Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορειs να την υποχρεωσειs να κανει κατι που δεν θελει ρε φιλε
Η συμβιβαζεσαι η/και  κοιταs και αλλου...Απο πορτοκαλιεs να φαν κι οι κοτεs

Οπότε αφού θέλω να μείνω μαζί της, ο μόνος τρόπος είναι ο συμβιβασμός...

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Αυτό ρωτάω βρε παιδιά. Δε θέλω να χωρίσω γιατί δεν την έχω μόνο για τον πούτσο, είναι γυναίκα που την αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί της. Αν την ήθελα μόνο για πούτσο θα την είχα κάνει ήδη. Θέλω βοήθεια-προτάσεις για να βρώ λύση με την κοπέλα μου. Τόσο κακό είναι;

Δεν κοιτάζει αλλού, ξεκόλλα...

Αφού δεν την έχεις μόνο για τον πούτσο, μην την κρίνεις αποκλειστικά με ΠΟΥΤΣΙΚΑ κριτήρια. Κρίνε την σαν το κορίτσι που αγαπάς.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τύπε...για περίεργα βίτσια, αν δεν βγάζεις άκρη με την δικιά σου, υπάρχουν και οι pro για να μην σου πω ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Για τριολέ κλπ, εάν την αγαπάς την κοπελιά πρόσεχε. Το σπορ με τρίγωνα και τετράγωνα, εμπεριέχει κινδύνους, σκέψου να της αρέσει και να γίνει σύστημα να την πηδάς με 2-3 φίλους σου μαζί? Άστο καλύτερα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγώ 30 εκείνη 31, και δεν τρώει καμμία πίεση...
ρε φιλε...31 χρονων γαιδαρα φανταζομαι οτι θα εχει κατασταλαξει πια στα σεξουαλικα της γουστα!!!!
δεν αλλαζει αυτο.

φαντασου μια μερα να αρχισει αυτη να σου λεει:βρε αγαπη μου....κατσε να σε γαμησει ενας φιλος μου μαυρος....το χω σαν φαντασιωση...ελα γτ δε θεεεεες????????????

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε...31 χρονων γαιδαρα φανταζομαι οτι θα εχει κατασταλαξει πια στα σεξουαλικα της γουστα!!!!
δεν αλλαζει αυτο.

φαντασου μια μερα να αρχισει αυτη να σου λεει:βρε αγαπη μου....κατσε να σε γαμησει ενας φιλος μου μαυρος....το χω σαν φαντασιωση...ελα γτ δε θεεεεες????????????

Χαχαχα! Τώρα με έκανες και γέλασα... Εχεις ένα δίκιο πάντως όσον αφορά την ηλικία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ειναι 31 την εχεις γκομενα 9 χρονια και δεν σου εχει πει για γαμο?
και μετα οταν λεω οτι στα φοραει ειμαι ο μαλακας :2funny:

Το γεγονός δηλαδή οτι είμαστε και οι 2 πλήρως αντίθετοι με τον γάμο δεν παίζει ρόλο. Αν φίλε γαμάς τόσο χάλια και όλες οι γκόμενες που πήδηξες σου τα φόρεσαν, αυτό δε σημαίνει οτι αυτός είναι ο κανόνας.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;
οχι.
γι αυτο την παντρευεσαι και γαμας σε ρδελα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της  :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της  :thumbsup: :thumbsup:

Επιτέλους μια σωστή απάντηση! Ευχαριστώ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το γεγονός δηλαδή οτι είμαστε και οι 2 πλήρως αντίθετοι με τον γάμο δεν παίζει ρόλο. Αν φίλε γαμάς τόσο χάλια και όλες οι γκόμενες που πήδηξες σου τα φόρεσαν, αυτό δε σημαίνει οτι αυτός είναι ο κανόνας.
τυπε οσους ξερω ειναι κεραταδες :2funny:
δικε μου εχεις δικιο οποτε καλα εκανα και εκοψα τις σχεσεις και παω μονο με πουτανες :2funny:
31,ελλεεινιδα,ενταντια στον γαμο,και σχεση 9 χρονια με καποιον?Δεν Νομιζω Τακη :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της  :thumbsup: :thumbsup:

Να γνωριστει πρωτα μονοs μαζι τουs , να τιs δοκιμασει κι αν κανουν  εχει καλωs

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τυπε οσους ξερω ειναι κεραταδες :2funny:
δικε μου εχεις δικιο οποτε καλα εκανα και εκοψα τις σχεσεις και παω μονο με πουτανες :2funny:
31,ελλεεινιδα,ενταντια στον γαμο,και σχεση 9 χρονια με καποιον?Δεν Νομιζω Τακη :2funny:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom