Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
απ' ότι θυμάμαι αμοίβει λίγο καλλίτερα, ίσως 10 λεπτά περισσότερο το ωρομίσθιο,
αλλά μου φαίνεται κακός χώρος, είναι και αυτό το τζάμι που σε παρακολουθούν... περίπου απέναντι και λίγο αριστερά από την είσοδο...
και ομως πλεον δινει και αλλα μπενεφιτς...και εγω οταν πηρε πρωτη φορα βραβειο καλυτερου εργοδοτη σαστισα ...

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Για ιατρούς δεν ισχύουν αυτά.
Πρώτος μισθός βασικός επιμελητή β' , είναι 1160€ καθαρά, χωρίς οικογενειακό επίδομα. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΚΤΑ .... ΚΑΠΟΥ 1500€ ΜΕ 1600€
καθαρά όμως είναι 1160€ χωρίς οικογενειακό επίδομα.

Εξτρά οι ιατροί παίρνουν άλλα 250€ ΜΕΙΚΤΑ επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης (οι οδοντίατροι δεν το παίρνουν)
και εφημερίες μεικτά 7.50€ την ώρα για β' , 9.50€ για α' και 12.50€ για διευθυντές .........

Επιμελητής β' παίρνει 1560€ καθαρά βασικό ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ....
και διευθυντής κάπου μεταξύ 1900€ και 2000€

Οπως ειπα και πανω δεν ισχυουν αυτοι οι μισθοι για Δικαστες, Ειρηνοδικες, ΝΣΚ, Γιατροι, Καθηγητες Πανεπιστημίου.
Τωρα αν θεωρεις εσυ για εναν γιατρο με ολες τις νομιμες εφημεριες 1500ευρω πολλα δλδ 1280ευρω που ιδιωτικου τομεα πολλα. Τοτε να τα παρατησουμε ρε φιλε ολα! Γιατι μενει; Απλά παίρνει εμπειρια μεχρι να φυγει ειτε εκτος ελλαδας ειτε για να ανοιξει ιδιωτικο ιατρειο, για αυτο δεν βρισκουν γιατρους και για τα δημοσια νοσοκομεια και οσο ο μισθος τους δεν διπλασιαζεται δεν θα βρουν κι ολας και μαντεψε ποιος θα παει σε ιδιωτικες κλινικες..

και ομως εχουν παρει και βραβεια καλυτερου εργοδοτη....
και να σκεφτεις πριν χρονια ηταν γαλερα να δουλευεις εκει
Το Lidl γενικά μεσα στο γραφεια πληρωνει πολυ καλα με μισθους που ξεπερνανε τα 1700 καθαρα με πολλα μπονους και 5-10% εκπτωσεις σε προιοντα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
απ' ότι θυμάμαι αμοίβει λίγο καλλίτερα, ίσως 10 λεπτά περισσότερο το ωρομίσθιο,
αλλά μου φαίνεται κακός χώρος, είναι και αυτό το τζάμι που σε παρακολουθούν... περίπου απέναντι και λίγο αριστερά από την είσοδο...
1000 μικτά το έκανε πρόσφατα,100 φορές καλύτερος εργοδότης ο Σκλαβενίτης

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
είναι έντιμος, απαιτητικός και ξηγημένος εργοδότης
ενταξει κορυφαιοι ειναι ο Καρελιας,Σκλαβενιτης πολλα χρονια τωρα..
Μουλοι η ΑΒ Βασιλοπουλος και δεν ειναι τυχαιο οτι μετα τις απολυσεις ΠΟΛΛΩΝ εργαζομενων και διαφορες αλλες μαλακιες παιρνουν τα παπαρια μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάρτε και μια WEBER να ψήνετε για πάρτη σας και όσων γουστάρετε. Αν μου περισευαν θα έπαιρνα κι εγώ. Αυτή έχει γύρω στα 700. Πάω και ψήνω για την καύλα μου. Ότι έκανα πριν 20 χρόνια ως χόμπυ, τα κάνουν τώρα κάποιοι άλλοι για εφέ στην κωλοΕλλαδα.
Εμείς οι πρωτοπόροι ορίζουμε τις καταστάσεις. :rockon:

IMG_20231127_185923.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
στον ελεύθερο του χρόνο κάνει αιτήσεις για συντάξεις που τους τα πάνε είτε δικηγόροι είτε λογιστές, όσοι είναι αστυνομικοί πουλάνε προστασίες, όσοι ειναι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα, οσες ειναι νοσοκομες στην καλυτερη δινουν πελατες στα γραφεια κηδειων κλπ κλπ.

Αυτο τωρα τι ειναι; Εγω μεχρι σημερα ηξερα πως οι νοσοκομες για εξτρα εισοδημα κανουν καμια ενεση σε κανα παπουδακι...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ενταξει κορυφαιοι ειναι ο Καρελιας,Σκλαβενιτης πολλα χρονια τωρα..
Μουλοι η ΑΒ Βασιλοπουλος και δεν ειναι τυχαιο οτι μετα τις απολυσεις ΠΟΛΛΩΝ εργαζομενων και διαφορες αλλες μαλακιες παιρνουν τα παπαρια μου
Γαμάτος ήταν κι Μουζάκης
ο άρχοντας της "πεταλούδας",ο πάμπλουτος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που τον λάτρευαν οι υπάλληλοι του.
Οι σημερινοί είναι για τον πούτσο καβάλα και μόνο εκβιάζουν πιέζοντας. Αλλά οκ... δεν πειράζει. Κι εμείς τους ανταμειβουμε με τον καλύτερο τρόπο. Κάμψη, στρέψη, συντριβή σε ότι μπορούμε. Απλά πράγματα.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Παντως η ψαλιδα μεταξυ ΔΥ και ΙΤ εχει κλεισει παρα πολυ μετα την κριση, ειδικα για νεους υπαλληλους. Σε μερικες περιπτωσεις να μην πω πως θυμιζει την παλια εποχη του ΔΥ 3 και 60

Ναι μεν αραλικι στο δημοσιο, αλλα σε πολλες περιπτωσεις τα λεφτα ειναι πολυ λιγα. Ουτε δωρα, ουτε αυξησεις, ουτε μπονους, ουτε δυνατοτητα για κατι καλυτερο.

Απορω πως καποιοι ασχολουνται ακομη εμμονικα για να μπουν στο δημοσιο λες και ειμαστε ακομα στο 2005
Για ιατρούς ΑΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞΩ θα ήταν καλά για παθολογικές ειδικότητες
αρκεί να είναι σε ΚΥ , ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, δηλαδή όχι εφημερίες.
Γιατί θα ήταν στο ΚΥ 8 ΜΕ 3 και κάποιες μέρες 12 με 7 και τις υπόλοιπες ιατρείο . Και θα γλύτωναν εισφορές.

Το νοσοκομείο αποκλειστικής απασχόλησης είναι χειρότερα από το πόστο του μπεν χουρ. Στη γαλέρα . Ή του βαραβά στο ορυχείο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Γαμάτος ήταν κι Μουζάκης
ο άρχοντας της "πεταλούδας",ο πάμπλουτος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που τον λάτρευαν οι υπάλληλοι του.
Οι σημερινοί είναι για τον πούτσο καβάλα και μόνο εκβιάζουν πιέζοντας. Αλλά οκ... δεν πειράζει. Κι εμείς τους ανταμειβουμε με τον καλύτερο τρόπο. Κάμψη, στρέψη, συντριβή σε ότι μπορούμε. Απλά πράγματα.

:rockon:
το ειχα διαβασει μαν μου για αυτον...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Αυτο τωρα τι ειναι; Εγω μεχρι σημερα ηξερα πως οι νοσοκομες για εξτρα εισοδημα κανουν καμια ενεση σε κανα παπουδακι...
Οι αποκλειστικές, έχουν πολλούς ετοιμοθάνατους. Ισχύει .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κορυφαίος Τζέντλεμαν , παλιάς σχολής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συνήθως ότι διαβάζουμε έχει πέσει σάλιο, φούσκωμα και χτένισμα. Στην περίπτωση του Μουζάκη, πολλαπλασίασε ότι διάβασες επί δέκα για να βρεις την αλήθεια. :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Οπως ειπα και πανω δεν ισχυουν αυτοι οι μισθοι για Δικαστες, Ειρηνοδικες, ΝΣΚ, Γιατροι, Καθηγητες Πανεπιστημίου.
Τωρα αν θεωρεις εσυ για εναν γιατρο με ολες τις νομιμες εφημεριες 1500ευρω πολλα δλδ 1280ευρω που ιδιωτικου τομεα πολλα.
Αυτά είναι ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΜΕΣΑ.
10 εφημερίες το μήνα, είναι από 75€ έκαστη μεικτά, επιπλέον σε αυτά που λες.
Η αμοιβή για εφημερία, είναι σκατά. Αν συγκρίνεις ειδικά .... με νυχτερινά ΔΕΗ ....

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Ειναι γνωστό οτι τα γραφεία κηδειών πληρώνουν νοσοκόμους και τραυματιοφορείς για να τους δώσουν πληροφορίες για νεκρούς, μια και δίνουν τα τηλεφωνά τους σε συγγενείς και αν κλείσει η δουλειά τότε θα πάρουν και ένα μεροκάματο και αυτοι! Οπως οταν υπάρχουν τροχαία δυστυχήματα πολύνεκρα, βιασμοί μετα φόνου κλπ κλπ πολλοι απο αυτούς δίνουν καρτες απο δικηγορικά γραφεία και αν πάρουν την δουλεια δίνουν πάλι μεροκαματο!
Εγώ αφού τέλειωσα την σχολή μου πριν πολλα χρόνια και ενω ήμουν άνεργος δούλεψα για περίπου ενα 6μηνο σε ενα δικηγορικό γραφείο και πήγαινα σε κηδείες και έκανα ψηστήρι σε συγγενείς για να κινηθούν οι συγγενείς δικαστικά πχπ ενάντιων σε ασφαλιστικές, στο κρατος κλπ και τις πληροφορίες το δικηγορικό γραφείο τις έπαιρνε από υγειονομικούς!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Αυτά είναι ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΜΕΣΑ.
10 εφημερίες το μήνα, είναι από 75€ έκαστη μεικτά, επιπλέον σε αυτά που λες.
Η αμοιβή για εφημερία, είναι σκατά. Αν συγκρίνεις ειδικά .... με νυχτερινά ΔΕΗ ....
Πριν λιγες ημερες γνωστη μου παιδιατρος εφυγε Βελγιο για εργασια σε ενα νοσοκομειο εκει. Η εφημερια ειναι +850ευρω!
Οι γιατροι μας ειναι απλα κακοπληρωμένοι και για αυτο δεν βρισκουν πουθενα! Στην τελική αν θεωρεις οτι ειναι πολλα λεφτα αυτο ειναι το προβλημα μας οτι ενας μαγειρας με μικρή εμπειρια για σεζον παιρνει 2000+ και ενας γιατρος με χρονια σπουδων παιρνει 1500! Λογικο δεν ειναι να θελει φακελακι ή να φευγει απο το δημόσιο; Μαλακας ειναι; Ακομα και ιδιωτικο ιατρειο να ανοιξει και να γραφει απλα συνταγες με 15ευρω μια συνταγη και περιπου 20-30 την ημερα που βγαζει (δουλεια απλα 10λεπτα γθα την καθεμια) βγαζει 4000-5000 στην τζεπη τον μηνα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Ακομα και ιδιωτικο ιατρειο να ανοιξει και να γραφει απλα συνταγες με 15ευρω μια συνταγη και περιπου 20-30 την ημερα που βγαζει (δουλεια απλα 10λεπτα γθα την καθεμια) βγαζει 4000-5000 στην τζεπη τον μηνα!
Το θέμα ιατρείο , θα αφανιστεί με το επερχόμενο φορολογικό .
Για συνταγογράφηση , δυστυχώς πολλοί παίρνουν 10€ πλέον . ΟΧΙ 15€ .
Και πίστεψέ με , δεν έχουν 20-30 την ημέρα.
Πολλοί δεν τους έχουν ούτε τη βδομάδα.

Οπότε πολύ ζόρικα.
Δεν αξίζει ιατρική στην ελλάδα, αν δεν είσαι από τζάκι .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πριν λιγες ημερες γνωστη μου παιδιατρος εφυγε Βελγιο για εργασια σε ενα νοσοκομειο εκει. Η εφημερια ειναι +850ευρω!
Οι γιατροι μας ειναι απλα κακοπληρωμένοι και για αυτο δεν βρισκουν πουθενα! Στην τελική αν θεωρεις οτι ειναι πολλα λεφτα αυτο ειναι το προβλημα μας οτι ενας μαγειρας με μικρή εμπειρια για σεζον παιρνει 2000+ και ενας γιατρος με χρονια σπουδων παιρνει 1500! Λογικο δεν ειναι να θελει φακελακι ή να φευγει απο το δημόσιο; Μαλακας ειναι; Ακομα και ιδιωτικο ιατρειο να ανοιξει και να γραφει απλα συνταγες με 15ευρω μια συνταγη και περιπου 20-30 την ημερα που βγαζει (δουλεια απλα 10λεπτα γθα την καθεμια) βγαζει 4000-5000 στην τζεπη τον μηνα!
και αυτοί σαξό οδηγάνε τύπε..δεν είμαστε στη δεκαετία 90 2000...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.667
Πόντοι
3.246
Άμα την σπρώχνει χαλάλι . Και είναι και ωραίο μουνι
ε όχι και χαλάλι... εγώ έχω διώξει γκόμενα λευκορωσίδα μουνάρα από δίπλα μου επειδή στα τρία πρώτα ραντεβού δεν έκανε καν κίνηση ή σχόλιο για να πληρώσει έστω τα δικά της! και είχε δουλειά κανονικότατα. συνολικά σκέψου μου κόστισαν κάτω από 460€ και οι τρεις έξοδοι. δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση είναι αυτός τώρα
αλλά μην πέφτουμε και κορόιδα

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Το θέμα ιατρείο , θα αφανιστεί με το επερχόμενο φορολογικό .
Για συνταγογράφηση , δυστυχώς πολλοί παίρνουν 10€ πλέον . ΟΧΙ 15€ .
Και πίστεψέ με , δεν έχουν 20-30 την ημέρα.
Πολλοί δεν τους έχουν ούτε τη βδομάδα.

Οπότε πολύ ζόρικα.
Δεν αξίζει ιατρική στην ελλάδα, αν δεν είσαι από τζάκι .
Συμφωνω για το τζακι! Απο την αλλη οι γιατροι εχουν οπως θα γνωριζεις(επειδη βλέπω οτι το εχεις) πολυ καλυτερο φορολογικο καθεστως απο τους αλλους Ελευθερους επαγγελματιες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
ε όχι και χαλάλι... εγώ έχω διώξει γκόμενα λευκορωσίδα μουνάρα από δίπλα μου επειδή στα τρία πρώτα ραντεβού δεν έκανε καν κίνηση ή σχόλιο για να πληρώσει έστω τα δικά της! και είχε δουλειά κανονικότατα. συνολικά σκέψου μου κόστισαν κάτω από 460€ και οι τρεις έξοδοι. δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση είναι αυτός τώρα
αλλά μην πέφτουμε και κορόιδα
Εξαρτάται.
Αν γάμαγες από το πρώτο , ας την κράταγες.
Αν δεν γάμησες, πολλά ήταν και τα 3.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom