Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
URL]]

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
καλα περα απο την πλακα πως σου εκατσε να το κανεις ολο αυτο... παω να δω.

Π.Σ Βγαζει πολλα αλλα δεν ξερω ποιο ειναι αν μπορεις δωσε λινκ

- Ενα θεμα ανοιχτης σχεσης για συζητηση -

Καλα, μη νομιζεις οτι ηταν σχεδιασμενο. Βγηκε πανω στην καβλα, στη βολεψη, στο παιχνιδι και σιγα-σιγα πηρε διαστασεις φρανκεσταιν, ειναι και εκεινη ασχημος χαρακτηρας οποτε αστα....

Εκανα την κινηση και την χωρισα και αυτο που βγηκε απο τον χαρακτηρα της ηταν πολυ νοσηρο. Το περιμενα αλλα ηθελα να σιγουρευτω. Παιζουν και συναισθηματα στη μεση οποτε ηταν δυσκολο να το αποκωδικοποιησω

Π

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
- Ενα θεμα ανοιχτης σχεσης για συζητηση -

Καλα, μη νομιζεις οτι ηταν σχεδιασμενο. Βγηκε πανω στην καβλα, στη βολεψη, στο παιχνιδι και σιγα-σιγα πηρε διαστασεις φρανκεσταιν, ειναι και εκεινη ασχημος χαρακτηρας οποτε αστα....

Εκανα την κινηση και την χωρισα και αυτο που βγηκε απο τον χαρακτηρα της ηταν πολυ νοσηρο. Το περιμενα αλλα ηθελα να σιγουρευτω. Παιζουν και συναισθηματα στη μεση οποτε ηταν δυσκολο να το αποκωδικοποιησω

Π

α εδω μεσα το ειχες ποσταρει??? εγω νομιζα μηπως ειχες κανει μπλογκ κανονικο και το ειχες χωρισει σε ενοτητες χχαχχαχαχα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
α εδω μεσα το ειχες ποσταρει??? εγω νομιζα μηπως ειχες κανει μπλογκ κανονικο και το ειχες χωρισει σε ενοτητες χχαχχαχαχα

θα σου στειλω την πρωτη κοπια με την υπογραφη μου, συν χαρντκορ πικς

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom