Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
και αυτοί σαξό οδηγάνε τύπε..δεν είμαστε στη δεκαετία 90 2000...
Μπες στο κτηματολογιο να δεις οχι τι οδηγανε αλλα τι αγοραζουν.. Το οτι τα σπιτια εχουν παει στο θεο και οτι καποιος δινει αυτα τα λεφτα για να τα παρει δειχνει οτι υπάρχει μαυρο χρημα στην αγορα και αυτο δεν μπορεις να το δωσεις για να παρεις μερσεντες μονο αλλα και σαξο, ενω ενα σπιτι με τα μισα μαυρα μια χαρα κανει την δουλεια του ξεπλυματος :P

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Συμφωνω για το τζακι! Απο την αλλη οι γιατροι εχουν οπως θα γνωριζεις(επειδη βλέπω οτι το εχεις) πολυ καλυτερο φορολογικο καθεστως απο τους αλλους Ελευθερους επαγγελματιες.
για αυτό ήρθε αυτός ο νόμος να τους τσακίσει κ αυτους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Συμφωνω για το τζακι! Απο την αλλη οι γιατροι εχουν οπως θα γνωριζεις(επειδη βλέπω οτι το εχεις) πολυ καλυτερο φορολογικο καθεστως απο τους αλλους Ελευθερους επαγγελματιες.

Ακριβώς τα ίδια είναι . Απλά δεν έχουν ΦΠΑ (εκτός πλαστικής χειρουργικής και κοσμητικής δερματολογίας που έχουν).
Και δεν τους έβαλαν ταμειακές, γιατί εμπόδιζε κοινοτική οδηγία.
Pos υποχρεωτικά από το 2017 καλοκαίρι .
Από ασφαλιστικά, έχουν εκτός από το βασικό , υποχρεωτικό ΕΦΑΠΑΞ (που παίρνεις ένα @ εφάπαξ) , αλλά δεν έχουν επικουρική, όπως οι δικηγόροι.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μπες στο κτηματολογιο να δεις οχι τι οδηγανε αλλα τι αγοραζουν.. Το οτι τα σπιτια εχουν παει στο θεο και οτι καποιος δινει αυτα τα λεφτα για να τα παρει δειχνει οτι υπάρχει μαυρο χρημα στην αγορα και αυτο δεν μπορεις να το δωσεις για να παρεις μερσεντες μονο αλλα και σαξο, ενω ενα σπιτι με τα μισα μαυρα μια χαρα κανει την δουλεια του ξεπλυματος :P
φιλε μου φαινεται οτι ενα ιατρείο δεν ειναι βιώσιμο αν δεν έχει 80 με 100 ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ πελάτες (διαφορετικούς) τον μήνα. και πολλοί δουλεύουν με επισκέψεις ξεφτίλα. τα ίδια σκατά με κάτι ψυχολόγους κλπ τρώνε και αυτοι

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.669
Πόντοι
3.246

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656

Μη λες μαλακίες. Ιατροί γεννημένοι μετά το 1970 , αρχίδια σπίτια αγόρασαν ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
Εξαιρέσεις 200 χειρουργοί κορυφή σε όλη την ελλάδα .... ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ .....
Φουρνάρηδες σου έχω περισσότερους με σπίτια Χ 20.

Αλλά τους ιατρούς και τους δικηγόρους τους μισούν όλοι .

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
για αυτό ήρθε αυτός ο νόμος να τους τσακίσει κ αυτους
Κανεναν δεν θα τσακισει φιλε μου, σαν μισθωτος το λεω.. Αν πρεπει να πας σε γιατρο θα πας, αν πρεπει να πας σε δικηγορο θα πας, αν εχεις θεμα με τα υδραυλικα το ιδιο. Απλα ολοι θα αυξησουν τις τιμες και εσυ και εγω σαν μισθωτος θα προσπαθουμε να βρουμε τα χρηματα!
Οπως και το κουρεμα το πακιστανικο απο 4ευρω πριν μερικα χρονια πηγε 7ευρω δλδ σχεδον 100% αυξηση ενω εγω δεν πηρα καμια αυξηση, ετσι και τωρα απλά θα μεταφέρουν τις αυξησεις στους πελατες τους και πολυ καλα θα κανουν

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.669
Πόντοι
3.246
εγω τρωω καθε μερα bread factory..δεν εχω δει να με ενοχλει και πολυ,ποικιλια εχει,θα βγω και με φιλους μια στο τοσο για κοψιδια εκει ναι θα τσιμπησει λιγο.Δηλ οπου και να παμε 2-3 ατομα απο ενα 30 ρι στον καθενα θα φυγει.
και Σπιτική Κουζίνα είναι καλή επιλογή

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Μη λες μαλακίες. Ιατροί γεννημένοι μετά το 1970 , αρχίδια σπίτια αγόρασαν ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
Εξαιρέσεις 200 χειρουργοί κορυφή σε όλη την ελλάδα .... ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ .....
Φουρνάρηδες σου έχω περισσότερους με σπίτια Χ 20.

Αλλά τους ιατρούς και τους δικηγόρους τους μισούν όλοι .
Οι φουρναριδες ειναι κλειστο επαγγελμα οποτε λογικο! Και φυσικα εχεις δικιο οτι γιατρους και δικηγορους τους μισουν ολοι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Κανεναν δεν θα τσακισει φιλε μου, σαν μισθωτος το λεω.. Αν πρεπει να πας σε γιατρο θα πας, αν πρεπει να πας σε δικηγορο θα πας, αν εχεις θεμα με τα υδραυλικα το ιδιο. Απλα ολοι θα αυξησουν τις τιμες και εσυ και εγω σαν μισθωτος θα προσπαθουμε να βρουμε τα χρηματα!
Οπως και το κουρεμα το πακιστανικο απο 4ευρω πριν μερικα χρονια πηγε 7ευρω δλδ σχεδον 100% αυξηση ενω εγω δεν πηρα καμια αυξηση, ετσι και τωρα απλά θα μεταφέρουν τις αυξησεις στους πελατες τους και πολυ καλα θα κανουν
και γιατί να πρέπει να ματώνει ο μισθωτός για να πληρωθεί η φορολογία του ελ επ;; το να ρίξει η κυβέρνηση φόρους και να καταργήσει τεκμήρια και μαλακίες δεν παίζει;αλλά ξέχασα θα πρέπει να απολύσει δυ και θα χάσει ψήφους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Οδοντιατρεία με τις ασφαλιστικές εισφορές εποχής σαμαρά έκλεισαν κάπου 2000 στην αττική και 4500 συνολικά στην ελλάδα, αν θυμάμαι καλά.
Τώρα θα κλείσουν πολλά ακόμη.
Οι τιμές σε όλα (τα οδοντιατρεία) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ .... 2004.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
και γιατί να πρέπει να ματώνει ο μισθωτός για να πληρωθεί η φορολογία του ελ επ;; το να ρίξει η κυβέρνηση φόρους και να καταργήσει τεκμήρια και μαλακίες δεν παίζει;αλλά ξέχασα θα πρέπει να απολύσει δυ και θα χάσει ψήφους.
Κολλημα εχεις εσυ με τους ΔΥ! Θα γινει και αυτο καποια στιγμη, απλα δεν θα πας νοσοκομειο τοτε και η ιδιωτικη υγεια δεν θα ειναι για ολους. Ουτε θα σε κανουν εξετασεις προληπτικα.. Τα παιδια σου θα πανε σε ιδιωτικα σχολεια και τοτε θα μαθεις τι σημαινει πληρωνω για να σπουδασουν, και η καθε περιοχη θα εχει την αστυνομια που μπορουν να πληρωσουν οι πολιτες της. Επίσης ο στρατος και η πυροσβεστικη θα ειναι ονειρο απατηλο..

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Κολλημα εχεις εσυ με τους ΔΥ! Θα γινει και αυτο καποια στιγμη, απλα δεν θα πας νοσοκομειο τοτε και η ιδιωτικη υγεια δεν θα ειναι για ολους. Ουτε θα σε κανουν εξετασεις προληπτικα.. Τα παιδια σου θα πανε σε ιδιωτικα σχολεια και τοτε θα μαθεις τι σημαινει πληρωνω για να σπουδασουν, και η καθε περιοχη θα εχει την αστυνομια που μπορουν να πληρωσουν οι πολιτες της. Επίσης ο στρατος και η πυροσβεστικη θα ειναι ονειρο απατηλο..
και ποιος σου είπε οτι οταν γράφω δυ εννοώ αυτούς που λες και όχι τους τριτοξάδερφους του βουλευτή χωρις αντικειμενο διορισμένους που πατάνε απλά σφραγίδες και πανε στη δουλειά στις 12 το μεσημέρι και φεύγουν στις 2 στα διάφορα κεπ και στους άχρηστους οργανισμούς που έχουν γίνει;ο πιερακκάκης τι έκανε 4 χρόνια υποτόιθεται με την ψηφιοποίηση του κράτους;δηλαδή χωρίς βαριά φορολογία δεν γινεται να έχουμε ανθρωπινη υγεία και σώματα ασφαλείας και εκπαίδευση; ρε τι φυτά υπάρχουν..

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.992
Πόντοι
206
ε όχι και χαλάλι... εγώ έχω διώξει γκόμενα λευκορωσίδα μουνάρα από δίπλα μου επειδή στα τρία πρώτα ραντεβού δεν έκανε καν κίνηση ή σχόλιο για να πληρώσει έστω τα δικά της! και είχε δουλειά κανονικότατα. συνολικά σκέψου μου κόστισαν κάτω από 460€ και οι τρεις έξοδοι. δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση είναι αυτός τώρα
αλλά μην πέφτουμε και κορόιδα
Το καλό μουνι και το καλό φαΐ πληρώνονται ανάλογα βέβαια με την τσέπη μας . Ξέρεις φίλε υπάρχει μια ράτσα από Ελληνίδες που μπορεί να σε βάλουν στο λούκι να χώνεις λεφτά και να μην στο δώσουν στο τέλος .

Θέλει μεγάλη προσοχή . Πρώτα ξενοδοχείο και μετά όλα τα αλλά

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.279
Πόντοι
6.186
τότε είσαι άσχετος με το κλάδο , τα κρέατα τα πετάς ή τα βάζεις στο καταψύκτη στην καλύτερη και δεν είμαι αθηναιος .....
εγώ ειμαι άσχετος? από το γυμνάσιο δουλεύω στην εστίαση κ έχω κ δίκη μου επιχείρηση!
Δεν είχαν καταψύκτες! Δεν βάζεις ολόκληρα αρνιά σε καταψύκτη, το τα πετάς το λες εσύ, αυτοί άπλα έβλεπαν 6-7 αρνιά που είχαν περισσέψει κ 2-3 καρέ σαν 1000+ ευρό χαμένα κ τα έδιναν το επόμενο σαββατοκύριακο

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
και ποιος σου είπε οτι οταν γράφω δυ εννοώ αυτούς που λες και όχι τους τριτοξάδερφους του βουλευτή χωρις αντικειμενο διορισμένους που πατάνε απλά σφραγίδες και πανε στη δουλειά στις 12 το μεσημέρι και φεύγουν στις 2 στα διάφορα κεπ και στους άχρηστους οργανισμούς που έχουν γίνει;ο πιερακκάκης τι έκανε 4 χρόνια υποτόιθεται με την ψηφιοποίηση του κράτους;δηλαδή χωρίς βαριά φορολογία δεν γινεται να έχουμε ανθρωπινη υγεία και σώματα ασφαλείας και εκπαίδευση; ρε τι φυτά υπάρχουν..

Εδω υπάρχουν τα στοιχεια για το ποσοι ΔΥ υπάρχουν ανα υπουργειο οι μετακλητοι που λες δεν ειναι ουτε 2000 ατομα σε συνολο 600.000.
Και ναι χωρις βαρια φορολογια δεν γινεται να εχεις Υγεια, Παιδεια και Ασφαλεια! Η Γερμανια και η Γαλλια που εχουν ενα καλο επιπεδο σε παγκοσμιο επιπεδο σε αυτους τους τομες εχουν βαρια φορολογηση ενω π.χ. η Ολλανδια που κανει περιοκοπες εχει μια πιο ελαφρια φορολογηση

• Like
Αντιδράσεις: alex71

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Εδω υπάρχουν τα στοιχεια για το ποσοι ΔΥ υπάρχουν ανα υπουργειο οι μετακλητοι που λες δεν ειναι ουτε 2000 ατομα σε συνολο 600.000.
Το 600.000 ρε τύπε .... Διπλοί και βάλε λέμε ......

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Και ναι χωρις βαρια φορολογια δεν γινεται να εχεις Υγεια, Παιδεια και Ασφαλεια! Η Γερμανια και η Γαλλια που εχουν ενα καλο επιπεδο σε παγκοσμιο επιπεδο σε αυτους τους τομες εχουν βαρια φορολογηση ενω π.χ. η Ολλανδια που κανει περιοκοπες εχει μια πιο ελαφρια φορολογηση
δεν ειναι μονο οι μετακλητοι καποιων υπουργείων που πρέπει να πάρουν πόδι αλλά αρκετοί που κοροιδεύουν τον κοσμάκη με την δήθεν "δουλειά" τους.
βαρια φορολογία αλλιως δεν εχεις παροχές για εκβιασμό τη ςκοινωνίας μου κάνει και όχι για αμοιβαία συμφωνία κράτους και κοινωνίας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Υπαρχει πληθωρισμος, αρα ειναι απολυτως ευλογο να δοθουν αυξησεις. Αλλιως υπαρχει περαιτερω μειωση εισοδηματος. Σου αρκει ως επιχειρημα?

Εννοειται οτι στο καφενειακό "ειναι ολοι τεμπεληδες, απολυστε τους, κοιμουνται ορθιοι" δεν εχω απαντηση γιατι δεν συνιστα καν σοβαρο επιχειρημα.
Αντί να παλέψει τον πληθωρισμό έδωσε αυξήσεις στα τεμπελχανοσκυλα αντί να αλλάξει τις πουτανες άλλαξε τις κουρτίνες ο μαλακας στο μπουρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom