Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κοψε το τσιγαρο τυπε... ανεβαζει παλμους και την πιεση μαζι.

ΕΙναι αμαρτια απο τα 40 σου να παιρνεις φαρμακα.

Στα 60 τι θα κανεις?  
Θα λαμβάνει μέρος σε ρωμαικά όργια (με την καλή την έννοια το λέω)

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχθές με ρώταγε ένας φίλος πως μπορεί να πείσει την στριπτηζού του, να του κάνει τα πάντα στο σεξ.

Με έπιασαν τα γέλια.

Του λέω άσε ρε μεγάλε, εδώ άλλοι δεν μπορούν να πείσουν την γκόμενά τους και εσύ θες να πείσεις την ενοικιαζόμενη?

:grin:
Έτσι έτσι... τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. Στις 25/4 ο θεματοθέτης έθεσε το ερώτημα-προβληματισμό του και στα τρικάπακα (ω του θαύματος !!!) στις 26/4 ο φίλος σου ζητούσε τις συμβουλές σου...

Άααααμα είναι βρε παιδάκι μου να πρέπει να ξετυλίξεις τις άπειρες εμπειρίες σου και το μεδούλι της γνώσης σου , συνομωτεί το σύμπαν λεμε...

kill!x!

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ φιλέ μου πιστεύω ότι πρέπει να μεγάλωσε σε οικογένεια ι όπια να ήταν τις εκκλησίας  οπότε σε αυτήν την περίπτωση μεγάλωσε με αυτόν τον τρόπο σκέπεις πρέπει να τις δείξεις με κάπιο τρόπο ότι δεν είναι λάθος και ότι στο sex δεν υπάρχουν προκαταλήψεις

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχω μια σχέση με μια πολύ καλή κοπέλα εδώ και 9 χρόνια. Γουστάρουμε που είμαστε μαζί και περνάμε πολύ καλά, αλλά στο ΣΕΞ υπάρχουν πράγματα που δεν κάνει επειδή τα θεωρεί ξέρω γω ανήθικα κλπ, παρόλο που έχει ζωηρές φαντασιώσεις. Παράδειγμα, στην πίπα δε με αφήνει να χύνω στο στόμα της η στο πρόσωπο της, αλλά μόνο στα στήθη της ή στα ποδαράκια της (δαχτυλάκια ή πατουσάκια) και ενω δίνει κώλο και της αρέσει το κάνουμε σπάνια επειδή κατά κάποιον τρόπο δείχνει να νιώθει ενοχές που της αρέσει. Όταν της κάνω γλυφομούνι δεν θέλει μετά να με φιλάει, και δεν πιάνει το μουνί της γιατί το αηδιάζει, και γενικά δεν έχει άνεση με το σώμα της παρόλο που έχει πολύ ωραίο κορμάκι. Μου έχει εκμυστηρευτεί οτι έχει φαντασιώσεις τρίο με άλλη γυναίκα και με άλλο άντρα, και παρόλο που είμαι μέσα στο να κάνουμε την φάση για να ικανοποιήσω τόσο την φαντασίωση της όσο και την περιέργεια μου, δεν θέλει να το κάνουμε, ή τουλάχιστον όχι τωρα. Κωλαράκι δεν έδωσε εύκολα, πήρε χρόνο, και έτσι πιστεύω πως μπορεί σιγά σιγά να πεισθεί και για άλλα πράγματα στο ΣΕΞ. Ένα παράδειγμα οτι δεν νιώθει άνετα με το κορμί της είναι και ο γυμνισμός. Επειδή έχω κάνει κανα 2 φορές στο παρελθόν γυμνισμό και μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την υπέροχη εμπειρία και με την σύντροφό μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την πείσω. Το θεωρεί ανήθικο, δε θέλει να βλέπει άλλους γυμνούς κλπ, και παρόλο που δεν είναι θεούσα, μου δείχνει οτι έχει επηρρεαστεί απο το αρκετά θρήσκο περιβάλλον που μεγάλωσε όσον αφορά για την απεχθεια προς το σώμα και για τις ενοχές στο ΣΕΞ. Εδώ να σημειώσω, πως δεν έχω γυμνασμένο κορμί, αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για αυτό και τον γυμνισμό δεν τον έκανα για να προκαλέσω σεξουαλικά, αλλά γιατι ήθελα να το δοκιμάσω και την ελευθερία που νιώθω όταν κολυμπώ γυμνός δεν την αλλάζω με τιποτα!

Θεωρείτε πως υπάρχει τρόπος να κάνεις μια κοπέλα να νιώσει άνετα και να αποβάλλει τις όποιες ενοχές μπορεί να νιώθει για τα πράγματα που την ευχαριστούν, ώστε να κάνει πλέον τα πάντα στο ΣΕΞ χωρίς αναστολές και ηλίθια κολλήματα; Πείτε με όπως θέλετε, αλλά πιστεύω πως στην εποχή μας που τα πάντα πλέον απαγορεύονται και μπαίνουν σε ενα καλούπι του τι είναι επιτρεπτό και τί όχι, το ΣΕΞ θα έπρεπε να είναι το μοναδικό απόλυτα ελεύθερο αγαθό-ανθρώπινη ανάγκη, όπως επίσης και ό,τι αφορά το σωμα μας. Αν υπάρχουν τρόποι θα ήθελα να τους μοιραστείτε μαζί μου. Ευχαριστώ όλους και όλες σας και πάλι χρόνια σας πολλά!

τυπε εμενα μου φαινεται οτι σε δουλευει ψιλο γαζι και δεν εχεις παρει χαμπαρι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαθηκε και αυτος... θα γεμιζει κανα μπλογκ
με τα 9 πιο σπουδαια χρονια της ανθρωποτητας
αλα ποκαχοντας η φαση και ετσι.  :2funny: :2funny:

προσφορα στο ιντερνετ οχι αστεια.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
χαχχαχαχ, τωρα σε ειδα φιλε. Λοιπον, κοιτα να δεις πως την βλεπω εγω. Αν η γκομενα σιχαινεται τα υγρα της, παιζει μαλλον σεξουαλικο προβλημα που δεν εχει να κανει με 'σενα, αλλα με σεξουαλικη καταπιεση, ισως απο την οικογενεια της.

Αν σιχαινεται τα υγρα σου, τουλαχιστον πρεπει να τα παιρνει στη μαπα. Καταλαβαινω οτι σε καποιες γκομενες δεν αρεσει η υφη του σπερματος αλλα στη μαπα ειναι αναγκαιο εφοσον δεν τα παιρνει στομα η' να τα καταπινει.

Η συχνοτητα δεν εχει μεγαλη σημασια, διοτι και το πολυ σεξ μπορει να δηλωνει σεξουαλικη ενταση που προερχεται απο αγχος και φοβο μην και χασετε ο ενας τον αλλον. Με λιγα λογια, η ανασφαλεια μεταφραζεται σε υπερμετρο σεξ.

γενικα, μετα απο 9 χρονια μαζι δε θα επρεπε να εχεις τετοιες αποριες. Προφανως, φοβασαι να της μιλησεις και γενικα φοβασαι μη χαλασεις τη "φουσκιτσα" που εχετε δημιουργησει. Μετα απο 9 χρονια χωρις παιδι η' γαμο περπατας σε αγνωστα μονοπατια που γενικα δεν εχουν υπαρξει μεχρι τωρα στις κοινωνιες μας. Οι γυναικες αντιδρουν με περιεργο τροπο διοτι δεν ξερουν που οδηγει αυτου του ειδους το μοντελο σχεσης.

Το οτι την αγαπας ειναι σιγουρο αλλα δε φτανει μοναχα αυτο. Απο ιδιαν πειραν, θα σου πω οτι η γκομενα δε σε εκτιμα οσο θελεις/χρειαζεσαι/πρεπει. Η κινηση ματ που θα σου δειξει τι παιζει ειναι να χωρισεις ξερα και να δεις τις κινησεις της.

Π

Π

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχχαχαχ, τωρα σε ειδα φιλε. Λοιπον, κοιτα να δεις πως την βλεπω εγω. Αν η γκομενα σιχαινεται τα υγρα της, παιζει μαλλον σεξουαλικο προβλημα που δεν εχει να κανει με 'σενα, αλλα με σεξουαλικη καταπιεση, ισως απο την οικογενεια της.

Αν σιχαινεται τα υγρα σου, τουλαχιστον πρεπει να τα παιρνει στη μαπα. Καταλαβαινω οτι σε καποιες γκομενες δεν αρεσει η υφη του σπερματος αλλα στη μαπα ειναι αναγκαιο εφοσον δεν τα παιρνει στομα η' να τα καταπινει.

Η συχνοτητα δεν εχει μεγαλη σημασια, διοτι και το πολυ σεξ μπορει να δηλωνει σεξουαλικη ενταση που προερχεται απο αγχος και φοβο μην και χασετε ο ενας τον αλλον. Με λιγα λογια, η ανασφαλεια μεταφραζεται σε υπερμετρο σεξ.

γενικα, μετα απο 9 χρονια μαζι δε θα επρεπε να εχεις τετοιες αποριες. Προφανως, φοβασαι να της μιλησεις και γενικα φοβασαι μη χαλασεις τη "φουσκιτσα" που εχετε δημιουργησει. Μετα απο 9 χρονια χωρις παιδι η' γαμο περπατας σε αγνωστα μονοπατια που γενικα δεν εχουν υπαρξει μεχρι τωρα στις κοινωνιες μας. Οι γυναικες αντιδρουν με περιεργο τροπο διοτι δεν ξερουν που οδηγει αυτου του ειδους το μοντελο σχεσης.

Το οτι την αγαπας ειναι σιγουρο αλλα δε φτανει μοναχα αυτο. Απο ιδιαν πειραν, θα σου πω οτι η γκομενα δε σε εκτιμα οσο θελεις/χρειαζεσαι/πρεπει. Η κινηση ματ που θα σου δειξει τι παιζει ειναι να χωρισεις ξερα και να δεις τις κινησεις της.

Π

Π

δωσε εκεινο το σαιτ που εγραφες την αυτοβιογραφια σου ρε με την γκομενα...χαχαχαχ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
δωσε εκεινο το σαιτ που εγραφες την αυτοβιογραφια σου ρε με την γκομενα...χαχαχαχ

βαλε ελευθερη σχεση και θα βγει.

Ειδες φιλε? Παραδεχομαι τα λαθη μου και προχωραω. Οχι σαν κατι παπαρες που το παιζουν παντα σωστοι  :birdman:

Π

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
βαλε ελευθερη σχεση και θα βγει.

Ειδες φιλε? Παραδεχομαι τα λαθη μου και προχωραω. Οχι σαν κατι παπαρες που το παιζουν παντα σωστοι  :birdman:

Π

καλα περα απο την πλακα πως σου εκατσε να το κανεις ολο αυτο... παω να δω.

Π.Σ Βγαζει πολλα αλλα δεν ξερω ποιο ειναι αν μπορεις δωσε λινκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom