Νέα

Υπόθεση Φαίη Μπλάχα !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Είχε ριξει κάτι φάπες πριν χρόνια σε ένα προεκλογικό περιπτερο του ΚΚΕ νομίζω στην Αγ. Παρασκευή , άρα πάει και ο προτεροςς "έντιμος βίος".

πρεπει να εχει μητρωο τυπε για να μην ισχυσει αυτο το ελαφρυντικο. επειδη εμενα μου το εχουν αναγνωρισει πολλες φορες το ξερω  :grin: :grin:

δεν εχει σημασια αν σε εχουν κατηγορησει. ακομα και αν εχεις καταδικαστει, μπορει το μητρωο σου να ειναι καθαρο υπο ορισμενες προυποθεσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σοβαρά ό,τι θέλουν;
σε μια τέτοια περίπτωση θεωρεί η πολιτεία πως μπορεί να υπάρχει σωφρονισμός;
Υποτιθεται οτι η Πολιτεια μεσω των ενορκων, ικανοποιει το "κοινο περι δικαιου αισθημα". Αν λοιπον το κοινο περι δικαιου αισθημα θελει ελαφρυντικο, ελαφρυντικό τοτε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ετσι ειναι. μαλακιες ειναι αυτα. αυτοι που τα λενε δε δεν καταλαβαινουν οτι αυριο αν βρεθει ο γιος τους μεσα για κανα τροχαιο, θα του κανουν οι ιδιοι επι της υποδοχης το κωλο φουγαρο του μπλου σταρ ναξος. αλλα δυστυχως παντου γινονται τα ιδια.
εχεις ακουσει ποτε τραμπουκισμους αν ο αλλος μπει για τροχαιο?????
αυτα δεν γινονται ουτε στο μεχικο ρε φιλε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πρεπει να εχει μητρωο τυπε για να μην ισχυσει αυτο το ελαφρυντικο. επειδη εμενα μου το εχουν αναγνωρισει πολλες φορες το ξερω  :grin: :grin:

δεν εχει σημασια αν σε εχουν κατηγορησει. ακομα και αν εχεις καταδικαστει, μπορει το μητρωο σου να ειναι καθαρο υπο ορισμενες προυποθεσεις
Συνηθες λαθος. Δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες. Το κανουν λαθος ακομη και συναδελφοι.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αντε και θέλει να λαδώσει πχ τους τέσσερις ενόρκους ... το χρήμα που θα το βρεί ??/

γιατί δεν θα θέλουν και από δυό χιλιάρικα έκαστος... κάτω από πενηντάρα ίσως και παραπάνω δεν το βλέπω.. το όλον κανένα διακοσάρι και ποθανόν αρκετά παραπάνω... που θα τα βρεί ??

Δε μιλησα για το συγκεκριμένο - δεν ξερω τα οικονομικα του. Υπαινιχθηκα ότι στην Ελλάδα  ειδικά, αν έχεις χρήμα, η δικαιοσύνη παρακάμπτεται ευκολα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αμα ειναι κανενα τρυφερο αγορακι, θα σου πω εγω... :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ο αλλος ο συζυγος της καραπουταναρας δεν θα πρεπει να αναγορευθει σε επιτιμο πυρφορο της ελληνικης επικρατειας???
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

τυπε αυτος θελει αγαλμα στη πλατεια συνταγματος σε βαθυ γκρι μπρουτζο για να περναμε, να τον δειχνουμε και να λεμε "να ο ελληνας μαλακας"  :grin:

μιλαμε πηρε φιλετο. διαμαντι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω φιλε, σαν ανθρωπος του νομου, οφειλω να πω ομως οτι αυτα δεν μου αρεσουν και δεν μας τιμούν ως Πολιτεία.
Ουτε εμενα μου αρεσουν,σαν ανθρωπος γενικα.Αλλα αν η φυλακη δεν αντιπροσοπευε ενα απο τα χειρωτερα πραγματα που μπορουν να συμβουν σε καποιον δεν θα την φοβοντουσαν.Γενικα δεν πιστευω οτι υπαρχει στην Ελλαδα και στον περισσοτερο κοσμο αυτο που λενε ''σοφρονιστικο συστημα''.Θεωρω οτι πετυχαινει σε πολυ λιγους και οχι βαση κανονα αλλα βαση καποιον συμπτοσεων. Θεωρω οτι ισως η τιμορια για ολα δε θα επρεπε να ειναι μονο φυλακη.Τωρα θα μου πεις τι κοινωνια θα γινουμε αν νομιμοποιησουμε τις βαρβαροτητες.Και θα σου πω εχεις δικιο.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Οπως ισχυει, ειμαι εναντιον. Επρεπε ειτε
1) Να εχει ενορκους σε ολα τα κακουργηματα (δεν εχει)
2) ή να ειναι ΜΟΝΟ ενορκοι ή ΜΟΝΟ δικαστες.
Τωρα εχει πλειοψηφια ενορκων σε ορισμενα μονο αδικηματα, κατι που δεν μου αρεσει.
Δεν νομιζω ομως οτι ισχυει οτι οι συναδελφοι ειναι κατα των ενορκων. Αντιθετως, τους θελουν επειδη επηρεαζονται απο κορώνες στις αγορευσεις, ενω οι δικαστες οχι, λογω επαγγελματος.
ρε τυπε στις αμερικανικες σειρες σχεδον παντα στον κατηγορουμενο(αν εχει κανει φονο) του λενε να δηλωσει ενοχος και θα φαει 6-7 χρονια ενω αν παει σε δικη με ενορκους μπορει να φαει μεχρι και ισοβια.Οποτε δηλωνουν ενοχοι και δεν πανε σε δικη αλλα κατ'ευθειαν φυλακη.Αυτο ισχυει πανω κατω στην αμερικη?Συμβιβασμοι και ετσι?Σ κανει ο εισαγγελεας προταση μια ποινη και αν θες την δεχεσαι διαφορετικα πας σε δικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σοβαρά ό,τι θέλουν;
σε μια τέτοια περίπτωση θεωρεί η πολιτεία πως μπορεί να υπάρχει σωφρονισμός;
Να σου το πω κι αλλιως. Εσυ εισαι γεννημενος το 74 μαλλον, αρα εχεις την ηλικια να εισαι αυριο ενορκος.
Ποιος θα σου υποδειξει τι θα αποφασισεις? Ελευθερα αποφασιζεις όπως κρινεις κατα συνειδηση. Απλο.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Υποτιθεται οτι η Πολιτεια μεσω των ενορκων, ικανοποιει το "κοινο περι δικαιου αισθημα". Αν λοιπον το κοινο περι δικαιου αισθημα θελει ελαφρυντικο, ελαφρυντικό τοτε.
Όπως και οτι "όλες οι εξουσίες (άρα και η δικαστική) πηγάζουν από το λαό για το λαό", άρα να σου και οι ένορκοι.  :rolleyes:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

μαλλον δεν ξερεις απο φυλακη ελλαδα 2014 καλε μου τυπε. εγω εχω γνωστο που τον πηδηξανε το ενα και μοναδικο βραδυ που εμεινε μεσα. την αλλη μερα στο νοσοκομειο των φυλακων με τηλεφωνο απο βουλευτη  :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε τυπε στις αμερικανικες σειρες σχεδον παντα στον κατηγορουμενο(αν εχει κανει φονο) του λενε να δηλωσει ενοχος και θα φαει 6-7 χρονια ενω αν παει σε δικη με ενορκους μπορει να φαει μεχρι και ισοβια.Οποτε δηλωνουν ενοχοι και δεν πανε σε δικη αλλα κατ'ευθειαν φυλακη.Αυτο ισχυει πανω κατω στην αμερικη?Συμβιβασμοι και ετσι?Σ κανει ο εισαγγελεας προταση μια ποινη και αν θες την δεχεσαι διαφορετικα πας σε δικη?
Ναι. Το θεμα του "συμβιβασμου" στην ποινή θελουν καποιοι να το φερουν και στην Ελλαδα, αλλά προσκρούει σε συνταγματικα προβληματα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
τυπε αυτος θελει αγαλμα στη πλατεια συνταγματος σε βαθυ γκρι μπρουτζο για να περναμε, να τον δειχνουμε και να λεμε "να ο ελληνας μαλακας"  :grin:

μιλαμε πηρε φιλετο. διαμαντι.
τυπε τον φανταζομαι να εχει φωταγωγησει το σπιτι και να περιμενει την αγαπη του στη πορτα κουστουμαρισμενος και με ενα μπουκετο κοκκινα τριανταφυλλα.....θα κανουν ενα ερωτα ολο τρελα και θα ανταλλαξουν ορκους αιωνιας πιστης και αφοσιωσης...

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον δεν ξερεις απο φυλακη ελλαδα 2014 καλε μου τυπε. εγω [size=10pt]εχω γνωστο που τον πηδηξανε το ενα και μοναδικο βραδυ [/size]που εμεινε μεσα. την αλλη μερα στο νοσοκομειο των φυλακων με τηλεφωνο απο βουλευτη  :grin: :grin:
και σιγα μην στο πε ρε μαλακα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Να σου το πω κι αλλιως. Εσυ εισαι γεννημενος το 74 μαλλον, αρα εχεις την ηλικια να εισαι αυριο ενορκος.
Ποιος θα σου υποδειξει τι θα αποφασισεις? Ελευθερα αποφασιζεις όπως κρινεις κατα συνειδηση. Απλο.

καλά εγώ μπορεί να εισηγηθώ να τον κρεμάσουν ή να μην του κάνουν τίποτα... ότι πω σαν ένορκος γίνεται;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
μαλλον δεν ξερεις απο φυλακη ελλαδα 2014 καλε μου τυπε. εγω εχω γνωστο που τον πηδηξανε το ενα και μοναδικο βραδυ που εμεινε μεσα. την αλλη μερα στο νοσοκομειο των φυλακων με τηλεφωνο απο βουλευτη  :grin: :grin:
Τι λε ρε τυπε, αν τη ψιλιαστώ για μέσα θα μεινω άπλυτος κανένα μηνα να μην πλησιάζει κατσαρίδα.   :S

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

οχι τυπε. αυτο γινεται αμα ο αλλος ειναι καμμενος. δηλαδη τον εχουν σε καμερα, ή κανει μπαμ λογω στοιχειων ή εχει ενα μητρωο οσο η φορολογικη νομοθεσια στην ελλαδα μετα το μνημονιο  :grin:

κατα περιπτωση τυπε. και παιζει πολυ σημασια τι δικηγορο εχεις. απλα εγω γουσταρω που η διαδικασια ειναι ξεκαθαρη, τα δικαιωματα ειναι ξεκαθαρα, και οι ρολοι ολων ειναι ξεκαθαροι. εδω αμα πας στην ελλαδα σε δικαστηριο θα βαλεις τα γελια. οι μισοι δεν ξερουν να μιλανε (οι δικαστες), οι δικηγοροι φωναζουν, η διαδικασια ειναι χυμαδιο (οποιος ξερει απο δικαστηρια, στη δικη του βαγιωνη οι δικαστες κοβανε με το ξιφος μια φρατζολα ψωμι για να δουνε πως κοβει το ξιφος και τι σχεση εχει με το τραυμα της νεκρης), μιλαμε για μπουρδελο κανονικο.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Kαι θα τον χεζουν τα περιστερια τύπε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom