footlover81
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν κοιταζει αλλου ο μονος λογος θα ειναι η πιεση που τρωει...
και δε ξερουμε κ ηλικιες.
Εγώ 30 εκείνη 31, και δεν τρώει καμμία πίεση...
αν κοιταζει αλλου ο μονος λογος θα ειναι η πιεση που τρωει...
και δε ξερουμε κ ηλικιες.
Δεν μπορειs να την υποχρεωσειs να κανει κατι που δεν θελει ρε φιλε
Η συμβιβαζεσαι η/και κοιταs και αλλου...Απο πορτοκαλιεs να φαν κι οι κοτεs
ελεος!Δεν μπορειs να την υποχρεωσειs να κανει κατι που δεν θελει ρε φιλε
Η συμβιβαζεσαι η/και κοιταs και αλλου...Απο πορτοκαλιεs να φαν κι οι κοτεs
Αυτό ρωτάω βρε παιδιά. Δε θέλω να χωρίσω γιατί δεν την έχω μόνο για τον πούτσο, είναι γυναίκα που την αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί της. Αν την ήθελα μόνο για πούτσο θα την είχα κάνει ήδη. Θέλω βοήθεια-προτάσεις για να βρώ λύση με την κοπέλα μου. Τόσο κακό είναι;
Δεν κοιτάζει αλλού, ξεκόλλα...
ρε φιλε...31 χρονων γαιδαρα φανταζομαι οτι θα εχει κατασταλαξει πια στα σεξουαλικα της γουστα!!!!Εγώ 30 εκείνη 31, και δεν τρώει καμμία πίεση...
Kανενα ελεοs!!!!!!!!!!ελεος!
ρε φιλε...31 χρονων γαιδαρα φανταζομαι οτι θα εχει κατασταλαξει πια στα σεξουαλικα της γουστα!!!!
δεν αλλαζει αυτο.
φαντασου μια μερα να αρχισει αυτη να σου λεει:βρε αγαπη μου....κατσε να σε γαμησει ενας φιλος μου μαυρος....το χω σαν φαντασιωση...ελα γτ δε θεεεεες????????????
τυπε ειναι 31 την εχεις γκομενα 9 χρονια και δεν σου εχει πει για γαμο?Εγώ 30 εκείνη 31, και δεν τρώει καμμία πίεση...
Αφού δεν την έχεις μόνο για τον πούτσο, μην την κρίνεις αποκλειστικά με ΠΟΥΤΣΙΚΑ κριτήρια. Κρίνε την σαν το κορίτσι που αγαπάς.
τυπε ειναι 31 την εχεις γκομενα 9 χρονια και δεν σου εχει πει για γαμο?
και μετα οταν λεω οτι στα φοραει ειμαι ο μαλακας
Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της
:o :o :oΥπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;
οχι.
γι αυτο την παντρευεσαι και γαμας σε ρδελα.
τυπε οσους ξερω ειναι κεραταδεςΤο γεγονός δηλαδή οτι είμαστε και οι 2 πλήρως αντίθετοι με τον γάμο δεν παίζει ρόλο. Αν φίλε γαμάς τόσο χάλια και όλες οι γκόμενες που πήδηξες σου τα φόρεσαν, αυτό δε σημαίνει οτι αυτός είναι ο κανόνας.
Επιτέλους μια σωστή απάντηση! Ευχαριστώ!
Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;
οχι.
γι αυτο την παντρευεσαι και γαμας σε ρδελα.
Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της
τυπε οσους ξερω ειναι κεραταδες
δικε μου εχεις δικιο οποτε καλα εκανα και εκοψα τις σχεσεις και παω μονο με πουτανες
31,ελλεεινιδα,ενταντια στον γαμο,και σχεση 9 χρονια με καποιον?Δεν Νομιζω Τακη