβουν το νομο οσον αφορα τη συγκροτηση του δικαστηριου?2) Πώς ειναι?
Ε οπως και να το κανουμε ομως, οι αμυνομενοι δεν κατακρεουργούν.
Οχι παντως χωρις να υπερβουν τα ορια αμυνης.
Μην μπερδευεις τον βρασμο ψυχης με την αμυνα.ετσι νομιζεις εσυ.
Μην μπερδευεις τον βρασμο ψυχης με την αμυνα.
Η 17Ν δικάστηκε με βάση τον τρομονομο που προβλέπει την σύσταση κακουργιοδικείου χωρίς ενόρκους, μόνο με δικαστές. Πρόκειται για ιδιαίτερης βαρύτητας εγκλήματα, που ο Νόμος θέλεινα αποκλείσει την πιθανότητα επηρεασμού των ενόρκων απλών πολιτών.
Οι ένορκοι είναι απλά μια κακή μεταφορά ξένου θεσμού στην Ελλάδα. Αλεξ, απ' όσο ξέρω δεν βγάζουν και την ποινή, μόνο ενοχή. Στην Αμερική αυτα, που έχει ενόρκους και σε αστικές δίκες, και σπέρνουν πιουνιτιβ νταματζις.
Στην Ελλαδα εννοεις? φυσικα βγαζουν και ποινη.Η 17Ν δικάστηκε με βάση τον τρομονομο που προβλέπει την σύσταση κακουργιοδικείου χωρίς ενόρκους, μόνο με δικαστές. Πρόκειται για ιδιαίτερης βαρύτητας εγκλήματα, που ο Νόμος θέλεινα αποκλείσει την πιθανότητα επηρεασμού των ενόρκων απλών πολιτών.
Οι ένορκοι είναι απλά μια κακή μεταφορά ξένου θεσμού στην Ελλάδα. Αλεξ, απ' όσο ξέρω δεν βγάζουν και την ποινή, μόνο ενοχή. Στην Αμερική αυτα, που έχει ενόρκους και σε αστικές δίκες, και σπέρνουν πιουνιτιβ νταματζις.
Για τον Στεφανακη λες? Ομοφωνα ισοβια και στην γκομενα απλως φυλακιση με αναστολη.καλα χεσε με. για πες τι αποφαση βγαλανε γιατι δεν ειδα
Στην Ελλαδα εννοεις? φυσικα βγαζουν και ποινη.
Δεν ειναι τιποτα μωρε, τους τα εξηγουν οι δικαστες στη διασκεψη.τι μαλακια ειναι αυτο. και πως ξερουν απο ποσο μεχρι ποσο προβλεπει ο ποινικος κωδικας για καθε αρθρο
Για τον Στεφανακη λες? Ομοφωνα ισοβια και στην γκομενα απλως φυλακιση με αναστολη.
Γυρισε στον αντρουλη της και τωρα θα κανει αχαλινωτο σεξ τύπερε το μουνοπανο η αδερφη. τη γλυτωσε
Γυρισε στον αντρουλη της και τωρα θα κανει αχαλινωτο σεξ τύπε
Ε οχι ρε τύπε, τοσο χαφτομουνης ουτε εγω δεν ειμαι.:S αυτος ο μαλακας τη γλυτωσε με τα καραγκιοζιλικια του ιδιος πιρφορος με σενα ειναι. θα του επρηζα τα ματια ευκολα