Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756
Αντε να ανεβουν και άλλο οι τιμές στα φαγάδικα να ξεχωρίσει και άλλο η πλεμπα εξω στην αγορά.
Εχετε να φατε σαντουιτς μπαγιατικη φρατζολα κομμενη στην μέση γεμισμένη με φασολάδα που θα πάει η κλανιά συννεφο.

Μου την ειχατε δει ολοι γκουρμεδιαριδες και ειχατε και το θράσος να βαθμολογείτε ολοι σε σοσιαλ κι αρχιδια , 8,5 στα 10 και μαλακίες ..

Καθηστε τωρα με την μουρη κολλημένη εξω απο τα τζαμια του εστιατορίου να μας βλεπετε που θα τρωμε σαν ανθρωποι φαγητα με υλικα πρωτης ποιοτητας
και εσεις θα μου μαζευετε ποντους για να φατε ενα τσιζμπεργκερ απο τα ΜακΝτοναλτς ορφανο χωρις μπιφτέκι..και θα του λέτε να βαλει οτι εξτρα δεν χρεώνει μπας και χορτασετε..

Ολα αυτα μεχρι να σας δω σε καμιά ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση να κανετε ρεβεγιον στο συσσίτιο του δήμου :rockon:

Να λετε πάλι καλά που ακόμα μπορειτε να κάνετε κανα τραπέζι κάλεσμα για τα γενεθλια σας και να κεράσατε ενα τυλιχτό το ατομα αυστηρα
και βεβαια να τα πληρώσετε τιμη take away , για να τα φάτε σε κανα παγκακι στα παρκακια διπλα απο τις συριγγες και τα πρεζάκια.

:coffee::coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Αντε να ανεβουν και άλλο οι τιμές στα φαγάδικα να ξεχωρίσει και άλλο η πλεμπα εξω στην αγορά.
Εχετε να φατε σαντουιτς μπαγιατικη φρατζολα κομμενη στην μέση γεμισμένη με φασολάδα που θα πάει η κλανιά συννεφο.

Μου την ειχατε δει ολοι γκουρμεδιαριδες και ειχατε και το θρασος να βαθμολογείτε ολοι σε σοσιαλ κι αρχιδια , 8,5 στα 10 και μαλακίες ..

Καθηστε τωρα με την μουρη κολλημένη εξω απο τα τζαμια του εστιατορίου να μας βλεπετε που θα τρωμε σαν ανθρωποι φαγητα με υλικα πρωτης ποιοτητας
και εσεις θα μου μαζευετε ποντους για να φατε ενα τσιζμπεργκερ απο τα ΜακΝτοναλτς ορφανο χωρις μπιφτέκι..και θα του λέτε να βαλει οτι εξτρα δεν χρεώνει μπας και χορτασετε..

Ολα αυτα μεχρι να σας δω σε καμιά ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση να κανετε ρεβεγιον στο συσσίτιο του δήμου :rockon:

Να λετε πάλι καλά που ακόμα μπορειτε να κάνετε κανα τραπέζι κάλεσμα για τα γενεθλια σας και να κεράσατε ενα τυλιχτό το ατομα αυστηρα
και βεβαια να τα πληρώσετε τιμη take away , για να τα φάτε σε κανα παγκακι στα παρκακια διπλα απο τις συριγγες και τα πρεζάκια.

:coffee::coffee:
Πολύ light σε βλέπω με την πλεμπα:confused:
Κανονικά πρέπει να κόψουν εξολοκλήρου το φαγητό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756
Πολύ light σε βλέπω με την πλεμπα:confused:
Κανονικά πρέπει να κόψουν εξολοκλήρου το φαγητό

επειδη πλησιαζουν Χριστούγεννα δεν ηθελα να ειμαι πολυ απότομος .. :coffee:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
41% τον ιούνιο .

Αν θάψει τα 2/3 των επαγγελματιών με το φορολογικό που ετοιμάζει .... πόσο λες θα γίνει το 41% ;;;;
51% τυπε.. Μη σου πω και παραπάνω.
Ο μέσος Έλληνας ειναι ραγιας στο δνα. Θέλει την υποταγή του..
Θυμάσαι μήπως με τι σκάνδαλα και αστοχίες πήραν 41%??
Προχειρα πρόχειρα τα δύο τρια τελευταία, υποκλοπές, ξεβρακωμα ευθυνών στα τεμπη και τραμπουκισμοι στις δημοτικές και περιφερειακες..

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.231
Πόντοι
12.756
Ελα να περνάνε τα γκουρμε μέλη του νηματος για το δεκατανιο τους ..
και να κανουν το σταυρό τους που υπαρχει εστω και αυτο.
Η ΝΔ περιμενει ενα 9,2 στα 10 τουλάχιστον σαν κριτικη γιατί σας κόβω να ξαναμπαινετε σουπερ μαρκετ ή σε σουβλατζιδικο μόνο
απο κανα βιντεοπαιχνίδι

meal-gourmet.gif

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Αυστηρα και ΜΟΝΟ κεντρο Ομονοια και γυρω γυρω
για ΚΑΛΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ φαγητο...
%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%9B-%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%92%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%92%CE%91%CE%98%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%91-FALAFEL-AL-SHARQ-gbd.gr-1.jpg
και διπλα αλι μερακλη με 2,5 υρω μπονους φορτωτικη πρεζου πιατσοβια απο πλατεια βαθη μαχαιρια στη σπληνα απο συριο θαμωνα και σπασμενο τζαμι αυτοκινητου να σου παρουν την τσαντα :rockon:
:rockon::rockon::rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
και 5 ευρώ η βενζινη να γλιτώσουμε το μποτιλιάρισμα. Άιντε με τον κάθε τελεμέ που μου θέλει και αυτοκίνητο. Ποδήλατο και με τα ποδια να χάσετε κανένα κιλό που λέει και ο Κουρουπλής.

Τα σουβλάκια, μακαρονια, πίτσες, λαδερά θα είναι πάντα το φτηνό φαγητό. Εκεί πάντα θα πηγαίνουν από φοιτητές μέχρι συνταξιούχοι ,οικογένειες, ντελίβερι κτλ. Το τι θα τρώνε... αυτοί ξέρουν.
Φρέσκο ψάρι για να φας είτε θα πρέπει να βρίσκεσαι σε μέρος που το καλοκαίρι δεν έχει πολύ κόσμο (τελευταία φορά έφαγα φρέσκο ψάρι σε χωριό της νότιας Κρήτης) είτε να ξέρεις αυτόν που έχει την ταβέρνα. Αλλιώς να ψαρεύεις ο ίδιος όπως γνωστό μέλος του μπου.
Αυτοί που λένε τα κρέατα ή τα λαχανικά είναι δικά μου ,συνήθως έχουν ένα μικρό κήπο για βιτρίνα και τα αγοράζουν όλα απέξω, συνήθως δε από τα φτηνά.
Καλά θα φας σε περιοχές που δεν έχουν πολύ τουρισμό. Και προπαντώς ΜΑΚΡΙΑ από μέρη που πάνε τους τουρίστες με το πούλμαν. Νόμος.
Στα γκουρμέ να φοβάστε πιάτα με πολλά μυρωδικά και καρυκεύματα, μάλλον κάτι προσπαθούν να καλύψουν.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αμα ειναι να παω για φαγητο με γκομενα, παω σε καμμια χασαποταβερνα και λεω στον ταβερνιαρη να τα βαλει στο λογαριασμο μου.
"Γραψτα Μητσο" του λεω και τρωω βασιλικα.
Φυσικα κερναω και τη γκομενα ως αληθινος τζεντλμαν.
:smitten::headbang2:

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.340
Πόντοι
2.836
Για μένα πάντως η έξοδος για φαγητό με 2-3 καλούς φίλους ένα βράδυ Παρασκευής μετά από μια κουραστική εβδομάδα είναι αξία ανεκτίμητη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Το μεγαλύτερο γέλιο από όλα .... έρχονται με ύφος,αν στα δώσω μετ
Ο λογος που δεν μπορείς να βρεις καλη ποιότητα φαγητού η καφε ειναι οτι εχουμε πολυ παραπάνω εστιατόρια-ταβέρνες-σουβλατζίδικα καφετεριες και coffee shop αναλογικά με τον πληθυσμό. Περπατας και καθε 300 μετρα συναντάς coffee shop και καθε 500 σουβλατζιδικο. Εδω που μενω εγω σε ακτινα ενος χλμ εχω διψήφιο νούμερο σε μαγαζιά που πουλανε καφε και σουβλατζιδικα.
Ολα αυτα για να επιβιώσουν πουλάνε κάκιστη ποιότητα σε υψηλή τιμη.

Πρεπει να κλείσουν τα μισα για να δουμε καλη ποιότητα με καλες τιμες.
Αν κλεισουν τα μισα ,ισως και τα δυο στα τρια,μην κανουμε τσιγγουνιες....Θα τρωτε τα ιδια σκατα σε ακομα υψηλοτερες τιμες και θα σας κουνανε και τα αρχιδια τους στη τζαμαρια οι ιδιοκτητες....και καλα θα κανουν μεταξυ μας, γιατι ειστε μαλακες ,ειδικα οι σαρανταενα στους εκατο απο εσΑς ειστε εντελως τριμαλακες για να ειμαι ξεκαθαρος και αξιζετε καθε εκατοστο πουτσας που τρωτε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Για μένα πάντως η έξοδος για φαγητό με 2-3 καλούς φίλους ένα βράδυ Παρασκευής μετά από μια κουραστική εβδομάδα είναι αξία ανεκτίμητη.
Συγκινει η παρεμβαση σου στο νημα αλανι ,αλλα εχουμε εδω μεσα κατι λακαμαδες που το θεωρουν υπερβολικο και αχρειαστο το να βγαινεις που και που εξω με αλλους ανθρωπους .....

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Θα μου άρεσε να παίρνω την οικογένεια και να τρώμε κάθε Κυριακή έξω. Χρειάζομαι όμως το λιγότερο ενα 50άρικο και ειλικρινά δεν νιώθω πως αξίζει.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.868
Πόντοι
6.166
Μακάρι να πέσει πείνα κυριολεκτικά , να μείνουμε στην χώρα λίγοι και καλοί.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.873
Πόντοι
25.186
Θα μου άρεσε να παίρνω την οικογένεια και να τρώμε κάθε Κυριακή έξω. Χρειάζομαι όμως το λιγότερο ενα 50άρικο και ειλικρινά δεν νιώθω πως αξίζει.
50 ρικο;
Το λιγότερο 90-100 θελει 4μελης οικογενεια.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.687
Πόντοι
18.496
Αυτοί οι βλακεντιοι που τα κάνουν αυτά καίνε αβερτα καύσιμα για τα πάνε έλα εκτός συνόρων αλλά δεν τα βάζουν στον λογαριασμό...
k βενζινη απο εκει βαζουνε,οποτε δεν τους νοιαζει...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Απο κουζινες/κατηγοριες φαγητου ποιες πιστευετε οτι ειναι "πιο υγιεινες";

Τελευταια αρχισα να εκτιμω πολυ τη μεξικανικη κουζινα γιατι βλεπω πολυ φασολι και ρυζι μεσα ως πρωτη υλη. Και φυσικα πολλα λαχανικα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
Απο κουζινες/κατηγοριες φαγητου ποιες πιστευετε οτι ειναι "πιο υγιεινες";

Τελευταια αρχισα να εκτιμω πολυ τη μεξικανικη κουζινα γιατι βλεπω πολυ φασολι και ρυζι μεσα ως πρωτη υλη. Και φυσικα πολλα λαχανικα
αλλά και πολλά τηγανιτά, ζυμάρια, κιμάς, τσίλι.

Για μένα υγιεινή κουζίνα είναι η μεσογειακή ,ιταλική ας πούμε έχει πολύ λαχανικό και βόρεια Αφρική που έχει πολλά πιάτα χωρίς κρέας.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
αλλά και πολλά τηγανιτά, ζυμάρια, κιμάς, τσίλι.

Για μένα υγιεινή κουζίνα είναι η μεσογειακή ,ιταλική ας πούμε έχει πολύ λαχανικό και βόρεια Αφρική που έχει πολλά πιάτα χωρίς κρέας.
Καλη κουζινα ειναι η λιβανεζικη και ανετα θα μπορούσε να ηταν η τοπ μεσογειακή, χωρις πολλα κρεατα και λιπαρα και με προιοντα πλουσια σε βιταμίνες.
Η ελληνική οσο και αν λεμε υγειηνη μεσογειακη δεν θα την ελεγα υγιεινή τοσο.
Απο ολη τη μεσόγειο πιο υγιεινή ειναι η λιβανεζικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom